skola

Nu ska jag lägga mig extra tidigt(om jag nu kan hålla detta löfte) so it's time for bed now :)

sovgott!

puss

Bowling

Ikväll va vi med laget och bowlade. Vi visste absolut ingenting från början. Så det va litte kul att se vad vi skulle göra från början. Tyvärr hade jag så ont i ryggen så det gick verkligen inte bra idag. Sen suger jag i bowling också (A) Jag kommer nog inte kunna spela ngn match imorgon heller. URSCH FY OCH BLÄ! :(

puss

typiskt

Skulle gå ner för att äta då jag ramlar i trappen. Ursch va det gjorde ont. Skrapade upp armbågen och slog mig i nedre ryggraden. AJJ!

Jordgloben

Måste bara erkänna att min lillebror är en utav de gulligaste i världen.

Jag står och håller på i hans hår:

Jag: Här har du en liten virvel i ditt hår.
Erik: Jag vet. Det är en liten orkan på min jordglob.
Jag: HAHAHA!

puss

Grattis!

Söndag 31/8-08
Nu fyller alla år på löpande band. Kommer ni ihåg när min lillebror fyllde år? Den 23:e. Nu fyller pappa också år. Sen min andra bror den 5:e, mormor den 6:e, jag den 8:e och farmor den 12:e. Mycket tårta blir det. Jag kommer nog att gå upp några kilon under dom här veckorna. Tur att jag då älskar fotboll så att jag kan träna bort det.  Som sagt så fyller pappsen år idag. Grattis till dig!<3

Idag blir det då först att gratta pappa. Sen halv 5 ska vi i fotbollslaget samlas på folektshus, ha med oss 30:- och ska göra ....? Vad? Jag vet faktiskt inte. Hemligstämplat kanske?

puss

Nu va jag bara tvungen!

Pearl Harbor är världens sorgligaste film!


För att svara på endel läsares frågor och kommentarer:

Det va den bästa filmen jag har sett hittills. Många filmer är ju bra, men den har tar ändå allt. Romantik, Action, Komedi, allt på en enda rulle. Du som INTE har sett den. SE DEN!!!



Den är baserad på en riktig händelse som sker under 2:a världskriget.

NU måste jag lägga mig, puss

Pearl Harbor

Sitter här och snyftar till en otroligt bra film. Såg den första gången när jag va 9 år gamal. Tycker om den lika mycket då som nu. Namnet på den har jag som en rubrik. OTROLIGT BRA FILM!! Jag rekomnederar den starkt mycket!

Nu ska jag se slutet, sovgott!

puss

Staaan

Lördag 30/8-08
Hellu! Kom just hem från stan och med mig följde:
*Ett par jeans från Cubus, 299:-
*En t-shirt från H&M, 69,50:-
*3hg godis från ICA, 14.50:-

Igår:
Vi såg först Lilla Jönssonligan och stjärncuppen. Hehe inte så jättebra.. Sen efter det såg vi Lilo & Stitch. Jättesorglig och jättebra faktiskt :] Rebecka sov nog hela den filmen, men ville inte erkänna det. HAHA, så det blev inte så mycket vi hann att göra på kvällen direkt. Somnade vid 1.

Idag:
Vakande först 7.40 av att min mobil vibbrerade. Fick då ett sms. Vi la oss fort igen och vaknade av väckarklockan halv 9. Vi sov en stund till och gick upp kvart i 9. Fixade till oss, åt korv och skulle fara med en buss som jag trodde gick 9.55 men gick 10.28..Så vi va en halvtimme tidiga. Vi gick då ner till skolan och satte oss där och snackade. Gick sen på bussen och for in. Där köpte jag det som står ovan. Rebecka köpte en fransböjare, deo och en BH(undra om jag fick säga dedär(A)). Orkar inte gå in på detaljer vad vi gjorde där. Men EN sak va iaf JÄVLIGT pinsamt..hehe(A)



Lägger in bilder sen.
puss

Filmtime! :D

Nu sticker jag och Rebecka ut till lekstugan och ska se film och kanske sova :]

Hos brorsan va det hyffsat kul. Hade inte många att snacka med men..vad gör det? God tårta iaf :]

Hinner inte skriva mer, ha det toppenbra! :)

puss sovgott

Bror fyller år

Fredag 29/8-08
Halllå, har just kommit hem från skolan.
Är slut i hela kroppen och ont i huvudet har jag också. Gud va skönt det ska bli att få sova ut imorgon.. Njaa så blir det nog inte riktigt. Jag och Rebecka ska nämligen först sova i min lekstuga sen ska vi till stan på morgonen. Va meningen att Felicia också skulle sova och stan. Men hon kunde inte. Sadface=(

Idag blir det att gratta min kärebror och hans tjej som fyller 30 år idag på samma dag t.o.m. Sen har dom också gått i samma klass..skuumt. Haha efter 15 år hittade dom tillbaak till varandra. That's true love! Far vid 5 och kommer hem vid nio. Då ringer jag Rebecka och hon kommer hit till mig.

Nu ska jag ta och fixa till mig. Får se om jag hinner in innan vi far.

puss

okej nu så

Okej nu orkar jag väl berätta lite iaf.

Förmiddan:
Vi gick en bit in i skogen och gjorde olika sammarbetsövningar. Ganska kul faktiskt!
Roligast måste ju ändå ha varit när vi skulle ta oss över på en lina mellan olika träd. HAHA!

Eftermiddan:
For till BodaBorg. Hamnade i grupper som man nte ville vara i osv.
Hur tråkigt som helst.

Ojojoj, det va mycket jag orkade berätta idag. Kanske kommer in sen igen om jag orkar. Nu ska jag bara lägga mig och sova.

puss

Hur de va..?

Jag vill inte ens prata om det.
Det på förmiddan va så mycket roligare än bodaborg.
Har inget mer att säga

puss

5 minuters kola

Torsdag 28/8-08
Godmorgon!
Ursch vad jag är trött idag. Hade tänkt gå att läga mig tidigt igår men tyvärr så kunde jag inte somna för tankarna bara snurrade i huvudet just då. Sen hade jag en sådan huvudvärk också. Så det gjorde ju inte saken så mycket bättre..

Igår va jag med Rebecka. Vi bakade 5 minuters kola och studdsade på studdsmattan. Efter ett tag kom felicia och va med oss en liten stund också :-) For hem ganska tidigt just för att jag skulle lägga mig tidigt...

Idag ska vi då till BB med klassen. Bussen far 8.25 så jag tror att jag ska börja rappa på litte.



puss

!!


Bara 10 dagar kvar!

Boda Borg

Onsdag 27/8-08
Hej på er alla. Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen så jag ber om ursäkt för det. Tyvärr så krånglar vårat internet ibland så jag hinner inte alltid in på kvällarna för att skriva.

Igår hjälpte jag först Rebecka med hennes matteläxa. Sen blev det att vara med felle också. Vi gjorde inte så mycket i början. Sen började vi lyssna på musik då felle sa att hon skulle dansa för oss. Vi"okej?". Så hon dansade till alla låtar. DÅ hängde jag också med och tjaa...vi kan ju inte ha sett helt kloka ut. Rebecka fick besök senare av några killar som kände hennes syrra. Felle sa då att hon kunde gå ut och dansa för dom om hon fick hundra spänn. Vi gick med på det..men hon vågade inte. Haha. Efter ett tag for vi hem. Då satt jag på tv:n och såg på film till halv12. Så jag va ganska så trött imorse..inte bra..

Idag då. Skola som vanligt. Fick reda på mer till imorgon. Vi ska tydligen till Bodaborg eller som lärarna säger, Äventyrshuset. Före det ska vi vara bakom vitberget och köra några äventyrsbanor innan vi på eftermiddagen ska gå till bodaborg. Längtar verkligen till BB, men inte till förmiddan..ursch. Aja, det är bättre än ingenting iaf! :)

Nu måste jag sticka. Mamma ropar att jag ska börja med maten.


Sometimes I just want to go back time..

puss

ont igen

Tisdag 26/8-08
Oj vad dagarna går fort. Det va en vecka sedan vi började. Det känns verkligen inte så..
Idag hade vi då den roligaste dagen. Eller kanske inte roligaste. Men en utav dom iaf. Hade nämligen två bildlektioner idag. Jag som då älskar bild blev överlycklig. Tyvärr så har vi ingen bild nästa år då. Så då blir det litte sämre.. SÅ nu blir det att satsa järnet till vinterbetyget. Ska väl ändå få upp det till ett VG va? Bara att kämpa på som alla säger..

Ikväll blir det att vara med Rebecka eftersom jag inte kan spela fotboll. Fick jätteont i höften efter fotbollen igår så ska vila den här ggn.. Ursch det känner verkligen inte kul=( Men jag får ta den smällen nu så jag kan träna mer sen.

puss

så är det

Jag vet inte vad det är med mig just nu.
Tankarna snurrar i huvudet.



Fotografering

Okej jag märker nu att jag inte skriver lika mycket längre så jag ska väl försöka att sammanställa dagen.
Hade då skolfoto(som jag då hatar..) idag. Ursch jag blir verkligen aldrig bra på sånnt. Och såklart skulle vi ha kanot före, så det va bara att hoppas att vi inte skulle ramla i. Som tur va så är jag och Rebecka mycket bra kanotare så vi blev inte ett dugg blöta(nästan). Efter vi hade bytt om hoppae vi på cyklarna och for hem till Rebecka. Åt två bullar var och for sen till fotograferingen. Ingen i klassen hade nog någonting positivt till denna fotografering, hahha. Sen enskilda kort, det är faktiskt dom jag hatar mest av allt.
"sitt rakt, huvudet ditåt, hakan innåt, näsan ditåt" Tja, jag kommer då inte att lägga in ngt bild på mig från det iaf.
Sen lunsch och sen SO. Tråkig film, tråkig lektion. Kan det bli mer tråkigt? Det ända positiva med den här dagen måste ju ha varit att halva klassen inte hade någon NO idag. SÅ vi slutade 14.00!=D

puss

Bilder

Måndag 25/8-08
Bara så att alla ska veta det så fyller jag år om exakt två veckor! Kan ni gissa vilket datum? Okej jag kan säga det, den 8:e fyller jag byxmyndig, moppe och allt annat då. Läängtar! :)

Va med rebecka och felle igår, vi gjorde inte så mycket faktiskt. Bara kollade på samla kort från förr och så. Då kom jag ju på att jag har glömmt att lägga in några otroligt fina bilder! :)

Du måste se upp när du är ute och går så inte rebooksuperwoman kommer
och tar dig! :O

Rebeckas otroligt söta kanin mackan. Vi hade tråkigt en dag så vi kom på att klä ut han med nallekläder. HAHA, skitsöt! :)

Ikväll blir det att träna med A-laget.

puss

Bild tagning

Har just varit ute och fotat lite. Bilderna visar tydligt på att jag gillar humlor och blommor :)






Så här går det när man inte har någonting att göra när man läser en bok på altanen.

puss

inte länge

Söndag 24/8-08
Guten morgen som dom säger i tyskland.
Sovit gott? Själv har jag nog aldrig sovit så hårt på länge. Blev litte sent, va uppe till 2 fast jag egentligen hade tänkt lägga mig vid 12. Hmm..hoppas jag kan somna ikväll... Vaknade iallafall 10 så det blev ju inte någon lång sovmorgon.

Idag skulle jag nog vara med rebecka och felicia, hmm..undra vad vi ska göra då. Fast det får vi nog se då någon hör av sig om inte jag måste ringa och väcka dom. Jag har himmla tråkigt just nu.. (A)

puss

Ikväll..

..va jag med rebecka och felle. Först grattade jag ju såklart min lillebror. 9år bast, så jäkulst fort tiden går!:O
Snart fyller man ju själv år, om snart 2 veckor ;) Men nog om det. Efter vi hade firat Erik så for jag till lekparken med rebecka och felle. Va meningen att vi skulle vara med jonte och ville. Dom kom aldrig så vi for till rebecka och snackade med dom på msn?:O Skulel då vara med dom imorgon ist, eller egentligen senare idag för att vara exakt :) Spelade sen vattenpoker(den som förlorar får dricka ett glas vatten. Mer orkar jag inte förklara). Jag fick inte dricka ett glas, förutom då alla skulle göra det. Blev nå krångel. Så felle va den som drack minst 6 glas vatten. Hhee..

Nu blir det att sova.

puss sovgott

ÄNTLIGEN!

LÖRDAG 23/8-08!!!!!
VI VANN YES! Litte uppspelt över det hela, men det va så jävla skönt att få vinna efter många matcher av förluster! URSCH VAD GLAD JAG ÄR!:D:D:D
Sen det litte mindre bra, jag har jävligt int i höften nu. Alltså mer än igår. Hoppas verkligen att det går över snart. Jag gillar det inte!

Sen fyller lillebror år idag, grattis bubben, 9år! :*

puss

Match imorgon

DÅ va man hemma från grottan. Skitkul faktiskt! :) Ska nog ta och pallra mig dit ner ngn annan ggn också. Träffa nytt folk och ritade otroligt fina teckningar. Simon ritade av mig också, mycket fint.....=) Men nu måste jag nog ta och lägga mig. Har match imorgon och känner mig inte ett dugg peppad :S Önska mig lycka till eller nått=)

puss sovgott

Grottan

Hallå sitter här och snackar med folk på grottan. Egentligen ingenting speciellt med det hela. Är här med felle och rebecka. Har ritat litte och ätit en delliboll. MM mycket intressant att veta! :) Om jag inte hinner att vara inne nå mer så får ni alla ha det så bra och sova gott.

puss

Hårfärg

Okej nu vill jag veta från er läsare, brunt eller ljust hår? :)


Sen syftar jag också på att den till vänster är ganska gammal.


KOMMENTERA!

Ont i benet

Fredag 22/8-08
Så har ännu en skoldag gått. Härligt att det ÄNTLIGEN är helg. Ska bara sova helahela helgen....n0t. Har match imorgon mot..hmm..moröblommorna kanske? Iaf så känner jag mig inte peppad för det. Har ont i benet, vid höften så det gör ont när jag springer så jag kunde inte heller vara med på konditionstestet idag(hehe(A)). Får hoppas att det går bra iaf, det är bara att peppapeppapeppa så ska vi nog vinna den här ggn efter många förluster. Vi är fan bättre än bäst, såäre!

Ikväll blir det kanske att fara till grottan med rebecka och felle. Får se hur det blir. Om det blir värre i benet så står jag nog över den här ggn. Annars hoppas jag att vi far dit och har det kul en fredagkväll. Ska tvinga med elin och linnea också(6)

Dagens bild:

Hittade en bild på google. Otroligt bra ritad. Tänk om man va så duktig..

puss


(L)


Oj,oj,oj vilken gammal bild. Det måste ju ha varit från början av sommaren om inte tidigare..
Saknar verkligen tiden då det alltid va vi tre..ursch, det va tider det.
Jag glömmer det inte..<3


fotboll

Just hemkommen från fotbollen. Ont i huvet, ont i benen och armarna. Blåmärke på låret. Haha, låter inte så kul va? JUST DÅ, kände jag bara att jag ville lägga mig ner och gråta. Bet ihop och klarade träningen hem. Då kom gråten, då kom smärtan från allt som händer just nu. Men jag har inte tänkt ge upp fotbollen för det? Jag älskar fotboll, visst gör jag. Ena dagen går det super, andra mindre bra... Måste verkligen börja komma iform nu. Vara mer aktiv.. Kanske inte så kul för er att läsa då..

Ikväll blir det att ta det lugnt. Se på tv med mammsen och pappsen. Sen lägga mig tidigt. Ursch vad jag är trött. Satt nog och gäspade hela dagen..

puss sovgott

Not again

Torsdag 21/8-08
Hemma igen och ska snart iväg på fotbollen. Härligt härligt härligt!<3
Skoldagen har väl varit sådär idag, hade matteprov idag. Ganska enkelt. Snart gymnasieboken också, jag längtar ju typ.....int.


Va med rebecka & felle igår. Eller först med rebecka, så vi for och åt glass. Hörde om jonte ville hänga på. Men han va upptagen så vi for till lekparken. Efter ett tag for vi hem till rebecka och bakade chokladbollar :]
Sen vill jag inte gå in på detaljer, bra som dåliga.

puss

Långtråkigt

Onsdag 20/8-08
Äntligen hemma från skolan. Kanske inte kommer att hinna skriva så mycket på bloggen nu när jag har skola. Så jag får uppdatera extra mycket när jag kommer hem. Han inte heller skriva så mycket igår.

Va med rebecka igår. Gjorde inte så mycket, snackade mest. Hade träning kanske en timma efter hon kom så det blev ju inte så mycket. For sen på träningen, ah me love! Fick ett knä i huvudet under den sk. "matchen" så hade litte ont efteråt. But shit happends!=)

Hm..vad ska jag skriva mer då? Ska nog vara med rebecka och felle ikväll. Så får se om jag hinner att uppdatera ikväll eller om det blir imorgon.
++ vi fick bullar på skolan idag, hehe =]

puss

HAHAHAHAHA

Heheh nu är det såhär att jag sitter och ser på ett väldigt konstigt program på 4:an..
"Hjälp-jag kan inte sluta fisa" det låter konstigt och ÄR konstigt. Visst man ska inte var dum mot dom som lider av sjukdommar. Men det här klår fan allt. Dom går omkring på dagarna och räknar alla sina fisar dom släpper. Vaknar mitt i natten av att dom fiser så mycket. HAHAHAHAH..ursäkta gud eller nått...(A)

puss

Avklarat

Så va denna skoldag avklarad. Känner inte att det kommer att bli som förut. Men det blir bara att bita ihop. Riktigt regält. Aja, ska ju inte klaga. Hamnade ju med dom flesta jag ville gå med iaf. Förutom, ville, pierre och jonte...I miss you!
MEN ETT PLUS I KANTEN ÄR BILD 2 GGR I VECKAN!! På samma dag t.o.m xD Fast då blir det ingen bild nästa år :(

Ikväll blir det då fotbollsträning efter en hel vecka UTAN DET :( Jag verkligen älskar fotboll har jag märkt..:]

puss

Skola TODAY!

Tisdag 19/8-08
Vi börjar om exakt 35 minuter, 35 minuter kvar av sommarlovet, yes!
Måste nog sticka till rebecka snart och..och..ah vette fasen om det kommer att gå. Bara att bita ihop som endel säger. Ska försöka att göra det.


Jag är nöjd med det jag fick,
so just shut up!


puss

sista sommarlovsdagen

Inte länge kvar innen första skoldagen för året börjar om igen.
Som tur är så får vi ha LITE sovmorgon iaf, 10.00 ringer det in och slutar 14.00.
Jag längtar verkligen inte! VERKLIGEN INTE!!

Ikväll va jag med rebecka efter typ ett x antal år. Såg på film, Lizzie McGuire eller hure nu stavas hehe=]
Sen kom vi på att klä ut hennes kanin med en nalletröja. Lägger in bilder imorgon, verkligen råsött. Spelade sen 4-mans kotte. Jag och rebecka vann med 12....8 poäng kanske. Spelar ingen roll, bara att vi vann! :}

SKa lägga mig nu.

puss sovgott

tråkat, tråkat och åter tråkat

Hmm..vad ska man skriva nu. Har bara tråkat hela dagen. Suttit framför datorn nästan hela tiden, sett två filmer med brorsan. Indiana Jones och Natt på museet. Hyffsad filmer man kan se på då man har riktigt tråkigt. Ikväll blir det väl inte heller någon fotbollsträning skulle jag väl tro. Det blir som att springa på en vattenmatta isf för gräsmatta. Kulkul! Väldigt trevligt att SLÄNGA SIG I OCKSÅ!!!! Mycket uppmuntrande. Sen att jag mår dåligt gör väl inte det hela så mycket bättre. Skola imorgon + massa annat.

Ryck upp dig nu madde. Ett helt nytt år... 9:AN FFS! Sista året innan gymnasiet, pluggaplugga. Få en bra utbildning, få ett bra jobb. GAHH...I will not make it. Jo, glada tankar nu.

puss

Regn dag=inget att göra

Måndag 18/8-08
Vaknade idag upp med spöregn och åska. Känner inte för att göra något idag. Dåliga kommentarer och annat får mig bara att må dåligt.. Så det blir väl bara att vara hemma idag.
Kanske skriver sen..


Hoppas ni är nöjda nu..

jaojaaaaaa

Okej nu är det såhär att jag verkligen inte kan fatta att vi börjar skolan I ÖVERMORGON?!
Fasen vad sommarlovet har gåt fort, det känns som att det va igår man kom hem från turkiet och nyss man kom hem från munkviken, asså för typ fem minuter sedan eller nått..?! Shiet, hoppas det blir bra nudå. Kommer att sakna den gamla klassen som faaan. Men läste någonstans att jag skulle se fram emot nya människor, se positivt på förändringar och en massa shiet. Hehe man kan ju alltid hoppas att det stämmer! :) Imorgon ska jag fan njuta av min sista lediga dag med nära och kära. Ha på mig mina nya halsband samt ring och sådant. Mår ganska toppen nu om jag ska vara ärlig. Nevös inför tisdag, men va fasen? Vi skulle ju ändå ha splittras i 9:an so what? Jo massa saker.
1. Tillbringa ännu ett år till med massa bra människor.
2. Sparat till en ännu större klassresa.
3. EN MASSA ANNAT OCKSÅ!

Det här kanske inte va så intressant.

ska sova,


Hej du kristna^

puss

Konfirmationen gick...bra!?

Okej, konfirmationen gick verkligen super.
Sången gick väll hyffsat, samma med pjäsen.
Men om man lägger ihop det så blev det faktiskt super=)

Detta va vad jag fick i konfirmationspresent! =)
Fick 500:- från mormor och morfar samt  500:- till från farmor :)


Till höger: Ett guldkors från mamma, pappa och erik.
Mitten: En skellefteåring från Josefin och Jimmy.
Till Vänster: Ett halsband från Felicia och Rebecka.

Tack så väldigt mycket, blev otroligt nöjd!


hehe okej, jag va ju berädd...


Sjöng the rose :)


<3

puss

Konfirmation

Söndag 17/8-08
Hellluuu, han inte skriva så mycket igår. Hade främmande av mormor och morfar, så det blev att vara med dom. Sen va jag med gullfelle också :)
Så jag återberättar då.
Va med felle igår, köpte englass på konsum och snackade. For sen hem till mig och åt melon, yummie:]
Satt oss sen vid datorn då mormor och morfar kom. Va med felle en stund till innan jag skulle äta. Sen blev det att vara med mormor och morfar. Halv 8 ringde felle igen, vi stack till lekparken och åkte linbana samt tog roliga kort :)
9 for jag hem för att mamma ville det...'-.- aja, käkade godis och annat så det va kul. KLådde dom i UNO och sen va det dags att lägga sig. Jag tog mitt manus och började läsa genom det. Det va min dag igååår :)

Idag är det KONFIRMATION jag är jättenervös. Tänk om jag gör bort mig, tänk om jag snubblar tänk om...näe, jag ska inte tänka så. Glada tankar. Glada tankar! Önska mig lycka till! :)

puss

Pictures

Här kommer litte bilder från munviken, samt litte annat också :)




Carro=)





du e söt min lilla kisse
OBSERVERA DEN MÅLADE LEKSTUGAN I BAKGRUNDEN!!!

puss

Slapp

Lördag 16/8-08
Nu har man vaknat och verkligen fått vila ut mig. Så nu är det väl dags att berätta vad som hände allt mest i munkviken.

Tisdag:
Vaknade 8.00, gjorde mig klar och åackade det sista. Tog mig något i magen och for. Bussen va redan framme vid kyrkan, så jag stoppade in väskan och satt mig i bussen bredvid Carro(fast på andra sidan). Bussen for och våran resa började. Vi kom fram vid..hm..jag tror att det blev vid halv 11. Vi tog våra saker och lämnad dom i dom rummen vi skulle sova i. Ledarna visade oss runt sen va det dags att ta oss an våran första lektion. Åt sedan lunsch, inte den godaste maten jag ätit. Sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde. Jag och carro tränade iaf inför pjäsen som är imorgon på konfirmationen. Sen blev det dags att lägga sig.

Onsdag:
Blev väckta av dom unga konfaledarna med någon otroligt konstig låt. Ursch vad man blev less den sista dagen.
Klädde på oss och åt frukost. Sen blev det dags för lektioner. Då såg vi filmer båda lektionerna. Första va om klimathotet, ganska intresant film, men jag somnade under halva tror ja(A). Sen andra filmen va verkligen den sorgligaste filmen jag sett. "skicka vidare" heter den. Handlar om en pojke som har fått en uppgift av sin lärare att på något sätt förändra världen. han har det medans väldigt svårt hemma av en mamma som super nästan helatiden och inte har någon pappa. Ska inte berätta allt för mycket. DEN REKOMENDERAS! Den dagen spelade vi också volleyboll med några andra som var där. Från lövånger tror ja. Riktigt kul, vi slog killarna med..nja, jag ska nog inte säga det...jag vet inte vad resultatet blev:] På natten va killarna ute och sprang omkring, haha!

Torsdag:
Vaknade klockan sju, jag tror alla tjejer gjorde det. Så när ledarna skulle komma och väcka oss så skrek vi att vi va vakna. Då slapp vi den jävligt dåliga sången. Åt frukost och det blev dags för ännu en till tråkig lektion. Den här ggn skulle vi rita tre teckningar. Första skulle man beskriva sin kärlek till sina föräldrar. Utan ord, bara bilder. Andra till sina vänner och den tredje för sin pojkvän/flickvän, annars drömmen om det. Inte så jättekul, men jag överlevde då. Tränade också inför pjäsen där. Tränade också inför solot då med. Fasen vad mina ben darrade, jag kommer typ svimma. Nä inte tänka så, andra tankar. Vi tränade ju som sagt på pjäsen, och jag kan nästan allt nu. HAPPYFACE :D!
Vi la oss sedan men det blev att vi gick upp och sprang omkring på området. Prettyfunny, men jag blev så jäkulst trött så jag och carro la oss igen.

Fredag:
Så va det sista dagen. Vi fick faktiskt sovmorgon till halv 9 idag. Snällaaa ledare. Gjorde oss klara och åt frukost. Sen blev det att träna inför konfirmationen, ingången osv. Tränade också inför pjäsen och sången. Sen blev det att städa. Föräldrarna kom på kvällen och åt middag med oss+fikade med oss också. På kvällen blev det dags att fara hem.

Ganska kul om jag ska vara ärlig. Visst lektionerna va inte så jätte roliga. Men dom ggr vi hade fritid så vare kul! :D
Nu ska jag fixa till mig.

puss

Now I'm Back Home Again!

Fredag 15/8-08
ÄNTLIGEN HEMMA!
Eller ska väl inte säga så egentligen, va faktiskt ganska kul om jag ska vara ärlig.
Visst endel lektioner va ganska tråkiga, men ändå, dom ggr vi hade fritid så va det hyffsat kul!
Berättar mer imorgon, är dödstrött.
Skriver imorgon.

puss

Konfaskitläger

hej nu sticker jag, mamma är littesmå sur för att jag måste sitta vod datorn.
Så alla som har mitt nummer, sms:a och ring gärna.

Ha en toppen vecka så hörs vi på fredag! :)

Puss & kram

Sooon it's konfaskitläger..

Måndag 11/8-08
TJOOOLLAAHOOPPP!
Kom just hem från konfaskiten igen. Gahh..fasen vad skönt det ska bli när det är över för gott..det börjar faktiskt bli litte uttjatat nu. Imorgon sticker jag och konfagruppen till Munkviken, där ska vi käka munkar, nämen det är nå läger där som vi ska träna inför en pjäs på samt sjunga. Ehe...jag ska spela gud, som är den största rollen typ..mhm..funny. Nämen det ska bli kul, måste öva järnet nu så jag kan det när det är konfirmation nu på söndag. Sen ska jag också sjunga solo där, inte för att skryra eller så. But I like it so just shup up. Nä så otroligt dum ska jag inte vara. Men jag hoppas att det går vägen med det hela. Jag längtar ju typ ändå..

Ikväll SKA jag vara med REBECKA PETTERSSON & FELICIA LINDBERG och därmed basta.
För sen kommer jag inte att träffa dom små skitarna förrän på lördag, kulkulKUL.......!

puss

SAKNAR

REBECKA SAKNAR JAG JUST NU+FELLS!<3

My day

Hehe okej hur ska vi börja det här då?
Vaknade kvart över 8, låg och drig mig ett tag fixade sen till mig, tog mig ngt i magen och for iväg för att hämta signe. For sen till moppekursen, vi va verkligen hur trätta som helst. Jag trodde att jag skulle somna där, men som tur va så gjorde jag inte de. Vi kom först av alla så vi stod och pratade en stund innan folk börjde att droppa in, en efter en. Vi blev nog upp mot 10-15 stycken tror jag. Så va det dags för teorin, det va drygt och jobbigt. Men visste typ allt eftersom jag hade läst alla böckerna(A) Inte all då...men..i det hela så fattade jag nog det mesta. Lunsch vid 12, åt hamburgare sen satt vi och snackade med dom andra i en halvtimma om massa shiet. Sen åter dags för teorin och sen, vid halv 3 så va det dags för uppkörningen:S Trodde att jag inte skulle klara det, men klarade både balanstestet och bromstestet ganska bra.
For sedan iväg till konfan direkt efter. Vet inte vad jag ska säga om det, mer än att det va DRYGT jobbigt...

Men nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen.

puss

Kvartersfest

Shuuee, I'm back!
Skitkul på kovartersfesten+fells är hemma!!!!
Först for vi till OK och köpte gott, inte mkt, men gott iaf. Efter det umgicks vi med dom vuxna som var en aningen påverkade av litte för mycket öl till maten. Men så äre alltid, då blir det genast kul(vi drack ingenting, bara dom vuxna).
Sen blev det massor av lekar och jag delade första pris med.....5 stycken :( aja that's life! :)
Suddsade studdsmatta och hade råskojj!!!
Men ska lägga mig nu, har moppekurs imorgon, peppapeppapeppa!!

puss

FINISH!

Finlay! JAG ÄR KLAR MED MÅLNINGEN!
Fatta hur skönt det är, målarfärg litte här och där på mig. Men va gör det om hundra år när man får pengar för besväret?! :)
aa, vet inte vad jag ska skriva mer här...hmm...?
Ikväll är det kvartersfest, DÅ KOMMER FELLS HEM. Jag har lääängtat!

Bye

puss

No doubt-Don't speak

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

Our memories
Well, they can be inviting
But some are altogether
Mighty frightening
As we die, both you and I
With my head in my hands
I sit and cry

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts (no, no, no)
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

It's all ending
I gotta stop pretending who we are...
You and me I can see us dying...are we?

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts (no, no, no)
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts
Don't tell me cause it hurts
I know what you're saying
So please stop explaining

Don't speak,
don't speak,
don't speak,
oh I know what you're thinking
And I don't need your reasons
I know you're good,
I know you're good,
I know you're real good
Oh, la la la la la la La la la la la la
Don't, Don't, uh-huh Hush, hush darlin'
Hush, hush darlin' Hush, hush
don't tell me tell me cause it hurts
Hush, hush darlin' Hush, hush darlin'
Hush, hush don't tell me tell me cause it hurts



Fotboll

Har just sett Sverige-Argentina.
Jätte spännande match.
Började med att sverige låg GANSKA mycket över. Hela första perioden. Fick många bra skott på mål men blev tyvärr räddade. Så började andra perioden som sverige då gjorde 1-0. Jättesnyggt mål.
Sen när 15 minuter kvarstod så började argentina ligge över, dom fick flera målchanser och det va bara oavgjort att det blev 1-1. Jag och mamma satt och skrek under dom sista minuterna. Men så blåstes matchen av och sverige fick 3 poäng med sig till nästa match.
Haha va allt från mig för tillfället.

puss

Sista lediga dagen

Lördag 9/8-08
Guten morgen!
Har alla sovit gott? Jag har däremot inte sovit gott, vakande flera ggr av att moppar körde förbi vårat hus(hade öppet mitt fönster en aning). Så efter halv 2 slocknade jag. Vaknade halv 10 av min lillebrorsa. Han kom upp med ludde och la han på min säng. Lyckades dock att somna om till 10. Känner tyvär nu att jag är litte fökyld, KANSKE SMITTAD AV LINNEA MÅN TRO? Hehe, men det gör inget. Har ändå varit förkyld hela veckan mer eller mindre.

Så till rubriken. Eftersom jag imorgon har moppekurs :S så är jag inte ledig på dagen, kanske en liten stund på kvällen.
Sen har jag konfa på måndag, kommer hem på kvällen. Sen på tisdag far vi på läger till MUNKVIKEN till på fredag. Sen på lördagen är jag ledig, söndag konfirmation. Sen på måndagen kanske måste vara hemma, annars så kan jag gärna vara med ngn! SÅ tja, det va vl inte den sista, men det är inte många dagar jag får vara ledig inte..But that's life.

Ska ta mig något i magen nu(hahah jag säger så i alla morogn inlägg har jag märkt).
Ha en toppenbra dag!

puss

linnneaaaa

Ikväll så blev det att vara med LINNEA!
Skitkul, snackade om allt mellan himmel och jord typ.
Som vanligt så skrattade vi, funderade vi, och smaskade på.
Hon köpte en trockadero medan jag smaskade på godis :]
Satt i lekparken då 3 småbarn kom och lekte, skitsöta.
En utav dom(hade litte mat runt munnen) ställde sin sparkcykel just bredvid min.
Heheh jaaa, ska vara med henne imorgon(eller egentligen senare idag om man ska vara exakt;)).
Lääängtar, hmm.. undrar va vi ska hitt' upå då?! :)

Ska ta och sluta skriva för ikväll.
Sovgott och vakan torrt ;)

puss


Ny header

Så har man gjort ännu en ny header, blev den bra? :)


kisselimisseli

Haha, hittade den här bilden bland mina bilder. Va kanske en vecka sendan den togs, men har aldrig blivit att lägga in den. Så here it comes.


Min katt är inte som andra. Skulle upp till mitt rum efter att ha sovit i felles mosters stuga och packa upp då jag såg att min kisse låg i väskan och sov. Gulligt eller vad? Dessutom är han jättetjock, så han är extra gosig hehe.
Han heter ludde om ni inte visste det, löser jättemycket hår. Så kom inte hit och ha svarta kläder, då blir dom vita.

puss

Lurad


Okej vi är nu hemma från stan. Blev ganska besviken, för det första fanns det inte mycket att välja på=någon bulle, någon kaka osv osv. För det andra så va det skit dyrt där:S
Priset för fyra bullar, två kaffe och två drickor blev 127:-...DYRT?!
Så, det va första och sista ggn man fikade där för våran del iaf.
Men aja, det va iaf goda bullar, och det va ett + faktiskt :]
Ska ta och fara ut och springa.



puss

Brinken

Torsdag 8/8-08
Goodmorgon!
Har ni sovit gott? Här har man sovit som en stock, igår kväll va jag helt död efter nolia på onsdagen samt träningen med A-laget och sen träning igår. Direkt jag la mig igår för att läsa så somnade jag, hehe, vakande vid tre av att jag hade boken på magen. Jag la ifrån mig boken och somnade åter om. Så vaknade jag halv 10, hääärligt(la mig halv 12).

Nu undrar ni säkert va "brinken" är(om ni nu brukar läsa rubriker). Det är ett ställe i stan som man kan fika på.
Dom öppnar idag och jag, mamma, pappa och erik ska dit, hehe. Folk säger att dom hare billigt där, så det kandke blir litte godsaker hit och dit(A).

Nä nu måste jag ta mig något i magen, är utsvulten!
Ha en toppenskön dag!

puss

hehehehhe

Va bara tvungen att lägga in en bild på snyggingen.
Hottie #1.


Måla lekstugan för tredje ggn..

Mm som i rubriken. Jag har just målat klart lekstugan, trodde jag...
ska tydligen måla någon annan shiet också. Bajskorv.
Aja, vad gör man inte för att få litte pengar? Jag hoppas att jag fan får mycket, annars du..

Sen idag är jag väldigt trött, även fast jag sa i det förra inlägget att jag hade sovit ut.
När jag känner efter så är jag hur trött som helst faktiskt..
hmm..ska nog lägga mig och vila. Får se om det blir ngn träning ikväll, det är aldelles blåa moln vid stan. Hoppas dom INTE kommer hit, för då, blir det åska om ni inte redan hade listat ut det.

puss

It's a call out never get

Torsdag 7/8-08
Hallåå, hoppas ni har sovit gott!
Det har jag iaf på vääldigt lång tid, efter en dag på Nolia som gör en trött och sen träning med A-laget.
Det tar på en, så det va skönt att få lägga mig i min sköna säng och sova. Jag tror att jag tog mitt rekord, jag la mig vid halv 12. Annars har det alltid blivit vid 2 eller halv 3. Grattis till mig.
Haha sen till rubriken, har just fått upp ögonen för Jonas Brothers, hyffsat bra band om jag ska vara ärlig.
Sitter just nu och lyssnar på SOS. Därför tog jag en mening från texten :)

Idag kanske det blir att vara med felle, ska se om hon är hemma. Om inte rrebecka och Alice är hemma förstås :)
Annars blir det väl att ta det lugnt, lyssna på musik, kanske gå ut och skjuta litte. Får helt enkelt se vad jag hittar på.

Ha en toppenbra dag, det ska jag ha iaf!=D

puss

A-laget

HejsanHoppsan!
Har just duschat. Har varit på träning med A-laget idag. Råkul måste jag säga, även fast det inte gick superbra :)
Ska börja träna med dom varje måndag, endel onsdagar också. Måste säga att det kommer att bli SÅKUL!
Men..men nu ska jag väl inte hålla på att snacka om det hela kvällen heller.
Men det skulle vara ganska bra, kommer inte på något att göra just nu.
Har gjort klart Malins blogg, www.mauulinwiklund.blogg.se . Ni kan ju kommentera vad ni tycker om den :)
Hoppas hon blir nöjd iaf, hon har inte varit inne än och kollat så..(A)
Hmm...vad ska man skriva mer då..
Kommer väl in sen eller nått och skriver, ska nog fortsätta på skissen jag höll på med inatt :)

puss

Fotbollsskor

Onsdag 6/8-08
Hellu I'm back home again.
Supertrött är jag faktiskt idag. Låt uppe och skissade till kanske ett på natten när jag visste att jag skulle upp 8 på morgonen. Kanske inte sååå välplanerat, aja. Vaknade och va hur trött som helst(som jag förutspådde).
Men det blev bara att ta på sig kläderna, fixa till sig och så bar det iväg till Stora Nolia i Piteå.
Väl framme hade jag kvicknat till efter en lång skön vila i bilen(A). SÅ då va man pigg igen.
Där inne fanns det ju verkligen hur mycket som helst, så vi gick först in i hus 2. Där va det mat, husgeråd och annat.
Så då blev det dags för provsmakning, någonting jag iaf inte tackar nej till.
Efter det blev det att hitta åt en toalett till min lille bror, därefter for vi till alla husvagnar/husbilar.
Verkligen kul att titta på sånnt om jag ska vara ärlig, hehe (A).
Sen ville såklart erik titta på motorcyklar/skotrar/moppar så det va bara att hänga på.
Åt sen en Souvas till lunsch, Mums säger jag bara!
För er som inte vet vad Souvas är så är det Stekt renkött med sallad, lök och en viltdressing.
Några timmer senare, rättare sagt vid två packade vi ihop och började fara hemmåt.
Men såklart ville jag och mamma in i piteå och kolla litte, då blev det.
Hittade då ett par nya fotbollsskor(mina gamla är ganska trasiga.......) för 399:- på REA:n.
Sen efter det bar det iväg hemmåt.

Nu sitter jag här och väntar på att sticka ner till Nyborg för att spela med A-laget, skojjj!
Får se om jag hinner att komma in senare ikväll, ska fixa till Malins blogg.
Hade gott och hoppas att ni har haft en bra dag.

puss

Nolia

Hinner inte att skriva så mycket ikväll. Ska strax lägga mig och läsa en stund sen sova.
Ska till Nolia imorgon, så ni kan ju sms:a. Har lagt in pengar nu via datoorn. Så det är bara att ni hör av er.
Ring gärna också, kommer nog att ha det ganska tråkigt.
Kommer in sen imorgon afton och ser om jag hinner att blogga innan träningen med A-laget.
Sovgott!



If you only could see,
that my smile is a fake.
But it isn't a lie eather..

puss!

Moppepapper

Tisdag 5/8-08
Hallå!
Ursäkta att jag inte har skrivit förrän nu, men har inte hunnit att sitta vid datorn och änga tid åt bloggen.
Va först i morse och hämtade papper till moppen innan kursen på söndag. Jag kanske inte har berättat det?
Jag ska iaf ta moppekort. På söndag är det kurs, bar en gång så uppkörningen är då också :S
Så igår fick jag min moppe tillslut, den är "lite" begangnad...min bror har haft den över sommaren, köpte den i maj tror ja.
Så då har jag då köpt den av han, eller egentligen pappa(A) Det är då min födelsedagspresent, hehu :)
Idag va vi då och hämtade papper(som jag sa ovan^) till moppekursen på söndag.
Har läst genom alla 4 böckerna, eller böcker och böcker...isf väldigt små böcker.
Så nu är jag så gott som klar för att börja köra moppe :)

Va sen med Linnea & elin. Råkul som vanligt hehe. Skratt åt typ ingenting och massa skojj.
Har egentligen suttit ganska mycket vid datorn idag om man räknar hos linnea, men då såg vi bara filmer på youtube.
Så det räknas inte (A)

Ikväll är det fotboll. ÄNTLIGEN säger jag bara!
Mamma ska skjutsa mig idag, har nämligen ingen att cykla med såå.. (A)
Wish me luck! :)
Ska ta och börja byta om nu. Kommer in sen ikväll :)

puss

Is true love just once in a life time?

Vet inte varför jag valde den rubriken egentligen.
Har bara börjat tänka mer på sånnt. Vad är äkta kärlek, sådant som får en att pirra i kroppen direkt man tänker på personen. Drömmar på natten, drömmar på dagen. Att man bara måste snacka med den för att bara snacka.
Spelar ingen roll vad man säger, bara veta att den svarar.. Att kanske ringa och höra rösten, höra andetagen.
Att krama om den och känna "nu är du min, bara min". Är det äkta kärlek, är det sådan kärlek som bara händer en gån i livet eller flera? Är det sådan kärlek som håller för evigt?




Va med felle idag, haha RÅKUL SOM VANLIGT DÅ! :D
Köpte en glass typ halv nio på kvällen, satt oss ute vid fontänen och skrattade i kylan.
Folk måste ju ha trott att vi har varit galna på något sätt.
Sen våran låt "Adam Tensta-My cool", våra galna danser.
Spelade yatsy på kvällen, käkade popcorn och skrattade.
Som vanligt vann felle, men jag lät ju stackarn få vinna...(A)
Studdsade sen studdsmatta, plattade till gräset och en massa shiet.
hehe du e söt.

Ska sluta att skriva för ikväll.
Sovgott och vakna torrt! ;)

puss

no footboll tonight..

Det va egentligen meningen att jag skulle träna med A-laget idag.
MEN DÅ BLEV DET INTE, för att han skulle träna herrarnas målvakt också.
bajskorv :( Aja, jag överlever ju iaf.
Ska träna med dom på onsdag ist :)

puss

Bakdag

Helluuu.
Blev inte att vara med varken felle, linnea, elin eller rebecka så jag passade på att baka litte.
Här för ni några smakprov hehe


Blåbärsbullar^
OBS eftersom vissa måste veta litte mer detaljer. Det är inte 4 bullar som man får var.
Man SKÄR en bit från den.


Gotttt^


Sen av degen som blev kvar blev det vanliga kanelbullar :)^

Efter baket for jag ner till kansliet och köpte nya byxor, eftersom dom andra va LITE trasiga(A)
Ikväll blir det då att träna med A-laget, hehe litte nervös är jag väl, även fast jag har tränat med dom förut.. :)
Men nu ska jag ta och läsa min nya FRIDA tidning.

puss

Staaan

Måndag 4/8-08
Sorry att jag inte hann vara inne imorse, har nämligen vaarit tvärt in till stan till JC, dom har 75% i HELA BUTIKEN.
Så jag for då dit och kollade om ett par nya jeans, men icket. Alla storlekar va för små...
Bäst att vara först sådana dagar. Aja hittade iaf ett svart skärp för 99,50:-(399:-).

Nu ska jag ta mig ngt i magen, kommer in sen och skriver.

puss

Tidig kväll tror ja

Hmm..deppad för kvällens resultat? En aning, ja..
men det är bara att ta åt sig av sina misstag och sina positiva insatser har jag insett.
Allt kan ju inte bli perfekt, eller hur?
Stora, berömda målvakter kan också göra stora som små tabbar.
Klagar någon på dom? Kanske, vad vet jag. Bara att stora som små kan göra fel och att man inte ska deppa över det..
Imorgon är en ny dag, nya positiva som negativa saker kommer säkert att ske som det gör alla andra dagar.
Varför deppa över det om det nu händer varenda jävla dag?
Känner mig iaf peppad för att träna med a-laget iaf, peppapeppa!

Ska nog lägga mig tidigare idag, har varit vaken och sett filmer och har verkligen inte fått sova ut.
Verkligen inte..
Sovgott alla.

puss

Resultatet av dagens match

Tja det gick väl inte som vi hade tänkt det,
vi förlorade med 4-1 mot morön...
Skti också, aja next time we'll take them! ;)

Va till rebecka och lämnade tillbaka två filmer jag har lånat. World Trade Center & Bortspolad.
Blev litte snack, sen när jag skulle hem så såg jag en igelkotte, riktigt söt en också.
Han kröp in under något(kom inte ihåg vad det hette(A)). Vi tog fram han, tog rebeckas morgonrock och bar han ut till skogen igen :)

Men nu ska jag ner och fika, kommer in sen och skriver.

puss

snart match

Gaaah vad jag peppar just nu.
Nervös, irriterad, hela skiten..
men jag vet att vi kommer att vinna, jag vet det bara.

Sen är det träning med A-laget imorgon, OMG...
det kommer inte att gå bra, men nu är det ju iaf några man känner från laget som ska dit.
Då går det nog bättre får vi hoppas!
Skiver mer sen efter matchen, önska mig lycka till! :)

puss

Match

Söndag 3/8-08
Guten Morgen som dom säger i tyskland! :)
Sovit ganska skapligt gott inatt, tänkt mycket och sådär..
Igår mådde jag inte bra, And I Will Not Tell You Why.
Det håller jag för mig själv..

Idag är det match, gahh jag har inte spelat på typ 100år känns det som.
Peppapeppapeppa!!!
Men vi ska ta det här, hård träning ger resultat och det har det verkligen gett under dom här träningarna!
Vi kommer att vinna, jag vet det!

Idag kanske det blir att vara med linnea, annars...hmm...då vet jag inte.
Ska käka frukost...

puss

svar på fråga

Har fått vissa kommentarer av några.

#1- Nej det är inte ost på jordgubbspajen? Varför ha ost på en jordgubbspaj?
#2- JA, lekstugan ska bli vit. Man kan väl ändra färg också, eller behöver man ha samma gamla jävla färg hela jävla livet?

Som ni kanske ser så är jag förbannad, och ja det är jag!
Men nog med det, orkar inte tjaffsa om det.

Va med fells ikväll, råkul.
Såg WTC=world trade center igen, hehe underbart bra film må jag säga(A)
Va ner på konsum också, sen spelade vi fotboll på vägen :)
+ på dig<3

Ska nog lägga mig och ta en funderare..

puss

Måla lektugan, igen..

Gaah, nu har jag målat lekstugan för andra ggn.
har kvar två sidor, färgen tog slut.
Så jag hoppas att jag får jäkulst bra betalt, hehe(A)
Sen bröt jag en nage(och nej jag är inte fjortis typ"aaahhh jag bröt en nagel, omg jag dör"). Jag bröt av stortånageln så det började blöda riktigt rejält..=/
Aaa, ikväll ska jag nog vara med fells, får se vad busungen och jag kommer på.
Kanske rebs också hänger på ;)

Puss

Film

Lördag 2/8-08
Godmorgon!=)
Vaknade just, har sovit väldigt gott inatt, känner att jag har fått sova ut med!
Han inte skriva ngt inlägg igårkväll, va så jävla trött efter filmen så jag la mig på direkten.
Filmen jag såg heter S.W.A.T, verkligen SKITBRA film!

^----Hello there! ;)

Sen i...va kan det va varit, förrgår kanske? Såg jag iaf en film, World Trade Center.
Också en SKITBRA film, så jävla sorglig också.. :/
AJa, dom två var verkligen skitbra, ska se vad vi ska se för film ikväll.
Nu ska jag nog ta mig något i magen!
Ha en bra dag, kommer in och skriver sen!

Puss!

Jordgubbspaj!

Nu är man äntligen klar med jorgubbspajerna! :)



Gotttt!<3^

Puss!

Solförkörkelse..?

Fredag 1/8-08
Gaah vad skolan börjar närma sig, 18 dagar kvar...hmm, längtar inte!
Sen igår, FY FASEN vad det började åska, va tvungen att slita ut alla kontakter osv.
Åskan va just ovanför oss, det blixtrade och mullrade som bara den, det va första ggn jag va rädd för åskan.
Egentligen äre ju ganska mysigt när det åskar, men fan inte så mycket!? :O

Inte jag som tog bilden,
men fasen att blixtrarna va så stora^

Idag skulle det vara solförmörkelse, 10.36...hmm, inte har någon sol försvunnit här än så länge.
Så det blir väl bara att vänta och se.
Nu ska jag baka jordgubbspaj, kommer in sen och skriver mer.

puss!

RSS 2.0