Nyårsafton dåva?

Onsdag den 31/12-08
Så är det sista dagen på året, känns ingenting alls.. Jag vet att jag sa igår att jag skulle skriva en sammanfattning av året som gått, får se om jag orkar med det. Har massor jag måste fixa till kväll, bära madrasser till felicia, fixa till mig själv och massa men det är det värt, för vi ska verkligen ha skitkul ikväll!



Küsse

Julia

Den näst sista dagen av 2008 har gått. Jag längtar inte och jag kommer inte att sakna året heller...

Handlade idag vad jag ,elin, felicia och linnea skulle ha till nyårs :D Kommer att bli super tror jag, kommer förmodligen också att blogga då. Eller något..(A)

Va ikväll med Julia, hade lika roligt som alltid, skrattade åt ett spel vi spelade, snackade massor. Skitkul:D Det måste vi göra om!

Nä nu ska jag inte lägga mig..haha lurade..ne skoja. Ska lägga mig sent ikväll igen så jag kommer kunna vara vaken imorgon natt :D

+jag saknar rebecka..


Küsse


Året 2008

Tisdag den 30/12-08
Jag kan verkligen inte fatta det, imorgon är det nyårsafton..bara en dag till kvar av året 2008. Såg på "Efterlyst" för någon vecka sedan, år 2008 har visst varit det mest kriminella året på lääänge. Inte så att det har varit flest brott, men mest brutala mord. Som med Engla, Caroline som blev bortförd för inte så länge sedan och massor där till. Ska jag vara ärlig så vet jag inte själv vad jag tycker om det här året, många stora höjd punkter men också nedgångar. Imorgon hde jag tänkt, om jag har tid, att sammanfatta året som gått. Iaf alla "stora" händelser. Är dock inte så många så det lär inte bli så jobbigt att sammanfatta.

Idag ska jag fara och handla med felicia till nyårs, vet inte när hon hade tänkt att vi skulle fara men..hon hör väl av sig gissar jag på. Ikväll blir det att vara med Julia(som inte blev i söndags).

Küsse

Buzz

Så då har ännu en dag gått. idag har det faktiskt hänt lite mer än gårdagen. Det som har hänt idag vet ni om ni har läst tidigare inlägg. Ikväll vet ni nog inte vad jag har gjort, inte allt iaf ;) Vi for då först hem till Linnea, jag började direkt att spela på hennes GH3, Linnea spelade med och vi klarade direkt ut karriären på Easy. Lätt som en plätt, efter det bestämmde vi hur det skulle bli på nyårs, tog ungefär 10 min. Efter det gjorde vi lite olika, spelade Audio Surf, spelade gitarr, spelade på mobiler, and so on. Efter ett tag kom Linnea på att vi kunde spela Buzz, var RIKTIGT kul, kanske för att jag vann?(A) Haha nämen det var roligt, var dock lite tråkigt att det var så OTROLIGT svåra frågor. AJa, men lärde sig alltid något :D Var en helrolig kväll.

Sovgott Küsse

Gitarr

Måndag den 29/12-08
Ursäkta den dåliga uppdateringen. Ni tänker säkert att jag kommer att skriva 24/7 nu när man är ledig Men det finns faktiskt annat här i livet också :). Visst när det är skola, då är det en annan sak. Men nu när man faktiskt har tillgång dygnet runt så orkar man inte sitta vid datorn helt enkelt.

Idag har jag iaf(som jag skrev igår) varit med mamma på ica maxi och handlat. Filmen jag valde istället blev "Walk The Line", har ni sett den? Den är iaf gryyymt bra. Den handlar om Johnny Cash´s liv. Från barndomen till slutet(nästan). En otroligt ba film helt enkelt.

Har sen suttit och spelat gitarr. Egentligen har jag gjort det varenda dag numera efter julafton, men jag orkar inte skriva att jag har spelat eller så har jag helt glömt bort att skriva det (A).

Ikväll ska jag vara med Linnea, Elin och Felica, vi ska planera inför nyårs. Kommer nog inte att göra dte hela kvällen så det lär väl bli lite annat också :)

+jag saknar rebecka..

Küsse

My day

Så då har den här dagen gått utan att göra någon som helst nytta. Känns faktiskt....bra. tro det eller ej, pratade med pappa när han och erik kom hem. Berättade hur min dag hade varit. Gissa vad han sa? " Det är alltid skönt att ha en dag då du bara kan vila ut dig till kommande dagar". Något sådant trodde jag verkligen inte om min pappa :O Men det är faktiskt sant, har inte sovit mycket på några nätter, varit på stan och annat. Så det var verkligen überskönt att få sova ut. Sen att bara ligga framför tv:n gjorde det hela mycket bättre, när jag tänker efter åt jag inte så mycket, lite frukost som betod utav korv och mackisar sen ingenting förrän middagen..okej intressant att veta.

Ska lägga mig nu, imorgon blir det att fara in till ica maxi och lämna tillbaka en Mamma Mia film jag fick för mycket. Ska då välja ut någon annan. Någon som kan komma med något tips på en eller flera bra filmer? Efter det ska jag, felicia, linnea och elin planera för nyårs(som inte blev av förra veckan).

Sovgott Küsse

Harry Potter och den flammande bägaren.

Söndag 28/12-08
Har inte orkat att blogga förrän nu. Har varit på dåligt humör, i princip hela dagen. Så jag har bara legat och sett på film i min mysiga pyjamas i tv rummet. Som tur är så var ingen hemma, så jag kunde gott och väl ligga där ett tag med bara pyjamas och en mysig filt.

Vaknade klockan elva och somnade faktiskt halv två, så inatt fick jag sova ut. Gick ner och insåg att ingen var hemma(min lillebror har hockeycup idag så dom kommer hem vid åtta ikväll). La mig framför tv:n och såg att "Harry Potter och Den Flammande Bägaren" skulle vara kvart i tolv. SÅ jag bestämmde mig för att se det, gjorde mig lite lunsch och började se filmen. Har bara sett den en gång föurt på bio, så det var kul att se den igen. Riktigt bra film åste jag erkänna. Blir dock ganska ledsen av att bara se kärlkesfilmer. Visst jag ÄLSKAR faktiskt dom filmerna, men jag blir bara så avundsjuk..ni kan kanske gissa varför. Jo för att jag själv inte har någon pojkvän man kan leva med and so on..

Mamma kom hem vid halv tre då filmen slutade, ganska passande va? Pappa och erik var/är kvar på hockeycupen. Så vi gjorde kycklingpaj, mmm vad gott. Gick sedan ut på en låång prommis. Så otroligt skönt!

Ikväll blir det att vara med Julia förmodligen, hon får mig säkert på bättre humör. Hon får mig då alltid att skratta iaf.




^Ge mig dig!

Küsse

Åka i backen

Dagen idag blev väl inte så lyckad, har suttit och spelat spel på datorn. Rättare sagt Harry Potter och De Vises Sten. Okej det är från sju år..men det är faktiskt kul. Pröva..(A) Haha nämen har också spelat biljard mot pappa och erik. Erik fick ett biljard bor i julklapp så nu spelar han 24/7..vann dock över han alla ggr vi körde förutom en och vi har säkert kört 5 ggr (A)

Ikväll blir det ÄNTLIGEN att fara och åka i backen. Låter som en barnunge, I know..men det är kul. Man måste passa på nu när man fortfarande har tid, jag menar, inga läxor eller arbeten som kommer att komma på gymnasiet. Så det sk bli SKITKUL!

Küsse


Mamma Mia

Lördag 27/12-08
Godmorgon, vaknade för ungefär två timmar sedan, som då blir kring 11. Var riktigt skönt att få sova ut..fast egentligen blev det inte det. Såg på Mamma Mia filmen till halv tre på natten(var verkligen råbra)..så det blev ungefär 8 timmar jag sov..måste lägga mig tidigare så jag får sova ut någon dag.

Idag har iaf Rebecka farit ner till Umeå, eller någonstans där omkring. Hon ska fira nyårs med en kompis, kommer att sakna dig vännen. Ska dock fira nyårs med tre andra roliga tjejer, Elin, Linnea och Felicia. Ska verkligen bli råkul.

idag vet jag inte vad som händer, skulle vara med Felicia skulle jag tro.

Küsse

Storasyster och storebror

Så då har Jossan och Jimmy varit här med sina repektive. Alltså deras flickvän samt pojkvän. Var riktigt trevligt, åt julmiddag, spelade biljard och fikade. Otroligt kul att få träffa dom, sen julklappsöppning sent på kvällen. Fick dock dåligt samvete att jag inte hade köpt något åt Peter(jossans pojkvän) och sen köpt till alla andra.:/ Men nästa jul, då ska han få en julklapp, det lovar jag! Fick då två julklappar, Mamma Mia filmen av Jossan och en parfym av Jimmy, tack så mycket. Blev JÄTTE nöjd!

Küsse

Annandag jul shopping

Så har man kommit hem från stan, fatta hur mycket folk det var?! Visst man vet att det finns mer än 100.000 människor här i skell...men fatta alla på samma gång. Okej så många var det nog inte..men många var det. Fanns hur mycket saker som helst man ville prova och köpa..men tror du man orkar stå i kö i en halvtimma bara för att prova ett plagg som kanske inte ens passar? Jag gör det inte..(A) Trodde inte att jag skulle hitta något men i slutet hittade jag två par jeans på Gina Tricot. Blev tillsammans 449:- men skulle ha blivit 898:- om det skulle ha varit ordinarie pris. Så där tjänade jag mycket pengar. Använde dock mitt presentkort..så det blev som inte att jag "betalade" något. Blev hur som helst nöjd med båda jeansen, ena paret var dock lite för stora vid benen. Så ska be Felicia(som ska in i morgon) om hon kan hitta en storlek mindre runt benen.

Küsse

Fel sida av sängen

Fredag 26/12-08
Nu är det snart åter dags att fara till stan, var mycket där ett tag men så blev det ett uppehåll och nu ska vi in igen. Det blir nog kul..förhoppningsvis. Känner mig inte på topphumör idag, vaknade nog på fel sida av sängen eller hur man nu säger...aja vi får se hur dagen blir helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag.

Küsse


Bröllopsfixaren

Som jag skrev i tidigare inlägg blir det stan med flickorna imorgon, ska bli riktigt trevligt=) Eftersom man har lite presentkort så blir det väl lite shopping iaf ;) Får se vad man hittar.

Ikväll var jag då med Felicia, såg Bröllopsfixaren på 3:an. Otroligt bra och rolig film, rekomenderas starkt! :)


Sovgott Küsse



Kollar nu på statistiken och det börjar hålla en bra nivå just nu, 20-30 unika besökare per dag. Kul att ni gillar att läsa bloggen. Ett extra stort tack till alla som läser den dagligen!

JUklappar

Torsdag 25/12-08
Ursäkta att jag inte har skrivit något på mer än ett dygn..men har haft fullt upp med gäster och annat. JUlafton blev iaf väldigt lyckad, fick i princip allt jag önskade mig. Blev dock lite besviken att jag inte hade samma julkänsla som förra julen, känndes inte lika spännande..kanske för att jag visste vad jag skulle få?

Detta var mina julklappar:
-Gitarr
-Helfigursspegel
-Kalender
-500:- på Gina Tricot
-500:- på H&M.
-Kläder
-Täcke
-Örngott
-En duk

Kanske fick något mer, kommer inte ihåg..kan alltid ha glömmt något. Blev iaf supernöjd med julklapparna. Kommer även att få några till imorgon av min syster och bror som kommer och ska fira julafton här igen :)

Imorgon är det Annandag jul så då ska jag, felicia och rebecka på mellandagsrean. Fatta så mycket jag kommer att shoppa då?! :O Nämen får se om det finns något över huvud taget. Brukar bara vara en massa skit på mellandagsrean (A)

Hoppas ni hade en trevlig jul!

Küsse

GOD JUL

Onsdag 24/12-08
Julafton, god jul alla söta läsare som kommenterar och läser nästan varje dag. Julkänslan har ÄNTLIGEN kommit. När jag var med Rebecka så kom den äntligen, hoppas ni också har fått det. Många julkramar från mig till alla speciella personer där ute, ni vet vilka ni är.


När jag kommer hem så ligger den en julklapp under min egna lilla julgran.. :O


..som är från självaste tomten. Han måste har varit och lämnat det medans jag var hos rebecka :O


Min söta lilla katt Ludde vill också hälsa God Jul till Du som läser.


Ha en underbar julafton, många küsses från mig!

Blå stortånagel

Min stortånagel är blå..gissa varför? Det mest otroliga hände. Jag dammsugade mitt rum(ännu en ggn) och skulle bära ner dammsugaren då jag var klar. Gissa vad som händer? Jag tappar greppet om den och tappar den på stortån. Såklart börjar jag gråta, tror du någon brydde sig? HAHA skulle inte tro det..

Okej jag säger det igen

Tänk er att om 24 timmar är det julafton, många har säkert börjat med julbord redan nu, endel sitter och ser på kalle ankas julafton. Jag kan inte fatta det. Att allt går så fort just nu. Jag kan inte fatta det.. Okej jag har sagt det här ett dussintals ggr nu och näe jag var bara tvungen att säga det igen.

;(


Dan före dopparedan.

Tisdag 23/12-08
Kan inte fatta att det är dan före dopparedan idag, jag kan helt enkelt inte fatta det! Snart är julafton över och snart nyårs också. Då börjar allt om igen, skolan, allt. Gymnasievalet också, även fast jag vet vad jag ska välja så är jag ändå ganska orolig för hur det kommer att bli

Idag vet jag ine vad som händer, jo jag ska hjälpa till med att koka skinka samt göra annan julmat också. Ha en bra dag, kommer nog att blogga några till gånger idag, så kolla ofta ;)

Küsse

Dan före dan före doppare dan.

I don't want to do this anymore,
I don't want to be the reason to everything.


Jultomten kommer på besök, nu vilar han på min bokhylla(=

Godnatt eller nått..

Küsse

LENEA

Blve då ikväll att vara med Linnea och kanske elin. SKa bli riktigt kul, är med LInena nu så vi får se vad vi hittar på :) Blir nog att sitta vid datorn förmodligen eller snacka eller nått. Ha en trevlig kväll!

Küsse

Mamma

Så då har man kommit hem från stan, var riktigt trevligt. Åt på subway som var år sedan jag åt på=) Hjälpte julia att hitta kläder till hennes lillebror samt hittade jag en julklapp till mamma med. Kan ine säga vad jag köpte för hon kanske läser bloggen, vad vet jag:O

Küsse

Julia

Måndag 22/12-08
Gud det känns verkligen inte som att det är i övermorgon det är julafton, verkligen inte. Visst jag fick lite mer christmasfeeling igår när vi åt dopp i grytan, mumms. Men nej..jag vill att det ska vara som förut. Då man längtade redan från november...nu känner jag ingenting. Kanske för att jag vet nästan allt jag ska få i julklapp?

Idag blir det att fara till stan med Julia, kul! Ska som sagt inte kolla om ngt speciellt, kanske blir nå småtjoffs.

Küsse

Fells

Så ikväll fick man äntligen något att göra. EFter att ha städat hela dagen så vad jag med felicia ikväll. Blev inte så mycke gjort, såg på gossip girl och bläddrade sedan runt tills heartbreak hotell började :) Riktigt bra film=)

Imorgon blir det att fara in till stan med Julia då, trevligt trevligt. Vet inte om jag ska titta om ngt speciellt direkt men något hittar man alltid=)
Küsse

Städastädastäda

Så då har man varit duktig och städat idag med. Blev inte så bra igår...för att jag inte städade så noggrannt så idag blev det en regäl storstädning för min del. Känner mi åter riktigt stolt över mig själv.

Snart ska vi fara till Farmor och pynta granen samt äta dopp i grytan. Hoppas jag får mer julkänsla utav det. Det måste jag få..för hungrig är jag :]

Küsse

Christmasfeeling?

Söndag 21/12-08
Vaknad i morse av att det var underbart vackert utanför fönstret med snö på träden och allt. Christmasfeeling? Inte än. Snart måste den komma annars kommer den här julen inte bli lika kul som den brukar vara..

Idag vet jag inte vad som händer, ska och äta hos farmor, dopp i grytan..mumms! Sen annars idag..hmm..det får vi se vad som blir.

Küsse

Vad blev det för nått?

Sådärja, då var denhär dagen bortgjord också och fortfarande har man ingen julkänsla. Inte än iaf..hoppas den kommer före ju. Annars vet jag intevad.

Tillbringade då kvällen med världens bästa tjejer, Rebecka och Feliciaa. Vi for först ner på konsum där vi träffade emelie och julia=). Kunde inte bestämma oss riktigt för vad vi skulle ha(som vanligt)så vi blev kvar ett tag. Just före dom skulle stänga. Blev en chipspåse med sourcream & peppar smak, två påsar juleskum och en coca-cola zero :) Vi bytte då julklappar när vi senare kom hem till Felicia. Tur att båda blev nöjda med sina julklappar. Av mig fick rebecka ett par tjocksockar från H&M, om ni har sett dom med hellokitty längst framme på tårna? Och lipsyl eftersom Rebecka alltid lyckas tappa bort sina andra. Felicia fick ett biokort och det blev hon mycket nöjd över. Själv fick jag ett armband jag önskat mig och pepparkakskolor av Felicia. Av Rebecka fick jag showergel och peelinggel. Tack så mycket!<3

På väldigt länge är mitt humör nu på topp.

 Nu ska jag lägga mig. Küsse!

Lilla Julafton

Ikväll blir det förmodligen lilla julafton med Rebecka och Felicia. Ska passa på att ta med kameran då också eftersom jag nästan aldrig tar kort på någonting längre. SÅ jag LOVAR er att jag ska ta med mig kameran. Å andra sidan vet jag inte om jag får lägga in några utav bilderna.

Küsse

Vi komma, vi komma från köttbulleland.

Okej inte så seriös rubrik..

Känner mig ganska stolt just nu. Har gjort köttbullar, HELT själv. Det blev sammanlaggt 125 stycken :O Tur att jag gillar köttbullar så mycket så att dom inte bara ligger och skräpar...(A) Nämen det är till julafton, mamma orkade inte göra några så då fick jag lov att ställa mig i köket och börja rulla. Inte så konstigt att jag är öm i axlarna :S

Några stora plus på:
Rebecka
Felicia
Julia
Linnéa
Olivia
Linnéa
Wingwing
+



Küsse

Dagens bild

Lördag 20/12-08
Kan inte fatta att det är fyra dagar kvar till julafton. Jag har ingen som helst julstämning. Hoppas det kan snöa någon dag fram över, då blir det mer julstämning än att all snö ska töa bort..

Idag vet jag inte vad som händer, får helt enkelt se. SKa iaf städa övervåningen *suck*.

Dagens bild:

<3

Küsse

Göta Kanal 2

Orkar inte ha det här inlägget som för en ny dag. Bloggar senare idag då jag har sovit ut istället.

Va ikväll med Julia, var riktigt kul. Såg först "är du smartare än en 5:e klassare" på 3:an. Kan inte fatta att dom kan så mycket. Inte ens jag fattar endel frågor. Sen såg vi Göta Kanal 2 och poppade popcorn. Hade riktigt kul. Pratade också mycket om gymnasievalet..har insett att det är mycket prat om det just nu.

Sovgott Küsse!

Bakgrund

Har fixat bakgrunden nu lite. Vad tycker ni, blev det bra eller ska jag ta tillbaka den jag hade förut? :)

Küsse

Gårdagen

Fredag 19/12-08
Godmorgon kunde inte skriva något inlägg igårkväll för att vårat internet dampade..okej det blev något fel med vårat internet. Så jag sammanfattar väl gårdagen idag istället.

Rebecka kom först till mig på kvällen, vi spelade något kul tv-spel men satte oss sedan och läste FRIDA tidningar. Efter ett tag for vi till konsum och köpte litte godis, mumms=] EFter det gick vi ner till koppar, kom då på att vi skulle kolla om det fanns någon is på uterinken. Det var halt så vi höll i varandra och helt plötsligt glider vi ner i en stor vattenpöl och blir blöta om fötterna. Vi fortsätter ändu ut till rinken oh åker lite smått på dne blöta isen. Efter det hälsade vi på felicia på grottan, "4 för tjugo" kommer ni ihåg? ;) Okej ni fattar nog inte men jag orkar inte berätta det heller så ni får nöja er med den beskrivningen. Vi for hem till Rebecka och såg film, efter en stund kom Felicia. Vi spelade Super Mario på datorn, höhö (A). Efter det for jag och fells hem. La mig vid halv ett för jag var så trött och vaknade halv elva. 10 timmar sov jag inatt..duktigt!=)

Idag vet jag inte vad som händer, blir att vara hemma. Skulle kanske se Titanic med Erik när han kommer hem för skolan. Dags att börja samla på pappersnäsdukar=] Sen blir det Julia=)

Küsse

Markus Fagervall - Everything Changes

Even though that I've just met you.
And we've only said hello.
I can tell that you are special.
Don't ask me how I know.
It may sounds strange, but to me it seems.
You were always here.
Living in my dreams.



I can feel the love It's in the air.
Like rays of sunshine everywhere.
Touching me forever and for always.
Ohh, angel eyes, they look at me.
Telling me we're meant to be.
Bringing back what I thought was gone.
Everything changes.
From now on.



Do you believe in magic?
Do you believe in falling at first sight?
When love comes crashing in, I begin to realize.
There's nowhere for me to run tonight.


'Cause can feel the love It's in the air.
Like rays of sunshine everywhere.
Touching me forever and for always.
Ohh, angel eyes, they look at me.
Telling me we're meant to be.
Bringing back what I thought was gone.
Everything changes.
From now on.
I believe in tomorrow.
Letting go of yesterday.

'Cause can feel the love It's in the air.
Like rays of sunshine everywhere.
Touching me forever and for always.
Ohh, angel eyes, they look at me.
Telling me we're meant to be.
Bringing back what I thought was gone.
Everything changes.
From now on...
(From now on)
(Everything changes)


Bringing back what I thought was gone.
Everything changes.
From now on.


Everything changes.



Älskar sången!^

Betyg

Okej volleybollen gick inte så bra som vi hade hoppats på. Resultatet blev 86-56 till lärarna..aja. Vi kämpade på bra, tycker jag iaf (A) Fick sen efter lunchen fick vi våra betyg. Jag blev faktiskt väldigt nöjd över det..även fast en speciell lärare kan gå och ta sig någonstans. Ursäkta..men jag och fleeera stycken tycker så.

Nu har vi då jullov..känns ganska tomt faktiskt. Ursäkta att jag är konstig men det känns så..

Küsse

The D-Day!

Torsdag 18/12-08
Godmorgon! Idag har vi lite sovmorgon så jag passar på att skriva ett inlägg nu. Idag är också volleybollmatchen, fatta vad jag längtar. Vi ska klä ut oss också, vi tjejer ska va riktigt tjejiga med klänning och allt. Killarna med skjorta och kavaj eller liknande. Idag får vi också jullov..fatta hur fort höst terminen har gått. Våran sista bild lektion var i tisdags. Nu kommer vi inte ha det längre. Jag kommer ALDRIG att ha det..eller kanske eftersom det finns bild som individuella valet på Natur..=)

Wish me luck!

Küsse

Innebandy

Gud vad många(eller vad jag tycker(A)) det var som hade kommenterat mitt förra inlägg, otroligt roligt. Håller med om att den verkligen är hur bra som helst. Även fast jag sett den en miljon ggr så kan jag verkligen inte hålla mig för gråt i slutet då dom båda kämpar för att överleva:O :]

Ikväll for jag, Rebecka och mammsen för att kolla på min lillebrors match, tyvärr förlorade dom..men det fanns annat att titta på också... ;) Tog endel roliga kort också..höhö får se om rebecka lägger ut dom eller inte :)
precis som förut..=)

Imorgon är det volleyboll som gäller, önska oss lyckatill! :)

Küsse

Gråta

Fatta vad jag gråter just nu, okej inte för att något tragiskt har hänt. Men Titanic måste verkligen vara världens sorgligaste film som någonsin blivit gjord. Grät nästan hela filmen(eftersom jag vet hur det hela skulle sluta)och nu har jag runnen mascara i hela ansiktet. Fatta hur romantisk den filmen är, att hon har fått uppleva det på riktigt. Att ALLT HAR HÄNT!? JAG kan inte fatta det...helst jävla romantisk får inte Leornado vara i filmen? När dom ligger i slutet på den där brädan i vattnet och han vill att hon ska lova att överleva för att han själv vet att han inte kommer att göra det? Eller när dom inte får träffa varandra men gör det ändå. Bara för att hon älskar varandra så jävla mycket. JAG ÄLSKAR DET! DU får gärna komma och föra bort mig någonstans.


<3

Küsse

Titanic

Onsdag 17/12-08
Slutade en timma tidigare idag, gud så härligt..men ändå så tråkigt. Jag och Rebecka disskuterade det här när vi gick hem och skulle hellre velat vara kvar på skolan..helt seriöst. Så nu sitter jag och ser på Titanic..hur bra film som helst. Spelade in den igår när den gick på trean, såg ni den?

Imorgon är det åter volleyboll match, nu mot lärarna. Längtar som F*N..haha nämen det är verkligen hur kul som helst att spela volleyboll. Vi ska allt vinna över dom ;)

Nu skriver jag inget mer..måste se filmen.

Küsse

Sång

Så då har man sjungt så "bra" så ens föräldrar började gråta. Var verkligen hur nervös som helst, andra var det också, tro mig.. Men det gick väl ändå hyffsat bra. Hade många som stöttade mig, tack för det! :) Hur som helst så skulle pappa såklart spela in mig också..*suck*. Jaja...ingen ska få se på det, så det är lugnt :)

Imorgon är det konsert igen klockan 9.00 för alla mindre barn, från förskolan till femman. Tror att många från lågstadiet kommer att känna igen mig från praoen.. (A)

Küsse

Julkonsert today!

Tisdag 16/12-08
Vaknade i morse av en förfärglig snuva, ont i halsen och helt deppig. Tänkte att jag hade blivit sjuk. Gjorde mig ändå i ordning för att gå till skolan, tog två alvedon och kännde hur allt blev genast bättre. På skolan var det väl sisådär..men jag överlevde iaf..var mest spännd inför julkonserten som är IKVÄLL och repet som var för en halvtimma sedan. Men det gick väldigt bra ändå..sa alla..förutom jag. Det ska nog gå bra hoppas jag..ha en trevlig kväll medans jag gör bort mig.

Küsse

Julkort.

Såg att min lillekatt låg under julgranen ikväll, så jag passade på att ta några julkort på honom=)


Ligger och vaktar den enda julklappen under granen^
Okej så lite julklappar blir det inte till jul, hade bara lust att lägga dit lillebrors julklapp.


Sötnos


Ser du stjärnan i det blå..

Förlåt..


Sovgott Küsse

Förkylning

Gud jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Är jätte tät i nästan, lite ont i halsen och hade lite feber ikväll. Det är ändå 8 dagar kvar till julafton hallå? Inte ska jag sitta och snora och frysa då..har ätit massor med alvedon och mandariner(c-vitamin vettu ;)). SÅ jag hoppas att det vänder snart. Ha en trevlig kväll.

Kan inte berätta..för någon..



Küsse

Volleyboll

Måndag 15/12-08
Hallå, allt bra med er? Med mig är det bra..men är väldigt förkyld..tror att Pappa eller REBECKA har smittat mig.

Idag har vi haft volleyboll turnering med skolan. Var verkligen superkul. Det var dock flera från vårat lag som inte kom/inte ville vara med så vi fick låna spelare hit och dit. Hamnade med Simon, Alle, Jonte, sirri och evelina(tillslut). Det var askul att spela, även fast det kudne vara ganska oseriöst ibland(A). Vi vann tre matcher, förlorade en och på en blev det oavgjort. Tycker jag var Väldigt bra :}

Küsse

*suck*

Kvällen blev inte så lyckad med pluggandet iaf..men jag kommer att missa det, så det är lugnt. Har konsert då vi har NO..

Såg iaf på hockey med Felicia idag. Vi kom och såg 1:a och 2:a perioden sen for vi hem för Felicia började frysa. Vi såg på film och sen åt jag där. Gottgott! När jag kom hem skulle jag plocka fram alla böcker då jag insåg att dom är på skolan :D..........*suck*.

Küsse

Knäck

Så då har man gjort knäck med mammsen som förr. Det måste ha varit minst två år sedan vi gjorde det förut. En äkta julkänsla. Sen har vi klätt granen i morse. Eller jag sov, så när jag gick upp på morgonen luktade det pepparkakor och inne i vardagsrummet stod det en fin, klädd, julgran. Gud vad jag älskar julen.

Strax ska jag och Felicia fara ner till hockeyn, kom och titta med oss? :)



Küsse



Juste, idag är det 3:e advent. Om 9 dagar är det julafton!

Hockeymatch

Söndag 14/12-08
Guten Morgen! Har ni sovit gott? Jag har sovit jättebra inatt för en gångs skull. Somnade vid ett och vaknade vid tio. Great..men är fortfarande småtrött.

Snart blir det att fara och se hockeymatch nere på kopparhallen. Simon frågade igår om jag ville komma och eftersom jag inte har något annat för mig så sa jag att jag skulle komma. En stund iaf. Felicia hänger nog också på :)
Sen blir det att plugga inför NO-provet.

Küsse

Det här..

..blir nog sista inlägget för ikväll. Fattar inte hur duktig jag har varit på att uppdatera bloggen idag :O HELA FEM INLÄGG...*stolt*.

I veckan blir det mycket att stå i. På tisdag är det konsert på kvällen som jag kom på för fem minuter sedan. Sen på onsdag är det konsert på dagen. Ni behöver verkligen inte komma och titta, det uppskattas :)

Sovgott alla söta läsare!
Küsse

1000 SPÄNN

Då har man sjungit ut for the last time. Kan inte fatta det, i flera år har man varit med i luciatåg. Från förskolan nu till 9:an..och nu är det helt plötsligt slut?! Okej det kanske blir något på gymnasiet om man har tur, annars..vet jag inte vad. Pappa vill att jag ska anmäla mig som lucia nästa år, men själv vet jag inte (A) :/

Kvällen var rolig. Vi kom dit och sjöng för män mellan 35-50 år. Endel...såg faktiskt lite perversa ut om jag ska vara ärlig. Men det var nog bara deras sätt att tycka att något var vackert(?). Det gick jättebra och gissa hur mycket pengar vi fick?! 1000 SPÄNN?! Okej inte var..men det blev lite mer än 100 kronor till oss var. Så vi tänkte först fara till Wayne's och fika men nej dom hade inte öppet. Så efter många olika ställen att välja på blev det Dallas. Alla skrattade och hade trevligt tills vi skulle fara hem. Vi kunde helt enkelt inte fatta..att det var sista gången vi gjorde det ;/

Küsse

Lucia igen?

Snart ska man på luciafirande igen. Är ca. 10 stycken från luciatåget igår som ska dit. Är borta i en kvart ungefär, får sedan pengar för det också (A)

ha en trevlig kväll

Küsse

Lalalala

Nu sitter man här i pyjamas aldelles själv hemma. Vet inte alls vad som händer idag. Måste hitta på något. Om inte annats sticker jag tvärt in till stan och köper julklappen till felicia samt kolla om en tröja och ett par jeans. Var rea på CUBUS men orkade inte prova igår..var så trött även fast vi var lediga (A)

Küsse

Luciakvällen.

Lördag 13/12-08
Godmorgon, hoppas ni får en trevlig lucia :) Gårdagen var verkligen superkul kan inte fatta att det är sista gången vi gjorde det. Har varit på det där fyra gånger nu och alltid är det lika roligt. I år var det dock inte lika roligt, enligt min åsikt. Man han inte göra så mycket och ja..ni fattar?

Det började med att jag gick till Felicia för att sedan gå till Rebecka. Vi gick ner till Folkan och fick stå där ute i det snöga vädret. Visst jag har inget emot snö..men det var "klibb" snö som for ner och det är inte det roligaste. Efter en lång väntan kom äntligen våran lärare..men hon hade glömmt alla band vi skulle ha på oss. Så vi fick gott vänta en stund till innan vi fick komma in. När hon hade hittat dom for vi in och satte oss inne i stora salen för att bli välkomnade av Linn och David. När dom hade berättat vad kvällen hade att erbjuda gick vi ner till Guitar Hero..såklart var det upptaget och skulle vara det hela kvällen så vi tittade på lite annat innan vi gick upp till World Tour. Såg verkligen riktigt kul ut..dom ville att jag skulle sjunga. Tvingade mig men jag gav upp i slutet.

Senare blev det inte så mycket gjort. Jag och Rebecka och några andra skulle fara in i stora köket på grottan och dekorera pepparkakor. Det är verkligen inte lätt lovar jag dig :O. EFter det blev det inget mer. Rebecka dansade lite dansmatta, sen var det dags för mig att sticka iväg till kopparhallen och göra mig klar inför luciatåget. Ingen i luciatåget ,förutom hon som var lucian, visste vem det var. Så när vi hade bytt om fick vi veta vem det var. Evelina, hon var verkligen jättefin! Vi gick ut på isen och sjöng som vi aldrig gjort förut.

Det var min kväll, hände inte så mycket som var lite synd. Men kul var det ändå. Hoppas ni också hade en trevlig kväll:)

Küsse

Välkommen Lucia, välkommen till oss.

Nu snart är det dags. Går till Felicia om ca tio minuter. Ska samlas fem minuter före för att dom ska pricka av. Sen är det bara att "festa" loss. Skulle se IDOL med Julia en stund, man vill såklart veta vem som blir sveriges nästa IDOL 2008?! Vem röstar ni på, Kevin eller Alice? :)


Kevin?

Eller Alice?

ha en toppenkväll, skriver imorgon vad vi gjort samt hur det gick med luciatåget.

Küsse

H&M

Då har man varit och åter shoppat lite på stan. Har nu köpt Rebeckas julklapp, men Felles återstår. Ska höra om jag och mamma kan fara in imorgon. Orkar inte fara in med bussen, höhö (A).
Köpte också en lite sak till mig själv. På H&M hade dom rea på smink. Så jag köpte MaxFactors CreamPuff, typ puder för 69.50. Den hade kostat 95 spänn..så man sparade lite iaf :)

Snart börjar lucian, LÄNGTAR!

Küsse

vid 23.59

Fredag 12/12-08
Godmorgon..gud vad jag har sovit ut idag alltså, eller iaf vad jag själv tycker. La mig ganska tidigt vid 23.59 och vaknade 9.10..herrlisch :] Så nu är man utvilad och klar för att gå på stan med Felicia. Ikväll är det också lucia, gud vad jag har längtat :D

Küsse

STAAAN

Kvällen blev följande. Jag for med Felicia till OK också och for sedan till Victor och va med han, samt Linnea och Frans :) Vi gjorde inte mycket, men kul var det ändå, höhö (A)
Skriver nog inte så mycket imorgon, ska som sagt till stan med Felicia. Rebecka är sjuk, krya på dig, och kunde inte följa med ;/

Küsse


Fotbollsmöte

Så då är man hemma från fotbollsmötet. Fatta så jävla glad jag blev. Inte att vi ska spela i juniorserien..för det gick verkligen inte bra för oss förra året..men nu jädrans ska vi ta dom ;). Fotbollen börjar om 21 januari, guud vad jag längtar! Ska kanske fara på någon sommarcup också, vi har funderat på Gothia Cup..men vi vet int än. Endel vill utomlands, kulkulkul :). Sen ska det nog också vara något träningsläger med, gaaah full av lycka just nu :D Det enda dåliga med det är att jag är själv...kommer sakna Linn som attans...

Küsse

<3

Fanns inget så man kunde lägga in själva sidan, så det får bli adressen så får ni se vart det leder sen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rbdD359rwkg

Lucia

Torsdag 11/12-08
Hallådär! Skrev ingenting i morse..bara för att jag inte hade någon lust. Dagen har sett ut som följande, vanliga lektioner på morgonen och sen luciatränande i två timmar på en ishockeyrink. Fatta att man frös alltså? Okej jag frös inte om hela kroppen..utan om mina små tossingar. Hade bara ett par sockar i skorna..så imorgon blir det tjocksockar och VANTAR med dessutom.

Ikväll är det fotbollsmöte så det lär inte bli något mer bloggande efter det isf. Kanske blir mer då också eftersom vi är LEDIGA IMORGON! Hela dagen fram till 20.00 då det är luciafirande nere på skolan. Ska verkligen bli hur kul som helst :)
Jag längtar verkligen så otroligt mycket!

Küsse

Film

Förlåt för dålig uppdatering, har gjort litte ikväll så har inte suttit så mycket vid datorn direkt..som jag gjorde nästan hela gårdagskvällen*suck*. Va iaf med Rebecka ikväll. Vi såg då på film som vi ofta gör, Dagboken var kvällens film. GUD så bra film alltså, måste rekomendera att Du ska se den om Du gillar romantiska filmer, höhö :) Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än att LÄNGTA TILL JULLOVET! Vi har inga läxor fram över, förutom ett NO prov som vi ska ha onsdag nästa vecka. Dagen före vi slutar, kul va? :)

Küsse

Örhängen suck..

Onsdag 10/12-08
Han inte skriva imorse, vaknade lite sent så jag han inte logga in. Var också jobbigt när jag skulle gå till Rebecka. Hade tagit på mig jackan och skulle ta på mig min halsduk..då jag tappar mitt örhänge. Eftersom det hålet är konstigt taget måste jag ha på mig örhängen där 24/7. Så där var jag nere på golvet och kryper omkring i mörkret..tände masso av lampor oh TILLSLUT hittade jag både örhänget och saken man sätter bakom själva hänget. Fick också veta idag att jag höjt mitt SO betyg ett snäpp, så där fick man 20 poäng till till min samling (A)

Küsse


Baka pepparkakor

Hallå åter igen, har nyss bakat lite pepparkakor. Tänkte om ni var lite intresserade så ni ska få se på några bilder från bakningen..kommer dock bara vara två-tre stycken. Höhöh (A)


Här ser ni Herr och Fru pepparkaka, haha. Blev nå konstigt med deras huvuden så det ser ut som att dom nickar till varandra. Märkte det inte förrän jag råkade lägga dom bredvid varandra :)

Såhär många pepparkakor blev det i slutändan..kunde ha blivit fler men så glupsk som jag är, så åt jag lite av pepparkaksdegen (A). Varför dte också blev så få var för att mamma och Erik bakade från den i söndags och sparade lite till mig, så nej jag har inte ätit flera kilo pepparkaksdeg (A)

Slänger in några andra bilder också medans jag ändå håller på:
 


Küsse

I'm so happy!

Så då har jag kommit hem från skolan. Hade bild x2 idag, råkul. Blev klar med skylten till bildens dörr idag med samt fick veta vad mitt betyg skulle sluta med...gisaaaaa?! MVG!? Jag är verkligen överlycklig, från ett G i 8:an till ett MVG nu i 9:an. Eftersom vi inte har någon bild nästa termin så kommer jag att ha kvar det MVG:et..såå härligt! Tror inte att jag har varit såhär glad på väääldigt länge..men ändå..mår jag bara piss...

küsse


Flyger

Tisdag 9/12-08
Dagarna bara flyger fram känns det som..bara två dagar kvar. Sen på Fredag staan med Felicia och kanske Rebecka. Senare samma kväll lucia. Ska då vara med i luciatåget har inte fått veta vem som ska vara lucia än. Man kan alltid hoppas (A) Ha en bra dag :)

It will never be like the same..


küsse

Massor

Ikväll har jag varit med Rebecka och Felle. Först for jag och Rebecka ut och gick, Felicia hade ringt på min mobil 3 ggr och jag hade inte märkt det?! :O Så då märkte Rebecka det sen när Felicia ringde hon. Vi snackade mest och sen tog jag och Rebecka massor av fula kort som jag uppskattar och hoppas att hon inte lägger ut någonstans..(då är du DÖD!).

Sovgott Küssse


Vilken namnsdag?

HAHA ursäkta, jag ska inte kränka någon som heter så men hur kan man heta Virginia? Okej om du som läser detta heter så, så ursäkta mig.. (A) Men..men..kan inte sluta tänka på det..



Sluta tidigare

Såja, då han man kommit hem. Tagit några pepparkakor och sitter nu här. Fick sluta en och en halv timma tidigare. Dom som var klara med allt so arbete fick fara hem. Sen så var bara jag, Rebecka och Sanna på senaste NO lektionen eftersom alla andra skolkade. Så vi fick slutade tidigare och dom fick ha NO, dom har nog det just nu skulle jag gissa ;) Har ingen läxa heller så det blir att ta det lugnt, ska nog baka pepparkakor ikväll också för mamma sparade lite pepparkaksdeg från igår (A)Kanske lägger in bilder sen

;(..



Küsse

SOVAA

Måndag 8/12-08
I natt har jag inte sovit ett skvatt känns det som..har bara legat och tänkt, snurrat och har inte kunnat sova helt enkelt. Hoppas ni har sovit gott!  Så idag är det skola åter igen..känns ändå skönt att börja om för veckorna går så otroligt fort nu så vipps är det nyårs?! Ja vad vet jag..

küsse

Again?

Va med fells ikväll, hjälpte hon med den muntliga bokrecensionen som hon ska ha imorgon. SKa väl inte säga att jag är expert på det så man får hoppas att det går bra för hon!=) Efter det duschade jag och satte mig framför Wallander Jokern. Otroligt bra film, som alla andra Wallanderfilmer är också naturligtvis :). Imorogn börjar skolan om men på fredag är vi lediga för att det är lucia på kvällen. Så denna skolvecka har en dag mindre ;)

Sovgott Küsse

Hallelujah


SÅ underbart bra, förebild^

Julklappar

Så har man varit på stan och köpt julklappar till alla. Blev 5 julklappar idag, köpte en förra helgen och ska in med fells och kanske rebecka på fredag igen för att köpa deras julklappar :) Jag och fells hade verkligen jättekul, va som vanligt och fikade på wayne's också, mysitmysit :)
När jag kom hem blev det att slå in dom också, med doft av nybakta pepparkakor och julmusik.


küsse

Staaan

Söndag 7/12-08
Godmorgon, sovit gott? Vaknade 9.20 av att det ringde och ingen var hemma så jag fick lov att springa ner och svara..men nej dom hade hunnit lägg på, typiskt! Men skulle ändå upp då så det gjorde inte så mycket. Far snart till stan med bästfells också..nu kommer det svida i plånboken då det försvinner massa pengar till julklappar. Ajajaj..

Jag förstod det helatiden..varför inte bara säga det till mig.
Istället för att få reda på det, på det här sättet..?



küsse

Creeepy

SÅ är man hemma nu, för ett tag för om exakt 12 timmar är jag påväg in till stan för att julhandla med världens bästa fells :)

Ikväll har man då varit med Elin och Linnea. Vi skulle se på film, vi fick inte igång den först..men det är tur att jag är teknisk. Jag fick igång den till slut (A) Vi såg på "Fun with dick and jane" Riktigt bra film. Efter det spelade vi audio surfer, har blivit ganska bra i det nu om man får skryta en aning, inte mycket men lite(A) Efter det for elin hem och jag och linnea satt vid msn. Sedan när jag skulle hem följde linnea mig en bit, började då prata om våltäcktsmän osv. Så när vi gick hem följde en BIL LINNEA?! Creepy..jaoja.


Sovgott küsse

Åter igen

Så nu är man hemma men sticker åter igen. Nu till Linnea, blir att se film och käka godis. Höhöhö inte bra för min del, känner mig kanska onyttig just nu men jag ska gå dit så det är lugnt :)
Ha en trevlig lördaagskväll :)

küsse

Brudens bäste man

Lördag 5/12-08
Så då är man hemma igen efter en rolig kväll med fells, rebecka och alice. Vi såg på idol och ROBIN åkte ut :( Jag blev fan ledsen..eller ja..han kom top tre iaf så jag hoppas han får något skivkontrakt med något annat bolag ist ;D Körde också Sanning eller Konka. Det var råkul höhöhö(A) Vid halv 12 for ebecka och alice hem och jag och fells satte oss för att se film. Såg "Brudens bäste man" SÅBRAFILM ALLTSÅ!!!

Snart blir det åter att fara iväg igen. Ska gratta min brorsson som fyller 4, grattis simon:)

küsse

Sova hos Fells

Ikväll blir det att sova hos Fells, ska bli riktigt kul. Se IDOL..gud jag vill verkligen inte att någon ska åka ut. Vem vill Du ska åka ut? Vet inte vad vi ska göra mer, men något kul lär det väl bli :D


Kevin?


Alice?

Robin?

küsse

LALALALA

Fredag 5/12-08
Nu är det bara 18 dagar kvar till julafton, wee! Nämen egentligen är jag inte lika spännd för julafton numera eftersom jag vet nästan allt jag ska få..inte kul. Aja, jag ska då få något jag önska mig iaf (A)

Vaknade lite sent idag, kvart över 7..okej det är inte så sent..men jag fick panik så när mamma ringde hem för att se om jag var vaken blev jag sur och lät arg i telefonen. Men nu är jag glad igen eftersom det om bara några timmar är helg igen=D

küsse

Rebecka

SÅ sitter man här med Rebecka som vanligt. Brukar bli ganska ofta nu har jag märkt, är aldrig hemma längre..mamma och pappa tror att jag skämms för dom..men nej det gör jag inte :)
Rebecka ska skriva massa skit som jag redan gjort (A) så egentligen är det inte så snällt att sitta vid datorn då :O
Måste nog låta hon få den nu.

Küsse

?

Varför kan du inte bara fatta att jag blir sårad så som du håller på...?

Jullov

Torsdag 4/12-08
Så var man tillbaka till skolan igen. Det enda pisitiva med denna dag(som för ävrigt är den tråkigaste)är att vi får 3 dagar LÄNGRE JULLOV?! Egentligen skulle vi få lov den 19:e dec men får det den 18 dec föratt dom som ligger efter ska få komma och jobba i kapp. Sen skulle vi också ha börjat den 8:e december men får börja den 12:e ist. SÅÅ HÄRLIGT! Visst det är bara tre dagar..men man kan hitta på mycket under dom tre dagarna ska ni veta :O Har för övrigt också lämnat in souppgiften, bokrecensionen och brevet till den där 5:an. Har bara tyskaläxan, slöjdläxan och en till svenskaläxa kvar..men dom går fort att göra.

küsse

AA

Så ikväll har man inte gjort så mycket. Blivit att kolla genom läxor och inlämningar samt pratat endel i telefon osvosv.

Sovgott sunshines!
Küsse
Du fattar ingenting..


Stolt

Jag känner mig väldigt duktig nu. Har gjort klart so:n, bokrecensionen, tyskaläxan och svenskaläxan :) Resten av dagen har gått åt att spela tv-spel höhö(A). Känner mig stooolt så nu äter jag godis med. Faaast det inte är lördag :)

<3


Kan inte sluta lyssna^

Läxor

Onsdag 3/12-08
Förlåt för att jag lovar saker men aldrig håller dom..skulle försöka att blogga mycket idag. AJa..det hände massa nu på förmiddagen så jag har helt enkelt inte hunnit blogga någonting.

Vaknade 10.00 idag, hääärligt. Åt frukost och satte mig för att börja skriva ett brev till en som ska börja 6:an. Ska berätta hur högstadietiden har varit och vad dom ska veta när dom börjar högstadiet. ar faktiskt riktigt kul. Blev dock ett ganska lånt brev, ett och ett halv A4 ungefär..lite mindre än så. Men ja ni fattar hur mycket det var iaf. Satt mig sedan vid datorn då pappa ringer och berättar något som har hänt..vill inte ge ut det här. Så det blev att fort hoppa in i duschen och sen berättar jag helst inte..sry.

Efter det så började jag med bokrecensionen, har skrivit ungefär hälften och nu sitter jag här. Får se vad so händer idag. Blir nog mest att göra läxor.

Küsse

Audio Surfer

Har varit med Victor, Linnea, Elin och Frans ikväll. Spelade olika spel..jag och linnea busade som vanligt. Fick pröva på Audio Surfer, så otroligt kul spel. Vet egentligen inte hur man ska förklara det. Antar att ni som har spelat det fattar vad jag menar(A) Ja annars gjorde vi inte så mycket mer... Har tänkt en massa på endel saker som vissa fattar varför..så..jag är väldigt förvirrad nu.

IMORGON ÄR VI LEDIGA!!!
Kommer att bli mycket bloggande kan jag lova^^

Jag fattar ingenting..men du borde fatta..


küsse

Dålig uppdatering..I know.

Tisdag 2/12-08
Förlåt åter igen för en dålig uppdatering. När jag kom hem satt min syster i köket så det blev att vara social med henne osv.

Idag har vi haft bildx2 igen :D gaah fattar inte hur endel kan tycka att det är jobbigt med bild?! Man sitter väl ändå och bara ritar, möjligtvis hämtar färger men oojjjj vad det är jobbigt?! ;S Ja..fick tyskaläxa idag med, blir inte att göra den. Blir att börja med allt imorgon då vi är LEDIGA! Hääärligt!

küsse

Skolkatalogen

Så nu ska man snart ta och lägga sig. Var med Rebecka och Felicia ikväll, var ett tag sedan det var alla tre. Gjorde inget speciellt. Kollade i gamla/nya skolkatalogen. GUD vad man ser konstig ut, alla som kollar på mig i skolkatalogen, JAG SER INTE UT SÅDÄR. Vi tog roliga kort också och i slutet kastade jag och fells kuddar på varandra innan vi for hem, höhö :) Hoppas ni har haft en rolig kväll!

küsse

Snart..

Måndag 1/12-08
Idag är det första dagen i december som är lika med att julkalendern börjar. Har inte sett den själv, tycker att dom senaste julkalendrarna har blivit ganska tråkiga. Någon som har sett den? Fick en chokladkalender igår av mammsen med så imorse fick jag en chokladbit, mumms :)

Idag blir det inte så mycket läxa, matteläxan har jag lämnat in, so:n är jag klar med, ska bara renskriva lite och svenskavokrecensionen(har jag fortfarande inte börjat med..höhö) ska jag kanske göra sen ikväll eller imorgon. Den är trots allt till på fredag, så lite tid har man på sig iaf :]


Bara 23 dagar kvar tills julafton :]

Küsse


RSS 2.0