Känd bloggerska? Pyttsan..

Tisdag den 29/9-09

Mina ögon svider och har gjort det hela dagen. Jag är förundrad över att jag inte har somnat än. Känner mig inte trött psykiskt, men ögonen.. Går inte att förklara, det bara svider och svider. Ändå somnade jag igår kvart över tio. Ska jag behöver lägga mig ännu tidigare?

Skoldagen idag har gått hyffsat bra. Lektionerna var långtråkiga, men prommisen till Kaplan är någonting att minnas. Jag, Elin och Carro gick till Kaplan. Elin säger en sak som jag total garvar åt, som egentligen inte är rolig alls. Jag upprepar det hon har sagt och Elin garvar, mer än jag. Ja ända tills hon fick ont i magen, hon satt sig nästan ner på marken för att hon började skratta så kopiöst mycket. Carro förstod ingenting uten små skrattade åt oss. Jag och Elin..haha ja, vi är udda.

När jag kom hem idag fick jag se att det låg ett paket på bordet. EFtersom jag aldrig brukar få paket kollade jag bara tvärt på det innan jag gick till kylen och tog mig en banan. Sätter mig vid bordet, pustar ut och läser på paketet. Läser då mitt namn. Står ingen avsändare, förutom posten.



Har jag blivit en känd bloggerska må tro? :O



(orkade inte vända bilden)

Såklart har jag inte det. Men mina 35 läsare är fina ändå :) Hur som helst vet jag inte vem jag har fått den ifrån. Är det någon annan läsare som har fått en sådan bok? Tror jag ska ta och kolla genom den lite innan maten.

Küsse

Kommentarer
Postat av: william

alla 16åringar får den där..

2009-09-29 @ 17:11:04
URL: http://wsodermark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback