Påsklov ♥

Söndag den 4/4-10

Ska jag vara helt ärlig blev jag smått ledsen då bara en hade önskat mig en glad påsk. Jag hade faktiskt förväntat mig att någon fler skulle våga kommentera, men det kanske berodde på att jag skulle vara borta hela helgen? Hur som helst blev jag iaf lite småledsen..

..meeen det ska vi inte spilla ner mer tid på. Min helg har varit totalt AWESOME med skoterkörande, en liten släktträff och annat roligt. Sedan har ju vädret varit underbart också. Det har alltså varit en riktigt skön påsk. Tog inte särskilt många bilder, men jag kan lägga upp några efter middagen för att sammanfatta lite iallafall.

Vet ni vad? Jag har faktiskt lyckats bli (dock ytterst lite) brun! En bra start inför sommaren, som just nu klampar in och smälter bort snön som ligger på marken. Känns überskönt!


Kommentarer
Postat av: anna

Gå gärna in och rösta på mitt bidrag nr 6 i fototävlingen hos http://sunstreet21.devote.se/ eller klicka in via min blogg:) Tack snälla!

ha en fortsatt bra påsk!

2010-04-04 @ 16:49:28
URL: http://annaunga.blogg.se/
Postat av: anna

tack vad gulligt av dig!

2010-04-04 @ 16:57:27
URL: http://annaunga.blogg.se/
Postat av: Micke

Så du har iaf blivit lite brun? Jag är så blek att om jag skulle lägga mig i snön så skulle man bara se mina kläder och inte mig! En lite rolig ärftlig blodbristgrej jag har gör det så. Men inget jag kan göra något åt, så inget grämma sig över :)

2010-04-05 @ 01:57:55
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback