svininfluensan?

Jag är verkligen jätterisig nu. Känner att det bara blir värre och värre. Har just blivit klar med tyskaläxan, engelska läxan och en utav matteläxorna. Jag orkar inte göra den andra, den är ju trots allt tills nästa måndag. Jag osm också hade tänkt städa rummet ikväll..

Nu ska jag ta på mig pyjamasen, äta en massa apelsin och försöka att bli frisk fort. Sedan blir det en VÄLDIGT tidig kväll för mig p.g.a min dåliga sömn jag får då jag är sjuk.

Küsse

i'm sick

Måndag den 31/8-09

Idag mår jag inte bra. Har blivit sjuk.. Bra start på en veckodag va? Inte nog med det, att jag skulle bli sjuk så pass tidigt på skolterminen.. Ska dock försöka att släpa mig själv till skolan tills jag har 42 graders feber.. Okej inte så mycket, men tills jag har feber, eller ganska mycket feber. Jag får verkligen inte missa någonting nu.

Gissa vem som har smittat mig då? Jo min fina kompis Linn. Jag tackar och bockar :)

Nämen det är väl lika bra att få det bortgjort nu så att jag kan fortsätta att arbeta sedan. Ska dock plugga nu. Göra engelskan, matten och tyskan.

Küsse


it's time for bed

Haha jag höll på att börja detta inlägg med "Såja" som jag började första med och hade tänkt börja det andra med. Måste nog träna på mina ordval..

Träningen ikväll gick väl inte som jag hade tänkt mig, alltså inte särskillt bra, men det är bara att ta i och kämpa nästa gång :)



Nu blir det sängen för mig. Sovgott :)

Küsse


maat

Nu är jag hemma från matfesten. Var jätteroligt, men jättemycket folk. Jag åt souvas, som då är renkött med viltsås och sallad. MUMMS! Linn åt tacos och Elmira åt nå thaimat tror jag. Var riktigt trevligt måste jag säga :)

Nu blir det att kolla genom lite engelskaglosor samt byta om till träningen.

Küsse


Happy birthday to you

Söndag den 30/8-09

Så har åter igen en vecka gått till dess slut. Det går verkligen ruskigt fort, känns som att det snart kommer att vara jul :O

Idag ska vi gratta pappa som fyller år(egentligen fyller han år imorgon, men vi passar på idag ist). Så det blir att äta tårta i massor, sedan sticker jag och Elmira in till matfesten och käkar. Efter det kommer mamma och hämtar oss, vi fixar oss till fotbollen och sticker sedan dit. Kommer att bli en riktigt bra dag känner jag! :)

9 dagar kvar!

Küsse


Tänk om det kunde vara på riktigt



Made by: Madelené Karlsson

Tänk om alla dessa bilder kunde vara riktiga. Ja de är manipulerade. Någon har alltså suttit, i säkert flera timmar för att fixa till dem så att de skulle vara så verklighetstrogna som möjligt. Tycker att bilden i "mitten" ser mest verklig ut. Hur i hela fridens dagar har någon kunnat fixa det SÅ bra?!

Nu är det dags för sängen. Sovgott :)

Küsse

Jungel George

Såja, nu har jag kommit hem från ville. Blev att vi såg Jungel George, haha jag älskade den filmen då jag var liten. Kan fortfarande de flesta replikerna därifrån (A)

Nu ska jag fortsätta att mummsa på min goooda marabou choklaaa.

Küsse

let's go to the candy shop

Såja, nu har jag varit på konsum. Fattar inte varför, men jag började tänka på matte då jag gick hem. Ja inte så att jag gjorde typ ekvationer som det brukar vara i filmer utan hur fort världsmästaren på 100 meter springer. Jag gick ungefär 200 m på en minut. Han sprang 100 m på tio sec. Alltså går jag tolv gånger långsammare än han, eller tvärt om. Visst har jag rätt?

Nog pratat om det. Detta fick jag med mig från konsum :)



Nu blir det att vara med Linn, Ville skulle eventuellt vara med tror jag=)

Küsse


att gå till konsum eller att inte gå till konsum

Ska jag orka gå ner till konsum? Jag vet inte, försöker att hitta någon som vill följa, men alla verkar vara upptagna. Så antingen går jag ner dit själv eller så skippar jag det.. Är jättesugen på godis ju!

Vi får se=)

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll=)

küsse

Dagens roliga fakta

61 % av alla träffar på Internet är sex.

dotdotdot




Made by: Madelené Karlsson

it's time

Lördag den 29/8-09

Nu äntligen funkar blogg.se! Försökte att logga in hela gårkvällen, men de höll på att uppdatera någonting så det gick inte att logga in, ofc.

Om en halvtimma ska laget ses på folkets hus, sedan sticker vi till Myckle och spelar match. Wish us luck!

Küsse


Britney Spears

Hon är nog en utav världens mest älskade och välkända människa som lever i nuet. Jag talar förståss om Britney Spears. Hon har haft sina framgångar, sina motgångar, ja allt som kommer med då man blir kändis, men hon har klarat sig genom det. Efter många motgångar så har hon lyckats få sig på benen igen. Jag tycker att det är väldigt starkt utav hon. Så jag gjorde ett Collage till hon=)



Küsse


mat

Fredag den 28/8-09

Såja, då var denna skolvecka avklarad! Känner mig inte lika trött nu, som jag gjorde förra veckan. Kan kanske bero på att jag har vant mig? Okej jag har bara gått skola i två veckor nu, men det känns som att jag har börjat kunna lägga upp allt nu. Direkt man får läxa ska man göra bort den, för man vet aldrig om man får en läxa man ska ha över en dag(som engelskaglosorna tills idag!). Då måste man ju spendera mer till till dem och inte de andra läxorna. Hoppas jag inte var för otydlig där..

Nu snart blir det mat, det luktar pommes och kött, mumms!



Küsse

soovaaa

Nu har jag pluggat engelskaglosor hela kvällen. Min hjärna har nu lagt av, alltså är jag hjärndöd. Dock inte bokstavligen tyvärr. Ska lägga mig nu strax, känner att jag behöver sova.



Såhär ser jag (typ) ut just nu.

Küsse


Jessica Alba



(bildkälla: Google)

-Hitta ett (möjligtvis två) fel.
-Skulle Du vilja ha en sådan "tröja"?

Hade tydligen träning ikväll, någonting jag inte visste om. Så då blir det ingen träning imorgon heller eftersom de flyttade träningen, kul..

Küsse

plugg

Såja, nu känner jag att jag har lite tid att skriva innan jag åter går in i pluggandets värld^^

Mitt förra inlägg handlade då om datorkunskapen. Så våran första lektion började med det. Ingen lyssnade dock på läraren och jag och Magnus skickade en massa roliga bilder mellan varandra på FC. Stackars lille Inge(alltså läraren).

Efter det var det en massa andra lektioner som jag inte orkar berätta mer om. Förutom Engelskan... Vi fick idag 37 glosor som vi ska kunna tills imorgon....:) Har dock ganska lätt för att lära mig glosor så det var inte ett jättestort problem, har redan lärt mig alla så^^ Sedan har vi fysik, biologi och matte läxa tills imorgon. Har dock redan gjort dem, så jag känner ingen större press på att plugga ihjäl mig ikväll.

Sedan hade vi också gympa idag, med Jalle.. Haha han är en som kan prata med alla om allt. Vi hade 50 min gympa och halva tiden snackade han bort. Bröjade skratta åt någonting han sa, Maja tittade på mig och började skratta sedan började Stina och Linnea också göra det. Jag fick verkligen ett riktigt skrattanfall..tur att han inte såg oss. Han var så inne i sitt snack så^^ Vi gjorde inte heller någonting utan sprang bara omkring och kollade in Nordanåområdet. Han drog dessutom över tio minuter så jag fick springa till bussen med gympakläder och -dojjor..

Nu ska jag kolla genom fysiken samt engelskan igen. Ha en trevlig torsdagskväll=)
JAG ÄLSKAR DEN!!!^

Küsse

Datorkunskap

Torsdag den 27/8-09

Hallå! Just nu sitter jag och har datorkunskap. Hoppas ni får en trevlig dag :)

Küsse

snäll snällare snällast

Juste! Hjälpte sirri med någon uppgift till skolan under matchen. Ville och Filip tyckte att jag var för snäll som hjälpte hon, men gissa vad jag fick sedan? Hennes godispåse full med godis!!! Okej så full var den inte, men ganska mkt var det i den iaf :} Så om man är snäll får man något tillbaka i slutändan. Såå VAR SNÄLLA!

Märker att jag börjar bli övertrött.

Küsse

My day

Onsdag den 26/8-09

Ursäktar för den dåliga uppdateringen. Har faktiskt haft fullt upp idag. Dock inte av olika möten med företag som vill ha mig som modell.. haha ja ni vet som i de stora bloggarna? Jag har haft fullt upp med skola, läxor och match.

Började idag halv nio som nästan alla andra dagar. Första lektionen var svenska, vilket gick ganska bra. Efter det matte och sedan biologi innan lunchen. Under lunchen satt jag, några tjejer och några killar och diskuterade om dubbelnamn i klassen. Ja sådant gör vi naturare faktiskt! :O Sedan kom vi in på annat som jag inte skriver om i bloggen. Kan säga att killarna i min klass inte är några änglar iaf.. Engelska efter lunchrasten och sedan musik i två och en halv timma.

Var en ganska lugn dag, en ganska okej helt enkelt.

Efter det gjorde jag biologi läxan innan jag for in till stan med mamma och köpte nya sockar^^ När vi kom hem skyndade jag mig ner till kansliet där laget hade samlats för match(som jag inte kunde spela). Lämnade målvaktskläderna till Mickaela och gick hem en stund för att sedan gå tillbaka och se matchen med Filip och Ville. Resultatet behöver vi inte gå in på=)

Nu ska jag lägga mig, sovgott söta läsare. Känner mig inte särskillt glad eller pigg så jag hoppas inlägget inte var allt för tråkigt..
Küsse

fan

Denna dag har nog varit den sämsta på flera veckor. Inte nog med att jag var sur som fan då jag kom till träningen, ska jag inte göra mig mer illa än vad jag redan hade gjort? Så nu kan jag inte spela imorgon..kul. Mitt knä är dubbelt så stort och blått =) Jag välkomnar mjukisbyxorna som kommer att tillbringa morgondagen med mig.

I'm falling for you.


Küsse

nu jer he bra, eller nå

Haha ursäkta för mitt omogna inlägg. Just då var jag på väldigt dåligt humör, men nu har det väl vänt lite iaf. Orkar dock inte berätta om vad som har hänt idag. Det enda är att det tar mer än tio minuter att gå från kaplan till balderskolan i rask fart! Resten får ni reda ut bäst ni vill.

Ikväll blir det träning. Känner peppen för det eftersom det sist inte blev någon..

Küsse

bajs

Tisdag den 25/8-09

jag är helt slut! Så jag kan bara säga att detta inlägg inte kommer att bli särskillt långt..

Har iaf gått omrking som en galning idag. Fått läxa i fysik och tyska. ja det var nog allt.

Nu ska jag göra lite tyska sedan blir det träning.

Küsse

konsum

Såja, nu är jag hemma igen. Blev att jag och Linn for ner till konsum som sagt. Köpte kexchoklad, 4 för 20:-...mumma! Satt vid pizzerian och åt, eller ja vid fontänen där.. Mysigt var det iaf=) efter det for vi till Linn och spelade Wii. haha I love(L)

Nu blir det nog att lägga sig, eller inte riktigt än, men snart!

As the way you left me..

15 dagar kvar!!


Küsse

Twilight skådespelare på villovägar?





HAHAHAHAHHAHAHA jag kan inte sluta skratta!!!

Miniräknare

Så idag har vi fått våran första läxa.. Gissa i vilket ämne? Jo såklart i matte! Okej läxan var i sig inte svår och det skulle man kunna göra på skolan istället, men nu har jag gjort den iaf. Dock var det bara sju tal man skulle göra hemma med våra nya MINIRÄKNARE(som är enorma) så att man skulle lära sig hur de fungerar. Då tänker ni säkert "Hallå en miniräknare kan väl alla räkna med?!" Njaa.. Jag skulle inte vilja påstå det.



Här har vi den. Visst är den väl vacker? :) Blev dock lite ledsen då jag insåg att det inte fanns spelet "Snake" på den. Tydligen fanns det spelet på någon annan miniräknare, men icket denna. Ändå är det bara sex klasser i hela sverige som har en sådan(inkluderat oss då). Då tycker jag att det ska finnas minst ett spel i den iaf^^

idag spelade vi också brännboll på skolan. En kille i min klass satsade verkligen allt och sprang rakt på mig, haha måste ha sett riktigt sjukt ut! Stackare.. Gjorde dock illa mig i knäna..:S

Näe nu måste jag fixa till mig lite. Linn kommer snart sedan sticker vi ner till konsum.

Küsse

sovmorgon, yippie!

Måndag den 24/8-09

Hallå! Undrar ni varför jag är hemma? Jo det är för att jag är sjuk..*host*. Näe jag bara skojar. Har sovmorgon idag, börjar 10.00, så ni behöver inte vara oroliga ;)

ja som sagt har vi sovmorgon, ska dock med bussen som går 09.08 in till stan så att jag är i tid till skolan. Måste fixa med lite böcker, miniräknare osv. Vill inte åka med bussen så att jag är där tio i..jag är nog en människa som vill vara i tid helt enkelt.

Hoppas ni får en fin dag =)

Küsse

ingen träning

haha blev ingen träning ikväll.. Kollade väg på lagets hemsida allt för sent för att inte hinna fara dit. Så jag, Elmira och Petra satt där och väntade, väntade och åter väntade innan vi insåg att träningen var inställd. Så jag stack hem, hämtade en boll och for tillbaka. Vi passade lite mellan varandra innan vi insåg att vi faktiskt hade hela 11-manna planen för oss själva! Så vi försökte få dit lite folk så vi kunde spela brännboll. Dock blev det bara jag, elmira, petra, simon, ville, wikke, fran och jonte tillslut. Så vi spelade lite fotboll istället. Gaalet var det, men kul :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min älskade bok som snart är slut=(

Küsse

träning

nu blir det att sticka till träningen. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Küsse

lägenhet

Söndag den 23/8-09

Ursäkta för att jag inte har hunnit uppdatera förrän nu. har varit och hälsat på min kära kusin som nyss har flyttat hit. Hon har verkligen fått det jättefint i lägenheten hon bor i. Blir riktigt sugen på att flytta hemifrån nu. Fast det är ändå ruskigt skönt att bo hemma=slippa köpa mat, diska, tvätta, städa osv. Okej jag gör väl det mesta hemma, men då man bor hemma själv kan man inte låta det ligga en dag. För då går det bara en till dag, en till osv. Ja ni fattar.

Ikväll blir det träning. Ska bli riktigt skönt=)



Någon som vet vad låten heter mer än "missing"?! Den var riktigt fin iaf. Älskar videon också!

Küsse

kalas

Har ni saknat mig? Haha såklart! Näe jag bara skojar. Jag vill verkligen inte bli som de stora bloggerkorna som tror att hela befolkningen älskar de. Aja nog om det.

Idag har vi som sagt haft främmande av mormor, morfar, farmor, bror, brors syster och brors systers dotter. Vi grattade nämligen min kära lillebror som fyller år(egentligen imorgon, men vi passade på idag). Så det har hag ägnat hela dagen åt..

Nu blir det att lägga sig tror jag. Måste få tillbaka all min sömn jag har förlorat.



En "glad" flicka som vill sova..

Küsse


sova

Lördag den 22/8-09

Såja, nu har jag sovit riktigt länge. Somnade vid halv tolv och vaknade kvart över tio. Alltså tio timmar och tre kvart. Visserligen är jag fortfarande trött, men inte lika som igår. Igårkväll var en ren mardrömm kan jag bara säga!

Fixade till designen igårkväll också. Vad tkr ni?=)

Nu kommer mormor och morfar. Blir att vara med dem, alltså ingen bra uppdatering.

Küsse


it's time for bed, again.

Jag fattar inte att jag fortfarande är vaken då jag 20.00 höll på att somna PÅ datorn. Nu är klockan tre timmar senare och jag är fortfarande vaken. Det är helt otroligt. Ska se om jag kan somna ikväll.. Annars måste det vara någon allvarligt problem med mig! Okej jag kanske bara har någon slags "period"? Vad vet jag.

Nu ska jag iaf lägga mig och försöka att sova.

Küsse

dödstrött

Såja, nu har jag tränat och jag är mer trött än vad jag har varit på väldigt länge. Jag skulle kunna somna här och nu. vet inte vad som är fel på mig. Även fast jag försöker att sova..somnar jag aldrig. Detta måste få ett slut.. Inte nog med det.. Jag sitter här och lyssnar på Soundtracket till Casino Royale. Det är BARA sorglig musik... Suck, jag är verkligen tråkig nu känner jag..



Küsse

ny header?

Har gjort en ny header, vad tycker ni? Ska jag ha kvar den gamla eller byta till denna?



klicka för att göra bilden större^^

Küsse

pizzaaa

Såja, nu är magen fullproppad med god pizza, mmm! hade en ganska dryg dag idag med alla NO ämnerna + matte och engelska. Sista lektionen gav man faktiskt upp, eller ja gav upp och gav upp, man kände att koncentrationsförmågan var nere i tåspetsarna. For sedan hem med bussen, träffade Rebecka där så snackade lite med hon om skolan bl.a :)

Ikväll blir det träning, häärligt! EFter det ska jag försöka att sova. Har sovit högst 4 timmar per natt. Fråga mig inte varför..

Küsse


Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt. Godmorgon godmorgon i kör!

Fredag den 21/8-09

Såja, nu är jag uppe och nästan fixad. Ska bara platta luggen så är jag ready for school. Trött som fasen är jag också. kan inte sova på nätterna. Ligger bara och snurrar, vaknar då och då. Så varje natt har jag kanske sovit fyra timmar? Inte bra..inte bra..

Nä nu måste jag fixa till det sista jag har kvar.

Küsse

mina älskade tossingar

Jag sitter här och fryser, fryser om mina små tossingar(tår för er som inte vet vad tossingar är). Var och kollade på matchen idag då mitt lag spelade. Lyckades få ihop en loten "hejjar" klack, okej vi hejjade inte alls mkt..men..ja..vi tittade iaf. Måste berömma mitt lag som var ruksigt duktiga idag. Dock slutade resultatet med 3-3...som annars kunde ha blivit minst 3-1 till oss, men vad ska man göra? Bara ta i till nästa gång kanske? :)

Ja hur som helst var det äckligt kallt ute. Så jag skyndade mig hem, duschade i kokande varmt vatten, men ändå fryser jag? Tror jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa.



Sovgott,
take care
und küsse!

de typiska naturarna

Torsdag den 20/8-09

Såja, då har jag hunnit äta, kommit hem från skolan och kollat genom bloglovin. Snart ska jag ner till nyborg för att lämna matchkläder till hon som ska stå på våran match idag. Har bara sett tre matcher vi har spelat, resten har jag själv spelat. Så det ska bli kul att se för en gångs skull :)

Skoldagen idag var råkul. medans vi väntade på kemin satt vi och kollade på en bild av två kända kemister, nobel och någon annan jag för tillfället glömt bort. Det var en bild man hade gjort svart och vit, är ganska svårt att förklara hur den såg ut. Man skulle iaf försöka att få fram båda dess ansikten, men vi fick bara fram nobels ansikte. Sedan försökte vi klura på den andras medans några andra såg en massa konstiga figurer som vi började skratta åt. Kanske har blivit en typisk "natur" humor? Det var iaf väldigt kul^^ så naturare är inte så stela som många tror, hehehe(A)

Küsse

Insparken

OBS!!! Ni som kommenterar kanske inte får svar tillbaka allt för snabt eftersom mitt internet är helknasigt. När jag ska skicka kommentaren på bloggen hakar den upp sig och sedan blir det ett fel på sidan. Så ni blir inte bortglömda! :)

For till Linnea ikväll och var med hon en stund innan Elin också kom förbi. Såg på tv och snackade om dessa två nya dagar med nya klasser, lärare och linjer. Var roligt att se vilken stor skilnad det är mellan natur och IT design eller vad det nu hette (A)

Nu ska jag iaf försöka att lägga mig. Har dock sovmorgon till halv tio imorgon eftersom datorkunskapen är flyttad till halv tio. Varför det då? Jo för att 2:orna och 3:orna börjar. Ska vi då komma in på nästa ämne? Jo den ökända "Insparken" som de kallar den, är samma dag som 2:orna och 3:orna börjar. Har dock inte riktigt fått klart för mig vad detta är. Tydligen ska 2:orna och 3:orna spela en massa spratt med oss nykomlingar. Har hört två rykten, ett som inte låter särskillt farligt, meeeen det andra lät däremot inte alls trevligt. Ska dock inte skriva upp detta här eftersom jag inte vet om det är sant.

Nu är det dags för min mysiga säng och min älskade bok :)

Sovgott,
take care
und küss!

almanacka

Juste!! Kom på att jag har tagit kort idag. Eller jag kom inte bokstavligen på det, men jag tyckte det var värt att skriva om. Lite iaf.

Först och främst tycker jag att det är sjuuukt tidigt att ta kort redan andra dagen. Tänk om någon skulle vilja byta helt plötsligt? Jag menar, då vi tog kortet hade vi knappt gått två dagar tillsammans. Endel kanske inte ens är säkra på att de vill gå natur linjen? Jaja, jag ska inte haka upp mig på det. Skolorna får väl göra som de vill, I guess.

Vad var det mer jag skulle skriva.. Det var något, men nu har jag glömmt bort det. Tror jag har börjat bli senil..



Här får ni en bild på min nya almanacka^  Ganska kul att "0910", som det står på den, är samma riktnummer som vi har i skellefteå.

Küsse

the second day at schooooooooooooool

Onsdag den 19/8-09

Då har man överlevt ännu en dag i plugget. Haha bara jag som tycker att det låter..konstigt? Näe hur som helst så gick det bra idag på skolan med. Vi gjorde bl.a en tipsrunda runt på skolan, jag kan bara säga såhär: TUR ATT MAN HAR KARTA! Annars..skulle vi nog aldrig ha hittat. Fast det roliga är ändå att man alltid kommer till mitten av skolan, alltså uppehålls rumm(en). SÅ man kan alltså inte gå vilse, vilket är bra (Y). Vi har också spelat brännboll idag, inte lika kul dock, men jag överlevde det också.

Ikväll vet jag inte vad som händer, försöker att få kontakt med Linn, men hon har väl inte märkt mina x antal sms..

Küsse

The Bed Is Waiting For me :O

Now It's Time For Bed.

Det känns att det har varit skola idag. Jag är heldöd, så det ska bli skönt att få sova.

Godnatt fina läsare :)

Küsse

hmm..



Liiite jobbigt var det att lyssna faktiskt..
ta inte upp lilla du, men hur många gånger tar du i ditt hår egentligen?

Dagens roliga fakta

Delfiner sover med en hjärnhalva i taget.

The first day at school and I'm still ALIVE!

Tisdag den 18/8-09

Så var den första skoldagen avklarad efter mycket nervositet.

Började iaf med att jag väntade på bussen som var EN KVART sen, tur att jag inte tog bussen som skulle vara i stan tio i. Då skulle jag ha kommit försent vill jag lova. Hoppade iaf på bussen och åkte in. Gick med Göran till Balder för att han tydligen visste vars vi skulle samlas, vilket var tuuuuurr. Träffade Isak där också samt några till så vi satt och snackade ett tag innan vi skulle samlas. Efter det gick vi till våra klassrum och jag träffade en tjej som var riktigt trevlig. Så hon, jag och tre tjejer till hänge ihop den dagen. Riktigt trevliga var de! Så jag kan inte säga att denna dagen var hemsk, rättare sagt var den rolig :)

Ikväll blir det fotbollsträning, vi hörs :)

Küsse

En ny start på livet

Känner att nervositeten smyger sig på.. Jag som var så avslappnad förut? Var dock värst då jag skulle säga hejdå till Linnea och Elin ikväll. Då, precis då, insåg jag att vi inte kommer att gå med varandra längre. Efter fyra fina högstadieår, kommer vi inte att gå med varandra längre. Kändes väldigt tungt. Måste dock kännas väldigt tungt för Elin och Linnea som har lyckats hålla ihop sedan dagis, alltså gått med varandra sedan dom var 3-4år?! Det är väldigt bra gjort eniligt mig!

Men hur som helst började jag inse att gymnasietiden kommer att vara väldigt lönande, för ens sätt att utvecklas såklart, men också i sitt sätt att vara. Eftersom jag inte har hamnat med en enda själ jag känner kommer detta att bli extra jobbigt, eller svårt kanske man kan säga. Då har man inte den där sk. "Pelaren" att luta sig mot, alltså att ha någon man kan vara med de första veckorna. Nu har jag inte det och måste då vara mer utåtriktad än vad jag nu är (som då kan tolkas som ganska lite). Det lönar sig i slutändan antar jag. Jag ska ändå gå tre hela år med dessa människor, så de första veckorna får man nog tåla att känna sig lite ensam, men man kommer att se dem i princip varenda dag i tre år, så man måste väl ändå få någon slags kontakt med dem? . Göra projekt osv. så det lär väl gå an ändå. Visst, man kanske inte blir bästa vänner med de, kanske inte ens vänner som kan ses utanför skolan, men bara man kan umgås med dem. Man har ju trots allt kvar sina gamla vänner.

Så för er som är oroliga för gymnasiet. Försök att samla er och tänk inte bara på det negativa. Det finns en massa, massa, positiva saker också. Kan dock inte påstå att jag själv inte är nervös, för det är jag just nu, men det lär bli bättre sedan.



Här har vi då mitt vackra schema. Seeenaaa dagar vill jag lova!

Küsse

kenny Starfighter

Såja, nu har jag varit med felicia. Vi såg på Kenny Starfighter. Haha minnen väcks till liv kan jag säga. Han är verkligen söt i sitt sätt att vara :)

Nu ska jag höra med Linnea när jag kan komma, sedan sticker jag till hon :)

Ha en trevlig kväll!

Küsse

Klasslistan

Måndag den 17/8-09

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT VETA KLASSEN!! Nu känner jag mig liiite lung iaf, inte för att jag vet vem någon är i princip så känns detta ändå bättre än att inte veta alls.

Nv1b

Alexander Andersson

Joel Berglund

Fredy Guisao Cano

Oskar Jonsson

Gustaf Lindberg

Magnus Åström

Daniel Lindkvist

Victor Yngman

Furqan Mahmood

Ghufran Mahmood

Magnus Niemi

Filip Nilsson

Simon Marklund

Jonathan Wallmark

Lucas Parpis

David Boman

Amanda Brandt

Emelie Ericsson grundström

Elmira Farhani Arab

Carolina Hansson

Cecilia Karlsson

Madelene Karlsson

Caroline Letzner

Elin Lindqvist

Hanna Landmark

Johanna Mörtberg

Clara Nyström

Ramona Parpala

Maja Tjernström

Linnéa Vikberg

Sonja Öhman

Stina Östlund

Tackar Karin som skickade klasslistan även fast jag hittade den just före jag såg kommentaren :) Det kan hända att jag veta vem någon är... Men detta ska nog gå vägen, hoppas jag^^

idag vet jag inte vad som händer. Skulle vara med fells nu på dagen tror jag och Linnea på kvällen. Gahh sista dagen på sommarlovet..

Küsse

Tidig kväll

Haha vet ni vad jag kom på nu? Att jag inte har varit ute på hela dagen. Är man duktig eller vad? Okej jag kanske inte är duktig, kanske mer lat, men det kändes ju faktiskt bra den här gången. Annars brukar jag bara få ångest över att jag inte har rört på mig, men eftersom jag har frusit hela dagen kanske det var lika bra? Sedan har vädret inte strålat med sol heller så..

Ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt. Vid tolv blir nog bra^^

Küsse

boobtatoo

Det finns verkligen übercoola tatueringar man kan göra, men detta måste nog ta hem det bästa priset. Det är alltså en kille som har tatuerat sig, en relativt vanlig tatuering, men med en sk. "twist".



Han har alltså gjort en vanlig tatuering med en tjej som har väldigt stora bröst. Sedan har han sprutat in silikon under huden för att få brösten att se mer realistiska ut.

Vad tycker ni om det? Skulle ni vilja göra någonting sådant? ;)

Küsse


today it may be sunday?

Söndag den 16/8-09

Hallå mina damer och herrar, pojkar och flickor. Allt bra med er? Själv är ´jag verkligen jätte trött! Jag måste nog lägga mgi tidigt ikväll även fast det är den sista dagen att vara uppe länge innan SKOLAN börjar om..*suck*. Har dock börjat ta det här ganska bra nu. Jag är inte den enda som inte känner någon i klassen, förhoppningsvis, så det ska nog gå bra!

Idag blir det nog bara att ta det lugnt och vila upp sig. Har dock träning ikväll, så jag får hoppas att det sluta regna innan den börjar :)

Küsse

I ÖVERMORGON!

VI BÖRJAR OM SKOLAN I ÖVERMORGON så att alla utomstående vet, heh. Jag är nervös som f*n och det kan många andra också hålla med om. Det är ju nu man ska vara ute och bara ta vara på dom två sista dagarna, gör jag det? Nej jag sitter vid min nya dator och tar det lugnt. Vilket kanske är ganska bra? Då är man utvilad tills skolan börjar om, man laddar upp batterierna skulle man kunna säga.

Nu ska jag nog lägga mig!...eller nja..vi får se.

Sovgott,
take care
und küsse!

blalalala

Var skönt att få vara ute och gå med Linn och snacka lite om allt möjligt. Tack vännen!

Just nu ser jag på sommarkrysset med mamma. Blir nog att vara hemma ikväll. Jag har kramp i hela kroppen och jag känner att jag håller på att somna direkt jag blundar.. Håller jag på att bli sjuk eller har jag bara sovit väldigt lite på sistonde? I det häl fallet är det nog det första alternativet som verkar passa in bäst.

Just det, tack till rebeckas mamma som fick mig glad! Gick hem från prommisen med Linn och då går jag förbi Rebeckas hus, hennes mamma står ute och hälsar och säger "Heej, jag tyckte väl att det var du. Du var så vacker i solljuset".  Då blev jag genast lite gladare :)

Vad ska ni göra ikväll?

Küsse

Dagens roliga fakta

I USA är det sjunde mest använda ordet Coca-Cola.

You spin me right round baby, right round!

Lördag den 15/8-09

Har idag hunnit att vara på stan med mamma. Blev dock inget shoppande för mig utan kollade om en present till min bror som snart fyller år. Kan dock inte skriva här eftersom han kanske läser min blogg? Haha nja jag skulle inte tro det, men jag håller mig på den säkra sidan och låter bli att skriva det här. Sedan var vi förbi min kusin som nyss har flyttat hit, eller ja hon flyttar väl hit på onsdag. Hon har fått till det riktigt fint inne i lägenheten. Man blir nästan lite sugen själv? Njaa, jag bor nog hemma ett tag till^^

idag vet jag inte vad som händer. Så om det är någon som vill hitta på något är det bara att den hör av sig :)

Küsse

Guten nacht



Jag säger nu godnatt till er kära läsare. Bjuder på en bild jag tog alldeles nyss. Om ni undrar vad det är för tröja jag har på mig så är det min nattt-shirt som det står "`Fred's Gym" på ^^

Så godnatt, sovgott och vakna hemskt gärna torrt ;)

Küsse

teeeveee

Var som sagt med Linnea ikväll. For först till OK och köpte glass..nog för att det var lite halvkyligt ute, men det kunde inte stoppa oss! Sedan for vi in till Linnea och kollade på tv, family guy, room raiders, x-effekt och LA Ink. Var riktigt trevligt :)

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. Så här får ni lite bilder på vad vi har sett på ikväll.




Küsse

handduk,
Just nu sitter jag i bara handduken och underkläder. Låter mitt hår få självtorka, som jag alltid gör, heh^^

Sedan sticker jag raka vägen till Linnea. Blir nog ner till OK och en massa annat.=)

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Küsse

Lady Gaga

Vi vet alla vem Lady Gaga är. Hon med de två mest spelade låtarna på radio i sommar, "Pokerface" och "Just Dance". Hon har också blivit känd för sina kläder som då är liite annorlunda de andra kändisarnas outfits.

Här har vi två bilder som sammanfattar endel utav hennes kläder:

 &

Klicka för förstorning^

Själv tycker jag hon är ruskigt modig som vågar visa sig i endel kläder.

Küsse

Ny bakgrund

har börjat bli less på min gamla bakgrund. Så jag hittade några här som Ni ska få kolla på och sedan bestämma vilken jag ska ha. Kommer att ha det öppet antingen denna dag eller någon till dag. Beror helt på hur många som kommenterar. Så kommentera nu! :)



Klicka för förstorning^

Küsse


Baka baka liten kaka.

Fredag den 14/8-09

Ååh, nu är det sista fredagen jag är ledig innan skolan börjar om. Jag är så nervös att jag har ont i magen 24/7 numera.. Jag hoppas verkligen att jag hamnar med NÅGON jag känner iaf.. Annars blir jag ett mobboffer :) Haha näe jag bara skojar.

Idag vet jag inte vad som händer. Har nyss hjälpt mamma och baka sedan får vi se om jag hittar på någonting på dagen. För ikväll har jag fotbollsträning iaf=) Juste jag skulle nog vara med Linnea nu när jag tänker efter! =D



I'm not ready for this..
You want it more than I do.


Küsse

The legend of zorro

Dagen blev verkligen inte som jag hade trott att den skulle bli. Ändå blev den riktigt bra. Skulle städa rummet ikväll så jag kunde inte vara med Sofia och Filip. SÅ jag städade mitt rum och satte mig sedan framför tv:n och såg på " The Legend Of Zorro", vilket var riktigt bra!



Här har vi den då^ Rekommenderar er läsare att se den :)

Just nu ser jag på 2½ men, efter det blir det scrubs och sedan kanske paradise hotel om jag orkar. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Küsse


ändrade planer

Ändrade planer. Ska vara med Sofia och Filip ikväll. Blir nog riktigt trevligt^^

Vad ska ni göra ikväll?

Küsse

collagetröja

Blev inte att jag var med varken Ville eller felle. Blir kanske att vara med Ville och Linn ikväll, får se :)

Har idag varit på stan med mamma. Hittade en collagetröja som jag kan visa på bild sedan.

Küsse


Nya camen



hahaha har prövat min nya cam på datorn. Har tagit helt sjuka bilder hela morgonen, men vissa är nog inte så bra för er att visa..dom ser helskumma ut vill jag lova. Sååå ni får leva med denna bild ;)

Küsse


vi får se vad som händer

Torsdag den 13/8-09

Jag satt uppe till två inatt för att jag gjorde en ny design på min vän Mickaelas blogg. SOm tur var blev hon nöjd eftersom jag själv inte tyckte att det blev allt för bra..

Idag får vi se vad som händer. Skulle kanske vara med Ville nu på dagen och ikväll felle. Vi får se hur det blir. Ska iaf in med mamma till stan någon gång mit på dagen.=)

Vad ska ni göra idag?

Küsse

Ta vara på sommarlovet!!

Ursäktar mig åter igen att jag inte bloggar lika mycket längre. Nu har man ju faktiskt insett att det inte är så pass länge kvar av sommarlovet och då måste man ta vara på det också, men jag försöker att uppdatera. I Promise :)

Var först med Linn till bergsbykiosken för att köpa kanske årets sista mjukglass där :O haha ja det var då lika gott som vanligt. Efter det for vi ner till kanot och åt på lite godis samt snackade. Var riktigt mysigt :) Efter det skulle vi hem, men träffade på victor och Frans så dom hängde med hem till mig. Sedan gjorde vi inte alls mycket, men var ändp en riktigt trevlig kväll :)

kan inte säga att jag ska lägga mig nu eftersom jag lär sitta vid min nya dator så håll koll på uppdateringarna ;)

Küsse

Pics

Här är några bilder på den nya datorn då. Bilderna blev inte jättebra, men gryymt snygg är den! :)



Den kostade 8995:- vilket sved lite, men jag var i stort behov utav en egen så då får man lägga ut lite pengar. Sedan är den till för skolan och arbeten så :)

Küsse

Finaly

Onsdag den 12/8-09

Jag har nu köpt min egna dator, för mina egna pengar. Blev verkligen nöjd och det gick supersnabbt för den att både starta sig och hitta åt internet, vilket är ett väldigt stort plus. Ska ta ett kort på den sedan så ni får se hur den ser ut :)

Nu måste jag fixa till mig. Ska ut och fiska med Adam och Ville.

Küsse


en resumé

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har som haft fullt upp idag. Så jag får väl göra en resumé.

Var och kollade på en dator idag då. Hittade en råsnygg dator, till ett hyffsat bra pris och med riktigt bra kvalité. Precis som jag vill ha den! Dock hittade jag ingen bild på den eftersom den bara fanns i en begränsad upplaga. Så ni får väl se imorgon om jag köper den. Lite roligt att man kan ha en så pass unik dator. Okej kanske 100 per i sveriga har en sådan, men det är ju inte särskillt mycket folk då vi är drygt 9 mille?;)

Efter det tog jag det lugnt och peppade för match. Våran bästa match hittills som dock slutade med 2-1..

Sedan har jag sett på tv. Haha trevligt att veta va?

Nu bliver det sängen.

Küsse

ny dator

Tisdag den 11/8-09

Nu är det alltså en vecka kvar innan vi börjar om skolan. Ååh jag får ångest, valde jag rätt program, är det verkligen det här jag vill? Jag tror det, jag får hoppas det. Gahh!

Just nu sitter jag och väntar på att fika sedan ska vi in till stan och kolla om en dator till mig. Nej jag är inte så bortskämd att jag FÅR en. Utan jag ska gott och väl betala den själv :) , men måste ha pappa till hjälp. Vet nästan ingenting om datorer. Speciellt då jag ska ha datorn till skolarbeten. Vad ska man ha för en processor, hur mycket internminne?! Haha ja det är tur att man har pappa :)


Den är SÅHÄR snygg!

Sedan blir det att peppa inför match, åter igen. Nu ska jag ju faktiskt inte lyckas att göra mig illa. Hoppas jag!

Küsse

Dagens roliga fakta

Var 4:e dator blir misshandlad av sin ägare.

Skolstart

Jag har börjat bli riktigt nervös nu inför skolstarten. För om en vecka är det dagen före jag och flera andra börjar på en ny skola, i en ny klass med nya lärare. Då brukar jag ALDRIG kunna sova en lugn natt, måste nog ta något sömnmedel då tror jag. Haha nämen jag börjar faktiskt bli riktigt nervös.. Jag ställer mig en massa frågor för tillfället. Måste nog ta några djupa andetag och lugna mig nu, för hjärtat slår verkligen hårt och fort nu.

Küsse

Fina ord från fina läsare!

Måndag den 10/8-09

När jag nyss loggade in på bloggen så såg jag att jag hade fått en väldigt fin kommentar!

"Kul att se en ung tjejs blogg där det inte står om att supa skallen av sig eller annat idiotiskt. Ville bara säga det. Jag är bra mycket äldre än dig så skriver inte mer, för vill inte du ska tro jag är ute efter något. Det var allt jag ville säga"

Jag blev verkligen rörd utav dom orden. Det är verkligen kul att läsa sådana kommentarer! Jag skriver som sagt om vad som händer i mitt liv, som då inte går ut på att supa skallen utav sig :) Sedan har jag inte tänkt ha bloggen för en viss åldersgrupp utan för hela allmännheten. Det är dock synd att du inte kommer att vara inne här längre. Eftersom jag inte bryr mig om vilken ålder det är på dom som läser. Det är ju bara ännu roligare att det faktiskt är äldre som också kan finna något vettigt att läsa i bloggen!


Idag har jag iaf varit ute och cyklat med mamma och pappa. Var riktigt skönt och mysigt där vi satt och fika, typ som en picknick skulle man kunna säga :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Sköt om er!

Küsse

Främmen

När jag kom hem från träningen ikväll så hade vi främmande av några pappa och mamma kände, samt deras son Simon. Var ett jäklarns bra tag man träffade pajken så vi satt och snackade och hade riktigt trevligt! Sedan for dom och det blev att se film resten utav kvällen :)

Nu blir det sängen...eller nått.

Küsse

Dagens roliga fakta

Hästar kan inte kräkas.

Sommarbilder

För några dagar sedan skickade jag in fyra sommarbilder till våran lokala tidning "norran", eller som det också heter "Norra västerbotten". Kollade då nyss och skulle se om de hade kommit med. Jajjemensan, det hade de!

Klicka här för att komma in på deras webbsida. Sedan scrollar ni ned tills "Sommarbilder 2009" och klicka på "titta på bilder". Då ska mina bilder komma fram så småningom :)



Küsse

Härligt härligt, men farligt farligt. Ganska vanligt, men oooooförklarligt.

Söndag den 9/8-09

Jag måste få skylla på den bra värmen. Alltså att det är därför jag inte uppdaterar allt för mycket.. Var iaf och badade med familjen idag. Riktigt härligt var det. Vattnet var dock ganska kallt, men det var skönt att svalka sig i helt klart!

Ikväll blir det träning så nu blir det att dricka vatten(!!!) och bara ta det lugnt. Har inte tränat på en vecka nu :O Så det kommer väl att kännas antar jag..

Küsse

mmmm mumma!

ursäktar åter igen för den dåliga uppdateringen.

Var iaf med Linnéa och Elin ikväll. Vi plockade jordgubbar och åt sedan glass och krossad daim till det. Mumma säger jag bara! Måste göras om tkr jag=)

Nu blir det sängen som väntar.

Küsse

byske havsbad

Lördag den 8/8-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har inte kunnat sätta mig vid datorn förrän nu.

Linn sov som sagt här oc hdet var riktigt roligt! Såg mamma mia innan vi lade oss och vaknade kvart i nio. Vi hade bestämmt att fara till Byske och bada. hah eller ja jag skulle följa med hon och hennes familj.. Var iaf riktigt trevligt och jag har blivit brun vill jag lova! T.o.m mamma och pappa sa det, då måste det vara bra ;)

Nu ska jag nog sätta mig ute och läsa min bok och höra om Linnea vill hitta på någe :)

Küsse

nu blire lekstugan minsann

Nu sticker jag och Linn ut i lekstugan och sover. Blir nog riktigt mysigt skulle jag tro=)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Küsse

vätskebrist

Blev ingen träning för mig idag, fick vätskebrist så jag mådde jätte illa vid fyra. Fick dricka tre glas med vatten och lägga en sockerbit under tungan. Var fan hemskt, hela kroppen skakade :S Ville då inte riskera att få det igen på träningen eftersom man svettas ut VÄLDIGA mängder vatten/vätska.. Men nu är jag på benen igen och väntar på att Linn ska komma. Hon ska nämligen sova här ikväll, i min älskade lekstuga. Blir nog jättebra:D



Küsse

Steeekar dag!

Fredagen den 7/8-09

har inte hunnit sätta mig vid datorn förrän nu. Har varit och ätit räkmacka samt legat ute och solat. Var egentligen tänkt att jag skulle vara med Frans och Victor, men av någon konstig anledning blev det inte så nu sitter jag här och latar mig. var annars tänkt att jag skulle in till byske, men har träning ikväll så hinner inte vara där allt för länge..

Nu blir det att lägga sig ute och steka ett tag till. Vi hörs när vi hörs!

Küsse

solasolasolasolasolasolasolaa

Idag har jag varit med Linnea då. Blev inte att vi for och badade utan chillade hemma hos mig istället. Spelade spel, åt kladdkaka och såg på tv. Jätteskönt!

Solade förressten en timma före hon kom, lite brun blev man ju allt=D

Ikväll blir det iaf grillning=)

Küsse

Dagens roliga fakta

Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.

badabadabada

Torsdag den 6/8-09

Just nu sitter jag och väntar på att Linnea ska vakna. Skulle vara med hon och jag hade nämligen tänkt att vi kunde fara oh bada. Såå jag hoppas att flickan vaknar snart så vi får ngt bestämmt ;)

Küsse

Kladdkaka



Kladdkakan då^

Küsse


Dagens roliga fakta

Högerhänta lever i snitt längre än vänsterhänta.

Daaaiimmmglassss

Var som sagt med Mickaela idag. Hade riktigt trevligt! For till konsum, köpte glass och gick sedan till kanotudden för att sitta där och äta upp den. Var riktigt härligt, dock nästan lite för varmt. Så vi gick hem till mig och lade oss för att sola, låg då ute och solade i ca. en timma innan vi begav oss innåt. Där såg vi på tv innan hon skulle hem. Trevligt trevligt :)

Just nu bakar jag kladdkaka. Ska lägga på nyplockade hallon från farmors trädgård på samt lite floursocker. Ska ta kort så ni får se sedan :)

Küsse

Sommar och sol

Onsdag den 5/8-09

Idag är det åter igen varmt. Som det har varit de senaste dagarna, alltså må-on och det ska tydligen vara det HELA veckan! Najjs säger jag bara! Just nu väntar jag på att Mickaela ska komma förbi. Fick ett sms från hon nyss då hon var påväg att tanka moppen. Så hon lär väl komma om en halvtimma kanske? Blir bra. Vi hade tänkt fara och köpa glass samt sätta oss vid kanotudden. Kan det bli bättre?

Vaknade förressten av att jag kallsvettades inatt och hade kramper i mitt högra ben. Måste ha varit giftet från getingen som spökade..

Küsse

som en spruta

Det känns som att någon sticker en spruta i mitt ben varje kvart. Som att någon injicerar någonting som svider som fan. Som att dom sprutar in ett gift som drar ihop musklerna så hårt att man knappt kan gå. Benet vill inte lyda, vill inte stå upp. Det vill bara vika sig.. Som vågor utav smärta som far upp och ner för benet. Just nu, vill jag bara kapa bort mitt ben. För det skulle fan göra mindre ont!

Var med Linn och kollade på matchen jag egentligen skulle spela. Vi förlorade med 3-0..hmm..inte kul. Aja, jag, Linn och Ville hade det iaf väldigt trevligt där vi stod.

Nu ska jag lägga mig och må piss.

küsse

ingen match, blää

Så då blir det ingen match heller, känns ju kul:D.........n0t. Ursäkta att jag är så negativ, men jag har ju faktiskt något att skylla det på.

Upplösande bikini?



Okej det här fick mig faktiskt på bättre humör. Detta är alltså en bikini som upplöser sig i vatten inom några minuter. Vad är det för en bikini må tro? Haha jadu, inte vill jag ha en iaf. Skulle dock vara om man vill vara elak och skicka en till någon man verkligen hatar. Fattar ni? Hahaha!

GETING HELVETE!

FÖRBANNADE SOMMAR HELVETE! Ursäkta mitt språk, men nu är jag faktiskt riktigt förbannad! Låg ute och solade, hade dte jätteskönt med värmen smekandes på huden och ljuv musik i öronen, men vad händer inte då?! Jo det kommer en getingjävel och biter mig i benet! Så nu har jag ett rött stort sår på benet som bara värker. Det kommer som i vågor genom hela benet. FÖRBANNAT säger jag bara!!



DÖ!

Küsse

Fiskelifiskelifiskelifisk

Tisdag den 4/8-09

Var egentligen tänkt att jag skulle och fiska med pappa idag, men han hade ont i ryggen så det blev inget. Tur var det, för då fick jag sova ut till elva. Annars skulle vi ha gått upp vid åtta kanske?

Idag blir det nog bara att sola, dricka massor med vatten och peppa till matchen ikväll. Vad ska ni göra?

Küsse

Jimmy Jansson



Inte risig pojk det där!

Dagens roliga fakta

Visste du att en kalkon kan dö om den tittar uppåt med uppen mun då det regnar?

Stackgrönnan

Såja, nu är jag hemma från Stackgrönnan. Haha jag har alltid fått för mig att det är utan ett G, men när jag läste på skylten stod det just det, Stackgrönnan. Var iaf råkul att fara dit med Linn. Vi moppade dit såklart. Blåste dock lite halvkallt eftersom jag bara hade halvlånga shorts på mig samt ett svart linne och min älskade skjorta, men det fick man leva med.



Den efterlängtade mackan då. Jag kan bara säga att den är värd pengarna samt att den är otrolig GOOOD!



Man blev ju nästan lite tvungen att dela med sig av det goda.



Linn då :)^



Ja inte är den liten iaf..



Såklart skulle ju jag och Linn in på självaste "båtmuseet" också.



När jag var mindre fick man vara uppe i den där och gå omkring. Tyvärr har båten blivit för rostig så det är inte längre säkert att gå där inne. Ganska synd =(

Detta var då våran väldigt roliga dag. Träffade också på Hanna som jobbade där. Riktigt trevligt!

Küsse


Sovkompis

Måndag den 3/8-09

Så går vi in på en ny vecka då, vilket innebär att det bara blir närmare och närmare tills jag börjar om skolan. Om två veckor är det dagen före jag börjar. Känns fan läskigt, jag vet just och pass vars jag ska gå någonstans. Aja, får fara in en timma tidigare eller så och se om jag hittar åt den förbaskade aulan :]

Min lillebror hade förressten sin första sovkompis här inatt. Tycker det var riktigt gulligt då det var en tjej också. Tur att dom bara är vänner då, visst är det så man brukar säga? Haha nämen han är så liten så jag hoppas att han just och pass förstår vad innebörden av "ihop" betyder (A).

Idag hade jag och Linn eventuellt tänkt fara och fika på stackrönnan, alltså båtmuseet med andra ord. Om det nu blir av ska jag ta med mig kameran och ta kort på räkmackorna, för det känns som ett måste att äta en sådan! Goda är dom ju också så det gör ju inget ;)

Küsse

dellliiiibollll!

Va nyss med Linn på konsum. Köpte dellibollar, vilket var riktigt gott. Mumms rättare sagt!



En vacker bild på jag och Linn bjussar jag på.

Nu blir det att ta det lugnt och vila. Det är ju faktiskt ganska skönt då man tänkter efter.. Sov förressten tio timmar och en kvart i natt!!! Vilket inte alls är vanligt för min del. Lade mig kvart i tolv för att jag var så trött.. Cuper sätter spår har jag märkt ;)



En relativt gammal bild på mig, men jag bjussar åter igen.
Küsse

En hel gädda, inte en halv.

Så nu är man hemma och proppmätt med pizza i magen. Var en riktigt rolig dag som inte bara innehöll fiske. Haha jag fick då upp en gädda iaf, inte dååligt! Sedan trasslade adam och villes linor ihop med varandra. Så där satt vi i en timma och försökte att få ut det utan att behöva klippa av de, men så blev inte fallet och vi gav upp till slut. Så då var det bara att klippa av dom. Efter det fortsatte vi att fiska och Linn fick nästan upp en gädda, ska vi räkna det som två kanske? Aja, efter det trasslade då min och adams lina ihop med varandra, dock i en mindre knut som jag fick upp på bara tio min kanske? Haha ja dagen har då varit riktigt rolig och det borde vi verkligen göra om! :)

Küsse

Poker och fiske!

Söndag den 2/8-09

Skriver ett snabbt inlägg om vad som hände igår kväll och idag.

Igår var jag med Linn, vi drog till Ville och var med han och Adam. Vi spelade då Texas hold'em och gissa vem som vann?! :O Haha jo jag :D liite glad blev jag allt :] och nu sitter jag och väntar på att Linn ska komma förbi. Vi ska nämligen ut med dom och fiska idag, vilket lär bli riktigt roligt!=D

Küsse

Vårat resultat dåva?

Okej ska jag sammafatta cupen då?

Blev iaf att vi samlades på foketshus parkeringen 8.00 för avfärd mot Umeå cupen. Vi packade in oss i bilarna och for iväg. När vi kom fram var det dags för match. Vi bytte om och första matchen blev mot Umeådalen. Vi spelade verkligen RKITIG fotboll och vann med 2-1. Hade dock några riktiga känningar efter min skadade rygg från onsdagens match, men jag fick lov att leva med det.

Vi bytte om och for till skolan vi skulle bo på. Packade upp och bäddade. Efter det for vi in till stan med en gratisbuss(som var gratis eftersom det var Umeåcupen så att lag skulle ta sig mellan skolorna där man spelade matcherna). Vi kollade runt ganska mycket och alla i princip hittade något förutom jag. Hade dock inte sådär jättemycket pengar med mig dit då.. Vi åt på frasses där och for sedan hem. Hade en jättetrevlig busschaufför som skjutsade oss till vilket ställe vi ville, ungefär. Vilket var jättetrevligt! Vi åt sedan middag och tog det lugnt på kvällen. Var tänkt att vi skulle bada, men då blev det inte.

Lördagen gick vi upp klockan 8, tror jag, för att äta frukost. Efter det lade sig några för att sova och endel gick omkring på området. Matchen började sedan 12.10, mot vilka kommer jag inte ihåg. Vi förlorade iaf med 2-0 och jag blev tacklad så jag gjorde illa ryggen igen. Tur att Julia L fanns där och masserade min muskel som hade blivit som en korv ungefär?:S Efter det blev det åter att ta det lugnt, samla sig och peppa inför nästa match som skulle avgöra om vi tog oss till A eller B-slutspelet. Matchen gick väldigt bra även fast det slutade lika med 1-1. Vi kom då vidare till A-finalen och var nog lyckligast i hela världen då, skulle man kunna säga. Efter matchen for vi och badade i någon sjö där vi också duschade, riktigt härligt var det faktiskt! Efter det försökte vi att ta oss hem med någon gratisbuss och till slut lyckades vi få tag i en. Vi åkte hem, käkade lite och lade oss sedan för att orka med morgondagens match som startade 8.00.

Alla var nog ganska pigga då vi klev upp på morgonen(även fast vi gick upp 05.38) och peppade för den delen. Vi packade åter in oss i bilar och for till matchen som skulle avgöra om vi skulle hem eller om vi skulle stanna. Den matchen blev minst sagt väldigt konstig och vi förlorade med 1-0, vilket kändes skit för mig och för alla andra i laget. Så då var det dagts att packa ihop sina saker och fara hem till regniga skell.

Det var verkligen en jätterolig upplevelse och jag verkligen älskar vårat lag. Vi är bäst!

Så nu sitter jag hemma, dödstrött och bloggar. Fattar egentligen inte hur jag orkar. Hoppas ni njuter nu va? Haha nämen ha en trevlig kväll!

Küsse

I'm home, back on track, again!

Lördag den 1/8-09

Så då var man hemma, på den dagen man helst utav allt inte ville vara hemma på. Synd att vi åkte ur så tidigt..

Jag orkar inte sammanfatta cupen, vi får se om jag gör det sedan. Just nu vill jag bara krypa ner framför tv:n. Kanske fara ner på konsum sedan och köpa något gott. Gahh nu blev jag sugen på nå godis.. Hoppashoppashoppas vi har hemma!=D

Küsse

RSS 2.0