Konsum

Denna kväll bestod utav plugg, konsum och felicia.

Började att plugga ganska mycket men insåg ganska snabbt att jag faktiskt redan kunde det, så då satt jag mig och spelade lite gitarr och sedan datorn. Bestämmde då att vara med Felicia. Var månader sedan vi var med varandra, bokstavligt talat. Senast såg vi första deltävlingen av melodifestivalen, ett tag sedan? Hur som helst ville Rebecka ner till konsum och frågade om vi skulle med. Vi for ner, köpte lite smått och gott och gick tillbaka..folk måste nog ha trott att vi var lite galna. Don't ask why. Efter det for Rebecka hem och skulle plugga. Jag och Felicia såg på "Den rätte för Rosing" medans vi snackade massor. Tänkte göra ett programm "Den rätte för Felicia" då jag och Rebecka skulle vara med och berätta om gamla minnen. Haha ja ni fattar nog inte. Skitkul hade vi iallafall, var ett tag sedan vi hade så kul.


Ojjj vilken gammal bild^ Haha minns du, Piff & Puff?

Sovgott,
take care
und küsse.

pluggkväll

Tisdag den 31/3-09

Jag måste hoppa över träningen idag, skit!! Gjorde illa mig på gympan i höften så det gör ont då jag går, så jag lär inte kunna springa. Känns toppen... Aja, får väl gå det med, även fast jag helst inte vill skippa träningar. Känns så onödigt, nu när det snart är match och allt också :O

Blir en pluggkväll för mig i stället, känns toppen det med. Nämen det blir nog inte sådär intensivt, kan det mesta så det ska nog gå vägen :)

Küsse

Hundtricket

Var just in på våran laghemsida och första matchen är om 19 DAGAR!! Ojojoj, känner mig inte peppad nu. Gjorde det för någon dag sedan, men nu när jag inser hur nära det faktiskt är så känner jag mig inte alls peppad. Sedan att matchen är 9.00 gör väl inte det hela så mycket bättre? Aja, jag får kämpa hårt dom sista träningarna vi har kvar nu :)

Föressten, jag såg en film förra helgen som jag helt glömde bort att skriva upp och som jag då helt hade glömt bort att den fanns OCH att den är ruskigt bra!! Hundtricket heter den. Inte så jättegamal film ändå. Tror den var gjord 2002. Hur som helst är den ruskigt bra och jag rekomenderar att ni ska se den=)



Küsse

Ännu en design :)

Nu har jag gjort ännu en till design. Nu till min kompis Linnéa, hon tyckte verkligen om den och det glädjer mig. Klicka här för att komma till bloggen. Skriv gärna vad ni tycker om den :)

Casion Royale

Måndag den 30/3-09

Ursäkta att jag inte skrev i går kväll. Jag såg Casino Royale på 3:an till kvart i tolv och ja, då var jag verkligen trött så jag la mig direkt efter. Den var verkligen jättebra så jag rekommenderar den starkt! :)

Idag vet jag inte vad som händer, efter maten ska jag plugga lite sedan får vi se.=)



Küsse

Plugg..

Söndag den 29/3-09

Godmorgon! Vad kulatt några har kommenterat att designen blev bra, tack så mycket!=)

Dagen idag kommer att bestå utav plugg, plugg, plugg. Har inte riktigt koll på om vi har tre eller två prov kommande vecka. Ett vet jag helt säkert och det är svenska grammatikprov på fredag, sedan vet jag inte om no provet eller matte provet. Vi får se, ska nog börja plugga på allt iallafall så får vi se hur det blir :) Hoppas ni får en trevlig söndag. Kommer nog inte blogga förrän ikväll.

Küsse




Hittade föressten på Aftonbladet i morse om hur nedsläckningen av Världen gick till. Klicka här =)

Redigeringsprogram

Så har jag åter gjort en ny header som för en gångs skulle kanske ser lite "fräschare" ut. Har laddat hem ett redigerinsprogram från någonhemsida. Inte som Photoshop..men något är det iaf(A) så nu har jag fixat till den lite. Hittade dock ingen "fotbolls" bild så det kommer nog en ny header så småningom :)

Küsse



Okej nu har jag nästan gjort om hela bloggen, så vad tycker ni. Ska jag he tillbaka så som det var förut eller ha kvar det nya? :) Blev faktiskt riktigt nöjd över resultatet, skulel dock vara kul att få veta era åsikter =)

Sovgott,
take care
und küsse

Earth Hour

Jga hoppas att ni kom ihåg att det ikväll var Earth Hour mellan halv nio och halv tio?! Det gjorde jcg och Linnea iallafall, okej vi stängde inte av all el men alla lampor förutom tv:n. Var riktigt mysig, spelade GH i det mööörka rummet. haha nämen jag hoppas många gjorde det. Kom inte riktigt ihå vad Linnea sa, men om man hade stängt av all onödig el i en halvtimma hade man skjutit upp växthuseffekten enormt.



Var som sagt med Linnea ikväll, före var jag och Rebecka ute och gick. Var skönt att få prata ut sig lite, har saknat det där faktiskt. Var ett tag sedan..


Visst är den fin...? Tog i sommras i min lekstuga.

Küsse

Skor?

Lördag den 28/3-09

Hallå, visst är det härligt väder ute? Eller det beror väl på vars man bor men här i skellefteå är det verkligen toppen väder. Jag har legat ute och solat i ca. en timma så jag hoppas att jag får lite färg iallafall, men jag lär väl inte få det..som vanligt. Är alltid så svårt för mig att få ett första lager, sedan blir jag brun så fort jag går ut i solen(ungefär..). Haha men det är inte bråttom, det är fortfarande mars så.

Var in till stan idag tidigt på morgonen, skulle kolla om ett par nya skor. Jag som adrig köper skor, är jag konstig som tycker att det är tråkigt? Visst det finns massor med fina skor men helt ärligt är det dyrt, tråkigt och jobbigt att prova/köpa skor. Jaja, jag hittade mig ett par iallafall. Har inte hunnit ta något kort på dom än så det kommer nog in senare :)

Küsse

Vinnaren av Let's Dance 2009

Hela kvällen har gått åt att bara ta det lugnt, som jag tycker är ganska skönt. Träningsvärken i benen blev bara värre så jag skulle knappt kunnat gå.. Så hela kvällen har jag suttit framför tv:n. Knappt ätit någonting, var massor med chips och ostkrokar som bara stod där och väntade på mig. Åt ingenting, annars brukar jag proppa i mig. Är det något fel på mig? Ganska mycket

Hur som helst så såg jag Let's dance, som jag älskar. Synd bara att Morgan åkte ut i Semifinalen=/ Han och Laila skulle ha varit perfekta för finalen, men tyvär blev det inte så.. Hur som helst var finalen den bra med, synd bara att Magnus vann. Visst han har utvecklats enormt men han har aldrig visat att han verkligen kan dansa. Laila hade självklart ett försprång eftersom hon hade dansat förut..men ja, jag tycker fortfarande att hon eller Morgan skulle ha vunnit. Vad tycker ni?

Küsse


Prommis

Fredag den 27/3-09

Är nyss inkommen efter en dryg timmas prommis med Julia. Var verkligen skönt i det härliga vädret och det var så klart kul att vara ute och gå med hon, som vanligt :) Har också hunnit att sotrstäda rummet, dammtorkat och allt så nu är jag helt slut. Träninsvärk i benen från igår och allt så det ska bli skönt ikväll att bara ta det lugnt. Kanske skulle vara med Mickaela, men vi får väl se :)

Küsse

En bloggdesign

Nu har jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulel bli frågad om, att göra en bloggdesign. Här kan ni kolla för att titta på den. Var inte så märkvärdigt men hon tyckte om den iallafall :)

Träningen ikväll gick väl hyffsat, var skönt at få träna iallafall.
Orkar inte skriva mer, får bli imorgon :)

Sovgott,
take care
und küsse!

Spandau Ballet - True


Hahahahaha...

Taylor Swift - Love Story


I Hate Everything about you - Three Days Grace


K-Dag

Torsdag den 26/3-09

Hallå! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Jättehärligt att vi har helg nu. Har en K-dag imorgon, så härligt. Får se vad som händer då, skulle vara med Elin och Linnea men dom var sjuka idag så vi får se hur det blir med det. Annars får jag ta det lugnt, kanske ska ta och fara ut och springa lite? Varför inte. Idag är det träning också, jag har toklängtat eftersom tisdagsträningen blev inställd. Målvaktstränaren är dock borta så vi får se om det blir lika kul ändå. Det blir det nog:)

Küsse

Skärp dig

Onsdag den 25/3-09

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga nu känner jag. Ska försöka att få ihop ett litet inlägg iallafall. Har idag haft nationella proven i engelska, uppsats skrivning. Gick faktiskt bra. Ett G får jag och som vanligt blir jag nöjd med det. Man kan alltid jobba upp betyget om man nu skulle bli sänkt p.g.a provet. Fast det har faktiskt gått väldigt bra på dom nationella proven hittills så varför skulle inte det här gå bra? :) Känner mig riktigt glad idag så jag ser allt positivt, ni kanske märker det på inlägget också.

Ikväll ska jag till Elin, hon fyller 16 och det vill man inte missa. Många som fyller år nu i mars känns det som :O Hur som helst tror jag att det blir kul.

Ska försöka att börja lägga upp lite bilder snart..

Küsse

Friluftsdag

Tisdag den 24/3-09

Så då är man hemma från friluftsdagen då. Har varit riktigt roligt! Gick inte alls särskillt långt, satt uppe på ett berg, grillade korv och solade. Kan det bli bättre? Högst omöjligt. Lägger in bilder senare ikväll.

Küsse

Felicias egna lilla inlägg

Måndag den 23/3-09

Tänker börja det här inlägget med ett stort grattis till min lilla vän Felicia som fyller fjortis idag, grattis!<3

Idag trodde jag faktiskt att det åter igen skulle bli vinter, det snöade då jag klev upp. Jag som trodde att sommaren skulle komma, men nej, så blev inte fallet. Så det blev på med tjocktröja och "vinterjackan" till skolan, som vanligt. Har no och sedan matte som går rätt hyffsat. Då jag sedan ska till matat märker jag att det på lunchen hade börjar klarna upp och blivit faktiskt ganska varmt, typiskt.. Då blev man bara sugen på att sola, man är ju lika blek som en död ungefär. Hur som helst gick skolan rätt bra. Går hem då och hinner just in genom dörren innan det börjar TOK snöa?! Ja, riktigt stora lappvantar var det! Tur att det inte varade allt för länge, kanske tio minuter högst.



Küsse

Mormor & Morfar

Söndag den 22/3-09
Ursäktar för dålig uppdatering. Har haft främmande av mormor och morfar hela dagen så jag har varit social med dom ist för bloggen. Har haft en rätt hyffsad dag. Orkar inte skriva mer, vill bara..sova.

Sovgott,
take care
und küsse!

Scarf

Ursäkta för att jag inte har uppdaterat tidigare än så här. Har inte hunnit p.g.a storstädning av rummet. Så nu är det riktigt fint igen. Har städat ur massor med gamla kläder som bara har legat där och skräpat.

Var inte på stan allt för länge för att jag var den enda som hade pengar(?). Hur som helst så var det inte mycket jag skulle ha heller. Jag och Rebecka köpte en present till Felicia och seda köpte jag en scarf till min nya skinnjacka.



-Skinnjacka från Cubus, 499:-
-Scarf från H&M, 69,50:-

Blev riktigt nöjd över köpen. Hoppas ni får en fin kväll.

Küsse

Schtän

Lördag den 21/3-09

Godmorgon! Har ni sovit gott? Själv har jag nästan inte sovit alls. Vaknade klockan sju av att min fina stora kisse jamade utanför mitt rum. Jag som var så trött då orkade inte släppa in han, så jag fick skylla mig själv att han stod där och jamade tills min lillebror kom och tog bort han. Sedan har jag mest halvsovit, är ändå ganska utvilad, men ja vi får se hur det går. Snart ska jag gå ner till busstationen, ska in till stan och kolla om litte tjoffs. Bl.a till fellepelle som fyller fjortis på måndag, grattis i förskott gumms :)

Küsse

Spa

Ursch vilken härlig kväll det här har varit. Började med att jag och mamma skulle hitta en skinnjacka, det hittade vi också! Lägger in en bild på den sedan. Hur som helst blev jag glad över det. Vid tjugo över fem gick jag mot dallas där alla andra i laget var. Vi tog plats i den nästan proppfulla dallaslokalen. Åt våran goda mat, pratade och gick sedan vidare till Aqua Spa. Vi delade in oss i två grupper(eftersom vi är så många). Våran grupp började med att bada bubbelpool eller nått(A) Hehe det var kul, bytte sedan om och bytte med den andra gruppen. Där hade dom gjort ansiktsmasker på varandra. SÅ då fick vi med ggöra det naturligtvis. Var kul det med ,haha. En underbar kväll med ett underbart lag, inkluderar då dom två nya som har börjat. Riktigt trevliga tjejer! :)

Küsse

Tingeling

Fredag den 20/3-09
Så nu är det äntligen helg, kom ihåg då rebecka i måndags sa att hon längtade tills det skulle bli helg. Ja hur fort har inte det gått? JÄTTE! Man hinner nästan inte med längre.

Hur som helst så är det Kick-Off med fotbollen idag, ska bli ruggigt kul. Har längtat hela veckan. Först ska jag och mamma in, ska kolla om en ny skinnjacka till våren/sommaren. Har faktiskt längtat efter det också, sedan till imorgon. Ursch vad den här helgen kommer att bli bra känns det som.





Küsse

Sadface

Torsdag den 19/3-09

Jag blir bara så deprimerad. Som ni alla vet så älskar jag att spela fotboll, dte borde ni ha insett för ett tag sedan. Hur som helst så är det träning idag. Vem kan inte fara ikväll? Jo jag.. Lyckades "stuka" foten på träningen i tisdags. Jag kan visserligen gå på foten men om jag skulle gå lite snett så gör det ont. Jag vill verkligen inte göra det värre så jag inte kan spela på ett tag, så det blir nog bäst att skippa den..även fast jag helst inte skulle vilja.

Küsse

sommarsommarsommar

Onsdag den 18/3-09
Hallå! Solen skiner idag också, det är så härligt. Jag blir bara på bra humör utav det och det känns väldigt bra det med. Hoppas sommaren kommer snart också. Börjar faktiskt bli less på sommaren nu även fast jag NÄSTAN älskar vintern mer än sommaren, men det är bara nästan. Jag hoppas att sommaren i år komer att bli minst lika bra som förra sommaren. Kommer du ihåg kanotudden Rebecka?=)

Nu måste jag gå och hämta lillebror från fritids.

Küsse

Mästarnas Mästare

Är jag den enda i hela världen som brukar se på Mästarnas Mästare på ettan? Hehe skulle va kul om ngn annan gjorde det också :] Hur som helst så går det programmet ut på att ta med 12(?) gamla elitidrottare som ska kämpa mot varandra i olika grenar, som styrka, smidighet osv. Orkar inte ta med alla men Malin Moström och Per Elofsson blev dom två kvarvarande. Gissa vem som vann, jo lille per (A) Jag hejade faktiskt på han helatiden och insåg att han skulle vinna mot hon. Han hade vunnit dom flesta tävlingarna så han hade en ganska stor chans :)

Träningen ikväll gick skit, som den alltid gör när den är innomhus. Det gör inte saken bättre att jag typ har stukat foten heller? Aja..


Han som vann då^                                                                

Och hon som blev tvåa^

Sovgott,
take care
und küsse!

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory akustisk


Jag älskar texten!

Ett väldigt ovanligt inlägg.

Tisdag den 17/3-09
Börjar även det här inlägget med ETT STORT GRATTIS TILL SKELLEFTEÅ AIK som vann sista avgörande finalen mot Lidköping. Det måste ha varit den mest spännande matchen jag sett på VÄLDIGT länge. Ända in i sista(6:e) perioden var det spännande. Måste också ge ett grattis till Dahlberg(som stod i mål) för en otroligt bra insats. Nu är det bara att peppa inför Semifinalen!

Sammanfattar gårdagen medans jag håller på. Kommer att bli ett väldigt konstigt inlägg känner jag. Var med Rebecka på kvällen, kollade i skolkataloger(från när man gick i 7:an). Haha jag tycker vi hade väldigt trevligt och kul. Efter hon for kollade jag på matchen med pappa som var väldigt inne i spelet. Många fula ord och många skrik kom från pappas mun. Hehe men han är som han är=)

Idag är det verkligen jättehärligt ute! Solen lyser och det är tretton grader i solen. Sitter nu hemma under hålet och äter lunch och bloggar som ni ser. Har redan suttit ute i lite mer än en halvtimma. Ska se om jag orkar och hinner att sätta mig ute igen. Ursch vad jag längtar till sommaren!

Küsse

SOMMAAAAAR

Måndag den 16/3-09
Kan man vara gladare?! Näe jag tror inte det, okej man kanske kan må bättre men just nu är jag jätteglad. Fint väder är det ute så snön börjar töa bort=sommaaar! Känns som att jag har så mycket att skriva just nu.

Sommaren är påväg vilket leder till att skolan slutar och man får vara ledig. Då till hösten börjar man gymnasiet och kan börja om på nytt. Kommer dock sakna alla från skolan, sådana man är med hemma och sådana man bara träffar på skolan=/ But that's life you know. Sedan allt tjat med sommarjobb, jag vet verkligen inte hur jag ska söka och VAD jag ska söka. Ja..vi får se hur det här går. Har dock inte sådär jättekris med pengar så jag skulle inte dö om jag inte fick något sommarjobb heller. Vad ska ni söka?


Saknar sommaren, turkiet och mitt mörkbruna hår!

Küsse

Musik

 
 



Vilken trevlig söndag, har gjort nada...

Vissa ser saker,
vissa ser inte.
Vissa ser saker dom absolut inte vill se,
vissa ser saker dom älskar att se.

LALALALALALA

Söndag den 15/3-09
Jag är bara förbannad, sur, ledsen, allt på samma gång. Jag vill bara bort från allt.
Orkar inte skriva något långt inlägg idag, blir bara..nå skit.

Har sett let's dance idag och ja, tur att elisabeth åkte ur, äntligen.
Har fotbollsträning idag, det enda roliga som finns, typ..

Hejdå

Vilket skämt?

Har inte orkat uppdatera bloggen idag-ni får leva med det hädanefter. Var med Linnea ikväll också, trevligt som vanligt. Såg ungefär 1½ timma av Sagan Om Ringen II, sedan skulle vi se slutet av Melodifestivalen. Det måste helt klart vara ett skämt. Okej ni som nu tyckte att operasångerskan var bra kan lika gärna gå härifrån-ja jag är sur. Kan sverige skämma ut sig mer? Okej om Snälla, snälla hade kommit vidare hade jag..ja jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort. Någonting iallafall. Jag ska inte klaga på dom som nu gillade hon, men hellre EMD, SARAH, eller någon annan.
Tack för mig.

Küsse



Ville bara säga grattis till SKELLEFTEÅ AIK som ikväll vann den 6:e matchen med 5-2. Hela matchen var verkligen jättespännande! Håller tummarna för er på måndag då den avgörande matchen spelas.


Grattis till David Rundblad som gjorde 2:a målet från mittplan(inte för att det kanske är så ovanligt?). Sedan gör det ingenting att han är väldigt söt också^

Skinnjacka

Lördag den 14/3-09
Jag börjar det här inlägget med att jag håller tummarna för Skellefteå AIK ikväll klockan 16.00 då dom har sin 6:e(?) match mot lindköping. Jag tror på er! :)

Kom just hem från stan. Mamma väckte mig i morse vid tio och sa att hon ville att jag skulle följa med till stan för smakråd. Så det var bara att kliva upp, ta mig något i magen och fara in. Medans mamma skulle hitta något fint till någon fest(FELICIAS PAPPAS FEST) nästa helg kollade jag om någon fuskskinnjacka. Är verkligen jättesvårt att hitta det, kanske är tidigt ute? Jag blir bara galen på att jag aldrig hittar någon snygg jacka för ett bra pris. Någon läsare som har något tips på en bra fuskskinnjacka för ett bra pris?

Küsse

Melodifestivalen-Musiktips



Har nu kollat upp lite musik från Melodifestivalen som jag tycker är bra, visst finns det säkert några fler jag inte kommer på, isf kommer dom upp sedan. Så ni får
 


Här är några andra jag också hittade samtidigt.

Küsse

Nationella proven

Just det, vi har haft nationella proven idag! Glömde bort att berätta det. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra! Eller ja, jag är som sagt bara glad om jag fixar det. Även fast jag tror det så är jag glad om jag får G. Det är det enda jag tänker på nu när det är nationella proven-att jag klarar dom. Hur som helst fick jag världens panik just före. Hon sa att vi skulle lyssna på en skivai 55 MIN!? Jag trodde att det skulle vara massor med folk som skulle sitta och prata i 55 min..som tur var var det verkligen inte så. Var ganska enkelt med många mellanrum så man fick tid att tänka också. Så ni som nu ska göra nationella proven i engelska, var inte oroliga. You'll get it :)

Küsse

Filmkväll

Fredag den 13/3-09
Haha vet ni vad jag la märke till just nu då jag skrev det här inlägget? Att det faktiskt är fredagen den 13:e. Haha ja inte har det hänt något dåligt för mig iallafall :O Får hoppas att det inte har hänt för någon annan heller.

Har ni hört talas om dom där morden i Tyskland som hände i onsdags(?). Ursch vad hemst!! Inte nog med att det hände först i USA. Så skulle någon finne göra det också förra året. MInns ni det? Jag blir bara så irriterad och FÖRBANNAD! Varför i hela världen ska ni gå och skjuta ner folk på en skola, herregud!! Sedan att dom som nu mördar eleverna på skolan tar självmord sedan gör mig bara ÄNNU mer pisst off! Att ni inte kan stå till svars för det ni gör är bara så jävla fegt. Ni får ursäkta mig, blev bara tvungen att skriva av lite av min ilska..

Ikväll blir det filmkväll. Ska bli riktigt roligt! Vad ska ni hitta på ikväll?

Küsse

Äntligen är internet fixat!

Torsdag den 12/3-09
Ursäkta för att jag inte skrev igår, vårat internet laggade ur totalt, men nu har jag och pappa fixat det. Många svordommar blev det från pappa..men vi klarade det :)

Har dock inte hänt allt för mycket så jag har inte så mycket att berätta. Hoppas bara att allt är bra med er?=)

Ikväll är det träning, från halv 9 till kvart i tio, jag kommer somna, så trött är jag..

Küsse

oweijqw

Ursch jag mår bara dåligt..inget fler inlägg för ikväll.

Godnatt!

La-la-land.

Tisdag den 10/3-09
Ikväll är det träning!! Okej jag har faktiskt längtat, efter att ha missat två träningar kan man faktiskt börja längta. Vilken bra start på ett inlägg..

Dagen med det stora hålet har varit idag, gick ändå ganska hyffsat fort, annars rukar det gå hur segt som helst. Hade gympa idag också, var ganska kul, haha förutom innebandyn..men den överlevde jag också. Imorgon är det dessutom skridskor, det som jag och Julia är så bra på(då vi bara står vid ett mål och skjuter medans dom andra spelar match på andra sidan). Hoppas det är bra med er!

Küsse

Ny kategori

Har skapat en ny kategori, "musiktips". Tänkte lägga in låtar jag tycker är bra där så ni som nu är sugna på lite musiktips kan väl kika in där då jag laggt in lite fler låtar än nu. Blev dock något fel med Stone Sour låten..orkar inte fixa till det heller så ni får nog leva med det.

Var med Rebecka ikväll, konsum som vanligt, när vi sedan började gå därifrån så märker Rebecka att hennes mobil är borta. Vad har hon gjort? Jo hon har laggt ifrån sig mobilen på konsum. Så då var det bara att gå tillbaka och hämta den, hahaha! Resten av kvällen satt vi vid datorn och tv:n, trevligt :)

Küsse

Stone Sour - Through The Glass


EMD-Baby Goodbye


Skitbra^

Kim Fransson - Three floors down


Ursch vad bra^

Utvecklingssamtal

Måndag den 9/3-09
Hallå, allt bra med er? Med mig är det bara bra, ännu en skoldag avslutat, härligt. Var en ganska..tråkig dag, förutom volleybollen på gympan, dte är alltid kul=) Resten av dagen har väl varit sådär halvtråkig som jag sa tidigare. Tur att vi inte fått någon läxa iallafall, eller jo matte läxa tills nästa fredag men den behöver man inte börja med nu ;) Har utvecklingssamtal ikväll också..drygt. Känner mig inte på humör för det, aja..det brukar gå ganska snabbt och smärtfritt.


Världens blåmärke

Ursch vad härligt det var med träning idag, speciellt då det gick hyffsat bra. Fick dock en stenhård boll på låret så det lär vara helblått imorgon kan jag lova=) Hur som helst så hade jag längtat till det och nu längtar jag bara tills nästa träning. Ursch vad fotboll är roligt!

Hoppas allt är bra med er.

Sovgott,
take care
und küsse!

Min sportlovsvecka.

Söndag den 8/3-09
SÅ loggar man in och tror att man ska ha fått massor av kommentarer, men nej, här är man helt bortglömmd.

Min vecka har varit helt otroligt rolig, gud vad jag längtar tills vi ska upp igen!


Vi börjar med den dagens outfit, alltså måndagens. Mysplagg, skööönt.


Mötte upp Olivia och Linnea på Subway, blev att vi åt där istället. Var riktigt roligt att träffa flickorna igen. Satt och skrattade, Olivia gjorde bort sig(säger inget mer om det), och gick sedan runt på stan tills min buss skulle gå.

Hade köpt godis på våran kära lilla affär Konsum, som hade 3,90:-/hg. Så under bussfärden satt och åt godis..och spanade in en riktig godbit (A) Haha okej nog om det. Han sov nästan hela vägen s jag fick inte chans att snacka med han ens=(

För ni som nu inte bor här uppe i norrland och aldrig sett renar, ja här har ni dom (A) Haha dom på bussen måste ha trott att jag var någon sorts turist, för jag tog många kort på renarna... Då den här blev den bästa utav dom.

Hos mormor och morfar har jag bara tagit det lugnt. Så härligt det har varit, inte behövt göra alls mycket, inte behövt tänka på något. Bara rensa hjärnan liksom, från skolan, sommarjobb, fotbollen(tyvärr..), ja allt i princip. Känner att man behöver något sådant här i "sänder" som då min mormor och morfar säger.


På onsdagen for jag och Kusinerna samt min morbror och åkte slalom, jag som vanligtvis inte åker slalom blev såklart nervös. Första och enda gången före det var i åttan på en friluftsdag med Rebecka och Felicia. Ralade dock bara några fåtal gånger så jag kanske ska känna mig stolt? Hur som helst hette berget vi var och åkte på Nalovardo, ligger vid Sorsele. Vi började med att åka först i den sk "vintergatan" som är en utav dom lättare, passade mig perfekt. Sedan skulle dom såklart åka någonstans där jag absolut inte skulle klara av att åka(tror dom ville att jag skulle ramla=(). Så vi for på TOPPEN av fjället!! Bilden ovan är en bild därifrån..^

..också denna^. Tänk er att det grummliga längre bort på bilden är moln, man är ovanför molnen. Visst ni som nu åker slalom tycker nog att det här inte är någon "big deal" men för mig är det maffigt! :O Hur som helst så klarade jag mig faktiskt ner därifrån, utan att ramla.

Här är min saknade kusin Elin som för första gången skulle pröva på snowboard. Jag behövde då inte känna mig så värdelös trots allt (A). Hon var faktiskt jätteduktig, man skulle kunna tro att hon hade åkt minst tre gånger tidigare. Lärde sig på bara några timmar att åka utan att ramla. Fast ja, hon kan ju åka slalom också då hon kanske har en fördel därifrån, vem vet? Hur som helst tycker jag hon var duktig.

Här är min andra kusin Frida. Jätteduktig slalomåkare. Hon tävlar i slalom och vinner ofta, eller får iallafall pallplats, världscupen nästa? Haha hon lärde mig lite lätt hur man svänger, skrattade dock åt mig i liften(då jag inte är allt för van att åka lift) då jag inte riktigt kunde sätta mig rätt på den (A) Har en bild på min morbror också..men han sa att jag inte fick visa den för någon..så ja. Ni får leva utan en bild på han, haha.

Eftersom nu många vill att jag ska lägga in bilder på mig själv då jag har varit med om något(som nu när jag åkt slalom) så har ni här en bild på mig. Då jag vilar benen...visst ska målvakter ha starka benmuskler? Ja jag har då inte det, efter flera timmars åkning var jag tvungen att vila (A)

Här har ni då en till, när vi hade åkt klart och skulle just fara. Haha fatta att benen vek sig för en?

På kvällen efter slalomen blev det direkt färd hem till kusinerna. Åt då pizza och uppvaktade mina kusiner som båda har fyllt år=). Dom blev nöjda av presenterna, som tur var haha. Jag brukar alltid ha så svårt för att hitta presenter samt julklappar till folk :O

Resten av veckan har gått åt att köra skoter och åter tagit det lugnt. Så nu är jag uppvilad till en fullspäckad skolvecka, fotbollsträningar och annat. Hoppas ni haft ett underbart sportlov(ni som nu har haft det).

Viele küsse!

Besöksrekord

Måndag den 2/3-09
Ojj, igår var det nyss besöksrekord. Eller så många har det inte varit inne på min blogg på väldigt länge. Mitt högsta besöksrekord är 47 st(alltså utnika besökare, inte antal sidvisingar) som jag tror slogs i sommras..sedan har det bara gått neråt, men man kan inte kräva allt för mycket, eller?

Nu har jag packat klart allting..undrar om en väska kan bli mer full än vad den redan är? Har packat ner bl.a vinterskor, täckbyxor och täckjacka. Ska åka massor med skoter där, därför måste jag ta med mig allt det. Sedan har båda mnia kusiner fyllt år så jag har fått packa ner deras presenter också :O Gaahh..det skulle inte förvåna mig om den skulle spricka..får hoppas att den inte gör det. Mamma kommer och hämtar mig halv ett(hon slutar jobba då) och sedan far vi direkt in till stan. Klockan ett ska jag, olivia och Linnea(kanske wingwing) ses och fika på waynes. Tänkte det skulle bli en rolig sak innan man far bort för ett litet tag.

Hoppas ni får en überbra vecka, både för ni som går skola och ni som har sportlov!

Viele küsse!

Linnea

Hallå, hoppas ni har haft en bra dag? Min dag har varit helt uselt tråkig. På dagen iallafall. Började som sagt med att städa hela övervåningen efter det blev det att packa. Sedan har jag bara suttit vid datorn hela dagen tills jag kom på att jag skulle vara med Linnea på kvällen, så då for jag dit och hade kul. Det roligaste under den här dagen..-.-

Kommer att skriva ett inlägg innan jag far imorgon.

Sovgott,
take care
und küsse.

12 besökare

Söndag den 1/3-09
Idag fyller min blogg år, ett år faktiskt, så gratta den om du vill=) Har sett att 12 besökare redan har kollat men bara två har grattat så ja..här var man trevlig. Nämen jag ska vara glad att två stycken har grattat den(och mig då på namnsdagen). Så tack så mycket till er! =) Idag är halsontet borta och nu är näsan täppt. SÅ vi får se hur det blir imorgon om jag far eller inte.. Måste iallafall städa rummet nu, ha en trevlig dag!

Küsse

RSS 2.0