Julklappar + en jävligt stor förkylning!

Fredag den 25/12-09

Så är julen över. Fort gickden, ruskigt fort! Hade i alla fall jättetrevligt med släkten. Även fast jag blev sjuk.. Började bra, men märkte snabbt att jag var den enda som frös. Maten var inte lika god som vanligt och jag höll på att somna flera gånger. Hel kroppen värkte dessutom. Så på julafton, hade jag lite över 39 graders feber. Kändes inte jättekul, men vad kunde man göra? Julafton är bara en gång om året, så man fick ta sig i nackskinnet och försöka att göra det bästa av situationen. Julklapparna jag fick var super och allt var i princip det jag önskade mig, vilket inte var allt för mycket. Fick dock mer än jag hade trott och sådana saker jag innerst inne var i behov utav utan att jag egentligen hade tänkt på det.

Somnade vid halv ett. Även fast jag kunde ha somnat vid åtta kanske? Hela natten låg jag och frös, så mycket sömn har jag inte fått. Proppade i mig så mycket mat jag kunde även fast halsen var så gott som igentäppt. Satt sedan och frös tills vi skulle hem i bilden, där jag även frös.

Så nu sitter jag här med dubbla tjocktröjor, dubbla mjukisbyxor och ett x antal sockar. Ändå fryser jag? Febern ligger vid 39, men det känns som att den skulle vara upp mot 50(som då betyder att jag skulle vara så gott som stendöd, eller smältdöd).

Jag laddar upp några få bilder senare ikväll då jag har hittat kabeln.

Küsse

Kommentarer
Postat av: linn

Sv. Jag älskar dom!<33

2009-12-25 @ 16:22:28
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback