Nyårsafton!

Torsdag den 1/1-09
Gud vad konstigt det känns att skriva -09 i slutet, kan som inte fatta att det har blivit ett nytt år helt plötsligt. AJa, huvudsaken var att jag tillbringade den med några utav världens bästa tjejer.

Det började med att jag for till Felicia vid fyra, hon hjälpe mig då att hämta madrasser som vi sedan skulle lägga ut i hennes rum. När vi hade gjort det, bäddat osv, så fixade felicia till sig och sen satte vi oss framför tv:n. Efter kanske tjugo minuter dök Linnea och Elin upp med massor av påsar med chips och dricka, samt en till gitarr till guitar hero. Då var klockan kring halv sex så vi for upp till felicias rum och bäddade klart innan vi började med maten.


Felicia som ger tummen upp för Tacos till middag, haha du allt bra söt du!=)


Elin & Linnea väntar på maten. V var hungriga där ett tag men tillslut var maten färdig och vi åt med god aptit upp nästan allt som var framplockat.

EFtersom jag gillar att ta kort så tog jag kort på mitt glas med trocadero i(A)

Efter middagen satte vi oss för att spela GH, jag och elin spelade det mest medans linnea och Felicia kollade på filmer på youtube. Låter kanske tråkigt, men kul vare! Vid halv tio satte vi oss för att äta efterrätt, kladdkaka med chokladbitar i och after eight på. Mummms!



Ja vi har alla våra sätt att spela GH på, här är ett utav dom^.

Och här är det lite mer traditionella sättet som Linnea fint visar upp(A)^(gjorde bilden mindre för linnea ville det)

Som sagt, efter vi hade fikat efterrätt satt vi och pratade, skrattade och ja..vi kan ine ha gjort något mer än att skratta. Vi pratade till ungefär halv tolv då vi insåg att det snart skulle bli ett nytt år. Vi höllde upp dricka i små glas. Felicia skulle då visa hur man skulle göra och säger då "God Jul" istället för "Gott Nytt År". FATTA VAD VI SKRATTADE?! HAHAH och sen skulle hon åter visa och säger samma sak igen?! Felicia du är lite som du är. Vi lyckades iaf lugna ner oss tills Jan Malmsjö kom fram i tv-rutan för att önska alla ett gott nytt år. Vi skålade och gick ut för att ta kort på alla fyrverkerier men det är inte lätt ska jag bara säga :O Alla förutom jag fick bra bilder, jag fick bara en som blev helt wierd men ändå ganska cool på sitt egna lilla vis.


Jag måste ha varit väldigt skakig i handen då jag skulle ta den(inte så kontigt eftersom det var svinkallt ute?). Vi försökte i säkert i en kvart, eller jag, tillslut gav jag upp.

Vi gick då in och kom på att vi kunde sminka oss fult och sätta upp håret. Jag började med Linnea och hon blev sig verkligen INTE lik, HAHAHAHA fatta vad jag skrattade åt hon. Felicia blev hulken och Elin blev..ja vad blv hon. Det vet jag inte ens själv. Jag blev, sa Linnea, en..ja jag kommer inte ihåg vad det hette. Någon slags lärare iaf (A)


Så här såg vi ut först, ganska ihop tryckta, eller väldigt kanske man ska säga?


Och såhär blev resultatet, Elin såg dock annars ut förut..men hon hade hunnit ta av sig allt..
Erkänn att vi är väldigt snygga? Det tyckte vi iaf..

När vi hade tagit massor av kort så tvättade vi bort allt smink, spelade lite GH innan vi lade oss för att se filmen "Den där Mary". EN riktigt rolig film, var inte så inne i filmen eftersom jag och Linnea tog en massa roliga kort på varandra. Elin var nog den enda som var inne i filmen, för Felica sov lite uti mellan.

När filmen var slut vid halv fyra började vi prata massor och vid halv sex la vi oss, för vi insåg att det finns en morgondag också, så vi sov fram till tolv. Vi låg då också och pratade innan vi började byta om och packa ihop.

Det var skitroligt, det måste vi verkligen göra om! Måste vara den bästa nyårsaftonen ever, haha.

Küsse

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh, verkar som att du har haft en supermysig kväll! Hoppas du får ett fint 2009! :)

2009-01-01 @ 18:36:53
URL: http://amandastyle.blogg.se/
Postat av: Linnea

HAHAHAHHA jag sa att du såg ut som en dirty teatcher xD

2009-01-01 @ 19:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback