Handen eller vädrets fel?

Egentligen skulle jag ha haft träning/u-lags match ikväll, men såklart ställde handen till med allt så det inte blev något utav det.. Blev stämplad(för er som inte läst) på träningen i söndags. Så min hand är blå vid tummen(syns dock inte så tydligt) och har två svaga märken från två dobbar. TUUUR att man har handskar på sig, annars skulle min hand bokstavligen ha varit död nu. Aja, handen ställde som sagt till det så jag inte kunde spela match eller fara på träningen. Tänkte då fara ut och springa.. Tror ni att man vill springa i 25 graders värme? Okej jag vet inte hur många grader det är ute nu, men vid 9 var det 25 grader. Man hinner svettas ihjäl innan man har hunnit från gården. Så det blev ingenting heller..happ. Aja, match imorgon+städning av mitt rum. Kusinen kommer på torsdag och mitt rum ser ut som ett bombnedslag.

Küsse

StekarN



Jag börjar det här inlägget med ett kort på Linns fossing. Haha ja hon låg ovanför mig så jag tog kort på dom. Var en riktigt rolig dag. Blev jag, Linn, Victor, Linnea, Elin, Ville och Adam som for. Började med att doppa oss och varmt var det inte riktigt. Vi bollade med en boll ett tag men gav upp ganska fort. Vi la oss och stekte ett tag, haha ja alltså solade.



Här har vi värsta stekarN utav dom alla, Adam. Han doppade sig En gång, sedan stod han bara i vattnet och klagade på att vi skulle gå upp. Haha, aja, vi stänkte lite vatten på han då=D

Sedan har vi spelat lite strandtennis, solat, fikat, bollat gris osv. Har en riktigt rolig dag som sagt, som måste göras om! :)

Küsse

Bad igen

Tisdag den 30/6-09

Idag blir det åter bad, nu med lite fler folk som vi hade tänkt igår egentligen. Får se bara hur många vi egentligen blir.. Aja, ska bli skönt att fara och bada iaf =)

Ha en skön dag!

Küsse

Gymnasieintagningen



Haha ja jag har suttit oh försökt få in den här på bloggen. Tur att jag har Linnea som hjälpte mig, tackar!

Kom iaf in på natur som jag hoppats på :)

Küsse

Äckelpäckelskit

..haha ja det är mitt nya ord^ Jag, Linnea, Victor och Elin gick ner till Ok för att köpa nå godis. Blev dock bara Elin och Linnea som köpte något. Så vi gick och satte oss då dom andra kommer på att dom ska göra något som kallas för "schneee" "schnöööö" eller hur det nu stavas. Alltså en massa grädde, kakao och socker, ihopblandat. Så dom köpte grädde på OK och sedan sticker vi hem till Victor. Ja jag kan ju inte säga att det var äckligt, men i längden så blev man illamående. Så vi tävlade om vem som kunde äta flest skedar utav det, Elin och Victor klarade sig längst...

Haha ja det var min kväll iaf. Nu ska jag lägga mig och sova(typ).

Küsse

Victor

Snart sticker jag och Linn till Victor. Får se vad vi hittar på.
Hoppas ni får en fin kväll! :)

Küsse

Which day is it?

Måndag den 29/6-09

Så då är det start på en ny vecka. Jag har för mig att det är typ lördag idag? Håller inte koll på veckorna/dagarna längre. Känns lite, skummt.., men det blir väl så då man har sommarlov I guess.

Var egentligen tänkt att jag skulle fara och bada med nå folk idag, men det blev inte av. Så vi skulle ta det någon annan dag. Jag och mamma for istället in till stan och kollade på rean, fanns nästan ingenting som var snyggt. Som vanligt då kanske? Nä nu ska jag kanske ut i solen/molnen eller sitta inne vid datorn ett tag.

Küsse

Loppis

Nu är jag glad. Hade fått en kommentar av en gullig kille/tjej som sa att min design på bloggen var grymt fin. Tack så mycket, det värmer verkligen! :)

Träningen idag gick väl sådär, blev stämplad, på handen. Så jag har två stora bölder neder om tummen.. Kan knappt röra på tummen.. Hoppas svullnaden går över snart!

Mamma och Pappa var förresten på Loppis idag och sålde lite småtjoffs. Jag passade då på att sälja mina tre Eva & Adam böcker. Fick 50:- för alla tre, vilket jag tyckte var rätt hyffsat bra. Lite klirr i plånboken vetni ;)

Küsse


Fotboll, vilket väder?

Nu har jag badat i myggmedel. Okej inte badat, men smörjt in mig irdentligt med myggmedel. Gunsen brukar ha en tendens att ha mycket mygg flygandes omkring.. Så om jag blir biten nu vet jag inte vad jag ska göra. Peppen för träning har jag inte heller eftersom det är otroligt varmt ute, men det är väl då man SKA gilla att spela fotboll? Jag gillar mer när det är mulet..
Ni läsare som spelar fotboll, vad gillar ni för väder att spela/träna i? :)

Ha en skön söndags kväll!

Küsse

Bad åter igen

Såja, nu har jag duchat av mig från all solskyddskräm jag har haft på mig idag. Var som sagt och Badade med Mickaela. Var riktigt trevligt, vi solade, badade(jag iaf) och spelade strandtennis. Vårat rekord är 6 ;) Höhöh, var iaf riktigt roligt. Har nu badat två dagar i sträck och mer ska det bli =D

Küsse

Bad med Mickaela

Söndag den 28/6-09

Klockan är tidigt på morgonen. Egentligen borde/brukar jag inte vara uppe nu, men jag ska fixa allt till badet idag. Ska nämligen med Mickaela och bada i storhamn idag. Tror, eller jag vet, att jag kommer att spendera många dagar och timmar i storhamn i sommar. Det är så jäkla fint där att det inte är sant!

Hoppas ni får en fin dag idag! :)

Küsse

Bruna ben?

Jag är glad att jag inte har lyckats bränna mig idag, då jag har spenderat mesta tiden av den "varma perioden" på dagen i vattnet/på stranden. Tur att jag smörjde in mig med solkräm, som resten av min familj inte gjorde. Dom sitter här hemma och ojjar sig för att dom har brännt sig, chillit åt er! Okej jag ska inte vara glad för det, men jag varnade dom.
Jag lyckades bli riktigt brun också, på överkroppen. Att jag aldrig ska lyckas bli brun på benen kan jag inte fatta, det är dom som egentligen borde bli bruna direkt då dom får solljus eftersom jag oftast har på mig tjockbyxor/jenas på vintern så att dom blir bleka..



Här ser ni då skillnaden på min arm och mitt ben, den är VÄLDIGT stor..

Küsse

Bada

Lördag den 27/6-09

Idag har det varit äckligt varmt ute. Alltså verkligen äckligt varmt! Var och badade med familjen i sjöbotten, tillsammans med en annan familj. Man kunde knappt ligga och sola utan att det blev för varmt, sanden kunde man inte heller gå på. Kändes som att man var utomlands, fast mer torrt i luften. Skulle nog kunna klara av den här värmen om det var med fukt i luften som det är utomlands. Ja hur som helst var det väl ganska trevligt. Var med Erik och hans kompis, badade och träffade Simon som var där med hans två kompisar också. Retsen vill jag inte berätta, det får mig bara att må dåligt..

Jag måste snacka med dig nu!

Küsse

Svar på frågor.

Här kommer då svaren på frågorna ni har ställt:


Anonym om fråga på:

1.Hur lång tid tog det för dig att fatta hur man gör snygga blogg designer?
2. Vilken årstid tycker du bäst om, om du bara får välja en?
3. Vad är roligast: Fotboll, rita, fota, eller sjunga?

Svar:

1. Haha jag gör det helt efter min egen smak och tycke. Är riktigt roligt att folk frågar om jag vill göra designer till dom och tycker att dom tycker att dom blir riktigt fina också! :)
2. Hmm..jag skulle nog säga Sommaren. Även fast jag fillar Vintern ganska mycket så tar nog Sommaren första plats ;)
3. Oj det var en svår fråga. Fotboll är en del utav mitt liv så det ligger ganska högt upp på min lista. Det gör även dom andra också. Tror att det beror helt på vilket humör jag är på. Gillar t.e.x att ta kort då jag är sur/ledsen.


Jenny om fråga på:

1; vad skulle du häldre ha, flera bra vänner som du kanske litar 50% på, eller några få som du kan lita till 100% på?
2; vad spenderar du helst pengar på:)?
3; tror du på kärlek vid första ögonkastet:)?

Svar:

1. Jag skulle helt klart välja få som jag litar på till 100%, fast jag är inte helt säker ändå. Jag gillar att vara med många, sådana som man bara kan vara med. Ingen man behöver lita på direkt mycket för att kunna vara med, men jag tror att jag ändå väljer att ha få vänner.
2. Skulle nog vara kläder tror jag(A)
3. Ja det tror jag helt klart på eftersom jag själv har varit med om det. :)


Filip om fråga på:

1. Varför vill du att jag ska starta en blogg?
2. Har du någon sorts fobi?
3. Vilken är din favorit låt/artist/genre? inom musiken

Svar:

1. Jadu Filip, jag tycker helt enkelt att det är roligt att höra dina åsiket och hur du framför dom. Därför skulle jag helt klar vilja att du gjorde en egen blogg :)
2. Ja, jag hatar spindlar.. Okej inte alla spindlar, men dom flesta.
3. Jag gillar egentligen all sorts musik, visserligen ligger nog dom flesta låtarna på popgenren, men jag gillar också rock och ballader. :)


Mia R om fråga på:

men jag kom inte på några innan,
1. vilken favoritfärg har du?
2. Vill du alltid bo i skellefteå?
3.hmmmmmmmm..............

Svar:

1. Jag har nog ingen favorit direkt, men jag gillar svart. Det kan man ha till allt, fast jag gillar även knalliga färger. Så jag har nog ingen specifik favoritfärg.
2. Jag tycker att Skellefteå är en relativt lugn stad så jag skulle kunna bo kvar här. Fast jag vill ut i världen och upptäcka också. Beror helt på var framtiden har att erbjuda :)
3. Hahaha ;)


mickaela om fråga på:

1. vad är din favvo topping på mjukglass;)?
2. vart tkr du mest om att bada:D?
3. vad ska du hitta på för speciellt i sommar:D?

<3<3

Svar:

1. SALTLAKRITS! Helt klart :]
2. Du det beror helt på vem man badar med och hur vädret är ;)
3. Jag vet inte direkt. Jag ska iallafall ner till min syster som bor i Ljusdal och träffa hon, sedan blir det väl att vara med folk, bada och sola :)


Rebecka om fråga på:

1. Tycker du att jag är attraktiv?
2. Kan du tänka dig ett seriöst förhållande med mig?
3. Vill du vara med mig imorgon kväll?

Svar:

1. Det beror helt på vilken Rebecka det är, men jag tycker att alla är lika attraktiva på sina egna sätt :)
2. Jag dras åt killar vetu :)
3. Beror helt på vilken Rebecka det är som sagt.


Alle om fråga på:

1. Tror du att du får en fortsatt trevlig sommar?
2. Vad tror du om gymnasiet?
3. Gillar du att klättra i berg?

Svar:

1. Ja det hoppas jag att jag får, vilket ser ganska ljust ut nu för tillfället. Hoppas du också får det! :)
2. Jag tror att det kommer att bli en helt ny upplevelse. En ny klass, nya lärare, en ny skola. Blir en helt ny start helt enkelt. Jag tror att det kommer att bli bra, eftersom många har valt gymnasium efter sitt eget intresse och hamnar då med folk som har samma intresse som en själv. Vilket kan bli riktigt bra :)
3. Jag har aldrig prövat att klättra på berg, har dock klättrat på en klättervägg som jag då tyckte var riktigt läskigt, men det var i början av 6:an. Skulle dock vilja pröva att klättra på riktiga berg, MEN med säkerhetslina ofc :D



Såja, nu har jag svarat. Blev inte så många kommentarer som jag hade hoppats på, men det var då något iallafall. Ni får gärna fortsätta fråga om det är något mer ni vill ha svar på :)

Küsse

Sverige-England

Såg nyss u21 matchen. Sverige mot England, gud vilken spännande semifinal match det var. Efter första perioden ligger Sverige under med 3-0, så då tänkte man att det skulle bli förlust till oss då. Helt plötsligt reduserar dom till 3-1 och 3-2 och tillslut till 3-3. Då var det riktigt spännande och Sverige var helt värda att få in ett till mål, naturligtvis lyckades dom inte och det blir förlängning 15x2 min. Då lyckas dom inte heller få in bollen och det går över till straffar(själv hatar jag straffar och tycker att det är som ett lotteri ungefär). England börjar slå och missar bollen så att den går utför, då tror man att vi kanske ändå har en chans att vinna. Näe då missar Sverige också naturligtvis, så håller det på så tills den straffomgången är slut. Då börjar en ny och England får in bollen, som synd är får inte Sverige det och vi åkte då ur EM.

Vi var verkligen helt klart värda att vinna! Åhh känns så himla surt.. Det skulle verkligen vara skönt att få sätta dit England nu när dom hade kaxat så mycket över att dom skulle vinna lätt över Sverige..



Küsse

BLÄÄ

Fredag den 26/6-09

Okej nu är jag sur, jag trodde faktiskt att några läsare skulle lägga lite tid till att ställa tre enkla frågor, men nej. Bara tre stycken har gjort det. Får väl skylla på att det är så bra väder idag så mina trogna läsare kanske inte har kollat än. Ändå har jag redan haft 18 unika besökare. Ja det är tragiskt, riktigt tragiskt..

Ingen puss idag på er.

R.I.P Michael Jackson som bara blev 50 år gammal. Jag kan knappt fatta det. Visserligen har jag inte lyssnat på hans musik sådär jättemycket, men han är en stor person i hela våran historia. Först var det Elvis Presley som var Rockens kung och nu Michael Jackson som var Poppens kung(haha lät sjukt). Han kommer att lämna ett stor tomrum i många människors hjärtan, även mitt.

fråga på

"Ställ 3 frågor till mig som ni vill veta om mig
så svarar jag i nästa inlägg.


Nu är du också utmanad!"

Kommer att hålla den här frågestunden öppen tills imorgon på eftermiddagen. SÅ fråga på, svarar dock bara på seriösa frågor=)

Küsse

Gokart

Var med Linnea ikväll, blev att vi for och tittade på Victor då han tränade inför en tävling han har i helgen med Gokarten. Han är verkligen ruskigt duktig på att köra må jag säga :O mellan 150-200km/h...inte dååligt. Var riktigt skönt att sitta där också, förutom getingen som alltid gick på Linnea, HAHA! Sedan blev vi dränkta av vatten, okej inte dränkta, men blöta av victors pappa som sprutade vatten på oss. Efter det for vi hem till Linnea, satt där ett tag innan Victor kom förbi ett tag.

...oooch nu sitter jag här och ska snart lägga mig. Jag måste verkligen sova..banne mig.

Küsse



Kom just på att Michael Jackson har fått en hjärtattack. Okej jag kom inte på det bokstavligen utan läste det på aftonbladet nyss. Han var ju bara 50 ;/

Sol & Bad; Bilder


Kanske inte syns så bra. Är iaf en ankfamilj som är ute och simmar. Jättegulligt!


Ta alltid på er solskyddskräm då ni är och badar, annars blir ni inte pepparkakor utan röda tomater=D


Haha vårat lilla "place".




Vi solade, badade och spelade voellyboll. Var verkligen jätteroligt och måste göras om!

Küsse

Sol & Bad

Torsdag den 25/6-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag och Linn har varit och badat/solat idag. Var verkligen råhärligt! Där vi var och badade var det vaaaarmt, kallt vatten och nästan inget folk, vilket är superbra. Vi hade också tänkt fara och bada någon annan dag, hade då tänkt få med oss nå folk. Då blir det roligt kan jag lova!

Bilder kommer sedan.

Küsse

grillning

Såja, nu är man hemma från grillningen. Blev ju riktigt lyckat tillslut! Blev alltså jag, Linn, Filip, Sofia, Victor, Frans, Ville, Pierre, Alle och Amanda. Riktigt många alltså:D

Here are some pictures ;D






Ja här blir man då nerbrottad.. Man känner sig väldigt liten med dom två grabbarna "på" sig.




Finns fler bilder, men dom orkar jag inte lägga upp nu. Så ni får leva med dom här :)

Küsse

grillning på G

Snart blir det att fara och grilla. Bara att slå en pling på mobilen om ni har lust att komma ;)

Hoppas att ni läsare får en härlig onsdagskvälll :)

Jag tror jag gillar dig,


Küsse

Some pictures





Küsse

Rocky

Vi har typ Rocky feber hemma just nu. Eller min lillebror kanske. Vi har iaf spelat in 5/6 filmer. Så man hör "Eye of the tiger" lite då och då. Lillebror hittade dock en riktigt bra låt här. Tycken den passar bra till sättet dom pratar. Ni som har sett rocky vet att han inte pratar "ren" amerikanska utan bryter på spanska kanske? Filmerna är iaf väldigt bra :)



Küsse

Sol & Bad!

Onsdag den 24/6-09

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Så nu ska jag städa mitt rum och sedan väntar jag bara på att Mickaela ska logga in. Ska nämligen vara med hon idag och jag hade tänkt att vi kanske kunde fara och bada? Isf skulle kanotudden bli perfekt, fara och köpa glass också oså. Har inte pratat med hon, så jag hoppas att hon vill. För det är verkligen JÄTTEVARMT ute och inte ett moln på himlen. Så det skulle bli alldeles perfekt!

Näe nu måste jag städa rummet, ha en bra dag!



Küsse

Ny design

Hahah ja jag sover faktiskt inte :] men..men...jag skulle hjälpa Mickaela med en design, är dock inte klar, men såhär blev resultatet nu iaf. Klicka här!

Küsse

Midsummer murders

Blev ingen grillning ikväll, blir kanske imorgon. Vi får se :) Har iaf bara tagit det lugnt ikväll med mammsen och sett Morden i Midsummer(stavning?). Det var mitt favoritprogramm förut och är fortfarande det=)

Nu blir det att sova, eller nått..

Küsse

Stukade fingrar

ÅÅh nu har jag stukat mina fingrar, IGEN! Hahah det roliga är att det alltid är långfingrarna. Jaja, nog om det. Bara jag som tycker att det är ruskigt skönt att duscha i kallvatten? Okej inte på vintern, men efter en varm och svettig träning. Haha det är typ något jag längtar efter(A) Aja. Ska eventuellt ut och grilla med nå folk ikväll, men jag vet inte hur det blir. OM det nu blir någonting alls..

Küsse

Åska

Värsta åskovädret det var nyss, dånade i hela huset! :O Aja, nu är det över iallafall och jag ska kanske ut och sola. Ganska molnigt, men det är varmt i luften så man kan ligga och läsa eller något.

Träning ikväll, gud så skönt! Har inte tränat på ca. en vecka...!

Küsse

Vaccin

Tisdag den 23/6-09

Sådär, då har man varit och tagit vaccinet då. Jag är väldigt spruträdd, eller rädd och rädd, det är väl mer smärtan jag vill slippa, men det här gick riktigt bra. Känner ingen press inför dom andra två sprutorna. =)

hade tänkt sola idag, men det kommer mörka moln från stan så jag tror att det är lika bra att vara inne. Eller sätta sig på altanen och läsa. Ursch vad mysigt det lät, ska nog göra det.

Ha en fin dag!

Küsse

GRATTIS!!

GRATTIS TILL LINNEA OCH VICTOR SOM FYLLER ÅR IDAG!!

Lite roligt att dom fyller år på samma dag faktiskt. Aja, hoppas dom får en bra dag iaf. Vet att Linnea kommer att läsa det här, inte victor, men aja. Grattis till dig också iaf :D

Underbart!


Küsse


Hörselkontroll

Sjukhusbesöket gick väldigt bra. Jag hade en blödning på trumhinnan samt en spricka, som då skulle självläka=ingen operation!!! Känns verkligen jättehärligt! Allt har som lättat..ni vet klumpen i magen man får då man är nervös? Jag var iallafall också på en hörselkontroll, som då var jätteobehaglig. Man bev instäng i ett rum med tjocka väggar, som en cell ungefär. Ja hur som helst fick jag lurar på mig och skulle trycka på en knapp direkt jag hörde ett ljud. Jag klarade det galant. Jag hörde tydligen jättebra :O På båda öronen, alltså jag hörde nästan bättre än en vanlig människa? Haha okej nu ska jag inte överdriva, men dom tyckte verkligen att det var konsigt att jag kunde höra så bra :O

Näe nu ska jag sticka till Linnea.

Küsse

lassa

Måndag den 22/6-09

Hahha okej det förra inlägget blev väl inte sådär jättelyckat. Trodde jag visste lite om det, men ack jag hade fel. Tur att jag har läsare som rättar mig iaf=D

Snart bär det av till stan, till lassa. Åhh jag vill inte dit, men ändå är det det enda rätta..hmm..önska mig lycka till!

BTW FELLE UT OCH SOLA, NU!!

Küsse

Gardasil

Stavas det så?^ Ja hur som helst har jag och mamma beställt en tid hos en läkare på tisdag då jag ska ta Gardasil som förebygger livmordehalscancer. Vilket jag tycker är riktigt bra! Det är inte farligt dyr heller och man kan ju faktiskt förlänga sitt liv med det! Tycker att ni tjejer mellan 13-17 år ska vaccinera er. Det är två sprutor man ska ta och det kostar lite över tusenlappen, vilket jag tycker är riktigt värt. Jag menar, varför skulle man inte göra det? Okej endel vill ju inte, men tänk att ni faktiskt kan förlänga ert liv. Det är många i Sverige som får livmoderhalscancer och inte överlever vilket ärväldigt synd..

Så jag tipsar om Gardasil!

Nu blir det sängen för mig.

Küsse

American Pie Band Camp

Var med Felicia ikväll. Var riktigt trevligt. Var som ett tag sedan nu :) Såg på American Pie Band Camp. Hahaha så himla bra film! Jag har alltså sett idag 4 filmer(efter tolvslaget inatt). Fick också lite kladdkaka, oj vad den va god! Inte ett dugg mastig alls. Känner mig lite..lat, men det ska man vara på sommarn :) Kändes dock inte sådär jättekul att missa träningen ikväll..


Han är verkligen jättesnygg och lite sådär söt också.

Rekommenderar filmen starkt!

Küsse

Tältning 2

Såja, nu har jag varit ute och solat en och en halv timma ungefär. Är precis lagomt för mig, vill inte bränna mig eller löpa risk att få hudcanser som nu är väldigt vanligt och blir bara mer och mer vanligt i Sverige. Så jag säger det igen, ta det lugnt med solandet! Du kanske inte blir sådär perfekt brun på några gånger, men det är bättre att sola flera gånger en liten stund eller några gånger jättelänge. Haha ja det blev lite konstigt dedär, men ni fattar väl? ;)

Här kommer en sammanfattning av kvällen:

Började med att jag for till Linn tidigare, vid fyra för att hjälpa hon med dukning samt tältuppsättning. Folk började droppa in och först var Linnea, sedan kom Ville och Adam och Elin efter dom. Vi började med att sätta upp tältet, vilket inte var sådär jättenkelt. But we made it! Efter det började vi spela kubb för att vänta in Victor som skulle bli sen.



"Stå still!"

När vi hade spelat tre gånger så blev vi less och bad Linns mamma att fara och beställa pizzorna som vi skulle äta. Medans bollade jag, Ville och Adam med en volleyboll. Vi körde klockan och ja..jag vet inte vad det blev just då. Vi slutade nog spela då pizzorna var klara.




Fick också in en jättefin bild på Ville och Adam, men vad gör inte Adam? Han tar min kamera och springer iväg för att försöka ta bort bilden.. Så då måste jag jaga han, proppmätt och till slut ramlar han så då får jag tag i min kamera.. Så jag antar att ni fattar att han fick bort bilden? Mne jag fick allt en bild på han sedan :]



Jag kan inte säga att han blev glad, men det vare värt=D

Efter maten vet jag inte riktigt vad vi gjorde, vi bara var antar jag innan vi kom på att vi faktiskt skulle ha filmlan. Så vi satt på den första filmen som var American Pie 2. Som vanligt är alla dom filmerna bra såvi fick oss några skratt attacker. Sedan gick vi över till en rysare som hette Evil Underground. JAg tycker att filmen var relativt okej, den var ju inte sådär jättebra, men den gick att se på. Efter det var vi ganska trötta så vi hade faktiskt redan då tänkt lägga oss, men vi satt på Mean Girls (som alla förutom Adam hade sett ett x antal gånger). Vi fick då åter skratta, haha jag älskar verkligen den filmen. När den var klar var klockan 12, men inte skulle tiden stoppa oss. Så vi startade Rush Hour 2, då varjag verkligen i den perioden då man just och pass kunde hålla ögonen öppna. Som tur var(eller tur och tur) höll Adam mig vaken med någon huvudkliare. Ursch vad den är obehaglig :S ja hur som helst somnade jag inte.





Såhär såg några ut vid två kanske. Lite smått trötta kanske? ;)

När vi hade sett klart den 4:e filmen började vi rita på Paint. Eftersom Linn hade koplat datorn till tv:n blev bilden ganska stor.


Det är då Victor längst till vänster, sedan är det jag längst till höger och Adam i mitten.

Vi började sedan efter det fina målandet se den 5:e och sista filmen som var Austin Powers 2. Som var den mest konstiga film jag sett. Haha den hade inget sammanhang. Aja, den var typ bra ändå=D

När den var klar bestämmde vi oss för att gå och lägga oss. Tyvärr skulle Adam utmana mig i klockan igen, PÅ STUDDSMATTAN! Jag kan ju säga att jag loosade, men det var enbart för att jag var trött(A) Vi lade oss i tälten då och somnade faktiskt om. Det här var då vi fem kanske?

Vi vaknade, eller jag vaknade kvart i tio utav en katt som stod utanför vårat tält och jamade. Haha det var Linns grannes katt. Så jag släppte in den, medans vaknade Linn. Så vi låg och gosade med den ett tag innan Adam vaknade om kröp in i vårat tält. Titt som tätt började dom andra vakna och tillslut var vi nästan tvugna att gå ut i det fina vädret. Jag och Adam körde åter klockan innan han och Ville skulle fara. Efter det gjorde vi inte alls mycket, tog det lugnt ett tag innan jag for hem.

Det var verkligen ruskigt kul och jag hoppas att vi gör något liknanade snart! :D

Küsse


berättar sedan

Söndag den 21/6-09

Ska ut i solen nu. Berättar om gårdagen/natten senare, med bilder osv.

Küsse

Tältning

Lördag den 20/6-09

Har då varit på akuten idag. Var väldigt nervöst och jag kan inte säga att jag blev glad över diagnosen jag fick. Eller diagnos och diagnos..jag ska iaf in till öron/näsa/hals doktorn på måndag och kolla upp det mer noga. Han på akuten tyckte sig se en liten spricka i trumhinnan..great. Så jag måste ha proppar i öronen då jag duschar/badar..känns ju toppen(Y)

Nä nu måste jag packa. Ska till Linn om en timma och hjälpa hon med lite grejjs, sedan blir det filmlan hos henne med Victor, Linnea, Elin, Ville och Adam. Tror att det blir riktigt roligt! Ska också grilla och tälta. Ursch vad jag har längtat!

Ha en trevlig kväll!

Küsse

vill inte inse sanningen

Jag känner mig bara trött, sliten och helt jävla nere. Jag vill inte till akuten, jag vill inte erkänna för mig själv att det här faktiskt kan vara allvarligt. Vadå jag hör ju, hur kan då trumhinnan ha spruckit? Ja det bästa är ju att kolla, som jag vet mycket väl. Vill nog bara inte inse sanningen..

Küsse

Ny visningsbild

Haha ja vad tycker ni om min nya visningsbild?=)

blä

Fredag den 19/6-09

Kom nyss hem från Bonstan. Dit far vi varje år bara för att det ska vara någon tradition? Det roliga är att vi blir lika besvikna varje gång på att det bara är folk över hela stället så man knappt kan gå någonstans. Aja, jag fick mig ut iaf. Tyvärr var det inte så bra för mitt öra, har vatten/vätska i mitt öra så jag ska in till Akuten imorgon och kolla upp det. I värsta fall har trumhinnan spräckt så jag måste operera den. Känns ju som kul nu när det är sommarlov och allt.



Trevlig Midsommar alla!

Küsse

Börjar blöda ur örat?

Var med Linnea och Elin ikväll, bara för att få komma ut från mitt instängda rum och röra på mig. Blev att vi inte gjorde sådär jättemycket, spelade lite GH metallica osv. Så vid elva började jag gå hemmåt, blev ganska trött. SÅ jag gick sakta hemma då jag känner att det rinner något ner från kinden, vad är det? Jo BLOD! SÅ jag skyndar hemmåt, som tur är så blev det inte sådär jättekraftigt. Vars det kom ifrån vet jag inte heller, från örat va rdet ju iaf, men inte vars ifrån. Så pappa kollade upp det och antog att det var någon "blåsa" som hade spruckit. Eftersom mitt öra var ganska uppsvullet.

Jag möts dock av en glad överraskning. Linn hade kommit med blommor, hemmaplockade, som det stod "krya på dig!" på. Ursch vad glad jag blev! Tack så jättemycket Linn!!<3



Nu måste jag lägga mig, MÅSTE få sova inatt.

Küsse


jo

Man känner sig väldigt uppskattad..

Det är egentligen fel att inte bry sig, men varför ska man bry sig om sådana som inte bryr sig tillbaka?
Jag ska sluta klaga, jag ska sluta med allt, tack och hej för mig.

Så otroligt vackra ben!

Jag kan inte ens lyssna på musik utan att få ont i huvudet, fyfan vilken dålig start på sommaren...



Här är då mina vackra sommarben, syns kanske inte sådär jättemycket, men vackra är dom. Med fina blåmärken, rivsår och annat. Just det, dom där rivsåren från dobbarna jag blev klöst utav för någon månad sedan, kommer ni ihåg dom? Dom har iallafall blivit fina ärr på mina fina ben. Hahaha näe ursch vilka fula ben jag har nu..

Küsse

Nedsatt hörsel..

Torsdag den 18/6-09

Jag har nedsatt hörsel på mitt ena öra fortfarande, det är så jäkla jobbigt.. Ursch! jag hoppas verkligen att svullnaden går över snart så att min hörsel kommer tillbaka, om den nu gör det vill säga. Sedan har jag inte fårr höra något om Maja som gjorde sig jätteilla igår. Kollar lagets hemsida stup i kvarten, är riktigt orolig för hon..

Har dessutom varit ute och solat en timma nu på förmiddan, rån 11-12. Nu har jag tagit en paus p.g.a att solljuset är som starkast mitt på dagen och att man då löper större risk för att få hudcanser. Så jag uppmanar er till att inte sola mitt på dagen, bara för erat egna bästa :)

Küsse

Min värsta fotbollsmatch

..ja ni läser ju rubriken. Jag orkar inte berätta allt som har hänt så jag tar det kortfattat.
Först blir jag insprungen av en spelare så jag tappar andan helt, var första gången vilket var riktigt hemskt.
Jag blir sedan sparkad i huvudet, ja ni läste rätt, i huvudet, på mitt öra. Så det är aldelles rött/blått/lila och fint sådär. Tjuter än i örat och jag var nära på att få åka in på akuten. Har dessutom nedsatt hörsel... Medans jag är nere i omkläningsrummet blir tydligen en till spelare ur vårat lag tacklad och ramlar fel så hon har gjort illa sig i ryggen. Hon hade tydligen ingen bra känsel i benen! Fyfan så hemskt! Jag lider VERKLIGEN med dig.. Jag hoppas du blir bättre och att det inte är ngt farligt..

Küsse

lugn dag, skulle inte tro det.

Jag som trodde att den här dagen skulle bli lugn, men icket. Kom på vid halv ett att jag hade lovat att vara med Victor. Då var det bara att höra med han när och vars vi skulle vara. For då till han, med cykel, eftersom moppen nästan var tom på bränsle. Sedan for vi till Linn och ja..jag är väldigt slut nu. jag som trodde att jag skulle få vila upp mig till matchen.. Aja, det är sommarlov=)

Peppa för match då?

Küsse

resultat

Så då har man spelar u-lags match. Gick ju kanske inte sådär bra som jag trodde att det skulle gå, men jag får nöja mig med det. Vi vann ju iaf med 4-3. Imorgon ska jag också spela match nu när jag tänker efter..åh jag hatar att spela match. Aja, det blir nog bra..


Jag kommer att hemsöka er inatt....................... bara för att säga tack för att ni läser min blogg :D hah ni blev lite rädda där va? ;)

Küsse

Du måste förstå..


Jag kommer att sakna dig^



Vi har inte alltid varit sams, men för det kommer du inte betyda mindre för mig.
Det var ett tag sedan vi var med varandra, sådär mycket som vi brukade vara förut.
Jag saknar det, väldigt mycket och jag hoppas att du har insett att du är min bästavän.
Det finns ingen annan som du.
Felicia Lindberg och Madelené Karlsson, så ska de va.
Från små barns ben, springandes på gräset. Till stora, gamla och utslitna ben efter ett långt liv av lycka. Som ligger i graven och kan känna lycka över att det varade så länge som för evigt.

Küsse

Skolavlsutningskort





Okej det var väl inte sådär jättemånga kort. Har inte sett om någon i min klass har lagt upp några kort än, så vi får väl se om det kommer fler sedan.

Küsse

Sena nätter får dåliga konsekvenser.

Tisdag den 16/6-09

Ursch vad jag är trött, kan inte vara uppe så länge på nätterna. La mig halv fyra inatt p.g.a min otroligt spännande bok. Näe ikväll ska jag inte läsa den, ska försöka att inte läsa den..

Idag var det tänkt att vara med  Victor, Linnea, Frans och säkert någon till, men jag har inte hört av dom så vi får se hur det blir. Måste iaf träffa Rebecka innan hon far.

Har också u-lags match ikväll, oj jag kommer at göra bort mig. Som vanligt då?

Küsse

Wii

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har som inte hunnit sätta mig vid datorn ngt. Var iaf med Linnea, Hanna, Linn, Victor, Frans och Jonte ikväll. Vi gjorde inte sådär jättemycket, var först i en lekpark innan vi for till Linn och spelade Wii. Jag kan ju inte säga att jag är duktig på det, erm, men man lär sig väl :]

Nu säger jag Tack och hej för mig för idag(även fast det nu är tisdag..)


Küsse

tjolllllahopp

Måndag den 15/6-09

Jag kan fortfarande inte fatta att vi har sommarlov. Känns bara som att vi har kompdagar för tillfället eftersom vädret är helt kasst. Aja, man får göra det bästa utav situationen ;)

Var idag med Linn på stan, hahah det var råskojj! Var och åt på frasses, vi satt ute och som vanligt kommer det små fåglar och tigger mat. Linn skulle då försöka att mata en fågel i handen, så hon sitter och håller i ett pommes då det helt plötsligt kommer en fågel från tomma intet och tar den. Hennes reaktion är obetalbar! HAHAHA! Ja det var då kul. Sedan träffade jag Jakob vilket var trevligt och Linnea just före vi skulle fara.

Det enda jag köpte blev ett par jeans shorts. Har inte orkat ta kort på dom så ni får väl fantisera om hur dom ser ut ;)

Küsse

Won't you stay?

Oj vad roligt att besöksantalet ökar! Stanna gärna kvar, ska försöka att skriva mer roliga inlägg :)

Hade träning ikväll, i åskregnet. Ja, alltså det var inte spöregn utan värre. Ett sådant regn som bara kommer före/under/efter det har varit åska. Så hade vi nästan hela våran träning, vilket inte var allt så roligt. Sedan är min målvaktstränare Jonas så rolig...eller hur det nu va. Jag skulle ju såklart träna på utrusningar, alltså att slänga sig efter bollen framför en som kommer fri. Hur kul va det på en skala från 1-10? Inte så jätttekul då, men han fick igen då han själv halkade på gräset, hehe(A).

Nu ska jag lägga mig och läsa min älskade bok(4:ans twilight bok) och sedan lägga mig tidigt. Ska upp klockan 9 för att sedan fara in till stan med Linn. :)

Küsse

när allt inte går som man vill

Jag klarar inte av det här längre, jag känner bara för att skriva allt jag känner. Vilket skulle bli en ganska lång rad av olika saker som inte ens är något stort problem. Som många skulle säga inte var visentligt(stavning?). Det är ändå sådana saker som är stora för mig, som jag mår dåligt utav. Jag vill dela med mig, men skulle då nog berätta om hela mitt privatliv, vilket inte skulle vara det smartaste att göra?

Näe jag ska nog sluta skriva och sluta tycka synd om mig själv.

ojdå

Söndag den 14/6-09

Oj vad många det redan har varit inne på min blogg och klockan är just och pass ett på dagen! Känns ju faktiskt lite kul att kolla statistiken nu :) Idag är mitt humör lite bättre än vad det var igår. Gårdagen var väl inte sådär jätterolig, men jag överlevde ju iaf.

Under dagen var jag med Linnea, Linnea och Elin. Vi spelade då GH Metallica, var riktigt roligt! Efter det for jag hem och hoppades på att någon ville följa mig till joypeak, så blev inte fallet och jag var med på kavrtersfesten ist.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Det är träning ikväll och jag känner verkligen inte peppen för det, så jag får vila upp mig tror jag..

Küsse

Kvartersfest

Kvällen blev tillbringad i min grannes stora karport(stavas det så?). Ja ni vet ett garage som har/inte har ågra väggar utan består utav ett tak och några pelare? Ja iallafall var alla grannarna på vårat kvarter där, som vajre år, och sjöng, åt god mat och spelade roliga spel. Var dock på ett sådant dåligt humör så ja gfor därifrån vid halv tio kanske? Satt mig då framför tv:n och såg på Rocky, som jag verkligen älskar! Oj vad bra den filmen är, håller just nu på att spela in Rocky 2.

Hoppas ni har haft en fin kväll!

Küsse

fan

Jag känner inte för någonting nu, känner mig bara deppad. Ursch jag känner en massa saker jag bara vill släppa, låta försvinna.

Du kan lika gärna sluta ljuga!

Forsränning

Lördag den 13/6-09

Så då har man lyckats få tillbaka medvetandet. Kom hem vid halv fyra i morse efter en otroligt rolig upplevelse. Ska berätta vad vi gjorde kort.

Vi samlades halv sex på folketshus, packade in oss i bussen och for. Som tur var var det inte allt för många som skulle med så endel fick "dubbelsäten" så man kunde sova/ligga ner ist för att bara sitta på en sits. Hur som helst gick resan ganska fort(var trots allt 2½ timma till Vindeln). Vi blev då genast informerade om vad vi skulle göra. Vi skulle då ta på oss våtdräkter, ursch jag hatar verkligen sådana..


Här har vi då Linn^

När vi hade bytt om for vi iväg med bussen till starten av forsen. Vi blev då informerade om hur vi skulle sitta i båten, hur vi skulle göra om vi for i osv. Vi blev verkligen uppjagade, jag var verkligen säker på att jag skulle fara i. Hur dom beskrev det var som att vi skulle fara i världens värsta fors eller liknande. Vi började iallafall med att dela upp oss i båtarna. I våran båt var det jag, Simon, Victor, Cornelia, Sirri, Emelie, Linn och guiden. Han berättade då senare då vi hade farit ut i vattnet att det var en klass fem fors och att klass sex var värst. Då blev man ju lite uppjagad. Vi peppade iallafall upp oss och började höra forsen dåna. Jag hann faktiskt tänka att det skulle vara det sista jag gjorde i mitt liv..



Den delen utav forsen som var minst farlig.



Tyvärr var det faktiskt några som for i. Dom var inte särskillt glada kan jag ju säga. Ursch vad hemskt!
Vi fick då plocka upp dom och tårarna rann kan jag lova.

Det var verkligen en otroligt rolig upplevelse. Att få vatten över sig och kämpa för att inte fara i. Visserligen var det inte så farligt som jag hade trott, men nog var det allt spännande nog ;)

Efter vi hade tagit oss ner för hela forsen började vi byta om. Man fick då basta/bada badtunna, vilket jag inte gjorde, men det var säkert härligt för dom andra! :)


Ja som ni ser var den ju ganska full, så det va nog lika bra att man hppade över det ;)




Vid mitt i natten blev det att äta middag innan vi begav oss hemmåt.


Elin va lite trött tror jag ;)

Alla var vi nog mer eller mindre trötta, lyckades iaf till slut att somna kanske en halvtimma innan vi var hemma. Då skyndade vi oss hem, var och en till sig. Somnade ganska genast och vaknade just före ett.

Det var verkligen en upplevelse. Så jag uppmanar alla yngre läsare(om det nu finns några som går på Ursviksskolan) att ta chansen och fara. Det är verkligen inte så farligt som det verkar, det är bara så jäkla kul!

Küsse

Sommarlov

Fredag den 12/6-09

Så då har man sommarlov, vad ska man säga? Jag kan ju inte säga att jag är überglad för det, men glad är jag väl. Kommer dock sakna så många människor som man bara träffar på skolan. Aja, vi ses väl någon gång i livet? Hoppas jag... SJöng dessutom idag också, gick verkligen inte bra, men jag fick lite berömm iaf. Vilket var tur så jag inte gjorde bort mig totalt iaf.

Hoppas ni får ett superhärligt sommarlov!

Küsse

vad ska man säga?

Ska jag skratta eller gråta, för inom 24 timmar har jag sommarlov och inom 48 timmar har vi haft forsränningen...då är allt helt jävla slut..

Aja, ikväll har vi varit och grillat. Var väl ganska så trevligt, folk kom och gick som dom ville, haha. Aja, peppa för imorgon då..?

Küsse

Världens sötaste blogg!

Var nyss inne och kollade runt på olika bloggar, då jag helt plötsligt kommer in på den här http://mymilktoof.blogspot.com/ ! Har inte sett något gulligare, måste helt klart följa den!

Küsse

Släptåg

Torsdag den 11/6-09

Jag är ledsen, men ska ändå försöka att få till ett någorlunda(hur det nu stavas?) inlägg.

Hade idag "släptåg" som det så fint heter. Fast jag tycker inte att det är något längre, det är varken någon släp eller tåg längre.. Aja. Vi började med att spela mot lärarna som faktiskt gick ganska okej för mig(matchen igår gick åt h*lvete) vilket jag inte trodde. Vi ledde med 2-1 tills det var tjugo sekunder kvar av matchen, då reduserar(stavning?) lärarna till 2-2. Aja, det var då roligt iaf=) Sedan blev det att skynda sig att byta om för att sedan se några andra spela Brännboll mot lärarna. Tror vi vann då, har ingen aning :S. Sedan sprang vi till gympasalen och såg på det sk. "släptåget" då folk sjöng, dom delade ut priser osv. Gissa vad jag vann? EN MILJON KRONOR!! Hhaa ne skoja. Jag vann av tjejerna i åk. 9 i "komsomduintebrukar"-dagen. Haha blev en helt konstig mening, aja. Jag vann då iaf, vilket var riktigt roligt! :) Sedan vann Adam, Ville och Pierre av killarna. Dom kunde inte bestämma vem som hade klätt ut sig bäst så alla tre vann.

Ursch känns så hemskt att det var sista gången...allt har varit sista gången nu..ååh jag vill inte skriva mer.

Min fina outfit under "komsomduintebrukar"-dagen...



Bilder från i tisdags:


Rebecka och Linn badade.


Vad vi gjorde här behöver ingen få veta. (Tagna från Rebeckas blogg^)


(Tagna från Linns blogg)

Küsse

Johan Palm - Emma-Lee


Grillning

Onsdag den 10/6-09

Gårdagen blev grillning/nå annat. Haha ja vi gjorde lite konstiga saker. Grillade, spelade fotboll, rugby och massa annat. Var riktigt trevligt, var jag, Linn, Rebecka, Adam, Victor, Frans, Jonte och Ville. Var som kul att det blev lite folk iaf ;D

Ikväll ska jag spela match, ursch jag är inte peppad. Gillar mer att titta på matcher än att spela dom, aja..jag gillar väl fotboll(?) så jag får ta det..

Küsse

Pyjamas i vattenspridare

Tisdag den 9/6-09

Den här dagen har ändå varit sjukt rolig. Okej inte sådär skitrolig, men mer rolig än en vandlig skoldag. Jag och Linn klädde ju nämligen ut oss(som ni såg på bilderna igår). Jag började tänka på kvällen "Gahh tänk om vi är de enda på hela skolan som har klätt ut oss?!". Tur var det inte det.

Vi bytte iallafall om på skolan och folk började le mot oss, men lika glada var vi för det. Sedan såg vi till våran stora förvåning att Adam i min klass kom med en klänning. Haha han var verkligen jättesöt! Eftersom han också är kort gjorde det han en aning sötare ;) Så då var vi inte helt ensamma. Sedan började vi se fler folk som hade bytt till andra kläder samt ville och pierre som också hade klätt ut sig till "kvinnor". Haha ja det såg helt sjukt ut! Sedan var det uppställning klockan ett då en jury fick välja en tjej och kille från respektive årskurs. Haha jag var den enda tjejen i 9:an(eftersom Linn var i elevrådet och var tvungen att klä ut sig) samt adam, ville och pierre. Kan ju hoppas att man vann :] Efter det hade vi ett stort hål så vi satt och snackade medans Bullen försökte att kamma ut mitt tjorviga hår(som jag hade sprayat upp). Tur att man inte är håröm..... Sedan lekte vi "catwalk" på borden och ja...det kan inte ha sett särskillt friskt ut..

Vi blev då sedan väldigt sugna på att fara och bada, vi såg då till våran glädje att vattenspridarna på fotbollsplanen vid skolan var på. Så vi sprang i dom några gånger innan NO:n började. Jag sprang alltså omkring i pyjamas...

Ikväll blir det kanske att fara och bada med folk, annars får vi se om he bli nå annat.

Küsse

Pyjamasparty ftw!

Så nu har jag och Linn fixat kläder till morgondagen, som jag redan har berättat om ;) Här kommer lite bilder=D




"Sudda sudda bort din sura min"

"Talk to the backside of my hand!"


"Talk to the backside"


"hey, hey I want to be a rockstar"


Haha ja såhär går det till då man ska fixa sig inför en "kom som du inte brukar"-dag ;)

Küsse

Ny bakgrund

Har nu bytt bakgrund som ni ser, ska jag ha kvar den gamla eller den nya :)?

T-shirt



H&M, 149:-

kom som du inte är dag

Måndag den 8/6-09

Nu har jag kommit hem efter en skoldag/dag på stan. Började med en sovmorgon till tjugo över tio, efter det lunch och sedan gympa. Vi skulle tydligen vara på kanot, men jag, Linn, Isak, Elin, Simon och Victor orakde inte pallra oss dit så vi stannade kvar på skolan och körde 21..jag vann...nästan. Hur som helst var det kul, lite omoget, men kul. Sedan for vi in till stan och köpte det vi skulle samt åt på Frasses. Nu är jag hemma och är helt slut. Planerar lite inför imorgon, jag och Linn ska nämligen ha pyjamas på oss(eftersom det är kom som du inte är dag). Så vi ska fara till skolan tidigare och spraya upp håret samt fixa lite annat. Gör inget om man gör bort sig nu när man snart slutar, eller hur? ;)

Küsse

sista skolveckan

Ska bli skönt att få lägga sig tidigt och ändå har vi sovmorgon imorgon. Känner att jag behöver sova ut. Sedan börjar den sista skolveckan på högstadiet. Jag tycker att det känns...hemskt.

 

Küsse


MTV


Såg på MTV movie awards i morse. Då vann Kristen Stewart pris för bästa rollfigur i filmen Twilight. Hon skulle faktiskt kunna vara likadan som Bella. Lyckades tappa priset i golvet då hon skulle gå, alltså klumpigheten ;). Dom visade då Robert Pattinson som sitter och tokflabbar åt hon. Sedan vann Twilight pris för bästa film. Grattis till er! =D

stökigt

Söndag den 7/6-09

Vad glad jag blev då jag hade fått tre kommentarer till på mina "frågor". Känns roligt att få veta några av mina läsare. Hur som helst är jag VÄLDIGT trött idag, har inte sovit mycket dom här nätterna...vilket beror på en mängd olika saker.  Speciellt på en..men det behöver vi inte ta här. :]

Har varit väldigt duktig idag och städat rummet, var verkligen jättestökigt så jag kände att det behövde "piffas" till. Nu blir det att spela sims 2 tror jag och vila ut inför kvällens träning.

Küsse

lala

Hahah okej förra inlägget gick väl inte sådär jättebra, men det var som sagt bara ett försök :)
Ikväll skulle jag tro att det blir att vara med Linnea, om hon nu svarar på msn. Blir då att fixa till sig lite och sedan moppa dit, som vanligt :)

Küsse

Hahaha ska jag pröva?

Nu ska jag pröva något, antar att ingen kommer att kommentera. Skulle ändå se vilka som kommenterar, gör gärna det med ett namn så jag vet ungefär vem du är. Eftersom jag nu har så pass många läsare så skulle jag gärna vilja veta vilka ni är :)



1. Vad heter du ?
2. Gillar du mig ?
3. träffas vi ofta ?
4. Skulle du kunna hångla med mig ?
5. Är jag snygg ?
6. hur skulle du beskriva mig med tre ord?
7. skulle du kunna sova vid min sida i tre nätter?

Küsse


Kantor..

Lördag den 6/6-09

Jag är sur och förbannad och helt jävla överlycklig!

Även fast klockan ganska strax bara är två har jag hunnit med massor idag. Vaknade klockan 9 och for till stan med mamma, köpte där den 4:e boken i Twilight serien. Får dock inte läsa den :( Vilket ganska är ganska bra, annars har jag läst ut den innan sommarlovet..och då blir jag ännu med ledsen. När jag kom hem kom Linn förbi och vi for till kyrkan för att öva inför skolavslutningen. Så då kommer vi dit ganska tidigt så vi börjar då och ska sjunga. Jag ska sjunga "Summertime" som då vanligtvis är väldigt ljus, men jag ska sjunga den mer mörk. Iallafall så börjar han spela och säger sedan "När det här går väl inte?" Vadå går inte? Jag brukar alltid sjunga så mörkt. Han ska inte komma och säga något... Så vi fortsätter och när jag är klar säger han "Blir nog bra...". Linn ställer sig då för att sjunga och sjunger verkligen jättevackert! Hon får en massa berömm som hon naturligtvis är förtjänt utav. Så då sjunger hon igen och sedan ska jag sjunga. Då blir han allvarlig och säger samma saker i princip. Jag kan verkligen inte komma överens med han!! Sedan klagar han på mig för att jag råkade skriva lite fel då jag skickade ett mail till han om vilka noter vi skulle ha... Inte nog med det! Han spelar helkonstigt så jag kommer totalt att göra bort mig på skolavslutningen...

Tack för mig!

Küsse

religiösa?

Ikväll har man bara tagit det lugnt, vilket är riktigt härligt! Känns som att det var längesedan nu.

Imorgon ska jag in en tvärt till stan med mamma, ska köpa en examenspresent(brukar alltid få något då vi slutar). Gissa vad? Jo fjärde boken i serien Twilight!! Ahh jag kommer att öppna paketet före och tjuvläsa... Haha iallafall så ska jag skynda mig hem sedan, då kommer Linn och vi sticker till kyrkan, för att be...ne skoja. Vi ska öva till skolavslutningen ;)

Hoppas ni har haft en fin fredagskväll, vad har ni gjort? :)


vackra, rena, spegel..

Küsse


Så rätt..


Vad ska man göra åt saken?

Fredag den 5/6-09

Så då var denna vecka slut, om en vecka har vi sommarlov. Jag vill inte ha sommarlov, jag vill vara på skolan och vara med allt folk... Helt ärligt känns det som att man inte kommer att träffa dom igen, vilket vi säkert kommer att göra.

Aja nu ska jag inte deppa över det, ikväll blir det träning. Egentligen gillar jag inte träningar på fredagar, men vad får man göra åt saken? Får se om jag hittar på något sedan eller så tar jag det bara lugnt.

Ha en trevlig fredagskväll.

Küsse

Utvecklingsmatch

Torsdag den 4/6-09

Känns som att jag börjar bli dålig på att uppdatera... Fast jag har som inget att skriva om heller så.

Gårdagens resultat blev bara på rena turen, 2-2. Vi spelade så gryyyyymt bra och förtjänade verkligen att vinna, men vad händer när det är två min kvar av andra halvlek? Jo det blir redusering med 2-2(vi ledde med 2-1). Känns bara helt...surt, men nu vet vi ändå att vi spelar så pass bra så då kan vi vinna nästa match, eller hur?

Ikväll blir det match med utvecklingslaget, känns....inte sådär jättebra. Ska försöka att göra mitt bästa även fast jag verkligen inte är i form för en utvecklingsmatch. Aja, vi får se hur det går...

Küsse

blö

Onsdag den 3/6-09

Hallå, allt bra med er? Med mig är det väl ganska bra, väldigt trött. Fattar inte att jag inte kan somna på kvällen, har nu två dagar i rad legat och snurrat till halv ett innan jag har lyckats somna.. Aja, snart är dte helg och då får man sova ut.

Ikväll blir det att fara ner och kolla på våran match, var ett tag sedan jag gjorde det nu. När det ändå är här i Ursviken så kan man ju fara och titta ;)

Küsse

träningsfreak?

Tisdag den 2/6-09

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen. Blev inte av att jag satt mig vid datorn igår. Var nämligen ute och sprang 7 km, utan stopp. Kan ju säga att jag är beredd för konditionstestet på gympan iallafall. Var sedan så slut i benen så jag la mig framför tv:n och satt där hela kvällen.

Idag blir det också träning, härligt. Känns som att jag har blivit något utav ett träningsfreak. Känns som att jag måste röra på mig hela tiden. Får dock inte tänka så, någon gång måste man få slappna av.

Küsse

Första juni

Måndag den 1/6-09

Så då var det den första juni igen. Eller igen och igen, det var ett år sedan.. Hur som helst började denna månad KANONBRA! Började med en sovmorgon till tjugo över tio, varmt väder och korta lektioner. Kan det bli bättre? Inte nog med det, kollade in Kenzas blogg och såg att trailern till NEW MOON har kommit ut. Ojojoj, den är ruggigt bra!
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Så här har ni den^

Läste dessutom ut tredje boken igår kväll, blev smått depp på det också eftersom jag nu bara har en bok kvar innan allt är slut? Varför ska jag alltid ha så bråttom?

Küsse

RSS 2.0