Min fot är en blå historia.

Torsdag den 10/12-09

Som ni redan vet om har jag haft sång, därför är min uppdatering dålig, as always! Kändes lite ledsamt att dagens sånglektion var den sista, men vi börjar ju om efter jul. Det längtar jag till!

Skolan idag gick hyffsat bra. Gjorde dock illa mig grymt mycket då vi spelade brassefotboll på gympan idag. Först gick det riktigt bra och magen krampade av skratt. Min klass är fan oslagbar! Hur som helst råkar jag och Oscar sparka på bollen samtidigt(brassefotboll=fotboll med en liten trickboll utan skor och små mål) och på något sätt lyckas han träffa min fot så att den smärtar till. Grymt mycket! Tänkte dock inte mer på det, är ganska van att bli skadad som ni kanske vet. Vi fortsätter att spela, sedan går vi över till pingis och sedan tillbaka till brassefotbollen. Då börjar jag känna i foten, men tänker inte mer på det. Byter snabbt om och springer till bussen med Elmira. Foten började spränga i skon och när jag klev av bussen så kunde jag knappt gå. Var lite småläskigt.. Så nu är den blå och uppsvullen, vad om har hänt vet jag absolut inte :S

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan spela lite GHWT. Har INGEN läxa idag!! Bara att plugga inför matteproven nästa vecka. Tenta av Matte A ni vet..

Küsse

Kommentarer
Postat av: jenny

ah det där låter precis som det som hände för mig för 2år sen har jag har fortfarande problem med foten, hoppas för din skull att det inte är det. För då tycker jag synd om dig, det är nämligen inte skoj"/<3

2009-12-10 @ 19:12:33
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: Micke

Det låter som du har fått en smäll på fotleden. Försök hålla den kall och se om det hjälper. Men få inte kallbrand!

Saknade att skriva med dig så jag har börjat skriva här istället nu, blir du less på mig så är det bara du säger till så håller jag tyst! :)



Hur går det med skolan för dig? Snart har ni lov va, så vad ska du göra på lovet? Ska du iväg och åka skoter eller vad nu folk brukar göra på lov? :)



PS.Vad är GHWT? Glada Harrys Winter Tofflor? (svengelska)

2009-12-10 @ 19:31:19
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback