Blahablaha

Vet ni vad jag har tänkt göra idag? En riktigt tidig kväll! Jag har sovit dåligt flera nätter nu, så då är det lika bra att jag börjar i god tid så jag kanske får sova lite iaf.

Hoppas ni har haft en fin kväll, som alltid :)

Glöm inte bort att rösta på mig i "veckans blogg"-tävlingen^^



Klicka på bilden^

Sovgott.

Küsse

Periodiska systemet

Nu känner jag att jag kan all tyska så nu blir det att övergå till kemin. Har tänkt hålla på med den till lite efter sex, sedan sticker jag ut och springer. Först tyckte jag att det var pest och pina, men har man musik och känner sig motiverad att springa så går det finfint! Får inte heller glömma att inlärningen blir bättre om man rör på sig ;)

Nu åter till kemin och dess periodiska system.

Küsse

betyg

Onsdag den 30/9-09

Skönt att vara hemma tidigare. Fick sluta tjugo över tre, efter mer än en och en halv timmas musikhistoria. Det var skönt måste jag medge! Inte teorin då, utan att vi fick sluta tidigare. Skulle annars ha suttit på den proppfulla bussen nu.

Så hur är det med er? Med mig är det lite bättre än igår. Mådde dock skit idag mitt på dagen, men vi behöver inte gå in på varför. Matteprovet gick jättebra och betyget blev detsamma. Biologi förhöret gick också..bra. Dock blev jag och några till irriterad på läraren eftersom bilderna på djuren var en aningen..suddiga och konstiga. Man såg alltså inte riktigt vilken blomma/fågel det var.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga tyska och kemi. Sedan får vi se vad som händer ikväll.

Küsse

Bara mitt liv som är allmänt tråkigt?

Vad ska jag skriva? Näe jag har faktiskt ingen aning. Känns som att alla mina dagar ser likadana ut..

-Gå upp på morgonen.
-Frukost.
-Fixa sig.
-Gå till bussen.
-Gå till Balder.
-Lektioner.
-Frysa.
-Åka hem igen.
-Läxor.
-Sova.

Är mitt liv bara otroligt tråkigt för tillfället eller vad är det för fel? Ja jag känner mig väldigt negativ just nu. Så nu ska jag krypa ner i sängen, släcka lampan och hoppas på en bättre dag imorgon.

Küsse

Tecknad New Moon Trailer



Küsse

hehehehehee jaaaappp

Har nu fått svaret på min fråga. Alla 16-åringar får tydligen den där boken. Haha då var det inte så speciellt, ajja. Jag förväntade mig ingenting heller så :) Min blogg lär inte bli känd, vilket jag inte är ute efter heller. Tycker bara att det är kul. Sedan att gå tillbaka och kolla hur otroligt konstigt jag skrev förut är ganska..intressant. Måste erkänna att mitt skrivsätt har blivit lite bättre.

Pluggandet, går inte särskillt bra. Fysiken går bajs så jag ska försöka mig på tyskan, som jag egentligen redan kan. Borde kanske kolla genom Kemin? Jag tror jag gör det..

Küsse

Känd bloggerska? Pyttsan..

Tisdag den 29/9-09

Mina ögon svider och har gjort det hela dagen. Jag är förundrad över att jag inte har somnat än. Känner mig inte trött psykiskt, men ögonen.. Går inte att förklara, det bara svider och svider. Ändå somnade jag igår kvart över tio. Ska jag behöver lägga mig ännu tidigare?

Skoldagen idag har gått hyffsat bra. Lektionerna var långtråkiga, men prommisen till Kaplan är någonting att minnas. Jag, Elin och Carro gick till Kaplan. Elin säger en sak som jag total garvar åt, som egentligen inte är rolig alls. Jag upprepar det hon har sagt och Elin garvar, mer än jag. Ja ända tills hon fick ont i magen, hon satt sig nästan ner på marken för att hon började skratta så kopiöst mycket. Carro förstod ingenting uten små skrattade åt oss. Jag och Elin..haha ja, vi är udda.

När jag kom hem idag fick jag se att det låg ett paket på bordet. EFtersom jag aldrig brukar få paket kollade jag bara tvärt på det innan jag gick till kylen och tog mig en banan. Sätter mig vid bordet, pustar ut och läser på paketet. Läser då mitt namn. Står ingen avsändare, förutom posten.



Har jag blivit en känd bloggerska må tro? :O



(orkade inte vända bilden)

Såklart har jag inte det. Men mina 35 läsare är fina ändå :) Hur som helst vet jag inte vem jag har fått den ifrån. Är det någon annan läsare som har fått en sådan bok? Tror jag ska ta och kolla genom den lite innan maten.

Küsse

Summer Pictures
















Kände för att ladda upp lite sommarbilder nu när hösten smyger sig på.

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

Küsse

Veckans blogg

Kommer ni ihåg att rösta på mig i "veckans blogg" tävlingen? :)



Küsse

Biologins värld

Måndag den 28/9-09

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga förrän nu. Var inte hemma förrän vid halv fem, åt och gjorde lite biologiläxa. Är hur trött som helst så jag vet inte om bloggandet kommer att vara på topp idag.

Fick ont i magen idag, dock på väldigt goda skäl. På gympan hamnade jag med Filip, Magnus, Carro, Antonia, Johanna och Elmira. Var riktigt skojj och ja, jag skrattade så jag fick ont i magen. Det enda positiva med denna dagen.

Hur ska man kunna se skillnad på dessa två? Okej jag har hittat skillnader, men då måste man titta ett tag..




Nu ska jag se scrubs och sedan blir det nog plugg..

Küsse

Picture



Küsse

Playa Del Sol

Hallå! Har redan börjat få några röster, vilket är jätteroligt! Jag gillar er läsare, grymmt mycket! :)

Vad har jag gjort ikväll då? Jo jag har varit och hälsat på min kära bror som nyss har köpt hus med sin tjej. Huset var riktigt fint och de har redan börjat få det snyggt där inne. Efter det for vi hem, jag bytte om och for ut för att springa. Det var lite mindre än 10+ ute, vilket var riktigt skönt! Det blev dock väldigt mörkt fort så jag vågade/kunde inte vara ute och springa i mer än en halvtimma.., men det är ju någonting iallafall. När jag hade duschat av mig svetten satt jag mig framför tv:n. Såg då att Playa Del Sol skulle börja om. Jag ÄLSKAR det programmet! Fick mig ett x antal skratt under den halvtimman programmet varade.



Här har vi dem^

Nu ska jag strax lägga mig för att läsa. Känner inte peppen för skola imorgon, men vad kan man göra åt saken? Ingenting..

Sovgott :)

Grabben, du är ruggigt bra!

Küsse


Finalist i veckans blogg.

Nu är jag glad, riktigt glad! Jag kom till finalen tillsammans med 8 andra bloggar. Så nu hoppas jag att ni, mina fina läsare, röstar på mig. Jag är nr. 4.

Klicka på bilden för att komma till inlägget ni kan rösta på.



Küsse

Favoriter från Idol 2009

Här är några utav mina favoriter från Idol 2009.




Moa Carlbecker - I Don't wanna miss a thing



Calle Kristiansson - Signed sealed delivered



Eddie Razaz - Human



Erik Grönwall - I don't wanna miss a thing



Sabina Täck - Warwick Avenue



Clara Hagman - Warwick Avenue



Nicklas Hocker - If I Were A Boy



Tove Östman - Signed Sealed Delivered

Detta är de flesta Jag personligen tycker är bra. Sedan finns det såklart fler också. Ville dock inte göra inlägget allt för långt, så här har ni några utav de jag tycker är bra.

Küsse

Skoter

Söndag den 27/9-09

Ursäkta att jag är sen med att uppdatera. Jag har pluggat från 11.00 idag. Har alltså gjort halva fysikläxan, kollat genom tyskan igen och sedan läst ur kemiboken. Hade tänkt fara ut och springa på eftermiddagen, men vi får se hur det blir med det. Vädret ute just nu är blåsigt som bara den. Jag kanske blåser bort?

Blev sedan ruggigt sugen på att fara ut för att köra skoter. Min kära bror startade sin underbart fina skoter nyss och det lät så vackert..*snyft*. Haha näe så insatt är jag ju inte, men jag måste erkänna att jag blev väldigt sugen på att fara ut och köra!

Nu ska jag kolla på Idol.

Küsse

Ett leende på läpparna

Nu är klockan ett på söndags morgonen. Känns som att jag borde lägga mig nu, tror det blir bäst så. Känns skönt att ha fått min kompis Linnea till att gråta av skratt nu på kvällen. Enbart genom att skriva någora meningar om vissa saker. Jag kommer helt klart att somna med ett leende på läpparna!


Sovgott :)

Küsse



Ville & Simpen

Denna lördagskväll slutade även väldigt bra. Ville frågade om vi skulle hitta på någonting, självklart ville jag det^^ Simon hängde också på. Så vi två cyklade till Ville(eftersom min moppe är död.......). Min träningsvärk satt fortfarande i och Riobacken var då inte älskad av mig kan jag lova(den är liiite brant). Tillslut kom vi fram, vi spelade GH och mitt lillfinger dog där i slutet av den 15 låten kanske? För er som inte vet så spelar jag på Medium. När vi sedan skulle försöka oss på att spela Through The Fire And Flames på expert dog det, nästan. Efter ett tag for simon, så då satt jag och ville oss vid datorn och kollade på blocket. Kan ni gissa på vad? Jo skotrar, bloggar och smycken. En ganska stor variation.

I alla fall var kvällen riktigt rolig och trevlig :)

Nu blir det att inte lägga sig. Ska kolla bloggar först^^

Küsse

Jag gillar dig mamma

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen vilket har varit ruskigt skönt. Var också ute och gick med mamma idag, lika trevligt som alltid. Jag gillar dig mamma :)

Nu försöker jag få tag i Linnea eller någon annan som vill hitta på någonting.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll fina läsare :)

Küsse

Dagens roliga fakta

Du bränner mer kalorier genom att sova än att kolla på TV.

Att man inte kan göra någonting åt det, innan det är för sent.

Såja, nu har jag pluggat lite. Filmen är slut, men nu ser jag på "Half ton teen". Jag kan inte fatta hur man kan låta det gå så långt. Att man inte märker att någonting måste göras åt det. Han måste ha hjälp för att duscha och tvätta sig. Sedan orkar han just och pass att stå upp. Vad är det för ett liv egentligen? Jag har ingen aning, tycker iaf grymt synd om honom!



Jag skulle inte vilja tillbringa hela mitt liv i en säng..

Küsse

plugg, film och bara ta det lugnt.

Lördag den 26/9-09

Godmorgon fina läsare!
Just nu sitter jag och ser på "The Green Mile" igen. Den är verkligen äckligt bra, jag kan inte sluta se den. Så nu ska jag lägga ifrån mig datorn för att sedan plugga lite tyska.

Hoppas ni får en fin dag! :)

Küsse

Veckans blogg

Har nu anmält mig till Linns "Veckans blogg" tävling. Får se om jag blir någon utav finalisterna. Om det skulle hända, skulle det vara jättegulligt utav er läsare att rösta på mig^^



Nu blir det sängen, banne mig!

Küsse

Jakob

Fredag den 25/9-09

Som ni märker har min uppdatering inte varit den bästa idag/ikväll. Kan bero på att jag har varit lite upptagen. Så jag berättar lite kort.

For då till skolan som ni kanske förstår. Höll på att frysa ihjäl mig för att Balder inte har någon värme på?! Det måste vara så, för elementen är iskalla. Hade de tänkt att sininfluensan skulle flytta in där eller? Hur som helst gick det väl bra. Hade matteprov och det gick verkligen super! Har aldrig varit så nöjd med ett matteprov någonsin :)

Träffade sedan upp Jakob på stan. Vi gick omkring lite och träffade på min kusin som lämnade en film hon hade lånat. Efter det åkte vi buss hem till mig, åt middag, såg på film och hade det jättemysigt :) En väldigt bra kväll vill jag lova!

Nu hade jag tänkt sova. Höll på att somna redan vid åtta=inte bra!

Küsse

Är det intressant att läsa om folk som ska sova?

Ett kvällsinlägg som vanligt. Som kommer, som vanligt, att handla om hur och när jag ska lägga mig. Låter helt sjukt, men så är det ju. Är det verkligen intressant att läsa? Ajja^^

Nu blir det åter igen att lägga sig. Imorgon blir det ingen bra uppdatering eftersom Jakob kommer förbi och stannar här tills på kvällen.

Sovgott :)

Küsse

Idol eller superstars?

Nu är engelskaläxan klar, kan alla glosor vilket är toppen(Y). Nu ska jag gå ner till mamma och lillebror som har börjat se på "Superstars" på 3:an. Eller ska jag se Idol? Ahh vi får se vad jag gör.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll^^

Küsse

orientering

Hellu! Är allt bra med er? Med mig är det bara bra. Känner dock en viss stress jag egentligen inte behöver känna. Kommer i inlägget om ni vill veta varför.

Skolan började då med datakunskap som ni vet. Sedan slapp vi tyskan för att kaplanarna hade en hälsodag så då fick vi ett hål istället. Jag och Elmira gick in till stan och köpte lite nödvändigheter, som inkluderar fem godisar, heh. Efter det lunch, kemi, engelska och idrott. Hade där orientering och det gick väl hyffsat bra, sprang till och med genom kaplan. Tur att de inte var där, annars skulle det ha sett liiite sjukt ut :O Benen värkte och jag fick ingen luft i slutet. Så det var inte det roligaste jag har gjort, men Elmira gjorde det helt klart roligt :)

Fick lov att skippa sången ikväll tyvärr. Har så jäkla mycket att göra just nu:

-Engelskaläxan
-Kolla genom matten till provet imorgon.
-Städa rummet igen.
-Biologiläxan.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Küsse

inget kaplan idag

Torsdag den 24/9-09

Så har vi åter datakunskap. Håller på att göra Word-dokument, vilket inte är så jättesvårt. Efter det blir det ingen tyska, så vi slipper att gå till kaplan. =D

Küsse

Bedtime

Nu har jag pluggat, pluggat och åter igen pluggat. Kan nu några fåglar, blommor och djur. Eller jag kan de flesta, är dock lite osäker på några få, men det ska jag kunna lära mig innan nästa onsdag. Egentligen hade jag inte behövt börja med det där idag, men ju tidigare man lär sig det dessto lättare blir det sedan då man kommer att få fler läxor^^

Nu blir det att lägga sig, sköööööönt!

Küsse


Jogging

Nu sitter jag nyduschad i min sköna morgonrock. Benen, armarna och magen värker som attans. I love it! Var som sagt ute och sprang ikväll och skönt var det! Sprang dock inte så långt då jag har varit sjuk, men nog tog det alltid. Man kan väl säga att det känns att jag har varit sjuk och inte har haft träning på några veckor, men nu ska jag få upp joggingen och styrkan igen. Känns bra :)



Jag saknar dig grymt mycket!^

Küsse

plugg

Onsdag den 23/9-09

Såja, nu är jag mätt i magen och ska börja med engelskan. Känner lite press på mig eftersom jag ska ut och springa ikväll också. Fast då lär man sig bättre, koncentrationsförmågan blir alltså bättre. Vilket borde resultera i att jag lär mig orden fortare. Sedan har jag biologiläxa tills på måndag då vi ska kunna djur, växter och fåglar.. Visserligen kan jag hälften så det lär inte bli jättejobbigt. Tur bara att vi inte fick mossorna!

Näe nu blir det plugg.

Küsse

Död var ordet

ÄNTLIGEN säger jag bara. Visserligen kan jag lägga mig när jag vill. Skulle lika gärna kunna lägga mig efter middagen och sova tills morgondagen, men det skulle kännas lite knäppt. Sedan måste man hinna med läxorna också. Så jag tycker halv elva verkar som en ganska bra tid. Dock kommer jag att ligga och läsa till elva, not so good. Är gaaaaanska trött nu, så vad lär jag inte vara på fredag? DÖD!



Såhär trött är jag nu..eller nått^^

Sovgott fina läsare :)

Küsse

Träning ger bättre inlärning.

Nu är mina armar döda, de ligger bara på tangentbordet.. Haha näe så allvarligt är det inte, men nästan. Har gjort situps, armhävningar, lyft tyngder, rygglyft och lite annat. Eftersom jag pluggar ganska mycket är det bra att få tänka på någonting annat medans. Då kan det vara bra att träna! Då sätter sig det du nyss har läst in eller det du nyss har gjort bättre. Ett bra tips till er läsare. Det behöver inte heller vara någonting fysiskt ansträngande heller. Gå ut och gå, var med vänner eller gör det du tycker om mest av allt :) Det hjälper, I  promise!



Küsse

HAHAHA!

HAHAHAHA så söta bilder! Kollade in Fokis blogg och hittade då dessa urgulliga bilder. Kommer jag någonsin kunna äta ägg igen?





Küsse

Lovefool

Tisdag den 22/9-09

"Love me, love me, say that you love me
Fool me, fool me, go on and fool me
Love me, love me, pretend that you love me
Leave me, leave me, just say that you need me"

Kan ni gissa vilken låten är? Just det, Lovefool med The Cardigans. En ren 90-tals låt, men ack så bra. Sitter just nu och sjunger den samt har låten på repeat. Kan verkligen inte bli less på den låten!

Idag har det gått bättre med huvudet. Har inte haft sådär jätteont som jag hade igår, men lite ont hade jag mitt på dagen. Hoppas det börjat gå om nu då förkylningen har börjat lätta! Annars då, hur är det med er? Med mig är det bara bra om man inte räknar med huvudet då. Fick förresten nyss näsblod då jag satt och läste en blogg. Trodde först att det var snor, men så insåg jag att det var blod. Så nu sitter jag med en gigantisk bit av papper i näsan. En mycket fin syn!

Nu ropar mamma att det är mat.

Küsse


Skellefteå AIK

Nu är filmen klar, eller den var det för ett tag sedan och som vanligt kom det en massa tårar i slutet. Jag är verkligen en lipsill har jag märkt, då det kommer till filmer vill säga. Har även hänt på skolan, lite mer pinsamt då..

Såg även då Skellefteå AIK spelade mot Färjestad. En ganska blandad match då Skellefteå inte riktigt hade fått upp det speciella spelet just de har. Resultatet blev tillslut 3-2 efter ett underläge med 3-0 till färjestad redan efter första perioden.



Fina pojkar det där^

Nu väntar sängen åter igen på mig. Har nu bäddat sängen ordentligt eftersom jag har vädrat mitt duntäcke två dagar för att få bort alla förkylningsbakterier. Så det ska bli mysigt att sova med mitt kära duntäcke igen :D

Sovgott :)

Küsse

The Green Mile

Gissa vad jag gör just nu? Sitter och tittar på en utav världens finaste filmer. Kan ni gissa vilken det är? The Green Mile ofc! Jag tycker att den är ruskigt fin och det brukar alltid komma en tår i slutet.



Küsse

Ny design gjord!

Såja! NU är jag klar med Simons design.



Klicka på bilden för att komma till bloggen! :)

Küsse

blablabla

Måndag den 21/9-09

Ska göra ett snabbt inlägg nu. For hem efter skolan för att jag fick en sådan gryym huvudvärk, har aldrig varit med om någonting sådant tidigare. Tror att det är bihålorna som spökar igen..*suck*. Tror jag måste fara och kolla upp det där snart, för kul är det inte.

Nu ska jag kirra en design åt min fina vän Simon, sedan ska jag uppdatera datorn som kommer att ta några timmar..:S

Küsse

My lovely book

Såja, nu har jag tagit det lugnt ikväll och varit social med familjen. Var riktigt mysigt må jag säga!

Nu ska jag lägga mig och läsa my lovely book!



ja nu lägger jag mig, sovgott fina läsare :)

Küsse


tv kväll

Sådärja, nu är jag någorlunda klar med matteläxan och fysikläxan. SÅ nu ska jag sätta mig nere vid tv:n med min söta mamma och se på, just det, tv:n.

Hoppas ni får en fin kväll allesammans :)

Küsse

It's like my favourite pair of jeans

Håller fortfarande på med läxan, fattar inte hur Elin orkar med mig. Hehe hon är då iaf grryyymt snäll som hjälper mig, så tack åter igen :)

Har förresten glömt att lägga in en bild på jeansen jag köpte i Fredags. SÅ här har ni dem.



Ursäktar mitt stökiga rum, men det hade inte hunnit bli städat riktigt än. Eller ja, jag tog kortet igår då jag städade=dammsugaren. Sedan har jag verkligen inte sådär...smala vader.. Haha blev ur en väldigt konstig vinkel baraxD

Küsse

läxa

Söndag den 20/9-09

Visst är jag ett lyckat barn? Jag lyckas glömma matteläxan på skolan som ska in imorgon. Om vi får godkänt på läxan får vi två till ponäng till matteprovet på fredag. Kändes väl inte jättekul att jag glömde det hemma direkt. SÅ just nu sitter min fina vän Elin och skriver uppgifterna på msn, haha tack så mycket vännen! :D

Ajja, åter till läxan.

Küsse

17 again

@ home again. Var riktigt mysigt att vara med lillfelle ikväll. Vi for ner till konsum, köpte godsaker och for sedan hem till hon för att se film, snacka och en massa annat. Fick även min födelsedagspresent av hon då som bestod utav en t-shirt jag har längtat efter att köpa och ett par örhängen. Tack så jättemycket!! :)<3

En film vi såg bl.a var "17 again". Den var verkligen riktigt bra och det gjorde absolut ingenting att Zac Efron var med, ooonej! Nämen filmen var verkligen bra och hade sådana situationer då man själv bara skulle ha velat sjunka ner genom jorden och stannat kvar där. Rekommenderar den starkt!




All the days and nights I've laught,
all the hours we have spend to talk about everything and nothing.
I really miss it!
Times change and so do you and I.


Küsse


bihålorna..

Min huvudvärk vill verkligen inte försvinna.. Nu har jag ont i bihålorna igen. Tror jag måste fara och kolla upp det, hoppas jag bara inte har fått en bihåleinflammation. Det skulle verkligen vara pricken över i..

Just nu väntar jag på att lillfelle ska höra av sig, sedan sticker vi till konsum. Efter det får vi se vad kvällen väntar oss.



Målade nyss mina naglar med två nagellack jag fick av Rebecka igår. Tack så mycket :)<3 Sedan får ni leva med att jag har krokiga fingrar, fast det finns vissa skäl till att de är det också..

Küsse

Now it's time

Såja, nu är jag väl någorlunda klar. Sängkläderna hänger ute på vädring så min säng är helt tom nu, förutom madrassen då.

Nu ska jag fixa till mig lite, sätter upp håret i en hästsvans p.g.a mitt väldigt risiga hår sedan sticker jag till Victor för att vara med han, Elin och Linnea.

Küsse

sova

Lördag den 19/9-09

Jahapp, då var man vaken åter igen. Huvudet känns bättre idag än vad det gjorde igår, då sprängde det verkligen. Måste ha varit för min förkylning, som jag sa igår och att jag har sovit på tok för lite i veckan. Som då beror ganska mycket på min förkylning-hostan. Var iaf skönt att sova hela elva timmar i natt!

Nu ska jag leta åt dammsugaren, sedan blir det att vädra rummet och byta sänglakan osv.

Küsse

Klassfest-resultat

Såja, nu är jag hemma igen, välbehållen och allt. Vi hade det riktigt trevligt där vi var, i en liten stuga där vi 31personer i klassen trängde ihop oss i. Spelade bubbel, kubb och sanning eller konsekvens. Någonting vi helt klart borde göra om!^^

Dock spårade det liiitttee på sanningen och konsekvensen så sanningen försvann och konkan blev det enda alternativet.

Nu dunkar huvudet, som det har gjort i princip hela dagen. Tror att det har med förkylningen att göra, bihålorna ovanför ögonen trycker som bara den.. Inte kul.

Hoppas ni hade en fin fredagskväll!

Küsse

Klassfest

Fredag den 18/9-09

Ursäktar åter igen för den dåliga uppdateringen. Har inte hunnit förrän nu, som ni kanske förstår. Har fixat till mig inför klassfesten ikväll, blev inte att vi skulle vara ute utan hos en i klassen. Blir nog riktigt trevligt! Snart hoppar jag på bussen in till stan, åter igen, för att möta upp Elin. Sedan blir det att köpa godis och efter det beger vi oss mot klassen^^

Hoppas ni får en riktigt fin fredagskväll!

Küsse

Kan någon hitta min röst?

Just nu kan ingen höra vad jag har att säga eftersom min röst är helt borta. Känns ju toppen(Y) Ska ta och koka mig lite varmt te(antagligen kan man inte koka sig till kallt te?) och se om det hjälper.

Küsse

Olivia Åkerberg



Grattis till dig lillplutt, nu är du lika stor som mig!

iwejrq

Halli Hallå! Ursäktar för min dåliga uppdatering, men jag har inte hunnit med att sitta vid datorn förrän nu så, jag hoppas ni förlåter mig! Vad jag har gjort idag då? Jo skolan och gympa. Jag har nu insett att det inte är bra att ha gympa dagen efter då man har haft feber, samt varit sjukt. Okej jag är inte jätterisig, men ja. Det blev ju inte bättre utav det iaf..

Efter det fick jag skynda mig hem för att äta något, sedan skjutsade mamma in mig till stan. Jag skulle då sjunga, med min vackra hesa stämma.. Haha, det var ju dock första gången så det blev inte så mycket sång utav det hela.

Nu är jag då hemma och ska ta det lugnt samt göra lite engelska.


Küsse

asn

Torsdag den 17/9-09

Godmorgon! Idag är det mycket bättre med mig. Sitter nu på skolan och har datakunskap som vanligt. EFter det blir det att gå till kaplan..

Ha en fin dag läsare^^

Küsse

Bedtime stories

Såja, nu blir det att lägga sig för att sova. Klockan är 22.03.56 och Madde ska lägga sig? Smått ovanligt, men nu när jag är sjuk orkar jag inte vara uppe lika länge som vanligt. Vilket då är typ en timma till, VILKET inte alls är särskillt länge. Ajja, nu ropar sängen på mig...

Küsse

Hahah gruppbilder..

Alltså ursch jag hatar verkligen att ta kort. Speciellt då det kortet kommer att representera en själv hela detta skolåret. Ni fattar vad jag syftar på va? Jo de älskade skolfotona. Fick hem dem för några dagar sedan och jag blev verkligen inte bra på det. Eftersom vi är så många i våran klass var vi tvugna att verkligen pressa ihop oss. DÅ vi just och pass kände varandra. Trevligt? Nja inte direkt. Så nu ser jag ut som en..ja jag vet inte vad. Så ni från skellefteå som kommer att kolla in NV1B:s gruppbild kommer att få men för livet, jag menar det..



Omoget utav mig att sudda över mig själv.., men jag vill inte ge er andra läsare men för livet..

Küsse

glosor, glosor, glosor..

Såja, nu har jag sett film och tagit det lugnt. Nu blir det att göra de 46 engelskaglosorna vi fick idag tills imorgon..*suck*. Tre olika ord för det svenska ordet "gymnasieskola", varför behöver man kunna tre olika?! Lika bra att man pluggar in alla tre för säkerhetens skull..

Küsse

I'm so sick of love songs, so tired of tears.

Onsdag den 16/9-09

Här sitter jag vid min fina dator och hostar, nyser, skakar och fryser. Okej de två första stämmde, inte de andra...var bara kul att rimma lite (A) Iaf så är jag hemma från skolan idag. Efter ett noga övervägande-vill inte missa någonting på skolan, så gav jag upp. Har sovit nu mer än 12 timmar och känner mig lite mer frisk än förut, men snoret rinner ur näsan. INTE TREVLIGT!

Nu ska jag lägga mig och se på film hade jag tänkt.

Küsse

woabba



Så jävla gryym!

Säg inte saker du inte menar.

Küsse


Ett blandat inlägg.

Det enda som gör mig glad just nu är att vi fick hem helcoola pennor från något kemiföretag. Gissa vad man kan göra med dem? Man kan dra ut hela det periodiska systemet med dem!!! Hahah går det att bli mer nördig?



Jag tycker att den är helfrän, haha snygg uttryck :O



Såhär kommer jag att se ut då jag går ut 3:an. Fast lite mer kvinnlig då kanske?



Om ni nu vill veta vad jag gör just nu så är det att sitta vid msn och göra tyska läxan samt lyssna på musik. Varför jag ville berätta detta var för att min vän Jakob nyss bombade mig med spamm och ville sedan vara med på min blogg. Så här har du^^



Küsse


feber på skolan är inget att rekommendera

Tisdag den 15/9-09

jag börjar detta inlägg med att ge er läsare ett tips. Far inte till skolan om ni tror att ni har feber! Så om ni är logiskt tänkande antar jag att Ni har insett att JAG for till skolan, med feber. Egentligen visste jag inte det från början, men jag insåg det då jag var den enda som frös på skolan och som var mer hängig än alla andra. Frös t.o.m då vi var ute, vilket var riktigt konstigt då det var mer än 25 grader i solen! Fick dock en alvedon av Johanna, vilket inte hjälpe jättemycket, men efter en timma började jag toksvettas. Inte kallsvettas som man brukar göra, utan toksvettades. Inte trevligt kan jag lova!

Skoldagen i sin helhet har väl varit relativt kul. Skulle skriva lögner på svenskan som skulle låta så trovärdiga som möjligt, vilket var skojj. Det behövde inte vara verklighetstroget utan kunde handla om bl.a självmordsbombare(som jag hade). Orkar inte berätta i vilket sammanhang, men ni får väl..lista ut det själva..eller nått :)

Nu ska jag göra engelska och tyskaläxan, PEPP...n0t.

Küsse

han är min idol, på riktigt!

..eller så inte.



Küsse

bara nå random

Ursäkta för min dåliga uppdatering, men jag har haft fullt upp(typ).

Var på skolan idag, även fast jag kände mig ganska hängig. Får inte missa något, då blir det så jobbigt sedan vet ni. Efter det skynade jag mig till bussen, As always. Åt middag och såg på match med Rebecka, Ville, Jonte och Simon. Trevligt, men kallt :) Synd med förlusten också..

Så ikväll har jag sett på tv samt gjort tyskan och engelskaläxan. Kan säga att det inte har varit det trevligaste att göra, men det måste göras.

Bestämde idag också att vi skulle ha en klassfest på fredag. Blir riktigt skojj, ser verkligen fram emot det!

Känner att det här inlägget blev lite krångligt att läsa. Visste inte hur jag skulle dela upp allt. Så åter igen kommer jag att skriva någonting..annorlunda som inte alls hänger med i tidigare meningar.

NEW MOON TRAILER! I'M IN LOVE!




Movie Trailers - Movies Blog


Küsse

match

Måndag den 14/9-09

Ska skriva ett snabbt inlägg. Kom hem från skolan efter halv fem, har ätit och gjort engelskaläxan. Nu ska jag fixa till mig för att sedan sticka och se mitt lags sista fotbollsmatch, med rebecka. Blir nog trevligt :)

Varför inte jag spelar ikväll är p.g.a min förkylning..*suck*

Küsse

Min helg

Såja. Ska jag ta och berätta lite om min helg då?

Började med att jag slutade skolan, haha ja helgen började ju faktiskt då. Gick med Elmira på stan en stund, köpte en macka på Subway för att inte bli allt för hungrig innan vi skulle vara framme. Magnus ringde mig och undrade vars vi var, så då gick vi med han på stan. De följde mig till gångtunneln där vi satt och väntade på att mamma skulle hämta upp mig. Riktigt trevligt var det OCH väldigt oseröst.

Mamma kom då och hämtade mig, sedan hämtade vi också min kära kusin som skulle med. Vi kom fram hos mormor och morfar vid fem på eftermiddagen. Åt då surströmming(OBS LINNEA, SURSTRÖMMING, haha). Tårta blev vi också bjudna på tillsammans med Idol. Mysigt värre kan jag lova.

På lördagen blev det bak, både på förmiddan och eftermiddan. Nygräddade mjukkakor måste vara något utav det godaste som finns! hade tänkt ta kort, men så insåg jag att min kamera var död. Så därför blir detta inlägg utan bilder.

Efter baket tog vi det lugnt och hade det mysigt framför tv:n med godis och ljus^^

Det är precis vad jag älskar med att vara hos mormor och morfar. En tv, ingen dator, en radio som går på P4. Om inte den är på så spelas elvis presley, Johnny Cash och andra låtar. Sedan är allt så lugnt och fridfullt. Inga bilar som kör förbi. Bara lugnet, som jag verkligen älskar!

Så då idag blev det väl inte mycket gjort. Vi packade ihop och for hemmåt. När jag då satt i bilen började jag tokfrysa även fast det var ca. 26 grader i bilen. kroppen började också värka, mer än den någonsin hade gjort. Så tårarna började även komma fram i ögonvrån. Trevligt var det inte!

När vi kom hem kröp jag ner udner täcket och vilade, då jag helt plötsligt börjar svettas som en gris:S Jag hoppas att detta är slutet på min influensa..

Nu blir det att sätta sig framför engelskaglosorna..

Küsse

fortfarande?

Söndag den 13/9-09

Vill ni veta hur det är med mig idag? Fortfarande skit! Jag sitter här, det hettar i ansiktet, men kroppen fryser som fan! Ska gå ner och fika något nu, sedan lägga mig och se "Män som hatar kvinnor". Skriver mer sedan hur helgen har varit.

Küsse


Happy on the outside, broken in the inside.

Såja nu blir det sängen. Ska först spela lite på guran, som var år sedan sist. Okej en månad kanske.

Vet inte om jag orkar ta med mig min bärbara dator imorgon. Skulle vara skönt att komma bort från allt..så den får nog stanna hemma. Uppdatering kommer på söndag eftermiddag.

Ha en fin helg fina läsare!

Sovgott :)

Küsse

Packa Pappas Kappsäck

Håller just nu på att packar. Imorgon sticker jag till mormor och morfar med mamma och lillebror. Ska bli riktigt skönt! Blir efter skolan, eller jag ska gå på stan en timma innan mamma hämtar upp mig, sedan åker kusinen med upp också.

Åter till packandet.

Küsse

när man helst utav allt vill ligga i sängen och glömma allt

Jag har ont i huvudet, benen, armarna och mår allmänt dåligt.

Ikväll är min sista fotbollsträning, känns förjävligt. Det är det enda som kan få mig att må sådär SUPERBRA, vilket jag skulle behöva just nu.

Dags att peppra med alvedon. Träningen nästa!

Küsse

vandraren har ingenstans att gå..

Torsdag den 10/9-09

Då har vi åter igen datakunskap. Efter det blir det att gå till kaplan, toppeeen..

Küsse

bedtime

Har ikväll sett idol igen. Lägger upp videoklipp jag, personligen, tyckte var bra imorgon.

Nu blir det:

-Sängen
-Läsa genom tyskan
-Läsa genom kemin

Ta ingenting för givet.

Küsse


Idol 2009 - Stockholm



Hon har verkligen en ASSKÖN röst. Ni som inte såg Idol igår missade den "riktiga" auditionen. Hon hade tydligen börjat sjunga då de (alltså hennes familj) hade köpt en kareoke(?) maskin som hon då ska ha övat på. Sjukt att hon inte har märkt det tidigare!




och han, vad ska man säga om denna störtsköna kille? Han är verkligen awesome! Ni som inte såg idol igår missade verkligen något. Han kom in i "rummet" presenterade sig lugnt och harmoniskt. Var sig själv och såg dem i juryn som helt vanliga personer. Han sätter sig ner och börjar sjunga då. Så jäkla gryyym han är alltså! Anders Bagge(visst var det så han hette?) blev nog "förälskad" vi han. Direkt han kom in började han kolla, storögt och blev alldeles till sig då han sjöng. Som ni då kanske hörde i bakgrunden^^

Küsse

Pluggdag

Onsdag den 9/9-09

Idag är det den 090909, som ni ser ovan kanske? vet inte om det är något särskillt speciellt med det, bara två siffror som förekommer tre gånger efter varandra.^^

Trodde att det var träning ikväll, men det var tydligen imorgon. SÅ det blir att ägna hela kvällen åt läxor och kanske se filmen "Män som hatar kvinnor" som jag fick i present utav mamma och pappa. Hade tänkt lägga upp bilder på vad jag hade fått, men det orkar jag inte. Så jag skriver upp lite jag fick nedan.

-En lila kofta.
-En grå tjocktröja.
-1000:-, 500 av mamma och pappa sedan 500:- av farmor.
-Ett armband med ett hjärta av Linn.
-Ett halsband.
-Filmen "män som hatar kvinnor".
-Fyra glas som jag ska spara tills jag flyttar hemifrån.
-500:- på gina tricot.

Kan hända att jag har glömt något, men detta är nog allt jag fick iaf. Är väldigt nöjd av presenterna!

Nu blir det att göra kemi, tyska, matte och fysik.

Küsse

smile

Jag blir bara mer och mer glad. Kan man bli mer glad än vad jag är just nu? Sitter och ler hela tiden. Har insett att jag faktiskt har massor av människor runt omkring mig som bryr sig, både de jag känner väldigt bra och er läsare, som jag knappt känner alls^^

har pluggat biologi/svenska ikväll, gick väldigt bra. Fast jag såg Idol där ibland också, eller ja nästan hela tiden jag pluggade (A)

Nu blir det att lägga sig. Sovgott mina fina läsare!

Küsse


Ursch vad jag blir glad!!

Jag vill först börja detta inlägg med att TACKA er läsare för era fina gratulationer. Blir verkligen jätteglad då ni kommenterar, ursch vad glad jag blir! :)

Uppdateringen idag har inte varit den bästa, men ni kan väl förstå att jag inte sitter vid datorn då jag fyller år? ;) Har iaf haft en underbart bra dag idag. Klassen grattade mig genom att sjunga för mig..pinsamt värre, men det var gulligt, väldigt gulligt:D Efter det träffade jag kusinen som skulle följa med mig hem. Hon grattade mig också, sedan kom brorsan med hans tjej också. Ännu mer trevligt folk! Efter ett tag kom Linn också förbi med ett jättegulligt paket, tack så jättemycket!

Ojj nu blev det väldigt trassligt det här. Vill bara tacka er läsare för era mina kommentarer, det värmer verkligen! Sedan tackar jag min familj och vänner för era fina presenter :)

Inte nog med det så börjar ju Idol om idag med, på världens bästa datum ;)

Viele küsse!


16 BAST!

Tisdag den 8/9-09

Så är det ÄNTLIGEN min dag! Även fast jag inte känner någon skillnad så känns det ändå väldigt speciellt. Jag får börja övningsköra! jag har tagit ett litet steg in i vuxenlivet.

Nu blir det garanterat raka vägen till sängen(som är typ 2 meter bort..).



Sovgott!

Küsse

en timma och 12 minuter kvar

Jag har bestämmt mig för att vara vaken till tolvslaget. Kan vara barnsligt, I know, men det är inte varje dag man fyller 16? Så jag Lovar er att jag ska skriva ett till inlägg. Fast den här gången kommer den att hamna på nästa dag, som de flesta andra inte brukar göra^^

Küsse


tårtaaaaa

Okej det blev inte så att jag INTE skulle se tårtan. Jag och min lillebror dekorerade den ist. Tog dock inga bilder på den, blir kanske imorgon. Om jag inte hinner att äta upp den vill säga (A)

Plockade in lite hallon till tårtan. Hur ofta kan man plocka in hallon i början av september? Det kan inte ha hänt många år iaf. Fast det var inte så jättemånga hallon heller. Tog kort på några utav dem.

Ett utav dem^

Küsse


Frukost med stötar till?



Vad säger ni? Ska man börja äta frukost med elstötar till?

Küsse

En bra dag idag

Måndag den 7/9-09

Nu är det bara denna dag kvar innan jag blir 16 år! Det är t.o.m mindre än 24 timmar kvar. Ska jag orka räkna ut hur länge det är kvar? Jag gör det lägst ner i inlägget^^

Dagen idag har varit riktigt skön och rolig. Vi fick två nya klassmates idag med, Antonia och Mimmi. Kände Antonia sedan tidigare, så det var riktigt trevligt att vi skulle gå i samma klass :) Sedan spelade vi doppboll/beachvolleyboll/fotboll på gympan också. Najjs säger jag bara! Är dock lite jobbigt att ha gympa på måndagar, men man vänjer sig. Sedan var svenskan i slutet också härlig, så det har alltså varit en ganska slapp dag.

Just nu sitter jag och bloggar(haha antagligen?) medans mamma och lillebror gör min tårta tills imorgon. Hade tänkt vara lite barnslig och inte titta på den förrän imorgon på eftermiddagen. Den blir nog fin :) NU blir det iaf att göra biologin samt börja läsa på kemin.

Küsse

Brad Pitt


Broken

Klockan är 23.17 och jag är fortfarande vaken! Ska dock lägga mgi snart för att läsa. Bussen jag ska åka med imorgon går inte förrän 10.48 så jag kan gott och väl sova till minst halv tio iaf. Skööönt :)

Ryggen har blivit lite bättre, men den har blivit blå. För er som undrar vad det var som hände, här kommer förklaringen:

En ur motståndarlaget kommer med bollen, en back går på hon, men hon tar sig förbi. Jag springer ut och sparkar bort bollen(den var alltså utanför straffområdet. Då får målvakten inte ta den med händerna). Hon fortsätter då att springa och springer rakt in i mig. Jag flyger baklänges och landar rakt på ryggen.

Jag har fortfarande inte fattat att jag inte bröt ryggen. För det small verkligen regält! Fast jag kanske ska vara glad att det inte hände. Då skulle jag nog förmodligen inte sitta här och skriva^^

Ryggraden kanske skulle ha sett ut såhär?

Nu ska jag lägga mig och läsa, sedan blir det att sova. Sovgott :)

Küsse


pain

Efter en tuff och jobbig match har jag ont i:

-Ryggen
-Halsen
-Huvudet

Jag söker inget medlidande, men det smärtar som F*N!

Nu ska jag gå ner, ta mig något i magen och sedan bara ta det lugnt. Det enda positiva jag vet just nu är:

-Sovmorgon imorgon till 12.00
-Fyller år i övermorgon.

Küsse


Dagens roliga fakta

Toalett ringen är renare än tangentbordet.

Homework

Söndag den 6/9-09

Godmorgon! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit riktigt gott, fast det bara blev sju timmar. Är inte trött heller, vilket brukar vara ganska vanligt för mig.

Just nu sitter jag och kollar genom tyskan en gång till. Sedan blir det att gå över till biologin.

Min sötnos till kisse kanske vill hjälpa mig idag med?

Küsse


guten nacht

Nu blir det att lägga sig. Ska bara göra några sit-ups före samt läsa lite också. Sovgott :)

I övermorgon gäller det!

Küsse


Lady gaga, en man?

Det har gått rykten om att Lady Gaga skulle ha opererat sig från att vara man till att vara kvinna. Såklart är det ganska svårt att föreställa sig då hon har haft ganska utmanande kläder som har visat väldigt mycket utav hennes kropp, men här kom beviset. Visserligen kan man manipulera filmer också, men detta måste vara äkta!

En man?

Klicka på den här länken för att komma till expressen tv.

Küsse


Kakakakkaaakkaaalas!

Var riktigt trevligt hos min kära bror. De bjöd(som jag hoppades på) på tårta+ en massa goda kakor också. Känner att figuren börjar bli riktigt fin nu^^ Ska bli skönt att spela den sista matchen för säsongen imorgon. Hoppas vi vinner nu :)

När vi sedan kom hem så såg jag film med familjen. Var riktigt mysigt.

Küsse


Let's party

Nu har jag fixat mig lite inför ikväll. Blev det här:

Gammal bild, men det är precis samma kläder jag har på mig nu också så^^

Snart sticker vi till min broder och fikar tårta(förhoppningsvis!!!). Hoppas ni får en fin lördagskväll :)

Küsse


Angelina Jolie


Hurtbulle

Nu har jag sett "Day after tomorrow" medans jag gjorde tyskaläxan. Gick riktigt bra så nu kan jag de 31 glosorna vi ska ha tills på torsdag(!!!). Känner mig lite sådär halvduktig faktiskt :)

Nu blir det att ta det lugnt. Sedan fixa sig inför kalaset ikväll.

Don't pretend anything.

Küsse


Dagens roliga fakta

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

Till er mina fina läsare! :)

Lördag den 5/9-09

Jag är på väldigt bra humör idag. Kollade nyss statistiken och såg att jag hade 32 läsare i förrgår! Det är verkligen jätteroligt att folk kan hitta någonting intressant att läsa i min lilla blogg :) Jag hoppas att Ni kommenterar om Ni vill att jag ska skriva om någonting speciellt. Om ni är ute efter någonting mer intressant än det jag redan skriver om(haha?). Även fast det är ganska läskigt att 32 personer jag knappt vet vilka de är så är det ändå kul att ni kikar in. Gillar er skaaarpt! :)

Nu ska jag sätta ingång "Day after tomorrow" medans jag pluggar tyska. Efter det blir det kalas hos min kära bror som fyller 31 idag. Grattis till dig! :)



Küsse

Dagens roliga fakta

Ökningen av trafik på Internet är ca 314000 % varje år.

Ny kategori; Kändiscollage

Jag hade nu tänkt göra ännu en till kategori som ska handla om kändisar. Har gjort ett collage på en kändis samt fem filmer han/hon har medverkat i. Kommer kanske inte att uppdatera det allt för ofta, men jag ska försöka :)

Här är då första^

Küsse


LillFelle och Oh father

Har varit med Lillfelle ikväll. Var riktigt trevligt. Vi for ner till konsum och köpte lite gott(inte bra för figuren). Var sedan tänkt att vi skulle se film, men vi snackade ist i typ fyra timmar. Ett tag sedan vi sågs sist så det behövdes kan jag lova!

Hittade då Linda Sundblads låt "OH Father" på felles mobil. Jag eggade den låten då jag gick i 7:an, haha. Måste erkänna att den fortfarande är bra :O

 



Küsse

skrytarn..?

Ojj jag kanske skröt lite då vi tog kortet?

 

Küsse


Mjukisbyxor

Är det bara jag som tycker att mjukisbyxor är übersköna att ha på sig? Efter att ha haft jeans en hel skoldag är det jättemysigt att ta på sig mjukisbyxor. Inte lika tight och obehagligt(som det blir i längden). Utan bara slappt och skönt! Är det bara jag som tycker det?

Küsse

plugg

Fredag den 4/9-09

Jag som hade längtat till helgen, men nu vill jag inte ha helg. Gissa varför? Jo vi har ett x antal läxor att göra. Inte nog med att det är läxor, det är sådant man ska lära sig UTANTILL! Jag brukar inte ha svårt för det, men när det är i fyra olika ämnen lär det bli kaos..

Hinner inte blogga mer, nu blir det att plugga.

Küsse


kompromiss

Jag och min kompis Ville gjorde en kompromiss igår. Vi skulle vara klara för sängen halv tio. Ja ni läste rätt, halv tio! Vi sms:ade såklart, han hade svårt för att ta beslutet att "lägga sig" så jag tänkte att vi kunde göra en kompromiss och lägga oss halv tio. Det gjorde vi(hoppas jag, för jag gjorde det iaf(A)). Låg dock och läste till tio, men skönt var det. Man måste nog unna sig sådana nätter ibland. Då man kanske lägger sig vid nio till och med? Skolan blir så mycket lättare, vad jag tycker då :) Jag tror jag måste göra mer kompromisser med ville, haha ;)

Ikväll blev det att fara ut med Elmira, Linnea, Simon och Alle. Gick runt i urs och hade det riktigt trevligt :)

Naow its tajm får beeeed.

Küsse

Ibland är det tur

..att man inte har en känd blogg!!! Jag skulle bli vettskrämd om hon skulle ha sagt min blogg :S

Küsse


Ich bin Verliebt!

Fick besök av några vi känner nyss och de har skaffat en valp. Jag har inte sett någonting sötare på flera år, helt ärligt! Förälskad är nog det rätta ordet. Här har ni två bilder på hon, Bea, samt en bild på hennes fina pappa som heter Bamse.





Küsse

ett skratt om dagen förlänger livet

Idag har jag stressat hela dagen, som vanligt. Måste gå minst en mil varje tisdag och torsdag då jag går till kaplan. Vilket då kanske är ganska bra? Får upp konditionen och uthålligheten^^ Faast det är liite drygt att gå omkring med en massa böcker i väskan dock, men det överlever jag. Är mest orolig över hur det kommer att gå på vintern då det kanske är minus 40 grader och snöstorm?!

Annars har väl dagen varit reltivt kul :) Har så otroligt fina och roliga klasskompisar så man kan inte gå till eller från skolan utan ett leende. Okej det där lät väldigt fjäskigt, men så är det!

Nu blir det att äta sedan matteläxan samt tyskan.

Küsse


Influensa

Torsdag den 3/9-09

Åter igen har jag datorkunskap. Har nyss gjort ett word-dokument om Influensa. Var kanske inte sådär jättesvårt =) Efter det här blir det att gå till kaplan för att ha tyska..



Küsse

kåårne

Har nu varit på konsum med Linn. Jag kan säga att det inte blev någon "vanlig" trip dit iaf. Vi gick dit och kollade om vad Linn skulle ha. Hon har just fått en räls(stavas det så?) på övre tandraden. Så hon skulle köpa lite youghurt tills imorgon. Vi hade då plockat fram det vi skulle ha och då ser Linn att hon har glömt sitt kort. Så hon ringer till hennes lillasyster som får komma med kortet till oss. Vi betalar och börjar gå hemmåt i regnet. Vi hade också köpt wienerbröd så det smaskar vi på också i regnet, springer under några carportar och äter dem där. Måste ha sett helsjukt ut..

Nu ska jag gå ner och vara social med familjen.

küsse

INGEN LÄXA!

Onsdag den 2/9-09

Ursäktar för den dåliga uppdateringen. Internet laggade grymt mycket igår så jag orkade inte göra något fler inlägg för kvällen. Sedan var jag helt slut i kroppen så det skulle nog ha varit ett ganska tråkigt inlägg för den delen..

Idag är det dock lite bättre än igår. Har fått lite mer hosta, men det får man leva med. Halsen svider fortfarande också, men den täpta näsan har försvunnit(tur!!!).

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Skulle egentligen på träning, men jag är för krasslig för det. Så antingen stannar jag hemma eller så hittar jag någon som vill hitta på något. Har ingen läxa idag(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :D

Küsse


Ny kategori

Har nu gjort ännu en ny kategori som heter så mycket som "Bilder". Har tagit med de flesta bilderna jag har tagit med min kamera jag har nu. Så kika in där om ni vill se några gamla bilder=)

Här är några fler^^



Osminkat öga^

Küsse


Duschdraperier

Nya badrummsdraperier?

Skulle helt klart välja det första^^

Küsse


sjuk

Tisdag den 1/8-09

jag mår fysiskt och psykiskt dåligt just nu. Vill fara och träna, men mamma förbjuder mig till det eftersom jag for iväg till skolan idag. Vet inte alls om jag hade feber eller något, fick bara inte missa något. Känner mig dock liiiite bättre än vad jag gjorde igår. Halsen skriker dock efter halstabletter. Jag lever nog på dem just nu..

Ska snart hoppa in i duschen, hoppas alla bakterier försvinner så jag kan bli frisk!


Fågelinfluensan eller svininfluensan?

Küsse

RSS 2.0