Boda Borg

Onsdag 27/8-08
Hej på er alla. Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen så jag ber om ursäkt för det. Tyvärr så krånglar vårat internet ibland så jag hinner inte alltid in på kvällarna för att skriva.

Igår hjälpte jag först Rebecka med hennes matteläxa. Sen blev det att vara med felle också. Vi gjorde inte så mycket i början. Sen började vi lyssna på musik då felle sa att hon skulle dansa för oss. Vi"okej?". Så hon dansade till alla låtar. DÅ hängde jag också med och tjaa...vi kan ju inte ha sett helt kloka ut. Rebecka fick besök senare av några killar som kände hennes syrra. Felle sa då att hon kunde gå ut och dansa för dom om hon fick hundra spänn. Vi gick med på det..men hon vågade inte. Haha. Efter ett tag for vi hem. Då satt jag på tv:n och såg på film till halv12. Så jag va ganska så trött imorse..inte bra..

Idag då. Skola som vanligt. Fick reda på mer till imorgon. Vi ska tydligen till Bodaborg eller som lärarna säger, Äventyrshuset. Före det ska vi vara bakom vitberget och köra några äventyrsbanor innan vi på eftermiddagen ska gå till bodaborg. Längtar verkligen till BB, men inte till förmiddan..ursch. Aja, det är bättre än ingenting iaf! :)

Nu måste jag sticka. Mamma ropar att jag ska börja med maten.


Sometimes I just want to go back time..

puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

den där bilden är hur fin som helst :O!

<3

2008-08-27 @ 15:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback