deppppppppppaaaaaaaa

NU är jag bara depp, depp på allt och alla. Okej ingen har gjort något, men matchen idag gick skit, som alla andra då kanske? Aja, försök att vara lite positiv nu.

Gjorde en ny header nyss till Linnéa, gjorde dock bara headern då. Tur att hon blev nöjd :) Nä nu ska jag lägga mig och läsa ut den 3:e twilight boken, jag kan inte hålla mig längre. Hade planerat att läsa den EFTER andra filmen hade gått på bio, men hur gick det med det löftet? Inte så bra kanske? :]

Hade föressten 30 unika besökare idag, roligt, roligt, ROLIGT! :)
Küsse

äckligt säger jag, ÄCKLIGT!

Söndag den 31/5-09

Vill först tacka alla som hade kommenterat! Jag blir verkligen jätteglad då så många kommenterar. Fortsätt gärna så! :)

Idag är det äckligt varmt ute, alltså verkligen ÄCKLIGT varmt! Jag brukar vanligtvis inte klaga på värmen, men det här är verkligen för mycket! Det ska inte gå så fort från att vara 15 grade plus ute till det dubbla, och lite till. Den hägsta värmen här har varit 35 grader!!! I SKUGGAN! I solen är det mer än 40, har skellefteå blivit det nya landet med värmerekord kanske? Hur som helst ska jga inte vara allt för mycket ute i solen eftersom vi har DM-match ikväll. Inte roligt om man skulle få vätskebrist då..=/

Hoppas ni får en fin dag!

Küsse

Ny header

Har gjort en ny header som skulle vara lite mer sommar aktig. Vad tkr ni? :)

värmen

Okej jag orkar faktiskt inte ta kort....eller okej jag skulle kanske orka, men det känns inte värt. Har iallafall blivit brun, det lovar jag!

Har varit en otroligt rolig kväll ikväll. Vi va en massa folk som bara var ute i det härliga sommarvädret. Ojj vad härligt. Om det redan är såhär bra väder i maj. Undrar hur det blir i juni/juli? :O

Küsse

Vädret=humör?

Gud vad härligt väder det är ute just nu! Jag blir bara på bra humör! Jag och Linnea brukar säga att vädret påverkar humöret, vilket är ganska så rätt. Tycker jag nu iaf :) kanske till 90% eftersom det brukar vara mysigt då det regnar ute(A)
Hur som helst har jag solat nästan hela dagen. Var först och köpte en morsdagspresent, hoppas mamma blir glad(A).

Nu väntar jag bara på att brännan ska sätta sig så jag kan ta kort och kanske visa att jag har blivit lite brun iaf(A)

Küsse

Döda mig.

Lördag den 30/5-09

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det väl inte sådär jättebra, är skittrött, som vanligt då kanske? Ändå har jag sovit mer än 9 timmar inatt..fattar inte vad det är med mig. Känner mig bara helt...död. Kan vara p.g.a all träning nu. Visserligen är jag inte värst utav dom i mitt lag, men nog om det.

Idag vet jag inte vad som händer. Är som sagt helt död, kanske ska ner till konsum med min fina lillebror och köpa glass. Mysigt värre.

Har föressten fått min nya mobil. Hittar inte åt papprerna så jag lär väl få dras med den ett tag till. Den är iaf bättre än min förra..

Küsse

folkfolkfolk

Nu har jag haft träning, i värme. Visserligen älskar jag fotboll, men när det är så varmt vill jag bara spela fotboll i ett badkar med iskallt vatten. Skulle bli en ganska fin syn va? Snart ska jag också sticka till Linnea, ska försöka att samla ihop folk. Så om ni vill hänga på är det bara att messa mig ;)

Küsse

Begravning

Fredag den 29/5-09

Jag känner inte för att blogga. Kom hem från en begravning för en stund sedan. Det värsta jag har varit med om, eller ja, en utav dom värsta då. Tårarna rann helatiden, dom bara rann, kunde inte sluta gråta. Sedan när vi skulle gå fram och prata så kunde jag knappt säga något. Ursch...

Ikväll blir det träning. Hoppas den kan få mig på bättre humör.

Küsse

lite smått ego sådär


Kände för att vara lite ego, så här har ni en ego bild.




Fråga: Varför är det en banankartong i bakgrunden? ;P

Haha ja det är bäst ljus i vårat sk. "gästrum" och där är det väldigt stökigt. Så då råkade en banankartong komma med.

Sång

Torsdag den 28/5-09

Idag hade vi en argumenterande uppsats vi skulle skriva, tror och tycker att det gick riktigt bra. Nästan lite som so, att reflektera osv. Visserligen gillar jag det inte, men det är ju inte så svårt så.. Sedan hade jag min sista sånglektion idag också. Var riktigt sorgligt eftersom vi inte vet om vi får ha hon nästa år. Hon har ju alltid funnits i ens liv.. Blev ett sorgligt hejdå.., men vi skulle hålla kontakten på något sätt iallafall. Okej det här låter väldigt konstigt, men hon står en så pass nära så..

Ikväll blir det ingen träning, vilket är väldigt skönt. Min kropp är helt död. Mitt knä är uppsvullet, mina höfter ömmar, magen och ryggen värker. Vilket är ganska skönt, för då vet man att man har tränat väl...

Küsse

Spotify

Så då har man blivit som alla andra och skaffat spotify. Vilket är verkligen jätteskönt. Då slipper man söka på youtube efter låtar(som ibland inte ens finns eller har jättedåligt ljud). Det enda dåliga är att det snabbspolar i början, ja helt utav sig själv till hlva låten ibland har gått. Varför blir det så egentligen? Har startat om programmet men det har inte blivit bättre. Har suttit ett tag och försökt att fixa det, får se om jag kommer på hur man gör. Skulle vara snällt om någon skulle kunna veta vad som är felet :)

Küsse

Always, all the time!

Onsdag den 27/5-09

Hallå! Idag har det nog varit den slappaste dagen på väldigt länge, vilket känns toppenskönt. Läxor har vi inte heller så det kan nog inte bli så mycket bättre än såhär. Tyvärr kommer det nog bli en jobbig dag idag. Min tränare ska snart ringa och prata med mig(fråga inte varför, han kunde lika gärna ha sagt det på träningen igår?), sedan blir det att äta, byta om lite smått, packa och sedan fara till match. Känner mig inte sådär jättepeppad, men det är jag som ska stå så jag kan inte skippa att fara dit. Näe nu ska jag vara glad!

Küsse

AySel & Arash - Always


Martin Stenmarck - 7milakliv


Ursch vad ruggigt bra!

Christian Walz - Wonderchild


Jag vill inte, vill inte, VILL INTE!

För första gången på väldigt länge är jag inte peppad för fotboll. Vill inte ha träning med Damlaget, vill inte ha press på mig att vara bra, vill inte göra bort mig, vill inte dit..., men jag måste.

OJOJOJ!

Tisdag den 26/5-09

Guud vad vi har jobbat hårt idag och visst var det värt det också? Vi bakade ju då kakor som vi sedan sålde, tror vi fick 1325 för det, vilket var skiiiit bra! Sedan skulle Linnea och Elin kratta hos våran svenska/engelska lärare medans jag och Linn skulle fara och dela ut alla kakorna(som vi bakade i går kväll....). Det gick bra, efter det åt vi lunch och for sedan till Linns farmor och farfar. Vi fick där stada och fick en hundring var(som vi såklart delade med elin och linnea). För våran städning och deras krattning fick vi sammanlagt 1825 SPÄNN! Inte dåligt! Så vi fick alltså 456 :- var! Ojojoj vad glada vi blev då. Efter allt vårat slit också. Visserligen fick vi ta bort 100:- som går till alla inköpta ingredienser, men annars, oj vad duktiga vi har varit! :)

Küsse

sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Såja, nu kan jag äntligen vila ut. Har varit en VÄLDIGT stressig dag, men rolig. EFtersom vi fick sälja hur mycket som helst. Det var jag, Linn, Elin och Linnea. Vi delade upp det så att alla skulle baka en sak var, jag fick kladdkaka :] Hihi, trodde inte att det skulle sälja så mycket, men när vi halv 8 var klara hade jag 14 st kladdkakor att baka. Tror ni jag var stressad? Började baka vid 8 och var klar halv tio, jag var väl ändå ganska snabb va? Hur som helst är jag trött, så jag lägger mig nu.

Küsse

Företag för en dag

Måndag den 25/5-09

Så var det måndag igen, skola..känns ändå inte sådär jättedrygt. Blir en skoldag kortare för mig p.g.a begravning på fredag..

Idag har vi haft företag för en dag, eller iallafall gått igenom det. Ska bli riktigt kul, väntar nu på Linn sedan ska vi ut och sälja/ta beställningar på kakor, vilket ska bli riktigt roligt! Jag älskar att sälja saker och få in pengar, är det bara jag eller?

Küsse

Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Söndag den 24/5-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp idag så jag har inte haft tid att sätta mig ner och blogga.

Så vad har jag gjort denna upptagna dag? Jo, jag har sett på robinson, talang och sedan målat huset. Blir riktigt fint tycker jag, väldigt annorlunda, men bra=D kanske för att jag hjälper dom? Nä, det blir faktiskt riktigt bra! Kletigt och kallt var det, men vad gör man inte för lite pengar?

Har föressten sett att massor har fått sommarjobb, är jag den enda som inte har fått det? Jag bara väntar och väntar... Hoppas jag får besked snart om jag har fått eller inte.

Küsse

En väldigt annorlunda dag på stan

Okej, det här måste vara en utav dom konstigaste dagarna på stan jag har varit med om iallafall.
Började med att jag, linn och linnea for in till stan då. Började kolla runt och hittade snabbt vad Linnea skulle ha, vilket var skönt :) Det började smått regna så vi skulle skynda oss till CK, då står det en ung kille där och frågar om jag vill ha en vit ros. Jag säger "Ja tack!" och då får jag den. Han börjar då fråga vem jag ska rösta på till EU-valet? Jag är inte ens 18?! Hur som helst så började han babbla på medans han gav en till Linn också. Han ville att vi skulle rösta på Centerpartiet, men nog om det. Vi gick då omkring inne på CK, Linn for till någon kaninträff och jag och linnea bestämmde att vi skulle börja dra oss hemmåt. Jag gick tvärt förbi H&M och köpte tre par trosor.


79,50:-

Vi gick då mot busstationen, det var tjugo minuter tills nästa buss skulle gå. Så vi satt oss för att vänta, då kommer det en man och är påväg att sätta sig bredvid mig på bänken. Jag lägger bort väskan så att han rymms. Han sitter där ett tag innan han går därifrån, jag tänker inte mer på det. Han kommer då tillbaka efter kanske fem minuter.

-Hej! Har du sett den här filmen?
-Erm...näe det har jag inte..
-Då kan du få den! Jag fick den när jag var och köpte Aftonbladet och jag har redan sett den, så du får den!
-Jaha..erm tack!

Haha så då fick man sig en film också, känns som en lyckad men ändå märklig dag på stan.

Küsse

Ella-Marie

Jag vill bara rekomendera att läsa Ella-Maries blogg. Jag tycker verkligen att hon är en jättestark person! Hon är 15 år och gravid med tvillingar, som dock inte var planerat, men hon bestämmde sig för att behålla barnen iallafall. Oj vad starkt gjort utav hon. Det är nu 9 veckor och 4 dagar tills den beräknande födseln. 67 dagar för att vara exakt. Jag tycker att det är jättespännande att läsa hennes blogg, få veta hur man mår, vad man måste gå genom då man är gravid. Jag tror att många kan lära sig utav det också. Att det inte är så lätt som det verkar.

Läs och njut!

lalalaa

Lördag den 23/5-09

Såja, nu har jag fixat mig. Sticker strax in till stan med Linnea och Linn. Bussen går 10.08, tur att jag har nära till busshållplatsen. Så jag sticker nog vid tio någon gång. Hoppas ni får en jättefin dag! :)

Küsse

Grillkväll

Så då blev inte den här kvällen så tråkig trots allt. For till Linn och grillade där med Victor också. Var ganska mysigt, synd att man inte fick med någon mer..=/ men det blev bra ändå=D Linn höll dock på att ta massa kort, vilket jag inte blev så glad över, men jag får väl bjuda på det.

Imorgon blir det stan med Linnea och Linn en liten stund, blir nog bra. Sedan hem och måla, ska målaom huset. Får dessutom pengar för det, so why not?=D

Küsse

Ted Gärdestad - För kärlekens skull


Otroligt vacker.

wije

Nu har jag mer tid för att uppdatera. Fast egentligen finns det väl inget att uppdatera. Har varit ute och solat, rygg och mage, så nu är jag kanske lite mer brun ;) Har även spelat fotboll med lillebror, ätit pizza och tagit det lugnt.



Küsse

En härlig dag

Fredag den 22/5-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har varit så härligt utei dag så jag har inte orkat att sitta vid datorn. Det här kommer nog inte att bli så  långt inlägg. Ska ut och spela fotboll med lillebror nu. Skriver mer ikväll.

Küsse

Dirty Dancing 2

Har just sett Dirty Dancing 2 den var ruggigt bra!
Vet inte vad jag ska säga mer om den, riktigt fartfylld med mycket romantik och dansande ofc. :)



Rekomenderas starkt!
Den får ++++ plus :)

Küsse

Luuuurree

Min dag har varit helt tråkig, helt ärligt, men skönt har det varit. Känner att jag är helslut efter skolans alla prov och inlämningar. Har inte haft tid att återhämta sig, det känner jag nu. Så jag har bara tagit det lugnt, for med mamma till OK och satte in pengar på mobilen. Gjort lite situps och rygglyft, samt tålyft och armhävningar eftersom kvällens träning är inställd. Känns ganska skönt egentligen, för en gångs skull.

Küsse

bara allmännt irriterad

Torsdag den 21/5-09

Känner mig inte peppad för att blogga, men jag gör väl ett försök till att bara skriva ner någonting. Är på dåligt humör nu, kanske därför jag inte orkar skriva? Hur som helst så trodde jag att det skulle bli fint väder idag, men nej. Då ska det komma en massa moln och förstöra allt. Jag som hade tänkt sola ryggen... Känner att allt bara går fel idag.

Ha en trevlig dag, eller nått..



I thought It would be forever, but that is a very strong word...


Küsse

Kate Voegele - Hallelujah


smittad

Regnet slutade. Jag och mamma for ut och gick, for sedan till Linnea. Där jag tillbringade kvällen. Är riktigt härligt att inte behöva göra något, bara vara. Många skratt blev det, vilket gör att man lever liiiite längre. Det är ju bra, ellerhur? :)

Känner mig dock inte så pigg, har blivit smittad av min älskade lillebror. Känns som toppen inför den härliga helgen som inleddes idag.

Küsse

Regn

Onsdag den 20/5-09

Hallå där i Regnvädret! Ja här regnar det faktiskt, inte så särskillt lite heller, tror det är sk. "åskregn". Hur som helst så gjorde inte det någonting eftersom jag inte har blivit så utsatt för det. Sutade halv två idag så jag kunde glatt gå hem i det fina vädret som då varade :) Skoldagen var riktigt skön, hände inte så särskillt mycket. Det hände dock inte det jag ville SKULLE hända..

Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Eftersom vädret inte är det bästa kanske det blir en hemmakväll.

Küsse

matchsockarna

Träningen ikväll gick väl ganska hyffsat bra, hade dock väldigt ont i halsen så vi får se hur det blir med konditionstestet imorgon.. Vill ändå göra bort det ganska snabbt, så jag får väl göra mitt bästa, antar jag. Känns också skönt att det inte blir någon match imorgon, för mig. Ska..eller måste dit ändå eftersom jag har matchsockarna, inte duktigt. Hade ändå tänkt fara dit ner och se, så det spelar inte så stor roll ändå.

Küsse

My day

Tisdag den 19/5-09

Hallå, allt bra med er? Förlåt att jag inte bloggade något mer än "tröj"-inlägget. Orkade inte blogga, även fast hela kvällen tillbringades hemma. Hur som helst så ska jag försöka att blogga mer idag, om jag orkar.

Idag har det faktiskt varit en riktigt skön dag. Började med SO, sedan Svenska. Fick tillbaka mitt författararbete och blev verkligen hur glad som helst för resultatet av mitt hårda arbete. Efter det blev det dags för orientering, var då med Julia och Thomas. Tycker vi var riktigt duktiga, hittade alla förutom en. Den som vi inte hittade var det ett jordgetingbo vid dessutom så vi gav upp ganska omgående. Lunch efter det och sedan for jag, Linnea, Alle och Victor hem till Victor. Satt där och tog det lugnt under hålet innan NO:n började. Vi såg där Patrik 1,5. Haha så jäkla bra film alltså, även fast endel scener inte är sådär jättefräscha. Skulle nog ha ganska svårt att kyssa någon av mitt egna kön(ganska intensivt), eftersom jag nu gillar killar. Men vad gör man inte för pengar? Tyska nationella hade vi efter det, vilket gick ganska hyffsat bra.

Küsse

Tröjorna

Måndag den 18/5-09

Har varit en ganska härlig dag idag, eller JÄTTEHÄRLIG har den nog varit. Synd bara att jag hade tjockbyxor på mig, blev liiite varmt. Fick dessutom näsblod på NO:n idag. Bara sådär helt plötsligt började det rinna, så jag springer ut till toan där jag samtidigt får höra kommentarerna "Men ur näsan", haha man kan ju undra hur dom kommer på allt. Hur som helst så slutade det lite fort som det kom, vilket var märkligt. Har inte haft näsblod på flera år :O

Har också fått klass/skoltröjorna idag. Riktigt fina var dom också, synd bara att man inte kunde ha på sig dom p.g.a värmen, men någon dag då det är mulet och kallt ska jag banne mig ha på mig den ;)


Som småsöt :]



Küsse

Statistik

Har nu åter igen beräknat statistiken bara för att det som sagt är en kul grej.

Besökare på en vecka: 110 st
Genomsnittliga besökare på en dag: 15,7 st.

Så det har alltså gått ner lite, vilket inte spelar mig så stor roll. Jag tycker bara att det är grymt kul att så många faktiskt läser min blogg=)

Küsse

kan nog vara så

Lika bra att inte bry sig, eller hur?

Lite vårbilder/sommarbilder




Okej det blev bara två för den här gången, kommer tillbaka sedan kanske(A)

Küsse

blaaah

Söndag den 17/5-09

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag nu ska ut i solen och sola. Det kommer att bli min trevliga dag, sedan träning på kvällen. På gruset...ojojoj vad jag längtar tills vi får träna/spela på riktigt gräs.

Küsse

Varför?

Jag klarar verkligen inte utav barn som har det dåligt. Barn som bär på en sjukdom dom knappt vet vad den innebär. Så en pojke på stan idag som hade en missbildning och kunde knappt gå. Han var kanske kring 3-4 år. Något utav det sötaste jag sett, men ändå känner jag"varför ska det just hända dom?" Visst, det kan hända vem som helst, men jag blir så extra känslig då det är barn inblandade. Missbildningar föds man ju med så det är ju inget man kan göra något åt. Sjukdomar där emot..ursch..jag blir bara ledsen då jag tänker på det.

Var nyss inne på en blogg. Gjord speciellt åt deras son som dog i cancer. Jag vet inte direkt hur många år han blev, kanske knappt ett halvår? Hur som helst tittade jag på en video som fick mig att störtgråta. Tårarna bara rann ner för kinderna. Jag kan verkligen inte hålla inne tårarna då det gäller små barn som inte vet vad de är som händer med dom. Näe jag vet inte vad jag ska skriva mer, jag blir bara så otroligt ledsen då jag ser sådant. Klicka här om ni vill komma till bloggen.

Küsse

ESC

Ja vad ska man säga? Det går verkligen inte längre för oss, Sverige ligger nu på 20:e plats av 25..tror jag. Hur som helst så lär vi väl ska behöva kvala nästa år också. Lika bra det..

Var med Linnea, Elin och Ville ikväll. Var riktigt trevligt, kollade på american pie, snackade och skrattade. Blev en riktigt lyckad lördagskväll. Skönt att det inte är något match i helgen heller. Så imorgon blir det en lugn dag.

Nu vann Norge, grattis! :)

Küsse

Två bilder




Küsse

gott med glass!

Ååh nu har man nyätit grillat, gud så gott det är. Kan verkligen inte få nog utav det, men i slutet av sommaren blir man faktiskt det. Helt ärligt :( Aja.

For med Linn till bergsbyn och köpte glass, var mycket trevligt och mycket gott. Efter det for vi till Linn, hoppade lite studsmatta och tog kort med deras systemkamera(varför har inte jag en sådan? :(). Nu ikväll blir det nog att vara med Linnea, va rdet då bestämmt, får ta och fråga lillparveln :)

Küsse

Gladiator sandaler

Lördag den 16/5-09

Gårkvällen var mycket trevlig, med mycket folk och skratt =)

Idag har jag och mammsen varit till stan. Var egentligen meningen att jag, Linnea och Linn skulle fara men Linnea hade inga pengar och Linn trodde jag var sjuk så då for jag med mamma som skulle in :) Skulle lämna tillbaka det vita linnet jag köpte samt kolla om några nya skor till avslutningen. Gick omkring på olika skoaffärer men hittade inte några jag verkligen fäste mig vid. Så då gick vi till en skoaffär som jag aldrig varit till förut, kollde där och hittade ett par jag fastnade för DIREKT. Gissa vad? Det var i min storlek, 39! Har man tur eller inte tur? Så vi köpte dom för 275:- som också var väldigt billigt. Fortsatte sedan att kolla och hittade då min efterlängtade väska okså. Den följde också med hem till mig. Av mamma fick jag skorna och väskan betalade jag själv=)



Küsse

Uppspräckt läpp

Fredag den 15/5-09

Så då var den skolcupen klar. Gick nog inte alls så som vi hade tänkt oss, vi kom sist..kul? Nja jag skulle inte tro det. Vi spelade tre matcher och vann en utav dom, med 1-0... Inte nog med det, jag blev sparkad i ansiktet så att läppen blev uppspräckt, INTE trevligt. Mina målvaktshandskar är blodiga och jag har en fin fläskläpp mitt i ansikte(munnen är ju typ där). Det enda LILLA posotiva med det var att den som sparkade mig sa förlåt. Den som rev upp minn ben däremot sa inte det.. Har tagit en bild på läppen, ni kanske inte vill se så jag lägger inte ut den heller.

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske tar det lugnt, kanske far till någon. We'll see.

Küsse

Fotbollscup

Dom nya dressarna har kommit nu, var nyss och hämtade dom. Ursch vad sköna dom är, fast det är dom alltid då man aldrig har tvättat dom. Sedan blir dom bara..mindre sköna. Har också nyss bytt om så jag är klar för fotbollen som börjar om trekvart. Ha en skön torsdagskväll! :)

Ska föresten spela någon fotbollscup imorgon, har aldrig spelat i det där förut så det ska bli spännande. Är dock på en sjumanna plan så det lär bli lite jobbigare. Har inte spelat på det förut så jag vet knappt hur man gör, men det löser sig nog tillslut. :)

Küsse


Tidig dag

Torsdag den 14/5-09

Slutade för kanske en halvtimma sedan, eller egentlige går jag till halv fyra. Sista lektionen är slöjd och eftersom jag är klar med allt så får jag egentligen slippa dom här lektionerna. Vill ändå inte det eftersom slöjd är så ruskigt kul, men idag fick jag faktiskt offra den lektionen. Har SO arbete som jag måste jobba med...okej egentligen är det länge kvar, men gör jag bort det nu så behöver jag bara renskriva på resten utav lektionerna.

Idag har vi haft två prov:
-Nationella i tyska, läsförståelse.
-Engelskaprov.

Båda gick faktiskt väldigt bra, vilket känns skönt. Snart är allt över, snart slutar man skolan..

Ikväll är det fotbollsträning, yes! Kunde inte fara på den i tisdags p.g.a konserten, men den gick ju faktiskt bra den med så det gjorde inte allt för mycket. Fick faktiskt beröm av min sånglärare idag, vilket var väldigt roligt att höra! :)

Küsse

Amy Winehouse - Valerie


Yves LaRock - Rise Up


Om man var så duktig på att hoppa hopprep..

väldigt smärtande..

Onsdag den 13/5-09

Dagarna bara rusar iväg nu, vilket faktiskt inte känns allt för bra. Jag är nog den enda som tycker så..vilket jag inte heller bryr mig om. Jag har insett att man kommer att sakna mer än man faktiskt anar, att sådnt som bara finns där, inte kommer att finnas där längre. Som mina sånglektioner, min sånglärare Rose-Marie, gahh vad jag kommer att sakna henne! Har haft hon sedan 3:an och nu upp till 9:an, det är hon som har fått mig att utvecklas och nu kommer det bara att försvinna. Visst jag ska fortsätta sjunga på gymnasiet, men det kanske inte ens blir med hon. Vad ska jag ta mig till? Hon vet alla mina svagheter, alla mina styrkor, hon känner mig från topp till tå. Hon har alltid funnits där för en och stöttat en, oavsett vad det har handlat om. Är det bara jag som har en sådan relation med min sånglärare? Jag hoppas innerligt att jag får ha kvar hon tre år till, jag hoppas verkligen det!

Konserterna idag gick väldigt bra, trodde att det skulle gå sämre, men som sagt så gick det bra. Kan inte säga att jag är 100% nöjd med insatsen, men allt kan inte vara perfekt eller hur?

Nu blir det att plugga engelska, stenhårt!

Küsse

väldigt glädjande.

Det gick verkligen TOPPEN ikväll. Okej inte min och Linns låt, vilket beror helt på mig själv. För ljusa toner som sagt, men vad gör man inte för en kompis? Fick iallafall lite berömm av några, vilket var väldigt trevligt att höra. Får en bättre självkänsla utav det, vilket gör att man inte blir så nervös. Så tack så mycket! :)

Nä nu måste jag gå igenom lite engelska grammatik, vi hörs när vi hörs ;)

Küsse



Kom just på att jag ska sjunga för skolan imorgon....kul...

ITS TIME...!

Tisdag den 12/5-09

Har just och pass lyckats samla mig, kom hem från skolan för en trekvart sedan. Har repat inför konserten ikväll, vilket inte kommer att gå bra..
+har haft NO-nationella idag som varade i 2½ timma! :O Jag gjorde det på 1½..hehe..men det var inte alls så svårt som alla påstog..=)

Now it's time to learn some english words, time to finish now.

Küsse

Skoltröjorna

Nu har skoltröjorna kommit, great! Har typ längtat :] Haha ska nog ta ett kort på den sedan, inte sådär jättehäftig men lite gulligt söt (A) Aja..engelskan ikväll gick väl bra, sedan har jag bara suttit och spelat tv-spel. Fotbollsspel dessutom som inte alls gick bra :(

Küsse

En ny grejj

Tänkte bara göra en kul grej, alltså börja med det nu. Ska räkna ut dom genomsnittliga, unika, besökarna på en vecka. Okej det låter lite sådär "nördigt", men tänkte som sagt att det skulle bli en kul grejj. Så alltså förra veckan hade jag i genomsnitt 16,2 besökare, vilket är riktigt kul. Hade totalt 115 besökare på en vecka, vilket är ännu roligare! :)

Pannkaka

Måndag den 11/5-09

Så då har man ätit sig mätt och belåten, pappas pannkaka blev dock ganska misslyckad, men det blir väl så då man har bråttom. Blev som ett käckebröd, inte så att den var bränd, utan så tunn var den. Så när mamma kom hem slängde hon ihop en som blev helt perfekt :)

Ikväll blir det nog att plugga till engelskaprovet samt öva inför muntliga bokrecensionen :)

Küsse

Seriepremiärs resultat

Okej matchen gick nog inte så bra som vi hade hoppats att den skulle gå, reslutatet blev 1-1. Vilket också iofs är bra, man ska inte klaga iallafall. Som tur var började vi inte med en förlust, skulle vara ganska tragiskt, men nog om det :)

Nu blir det sängen, sedan börjar skolan om..känns väl inte sådär jättebra, men det funkar.

Küsse

Ciara - Like A Boy


P. Diddy ft. Keyshia Cole - Last night


Akon - Dangerous


Good Luck Chuck

Såg förssten Good Luck Chuck med Felicia igår. Den var verkligen råbra och jag rekommenderar den starkt! :)


serie start

Söndag den 10/5-09

Jag känner mig riktigt duktig, har nyss varit ute och krattat med mammsen. Var riktigt skönt ute i vårsolen, även fast det kom lite regndroppar då och då, men det får man leva med. Så nu är jag bokstavligen slutkörd, har gått fram och tillbaka med en skottkärra, krattat och massor av annat. Kanske inte låter så jobbigt, men det är det. Bra träning ;)

Ikväll är det match, första seriematchen. PEPPAPEPPAPEPPA tjejer!!!
Eftersom förra matchen verkligen gick super så hoppas jag att den här matchen kommer att gå ÄNNU bättre. Vi ska allt ta dom! :)

Küsse

American Pie

Kvällen blev helt super!=) Kan inte säga mer, måste göra om det oftare!

Såg på American Pie The Wedding nyss, riktigt rolig film, hahahaha älskar american pie filmerna ;D



Küsse

Nigahiga

Hahahahha jag älskar alla hans filmer. Kan inte få nog utav dom! :D
Här är några :)

 

Oftare

Då är man hemma från stan. Blev inte att vi var där särskillt länge, men mycket han vi med att göra. Trevligt var det också, blir alltid sådana mellanrum mellan gångerna vi far till stan nu mera. Måste göraom det oftare :)

Blev inte att vi köpte Ben & Jerry's.., men man hinner alltid köpa sen :D

Detta blev det som följde mig hem från stan idag:



-Vitt linne med tryck, Gina Tricot, 99:-
-Svart bas linne, Gina Tricot, 99:-

Küsse


Varje dag lär man sig något nytt.

Lördag den 9/5-09

Tjollahopp! Sitter här och är klar för att fara in till stan, synd då att det är trekvart kvar innan vi ska fara. Jag måste vara för snabb för mig själv helt enkelt.. Gick upp klockan tio och var klar kvart i elva, kunde ha sovit i minst en timma till. Aja, nu har jag då lärt mig något idag iallafall :)

Küsse

oseriöst

Now I'm back home. Ska bli skönt att få krypa ner i min varma säng och äntligen få sova ut. Tror jag ska försöka att lägga mig tidigt så jag kan återhämta mig. Blir nämligen stan med Fells imorgon, kolla sommarkläder, fika på Wayne's (hoppas jag ;)). Sedn beger vi oss hemmåt, förhoppningsvis med en Ben & Jerry's också. Vi ska sedan ha filmkväll hos fells, blir toppen! :)


Eftersom jag är på ett så pass bra humör kan jag bjuda på en väldigt oseriös bild.

Küsse

Mando Diao - Dance With Somebody


Massor med nationella prov..

Fredag den 8/5-09

Så då var denna skolvecka över. Känns verkligen råskönt! Snart är det sommar, äntligen.

Dagen idag har varit riktigt rolig, eller ja inte sådär onormalt  kul. Men så kul det brukar vara att vara på skolan(bara jag som tycker skolan är något så rolig? Iaf människorna där..). Fick först tillbaka våra nationella prov i matte som jag fick nästan full pott på samt MVG kvalité, samma som jag fick på förra som vi fick tillbaka i onsdags(?). Hur osm helst blev jag riktigt glad över det. Hade sedan NO redovisning om Skelleftesjukan, gick också riktigt bra. Så dagen började som sagt bra. Sedan rullade resten utav dagen på, började med muntliga nationella i engelska, hann dock inte klart med det. Efter det var det musikprovet, tror jag spikade det. Gick verkligen riktigt bra! :)

Känns som att dagen började riktigt bra, blir nog lika bra ikväll då jag ska vara med Linnea. Kanske kommer fler folk, får se :)


sudda, sudda, sudda bort din sura min.

Küsse

Darin ft. Friends - What if


Danny - If Only You


sång

Torsdag den 7/5-09

Snart är det helg, sköönt. Känns jättehärligt att det snart är sommar också, även fast jag kommer att sakna vissa människor. Antar att man får leva med det?

Torsdagen gick relativt bra. Var nog för att vi hade sång, torsdagar blir alltid mycket lättare då. Fick också veta nationella, blev väldigt nöj över resultaten! :) Har föresten konsert kommande tisdag, kommer inte gå bra.. Iaf inte låten med Linn. Inte för att jag påstår att hon sjunger dåligt, tvärt om! Nämen det jag ska sjunga är på tok för ljust så det kommer att låta falskt, men man får väl offra sig? Solo sången går nog liiite lättare.

Küsse

snart klar..

Såja då var man klar med hela författar arbetet, alltså att ta ut stödord till den muntliga recensionen :)
Tränat till musikprovet har jag också gjort, så nu är det bara tyskan kvar.
Har dessutom gjort om teckensnittet på bloggen lite, vad tycker ni? :)

Küsse

Den onda blicken...:O



Det är inte bara jag som kan den onda blicken Linnea.. :O^

mopp(e)

Onsdag den 6/5-09

Hahhaha vet ni vad vi ska ha på tema-fotot imorgon? Moppar..okej jag tyckte att det skulle bli konstigt, men nu när jag tänker efter var det ganska bra. Vi ska ha med oss skurmoppar, sedan ska någon utav killarna i klassen ta med sig sin moppe. Alltså mopp, moppe..(A) Ja ni fattar nog inte..men det blir säkert bra på något sätt :]

Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väl se. Ska iallafall träna inför musikprovet nu...ojojoj, känns inte bra det här.

Küsse

happyhappyhappyface!

Läste just på våran laghemsida något som gjorde mig hur glad som helst:

"Alla spelare ska ha stort beröm för en hedersvärd insatts, men lite extra beröm till madde i mål som verkligen förtjänade att hålla nollan efter att ha gjort sin bästa match någonsin, iaf med mig som tränare."

oj vad glad jag blev!

Küsse

Kleider

Såhär blir det med kläderna jag köpte i lördags, om ni nu skulle vara intresserade :)


Shortsen^

Så blev klänningen, blev dock en väldigt mörk bild..

Küsse

så då var det sk. "lovet" över..

Tisdag den 5/5-09

Hallå! Så nu är första skoldagen efter det sk. "lovet" över. Kändes inte bra att vi hade en utav dom längsta dagarna heller, men jag överlevde som ni ser.

Dagen ser ut som följande:
-Träna inför musikprovet.
-Fotbollsträning, yes!
-"Finslipa" författar arbetet.
-SOOOVAAAA!

Kom föresten på att vi på torsdag ska ta ett foto som alla 9:or tar. Vi kom med några förslag idag, men vi skulle tänka ut något mer. Någon som har ett förslag? :)

Jag vet inte vad jag känner..


Küsse

Agnes Carlsson - Release Me


T.I Ft. Justin Timberlake - Dead And Gone


Oja

Oj vad dom orden värmde, finns inte ord som kan beskriva det.
Du vet själv vem du är och du ska ha ett stort tack!
Vet inte vad jag ska skriva, är helt tom på ord.
Antar att du inser då hur mycket det betyder för mig.

övernattning

Måndag den 4/5-09

Ursäkta för att jag inte har bloggat förrän nu. Har sovit över hos Linnea inatt, var verkligen råkul. Elin var såklart också med, såg film och tv nästan hela natten och somnade inte förräns vid 4. Var verkligen superroligt.(har inte glömmt dig felicia, vi ska ha våran filmkväll så snart som möjligt också ;)). Var skönt att få tänka på något annat nu när det händer så mycket.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt eftersom jag inte fick allt för mycket sömn inatt.

Küsse

snöbollskastning

Kom just hem från korvgubben, var där och åt med familjen. Är som mysigt där :] Har sedan idag varit med Elin, Linnea, Ville och Elins lillebror. Var väl kul, förutom att Ville och Arvid höll på att kasta snöbollar på mig helatiden, men jag överlevde ju=)

Nu ska jag till Elin och Linnea, ha en trevlig söndagseftermiddag :)

Küsse

Glad och samtidigt..chockad.

Söndag den 3/5-09

Har just kommit hem från match, ursch vad härligt det var att vinna med 3-1! Nu är man peppad inför säsongen som börjar redan nästa helg. Bra spelat tjejer! :)

Jag kan inte fatta det,
du är borta,
föralltid.

Pauline - Give me a call


Shorts

Lördag den 2/5-09

Nu märker man verkligen att det är sommar, jättehärligt!

Var med mamma på stan idag, gick upp tidigt för att få det bortgjort så man kan njuta resten utav dagen :) Kollade då om en avslutningsklänning, som jag också hittade till slut! Gud vad glad jag blev, har kollat efter den på internet i flera veckor, sedan försvann den helt plötsligt och nu fanns den, bara en kvar, i min storlek! :O


Klänning, Gina Tricot, 399:-

Hittade också ett par gulliga shorts som jag köpte själv(mamma betalade hälften av klänningen :])



Shorts, Gina Tricot, 149:-

Küsse

Glad, gladare, gladast.

Jag är bara glad nu, har absolut ingen aning varför. Kanske inte har något att vara sur för, tål att tänkas på. Här är några orsaker till varför jag är glad:

-Det är sommar snart!
-Har haft en v'ldigt rolig kväll!
-De unika besökarna blir bara fler och fler!=)

Okej det var inte så jättemånga orsaker till varför jag är glad just nu, men mer bekymmer kommer väl snart..

Har som sagt haft en jätterolig kväll med felicia, linnea och elin. Köpte glass, såg på film osv. :)

Time to bed, sedan blir det stan imorgon med min hemliga beundrare :] Hahaha ni gick på den? :O Ne jag ska på stan med mammsen :)

Küsse

Sommar, sommar och sol.

Fredag den 1/5-09

Så då är det första maj! Riktigt superhärligt väder har vi också. Har redan hunnit sitta ute i drygt en timma, blev dock väldigt varmt så jag gick nu in ett tag. Man ska helst inte sola såhär mitt på dagen p.g.a strålningen så jag kanske går ut vid två igen(om vädret tillåter vill säga). Ser att solningen redan har fått resultat, herrlisch! :D

Idag vet jag inte vad som händer, får väl se. Kanske ska ta och göra klar den skriftliga recensionen och börjar skriva upp stödord till den muntliga?

Küsse

RSS 2.0