You can see my heart beating.

Så är jag hemma från fotbollsträningen som gick helt okej. Kändes att jag inte hade tränat på ett tag, men det är bara att jobba upp! Övningskörningen gick ju faktiskt också riktigt bra, förutom de x antal gångerna jag fick motorstopp, heh. Kopplingen och jag är väl inte bästa vänner, ÄN, men jag ska nog hitta våran gemensamma punkt snart!

Vad som OCKSÅ gick bra var sprutan jag tog idag. På bara en minut var den tagen och klar, inget mer med det. Inte tog den mer ont heller som min kära vän Jenny sa ;) Oroade mig nästan lite i onödan där. Fast vi är ju alla olika. Av andra sprutan kände jag mig helt..avdomnad. Hade ingen känsel i hela armen under första och andra dagen, sedan kom den tillbaka. Med känsel menar jag då om man rörde armen. Såklart skulle jag känna av det om någon skulle hugga av mig den xD

Nu är det inte alls länge kvar innan min fina vän Sofia fyller år, så jag säger grattis till dig nu och hoppas att du får en riktigt fin födelsedag!♥

Och för att vara ännu mer random, med alla olika saker jag skriver om just nu, så ska jag väl tillägga att jag imorgon far in till stan med saknade Linn!♥ Ska försöka att hitta mig några nya sommarkläder, samt byta mina chinos jag köpte i torsdags till en mindre storlek.

Nu säger jag godnatt till er och hoppas att ni får en fortsatt fin tisdagskväll!




Kommentarer
Postat av: jenny

haha jag tyckte den gjorde as ont:$

2010-04-07 @ 00:15:23
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: jenny

haha ja jag får väl ta och göra det;]<3

2010-04-07 @ 00:55:50
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: Micke

SV:Rätt jobbiga och personliga grejer så inget jag vill skriva så hela världen kan läsa det, hade nog kunnat berätta för dig men inte alla andra som läser den här bloggen.

2010-04-07 @ 01:06:48
URL: http://nifida.blogg.se/
Postat av: Sofiia

Tack gummsan :D<3

2010-04-07 @ 11:42:55
URL: http://sofiiann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback