GOTT NYTT ÅR


Mina skills i Gimp förvånar mig verkligen, så otroligt vackert! Hur som helst vill jag önska er ett riktigt gott nytt år! så hörs vi om ett år ;)


How can I just let you walk away?

Fredag den 31/12-10

Nu är vi inne på den sista dagen, for real! Om mindre än 12 timmar är det ett nytt år, 2011. Ett helt nytt år så då jag kommer att gå ut 2:an och börja 3:an, det sista året på gymnasiet. Sedan ger jag mig ut i den stora världen. Är jag beredd på det eller kommer jag att sitta hemma tills jag blir 30 och ruttna? Haha ska bli spännande att se vad jag skriver(om jag har kvar bloggen då dvs.) hur det året har varit. Bara 365 dagar kvar, peeppp!

Jag hade nu tänkt sätta mig och ta ut lite låtar.Johan har ju lyckats få mig att börja spela gitarr nu igen. Att han dessutom är pr0 och jag är mindre pr0 gör ju hela saken så mycket bättre, eller hur det nu var. Hur som helst hade jag tänkt försöka att ta ut några få noter i "Supermassive Black Hole" som inte är så jättesvår. Wish me luck!




It's a nice day to start again

Umgicks som sagt med mina fina brudar ikväll. Vi spelade Wii och jag dansade ytterst vackert, som mina vänner även gjorde. Sedan såg vi på "Ace Ventura - When Nature Calls" och jag skrattade, alltså verkligen skrattade. Bättrade nog på mina magmuskler som är gömda någonstans under allt. Hur som helst hade jag riktigt trevligt denna näst sista dag som nu har gått över till den sista. Lite mer än 23 timmar kvar, sedan är det 2011. Känns konstigt.

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och spela lite, kanske sjunger jag också eller så tar jag och ritar något. Känner mig så kreativ just nu!




Jay Smith - Against All Odds



Jag har alltid varit ett stort fan av Jay för att hans röst är så unik och speciell. Kanske för att den ändå passar till alla låtar? Ni som har följt, eller i alla fall hört några av hans framträdanden, kan nog hålla med mig på den punkten. Så jag letade upp honom på Spotify och hittade en låt jag inte hade hört med honom. Shiet, jag blev helt fast. Så jäkla underbar den var! Så klicka på bilden för att komma till låten på Spotify. Ni som inte har det kan lika gärna söka på youtube!


There's so much I need to say to you

Torsdag den 30/12-10

Nu börjar det närma sig och det är med stormsteg. Hej på er förresten! Hur är det? Själv sitter jag här och är toksvettig. Har nyss varit ute och skottat bort en och en halv meter snö som har fallit ner från taket, eller min far skottade ner det. Så där gick jag med min trogna vän snöräven och tog bort den överflödiga snön. I slutet tog jag till och med av mig jackan och körde på Linne och täckisar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan så småningom kommer Pierre förbi och hämtar mig. Då beger jag, Pierre och Viktor oss till Ica Maxi för att inhandla diverse matvaror till morgondagen. Därefter ska jag umgås med mina fina brudar FellePelle, Linn och Emelie!


Did you see what I gave you?


Ja det var ju faktiskt en person, närmare bestämt Rebecka, som ville se vad jag köpte. Så här har du Rebecka och ni andra som kanske inte vågade kommentera.

-Linnena köpta på Carlings för 60, 90 och 75 svenska kronor!
-Klänningen köpt på Vero Moda för 204 kronor efter 40% avdrag.

Nu ska jag försöka att bege mig mot sängen och sova lite, även fast jag faktiskt inte är så jättetrött!


Why do you always run away?


I'm here without you baby

Blev inte så att Viktor kom hit, så idag har jag inte gjort någonting värt egentligen, förutom att ha spelat lite på min gitarr. Måste dock fara och byta strängarna, efter snart 3 år börjar de ha gjort sitt. Så nästa gång jag ska in till stan åker nog gitarren med.

Nu sitter jag och väntar på att Linn ska komma förbi. Ikväll blir det ett litet Disneymaraton med massor av filmer och såklart popcorn as usual!




Andra gången kanske?

Året 2010!

1. Gjorde du något som du aldrig har gjort förut?

Jo det skulle man kunna säga. Började 2:a året på gymnasiet.

2 Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inget, så svar nej.

3 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo och även min bror till en söt Alvin!

4 Dog någon som stod dig nära?

Nej

5 Vilka länder besökte du?
Bulgariaaaa!

6 Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

Massor med Volleyboll nere på kanotudden, sena pokerkvällar och filmkvällar!

7 Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Det finns otroligt många datum, så jag väljer att inte ta något utav dem. Dock kan jag nämna den 24/7, me and my camera♥

8 Vad var din största framgång under 2010?
Att jag sommarjobbade för första gången och tjänade en slant. Väljer även kameran här.

9 Största misstaget?

Tror inte jag gjorde allt för stora misstag som har etsat sig fast i hjärnan.

10 Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld I guess.

11 Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran

12 Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, alla mina vänner.


13 Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
Många

14 Vad önskar du att du hade gjort mer?

Umgåtts med mina fina vänner.

15 Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Suttit vid datorn

16 Hur tillbringar du julen?
@ home

17 Blev du kär i år?
Ja

18 Favoritprogram på TV?

Många fina, men som jag inte riktigt följde helt ut.

19 Bästa boken du läste i år?

Kriminalromanerna av Peter James


20 Något du önskade dig men inte fick?

Fick allt och lite till.


21 Vad gjorde du på din födelsedag i år?
Jag umgicks med min fina kusin och mina fina ursvikenvänner.

22 Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Om jag vann en miljon skulle inte gjort någon större skada.

23 Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jeans, linne och skjorta

24 Vad fick dig att må bra?
Min familj, mina vänner.

25 Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha hur man nu ska tolka detta..

26 Vem saknade du?
Emelie den lilla norrkvinnan, sedan några andra.

27 De bästa nya människorna du träffade?
Alla nya människor jag har träffat har varit riktigt fina.

28 Vilka är dina nyårslöften till 2011?

Jag hade tänkt försöka att inte äta godis, men hur skulle det gå? Inte så jättebra..


Baby it's cold outside


Jag hittade denna skönhet på Nikons hemsida och jag måste säga att jag är förälskad. Då jag har tillräckligt mycket pengar och känner mig vågad så har jag nog tänkt satsa på denna! Eller så kanske det finns någon som är ännu bättre än denna vid den tidpunkten? Lär ju inte köpa den inom en snar framtid om vi säger så..


Dagens roliga fakta


Dreams just don't come true

Onsdag den 29/12-10

Så är det bara två dagar kvar av detta år. Ska jag göra en resumé av året som har varit som alla andra bloggare gör, eller ska jag helt enkelt skita i det? Skulle uppskatta att ni la någon kommentar, behöver inte ens vara om den frågan jag nyss la. Ni kan ju t.ex. säga att min blogg är fin, eller så..

Just nu sitter jag och väntar på sms från både Pierre och Viktor. Pierre angående morgondagen då vi ska bege oss in mot Ica Maxi och köpa mat till nyårs. Viktor däremot ska komma hit och vi ska planera lite lekar inför samma dag. Får hoppas att vi är idérika så att vi kommer fram till massor av magnifika idéer!



En bild från sommaren/höstens matfest.


Baby close your eyes

Spenderade som sagt kvällen @ Victors place där även Jonte var. Vi gjorde inte alls mycket egentligen, spelade lite spel och kollade in olika videor, ganska skönt då jag var rätt trött.

Nu ska jag försöka att lägga mig, mår inte så superbra, så jag gör som jag alltid gör och sover bort det!



Min söta brorson Alvin som var på besök i söndags!


Du är det bästa som har hänt

Tisdag den 28/12-10

Nu är det inte länge kvar till nyårs och det känns helt awesome! Känns som att denna kväll kommer att bli riktigt bra!

Gick som sagt på stan med Emelie idag och jag trodde att det skulel bli hopplöst att hitta en klänning till mig, då jag aldrig använder det. Så vi går in på Vero Moda och kollar och helt plötsligt hittar jag en klänning som är i min storlek och helt perfekt, sådär enkel också! Så jag provar den och smack den satt perfect. Så då var det I-landsproblemet löst.

Jag hittade mig även tre snygga linnen som jag har tänkt ha då sommaren kommer, alla tre från Carlings för under 250 spänn, riktigt bra köp alltså! Kanske tar kort på dem senare, brukar ju inte vara så duktig på att lägga upp bilder på alla mina inköp jag gör. Min blogg är ingen modeblogg direkt heller, så jag tror ingen skulle fatta tycke för mina kläder för den delen. Så om någon är intresserad kan ni ju alltid lägga en kommentar ;)

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sedan blir det att vara med Victor. Blir nog trevligt! :)


It will be cold so cold without holding you this Christmas

Känns skönt att ha nyårsplanerna klara, som korten på bordet så att säga. Dock känner jag mig väldigt utpekad då jag går natur. Mina vänner har så fina kommentarer om mig och att jag ska ställa upp en ekvation för hur mycket vi ska betala var. Jag längtar verkligen till nyårs nu då jag är rätt säker på att den kommer att bli riktigt underbar!

..och lika underbar blev kvällen då jag fick träffa min saknade barndomsvän och såklart Linn, alltid trevligt att träffa den bruden! :) Vi snackade om allt möjligt och det gillar jag, jag gillar helt enkelt att prata. Kan tyckas tråkigt och ibland är det väl så, men har man rätt personer att snacka med så kan man snacka i timmar - true story!

Nu ska jag försöka att bege mig mot sängen och försöka att sova. Ska upp imorgon och gå på stan med Emelie!


Dagens citat från Cher


I feel invisible

Måndag den 27/12-10

Godmorgon! Lyckades jag lägga mig tidigare inatt? Haha svar negativt och inte nog med det så vaknade jag halv sex och var klarvaken, mycket kul. Dock lyckades jag somna om och sova till elva.

Sitter nu här i blött hår, min nya t-shirtstore tröja och nya mjukisbyxor. Ska strax fixa till mig lite och sedan bege med till Simon där det vankas planer inför nyårs. Dagarna går ju så fort så man måste kanske ta tag i allt så att vi verkligen är förberedda inför det som komma skall. Därefter ska jag umgås med min efterlängtade barndomsvän Emelie som igår kom hem från Norge, Linn hänger också på. Blir nog en superkväll!




This is how I see you

Hade en riktigt trevlig kväll med mina syskon. Kändes som en komplett julkväll då man hör barnskrik - som ni vet fick ju min bror sin andra son för ett tag sedan, så då fick man med det. Sedan det där snacket om vad man ska göra efter skolan, maten som alltid är extra god, godiset som tar slut och alla spel man spelar efteråt. Var nog rätt så komplett och det kändes bra! Inte nog med det så fick jag en fotobok som en otroligt duktig fotograf har gett ut som jag ska läsa ikväll. Dessutom fick jag en entrébiljett till "Fotografiska muséet" i sthlm, så inom en snar framtid blir det nog sthlm för min del. Inte fel det!

Vid halv tio sms:ade sedan Alle mig och frågade om vi skulle ut och gå. Så jag tog på mig diverse nödvändiga kläder för en prommis och sedan gick vi en riktigt lång bit och snackade om allt. Mycket trevligt och lite natthumor blev det i slutet också. Vi börjar bli riktigt duktiga på att gå långt och länge, bra med tanke på hur mycket julmat jag har proppat.

Fick nyss ett sms där det stod "Ibland är du faktiskt rolig Madde!". Det värmde mitt hjärta :')




Här har ni två riktigt bra citat från en tidning jag fick med boken och jag kan inget annat än att hålla med!


Att unga nu för tiden aldrig lär sig veta hut

Söndag den 26/12-10

God förmiddag gott folk! Hur är det med er? Med mig är det bra, men jag har insett att jag sitter för länge uppe på nätterna då min ömma moder kommer in vid halv elva och tycker att jag ska gå upp. Så ikväll satsar jag på att lägga mig en aning tidigare, men vi får se hur det kommer att gå. Är trots allt lov och då ska man ju ta vara på det, även fast loven är till för att man ska kunna sova ut. Dubbla budskap där.

Jag har i alla fall hunnit vara in till stan och bytt en tröja jag fått från T-shirt store till en annan modell och en mindre storlek. Lägger kanske upp en bild senare, den var grymt söt. Därefter hämtade vi ut en fjärrulösare som jag även skulle få i julklapp, men den var försenad, så jag fick den alltså nu. Har redan hunnit prova den och jag kan säga att jag är rätt nöjd, eller väldigt nöjd till och med! Inte för att jag ska kunna ta massor med egobilder, mer för att jag ska kunna ta bilder i sämre ljus så att skärpan blir bättre och inte så suddig. Blir nog toppen!

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Min syster och min bror kommer med deras respektive ikväll och firar jul, så då blir det åter igen att proppa mat och känna sig uppjäst. Funkar fint för mig! Ska även visa hjälmen för min skotergalne broder, höhö.




I can't wait to see those faces



Mina vänner känner mig allt för väl. Detta fick jag av tre vänner och alla tre är mycket väl medvetna om att jag är totalt galen i lakrits och choklad. Så vill just DU imponera på mig? Ja då är det bara att du har med dig lite saltlakrtis och choklad så kommer jag på dirren! Lakritsklubbor är inte dåliga heller är helt galen i dem, vilket fick mig att tänka på vinterkampen jag och Elin hade. Jag vann den första och hon den andra. Hon skulle få en kram och en lakritsklubba av mig - har det blivit av? Nej.

Som jag skrev var det tänkt att jag skulle vara med Rebecka och Felicia ikväll, men det blev inte av p.g.a. diverse saker. Så jag och min lillebror bunkrade upp med popcorn och chips och kollade sedan på "Harry Potter och Fenixorden". Måste faktiskt medge att den var bättre än vad jag har tyckt tidigare. Funkade faktiskt riktigt bra! Därefter kollade jag på slutet av "27 Dresses" och "Rallybrudar". Så jag har helt enkelt haft en riktigt skön kväll med familjen, inget jag tackar nej till i alla fall.


Trots allt smussel fick jag bara några puzzel.

Lördag den 25/12-10

Så var julafton över, men ska jag vara ärlig så känns det inte ett dugg. Kanske för att min julkänsla inte fanns i år heller eller så börjar jag bli vuxen. Kul liv att aldrig ha någon slags julkänsla? Nästa jul ska jag kämpa med julkänslan och verkligen FÖRSÖKA att tycka in julkänslan.

Mormor och morfar for just efter tolv eftersom de bor en bit bort så sover de oftast över, mys. Resterande timmar har jag spelat Banjo Kazooe på xbox360 ,eller hur det nu stavas, med min bror. Jag kan ju säga att det enda jag var bra på var vattenpolo, inte mycket att komma med. Känner mig som duktig att min 6 år yngre bror är bättre än mig. Hans söta skratt kan dock kompensera det hela. Han skrattade nämligen åt allt jag gjorde eftersom jag i varenda bana skulle lyckas fastna på sådana ställen ingen annan skulle lyckas fastna på. Så det kan gå, hehe.

Inte nog med att jag sög i spelet så skulle jag fixa några fina bilder på mina vänner i några ramar. Vad gör då katten som jag var så duktig att mata i morse? Han hoppar rakt på glaset så att det faller ner på golvet.. Då var det ingen glad quinna som satt på golvet och skulle vara duktig.

Ikväll ska jag vara med mina fina brudar FellePelle och Reebook. Jag vet inte vad vi ska göra, kanske baka något gott och bara ha det mysigt? Jag hoppas på något riktigt bra - som vi oftast brukar lyckas komma fram till!




I've got the magic in me

Fredag den 24/12-10

GOD JUL PÅ ER FINA LÄSARE! Ni får ursäkta min otroligt dåliga uppdatering, men jag kände att idag skulle ingen orka vara inne och kolla på bloggen, men lika fullt är det nära ett besöksrekord, IGEN?! Om jag skulle sluta skriva, skulle jag slå mitt rekord med hästlängder då eller?

Mormor och morfar har varit här hela dagen samt farmor, riktigt mysigt. Min sömn var dock inte särskilt bra inatt, så jag kanske sov 4 timmar? Ni kan nog gissa er fram att det jag vill komma med är ATT jag har varit på väg att somna hela dagen, men jag har kämpat och det har gått finemang.

När väl jultomten kom och jag fick öppna mina paket så var jag nästan på väg att börja gråta, tårar bildades i alla fall. Alla otroligt fina julklappar från mina fina vänner och alla fina julklappar från alla mina släktingar. Tror aldrig att jag har blivit rörd av julklappar förut. Kanske är jag inne i någon period, vad vet jag, men tårögd blev jag allt. Kanske för att jag fick något som jag verkligen INTE trodde att jag skulle få. En ny skoterhjälm och en riktigt snygg en!  Jag är dock ingen som gillar att skryta om julklappar då jag vet att det finns människor i min närhet som inte alls har fått någon i år och det inte beroende på bristande snällhet. Så jag har i alla fall tänkt visa er hjälmen, sedan får det vara. Jag har inte tänkt skriva en lista som kanske vissa andra gör.





Nu ska jag försöka att bege mig mot sängen, behöver lite sömn.


Stop and Stare

Efter all städning så tog jag det helt enkelt lugnt och lyssnade på musik. Har haft en jäkla huvudvärk idag. Mamma och pappa trodde på att det var för att jag har börjatr slappna av. Har ju absolut inga läxor att göra nu. Rätt konstigt. Känns som att min hjärna VILL att jag ska plugga då den annars smärtar. Konstigt.

For sedan ut och var jultomte, dvs. jag delade ut julklappar till Felicia, Rebecka och Linn. Fick tillbaka så otroligt fina julklappar att jag nog inte vill öppna dem. Kommer en bild på dem i slutet. Känner mig inte riktigt så duktig då det gäller att slå in julklappar, hehe.

Därefter begav jag mig mot konsum för att möta upp Alle och Adam. Vi gick, eller jag fick skjuts av Adam på cykeln hem till Alle. Var en riktigt spännande färd och jag trodde att julaftonen inte skulle få upplevas. Vilket det verkar som nu då jag skriver den 24/12-10. Väl framme tittade vi på tv och spelade sedan sequence där jag och Adam ägde riktigt bra. Han lämnade mig dock, men då kom Alles mor in i bilden och vi vann stort med 2-1! Efter det gick jag och Alle ut på en prommis som varade ganska precis en timma, kallt men ytterst trevligt.

Nu snart ska jag bege mig mot sängen så att jag kan vakna upp till julaftonsmorgonen med en julkänsla som inte finns..




Me and my guitar



Sarah McLachlan - Wintersong



Även fast jag är en person som gillar att spela gitarr och föredrar det före piano så måste jag erkänna att denna låt är så otroligt fantastisk. Jag hade aldrig hört Sarah McLachlan förut, men det är nog någon jag måste börja lyssna mer på. En låt ni absolut borde lyssna på!

Just wanna rock you boy

Torsdag den 23/12-10

Så är det dagen före dopparedan och jag har ingen som helst julkänsla. Ska nu försöka att städa hela mitt rum och då menar jag även att dammsuga, skura, byta sängkläder. Ja en riktig storstädning helt enkelt. Därefter hade jag tänkt sätta mig och spela lite gitarr, var allt för länge sedan nu, så nu ska jag sätta mig och försöka att få ihop något bra.

Hoppas ni får en bra dag fina läsare :)




Don't leave me out in the rain

Kvällen hemma hos Olivia med henne och Linnea var riktigt trevlig och mysig. Kände dock att mitt humör sjönk och nu sitter jag här och mår helt enkelt skit. Trött är jag också, så varför sitter jag uppe? Ja det är frågan.

Nu beger jag mig mot sängen och hoppas på en bättre morgondag(som egentligen redan har börjat).


Winter Wonderland

Todilo! Satt nyss och gjorde en header till bloggen. Sparade den, men nu lyckas jag inte hitta den. Har sökt genom hela datorn, men den är spårlöst försvunnen och jag VET att jag sparade den, men vart vet jag absolut inte.

Idag har skolan varit helt onödig. Som ni vet hade jag inget att göra på FB, inte på matten efter heller. Så jag kunde i princip bara skitit i skolan och fått lov en dag tidigare. Tur att jag har fina klasskamrater som kan få mig på bättre humör i alla fall. For efter skolan och fikade på Wayne's med Elin, Caro och Emelie. Riktigt mysigt, men lite proppat var det.

Nu sitter jag och lyssnar på massor av julmusik, ska sedan ta bussen in till stan för att umgås med Olivia och Linnea. Blir nog en superbra kväll! Var ett jäkla bra tag sedan jag var med Olivia, så hon är rätt saknad.




This Christmas I will give you something special




You open the door

Onsdag den 22/12-10

Jag börjar detta morgoninlägg genom att gratta mina två fina vänner Emelie och Pontus som båda fyller 17 år idag! Hoppas ni får en riktigt fin dag :)

Sitter nu på FB och vet inte vad jag ska göra. Denna dag känns fett ovärd och om det nu skulle vara så att vi på matten skulle spela något spel i form av Plump eller dylikt, så kommer jag nog att ta livet av mig. Skämt åsido, men eftersom jag inte gör något vettigt här, så kunde jag lika gärna sovit nu.



En bild från när vi var i studion första gången. Mycket fagert!


Proffsen snackar

Här är två videor från då jag och några tjejer i klassen var bl.a. ute och spelade fotboll och dansade lite på station! Vad tycker ni?

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Aldrig mer herr Mespropp



Haha Linn, minns du denna scen från "Svanprinsessan"? ;) Diggar hur som helst denna film, man känner sig så nostalgisk då man ser den och lite skrämmande är det väl att man kan låtarna fortfarande?

Tears dry on their own

Tisdag den 21/12-10

God eftermiddag! Hur är det med er? Med mig är det bara toppen! Imorgon är sista skoldagen, sedan är det jullov and that's awesome.

Dagens skoldag kändes inte jättevärd då det enda vi gjorde var att fika - alltså ett GIGANTISKT fika. Jag kan nog säga att det var större än då man har släktkalas, för det var verkligen kakor av alla sorter. Till och med en tårta kom med, som jag tyvär inte smakade, men som säkert var god. Kan säga att vi alla blev proppmätta, så lunchen var inte så jättelockande. Så om man ska sammanfatta det hela så hade jag 45 minuters skola idag - som var fika. Resterande dag umgicks jag med mina fina klasskamrater och det blev nog 3 timmar sammanlagt, sedan begav jag mig in mot stan för att finna den sista julklappen. Mötte upp Erika, Olivia och Julia. De ville nämligen hitta en klänning till mig som jag ska kunna ha på nyårs. JAG är en person som verkligen inte gillar att ha klänning om det inte gäller skolavslutning eller något annat med traditionellt. Så efter många om och men så sköt vi upp det hela, hehe.

Nu ska jag sätta mig åter igen med julkorten och försöka att få dem klara. Imorgon ska jag nämligen ta med dem till skolan, men de är långt ifrån klara. Så jag får göra mitt bästa!




I'll be your commander

Måndag den 20/12-10

Klockan är halv sju och jag är så gott som klar med alla måsten. Känns..wunderbar! Jag tror för övrigt att jag måste förbättra mitt ordförråd. Jag skriver wunderbar till allt!

Idag har dagen varit otroligt lugn, som är raka motsatsen till vad de brukar vara. På kemin var läraren borta, så vi satt i biblioteket och gjorde lite uppgifter som gick snabbt. Efter det tog vi det lugnt innan vi entrade naturkunskapen som bestod av film, likaså gjorde samhällskunskapen. Vi slutade dessutom tidigare från samhällskunskapen, så en lång lunch och ett samtal med tyskaläraren om en inställd lektion gjorde det hela så otroligt mycket bättre. Så jag och Elin begav oss ut på julklapps jakt där jag gjorde bort 2/3 julklappar. Så nu är det en kvar till mor och far!

När jag sedan kom hem bakade jag två tigerkakor till den kommande fikafesten som hålls inom våran klass imorgon. Känner att det inte kommer att bli någon frukost imorgon då vi nog kommer att pressa i oss fika, men det gillar vi! Eller i alla fall jag.




I have told you twice

Jag som nästan hade hoppats på att få några fina grattis kommentarer, men icket! Känner mig omtyckt, väldigt. Skämt åsido. Jag förväntade mig inte att ni skulle gratulera mig direkt.

Gjorde jag julkort ikväll? Nej, jag tog mitt pick och pack och traskade iväg till Elmira. Eller straska var nog fel ord, jag plumsade mig fram i en halvmeter snö. Kändes lagomt roligt. Fast jag som gillar snö ska väl egentligen inte klaga. Lite synd var det väl att jag inte kan köra skoter än då Ville frågade om jag skulle med ut och köra. Kortet kommer inom en vecka, så denna vecka kommer att gå fort, men ändå långsamt då jag inte riktigt är "beredd" på julafton än. Hur som helst var det riktigt trevligt att umgås med henne. Vi pratade om allt och inget - precis som det ska vara!

Nu ska jag strax bege mig mot sängen och inatt kan jag somna gott. För kommande vecka är det inget plugg och det mina vänner, känns så sjukt underbart!



En bild jag tog för mindre än en halvtimma sedan.


Dirty bit

Jag har nu uppfyllt en kvinnas mål i livet - jag har handtvättat! Okej, jag har gjort det förut, men jag har verkligen insett hur man har blivit lat. Att tvätta en tröja, tar typ fem minuter. Värt! Förutom att vi har blviti lata genom tvättning så såg jag senast igår att folk är otroligt lata. Det toksnöar nu i hela Skellefteå och de som har villor måste såklart skotta uppfarten. Så jag, min ömma moder och min lillebror for före skoterteorin och lämnade ett julkort. Vi ser då en man på dryga 40 år som står och skottar över all snö till sin granne? Antagligen passade han på att skotta över all snö före de hann att stiga upp. Höjden av lathet eller?

Ikväll får vi se vad som händer, rätt oklart, så jag väntar med spänning inför den kommande prognosen! Jag kanske ska sätta mig med mina julkort som jag är långt ifrån klar med? Jag tror banne mig att jag ska göra det!





I know it's crazy

Söndag den 19/12-10

Nu är det så mina vänner att....JAG HAR TAGIT SKOTERKORTET! Fy fan, alltså ni får ursäkta mitt språk, men jag är så jäkla glad just nu. Mitt hår luktar friskt och gott av skoter och jag känner bara glädjen inom mig. Att jag dessutom spikade teoriprovet gjorde väl saken ännu bättre! Var dock en aning svårt att köra då det bara var pudersnö, i alla fall när vi körde i skogen. Jag fastnade dock inte, men det var tydligen någon annan som fastnade. En annan körde på en kon så att den fastnade UNDER sätet, alltså mellan mattan och sitsen? Hur detta nu gick till. Vi fick även prova på glasögon som fick en att se precis som man ser då man är full respektive är drogpåverkad. Väldigt roligt att se på alla andra då de verkligen såg påverkade ut!

Därefter var jag och grattade min kusin som fyller hela 18 år idag. A big day så att säga! Hon fick en ring, som hon förhoppningsvis blev glad för. Därefter blev vi bjudna på gofika och jag träffade även hennes kille Erik som var riktigt trevlig.

När vi sedan kom hem då(mitt liv i detalj, verkligen) gick jag ut i snöstormen och skottade uppfarten. Så jag har både fått träning och ett skoterkort. En bra start på dagen helt enkelt! :D




The devil is after you

Jag har ikväll spenderat kvällen med Linnea och Elin som var ett jäkla bra tag sedan. Kul att träffa flickorna igen! Var meningen att jag skulle ta med mig "Devil" till dem, men det gick inte för sig helt enkelt. Så vi var lite olagliga och laddade hem den hos Linnea. Vet inte vad jag ska säga om den egentligen. Var nog för oförutsägbar och kanske en sådan film man SKA se på bio för att få det så läskigt som möjligt då det kommer till de mer hemska scenerna. Den var helt enkelt inte dålig, men inte superbra.



Nu snart ska jag lägga mig och läsa genom skoterteorin en gång till. Imorgon smäller det och jag är mer nervös än någonsin och detta inför körningen. Jag som ändå har kört förut borde väl vara med nervös inför teorin? Jag hoppas iallafall att ni kan önska mig lycka till! Behövs nog!

Johan om Why are you pushing me away like you are?:
Trodde glocalnet-skämten dog ut kring... 2005?
Men jag antar att ni naturare inte kan dra vettiga skämt ;) ni kan bara derivata och naturtjaffs ;)

Svar: Det är en trend som kommer tillbaka förstår du ;)
Haha ja, vi kan bara derivara och logaritmer. Kan till och med ett skämt med logaritmer, men den ska jag nog inte ta här. Då blir jag nog bara stämplad som nörd :]


Jay Smith - Bad father Bad Son



Jay är ju verkligen en naturbegåvning och jag hoppas innerligt att han kommer att komma långt på det han har gjort hittills. Rösten är så otroligt bra, liknar nästan Corey Taylors röst från Stone Sour och Slipknot. Jag säger bara: GOGO Jay!

Why are you pushing me away like you are?

Lördag den 18/12-10

Såå äntligen är jag hemma! Har suttit på min ända i hela fem timmar. Kan säga att det smärtade rätt hårt där i slutet då ögonlocken höll på att falla igen och magen krampade efter mat. Så vid halv tre åt jag lunch och frukosten åt jag vid åtta. Najs!

Ska jag vara ärlig kändes teorin inte särskilt givande då jag redan har läst genom boken 3 gånger. Så att lyssna på denna man, som för övrigt såg ut som en tomte, var som att läsa boken i huvudet med lite mer "egna" upplevelser. Så som när han berättade om alla gånger han hade skurit av sina fingrar i vedkapen och när han skar upp läppen så att den hängde. Vad detta hade med skoterteorin att göra kan man fråga sig? Inte nog med det så var vi helt insnöade, så när jag skulle övningsköra hem blev det rallyMadde som kom fram. Lite slirar dit och lite slirar hit, spännande minst sagt!

Nu sitter jag och är orolig för uppkörningen som är imorgon. Provet känns som att det kommer att gå finemang. Fast han berättade att ingen kunde bli underkänd på uppkörningen, så jag får väl hålla tummarna för att jag inte är det där undantaget som bryter mönstret.



Kanske ser ut så här då jag kör upp? Mössan är fin i alla fall!

Johan om Svar på kommentarer:
För att vara teknikare? Hahaha, det var lågt ;) Vi vet iaf hur man står upp mot lärarna ;)

Svar: Inte lika lågt som Glocalnet ;) Hahaha men vi naturare är som vi är, små och försvarslösa ;)


Stockholm syndrome



Kvällen hos Linn bestod av film och popcorn. Tror att jag har något hemskt beroende av popcorn då jag äter det varje helg! Det var inte jättelänge sedan jag aldrig åt popcorn, men nu mummsar jag det mest hela tiden. Dock är det ingenting jag ser som något negativt. Lite bättre än godis måste det väl vara, även fast godis är himla gott också. Jag och Elin snackade om ett godislöfte nästa år, men jag är rätt skeptisk till att vi kommer att hålla det. Återstår att se som sagt.

Nu ska jag bege mig mot sängen och försöka att få mig lite sömn. Mor min kommer in i rummet vid kvart i åtta för att jag ska kunna ta mig något magen innan jag beger mig till teorin. Ingenting jag ser fram emot, men det är bara denna helg. Sedan är det så gott som jullov och det gillas :)


Svar på kommentarer

 

   
  Filip om Helsinki jam:
Ja, tänk vilken upplevelse att se detta live ... synd att man inte fick en chans att göra det :( ...

Svar: Ja det var verkligen synd! :(

   
  Anonym om Dagens roliga fakta:
Är det inte vapenrädsla? :)

Svar: Så kan det säkert vara! Var en salig blandning mellan alla fobier, så jag kan såklart ha kollat fel!:)

   
       
  Johan om Helsinki jam:
Underbart med jam! Må säga att jag underskattat muse :)Får ta å lyssna lite mer på dem helt enkelt.

Svar: För att vara teknikare var detta en bra slutsats av dig ;) Lyssna på Muse och inse deras fantastiska musik! :D

Dagens roliga fakta


Helsinki jam



Detta är varför Muse är så underbara. Fatta vilken upplevelse att se detta intro på en Muse konsert med "solo" från basen och trummorna!

You're my guiding light

Nu är frågan: Vart är min anonyme kommenterare? Har du gått upp i rök? :O

Fin början på ett inlägg va? Kan säga att kemilabben inte gick som jag och Elin hade tänkt oss. Alla grupper förutom två fick för stora bitar, så när vi skulle lösa dem i svavelsyran gick det helt enkelt inte eftersom alla SO42- jonerna inte kunde tas upp, så där fick vi stå och hälla i mer och mer..och mer.....och meeer. Tillslut fick vi ta någon annans resultat och räkna på dem. Till och med fysiklabben gick bättre och jag som verkligen inte gillar fysik blev såklart överraskad.



Elin gillar mig.

För övrigt hade jag en riktigt good hair day idag då håret låg så perfekt som mitt hår möjligen kan. Så idag såg jag inte riktigt ut som ett tap :)

Ikväll ska jag spendera kvällen med Linn som har lite ont i höfterna, så det blir nog att se film och ta det lugnt. Känns skönt må jag säga! Måste dessutom hem rätt tidigt eftersom vissa har skoterteori imorgon 9.00!


You like the way I move

Fredag den 17/12-10

Som ni kanske förstår så sitter jag nu på fotografiska bilden och redigerar lite. Är nu klar med mitt skivomslag och jag måste väl säga att jag är rätt nöjd, även fast jag helst hade velat ha en låt av Muse. Så här kommer resultatet, dock har jag skrivit över den om någon skulle känna sig sugen att kopiera, vilket jag inte vill.



Modellen bakom är Maja!

Här kommer även en bild Maja tog på mig då vi var i studion. Då jag försökte att se en aning skräckinjagande ut, vilket jag kanske inte lyckades superbra med, men den blev väl helt okej ändå!



Nu ska jag fortsätta med arbetet. Har långdag idag, så det blir att ha ett hål fram till 12.35 innan jag har två labbar. 4 av 5 toasters, superkul!


I can't hurt you anymore



Kvällen har spenderats med att slå in julklappar, skriva små rim på julkort och varit riktigt lat. Känns som att det behövs och jullovet är inte direkt ovälkommet. Kanske mest för att jag i helgen måste gå upp före åtta och sitta på en 6 timmar lång teorilektion för att sedan köra upp dagen efter. Gahh..nu blev jag nervös.

Imorgon är det en långdag, som jag har varannan fredag. Alltså en fredag 10.00 och andra 15.30, pretty big difference? Har i alla fall fotografiska bilden att se fram emot. Jag vet inte vad som har gjort mig extra peppad till det. Blir väl så då man lyckats ta en bild som faktiskt blivit helt okej bra!

Nu beger jag mig mot sängen och med det säger jag godnatt!


Oh baby don't you know I suffer?

Torsdag den 16/12-10

Hallå! Har nyss bakat pepparkakor med min bror, riktigt fina blev de. Nästan lite snygga som de man köper på affärn, eller så inte. Hur som helst tycker jag att det var riktigt mysigt :)

Idag var det en sådan dryg dag då man inte orkade med skolan egentligen. Fick dock tillbaka matteprovet som resulterade i två poäng från MVG, vilket jag blev riktigt stolt över. Just för att derivata är så knasigt, så trodde jag att ett VG skulle vara långt ifrån räckhåll, men nu blev det ju ett VG+ och det är jag gott och väl nöjd med. Resterande dag gick som smort och när jag och Elin skulle gå mot bussen insåg vi att det var total snöstorm. Så när jag satt i bussen såg jag helt säkert ut som en pudel. Vilket jag i alla fall gjorde då jag kom hem. Vackert vackert!

Jag fick till och med beröm för mitt pudelhår på sången. Kändes lite surt att sången har tagit uppehåll nu, men efter nyår så börjar det om och då blir det att börja träna inför konserten! Spännande!

Nu hade jag tänkt pyssla vidare lite med julkorten jag håller på med, då jag har ledig tid så att säga :)



Svar till Johan: Jag kör till stor del på akustisk gitarr! :)


There's no guiding light

Så jag har gjort bort tyskauppsatsen, grammatiken kanske inte är den bästa, men nu är den klar i alla fall! Engelskaläxan gick på 2 hela minuter(det var inte alls mycket att göra) och bokrecensionen fixade jag bara till lite. SÅ nu är den så gott som klar. Jag satt sedan med skoterboken och kollade genom den. Tror att allt sitter som en smäck nu, men som boken säger är det bättre med "överinlärning" där man upprepar pluggandet så att det verkligen sitter i ryggmärgen. Våran teorilärare sa också att vi skulle försöka oss på det, annars skulle vi få smaka på andra bullar. Så jag har försökt så gott jag har kunnat!



Nu känner jag mig så otroligt givmild, så jag bjuder på denna vackra skapelse. Jag måste ju helt klart vara guds bästa barn(ironin där).

Jag tackar för övrigt för tipset inför skoterprovet som jag fick av dig, oh du anonyme person som inte vill säga vem du är..! Sedan svarar jag på Johans kommentar också: Jajjemen eftersom jag spelar gitarr så diggar jag gitarrsolon! :D


Muse - Guiding Light



Hittade denna låt av Muse nyss på Spotify. Eller hittade och hittade, jag har lyssnat genom hela albumet "The Resistance", men fastnade för den nyss. Gitarrsolot mellan 2.05 och 2.33 är ju bara underbart!

I'm going through hell

Onsdag den 15/12-10

Dagarna fram till jul kommer med stormsteg. Om 9 dagar är det julafton och det känns lite wierd. Om en vecka har jag gått halva gymnasiet. DET har gått så sjukt fort. Kommer bli svårt att ta farväl av klassen sedan, lite tårar kommer väl att komma.

Idag var fotografiska bilden minst sagt rolig då vi spenderade timmen i studion där jag fick stå modell som en galen quinna. Hade håret ÖVERALLT och det är true story. Därefter fick Maja och Daniel stå modeller till mitt skivomslag som jag kanske lägger upp här på fredag. Blir nämligen att sitta inne och redigera lite då. Kan bli spännande känner jag och minst sagt roligt! Resterna av dagen gick fort. Fortsatte med logaritmer på matten och sedan hade vi gympa. Jag, Carro och Ramona ägde totalt. Därefter lite multiboll som också var riktigt trevligt.

När jag sedan skulle fara hem hade jag lite bråttom så jag glömde mina gympaskor. Som tur var kunde Emelie gå förbi gympan och hämta dem. En liten ängel är vad hon är!

Nu ska jag kolla genom tyskagrammatiken, göra klar bokrecensionen, skriva klart engelskan och sedan bege mig in i skoterns värld :)




Feels like my heart's gonna break

Linnea for för ett litet tag sedan och det har varit en minst sagt trevlig kväll med mycket snack. Inser att jag håller på att bli en vuxen kvinna, eller vad jag nu ska skriva. Jag tycker att det är minst lika trevligt att prata med folk som att se film eller spela spel. Kanske jag blir en kringresande kvinna med en trubadur i min hand för att ge människor lycka. Eller så inte.

Alltså min statistik ligger i botten och jag förstår helt klart varför. Uppdateringen är kass och mina inlägg är inte särskilt trevliga och roliga att läsa. Som en vän skrev nyss via sms "Får ju betalt av dina föräldrar så att du iaf får känna att du nästan har kompisar typ sådär någon gång ibland ;)". Jag har så fina vänner, blir nästan tårögd. Vet dock inte om det är av lycka eller sorg.




Doctor Doctor give me medication

Tisdag den 14/12-10

Jetzt bin ich zu Hause und ich habe die Hausaufgabe schon gemacht! Haha denna tyska.. Har nyss gjort klart tyskauppsatsen, eller i alla fall gjort grunden. Så nu gäller det bara att kolla genom grammatiken en gång till. Ändå lyckas man ändå göra fel någonstans, hur man än vrider och vänder på det.

Ska sätta mig med skoterkursboken nu och läsa genom den en gång. Sedan kommer nog Linnea över ett tag. Var ett tag sedan vi var med varandra nu, så det ska bli roligt att träffa flickan igen! :)

Fick för övrigt ett sms idag som verkligen gjorde min dag, upprepning där. Nyårs har inte fallit mig i tanken än och fortfarande är det bara spekulationer, men om det skulle bli av, som jag innerligen hoppas på, så kommer nyårs att bli awesome!



Jag gillar att mitt hår ser ut som en stor risbuske, redo att klippas. Har jag gjort det än? Nej..


Come on and dance with me

Alltså, du Anonyme kommenterare. Skulle rätt gärna vilja veta vem du är då du är så flitig på att kommentera. Superkul, verkligen! Så lägga gärna en kommentar så att jag får veta vem du är, annars kommer detta att vara ett stoort mysterium. Som du kanske vill att det ska vara? ;)

Skoterkursen ikväll gick superbra och det känns som att provet och uppkörningen kommer att gå galant! Eller, det kan man ju aldrig vara säker på, men då jag är en "van" skoterförare känns det som att uppkörningen inte kommer att gå åt skogen iallafall (kul skämt?). Ser dock inte fram emot att gå upp 8 på lördag och 8 på söndag för att kirra en till teorilektion samt det slutgiltiga. Det är då man ska sova ut! Fast det är once in a lifetime, så jag får tvinga upp mig.

Att köra hem gick också riktigt bra. Känner att jag har en riktigt bra kontroll över bilen nu, så snart blir det nog att börja halka lite. Även fast det är något jag verkligen inte ser fram emot. Näe nu ska jag sluta babbla och försöka göra lite fys innan jag lägger mig för att sova. Ska kanske fixa lite på julkorten som jag har lagt lite åt sidan.




Wake me up inside

Måndag den 13/12-10

Jag är nu hemkommen från skolan med mat i magen. Om dryga timman sitter jag i en lokal på första skoterkursen. Låter helt galet, som att det är värsta nobelfesten. Jag är nog för orolig för mitt eget bästa och mitt eget välbefinnande, eller dylikt.

Skolan gick bra och jag fick tillbaka mitt biologiprov som resulterade i ett MVG. Kändes riktigt skönt och nu kan jag nog konstatera att jag kommer att få det i slutbetyg också. Wunderbar! Matteprovet fick vi dock inte tillbaka, men vi hann att börja på ett nytt kapitel som innebar logaritmer. Inte så knepigt som jag hade trott, men jag antar att det kommer så småningom.

Skriver ikväll hur det gick och om jag alls kommer mig hem. Kommer att övningsköra och att köra på kvällen har ju sina nackdelar. Håll tummarna för att jag överlever hemresan...och kanske lite för skoterkursen, heh.


I have nothing left to lose

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men denna dag har inte riktigt varit min dag. Har varit på dåligt humör hela dagen och magen har värkt. Så jag har legat under ett täcke och spelat GH hela eftermiddagen. Nördig? O yes, dock inte hela eftermiddagen. Kom hem från farmor vid halv fyra, så från dess tills sju kanske? Ska jag vara ärlig är det skönt att ha sådana dagar då man gör absolut ingenting. Man skulle dock kunna ta bort smärtorna, men annars så funkar det fin fint med mig.

Imorgon börjar den sista "riktiga" veckan på skolan och jag ser faktiskt fram emot den. Imorgon får vi nämligen tillbaka biologiprovet och matteprovet som jag med glädje ser fram emot att få tillbaka. Efter det ska jag skynda mig hem och ta mig något i magen innan jag beger mig till den första skoterkursen. Jag är verkligen spänd och en aning nervös. Kanske med tanke på att jag inte känner någon som ska dit? Hoppas det löser sig iallafall. Därefter har jag sovmorgon, tre lektioner och sedan ska jag julhandla ytterligare. De resterande dagarna kommer nog bara att rulla fram och hoff poff är det helg igen. Känns helt enkelt toppen! :)



Mitt internet har åter igen börjat strula, känns inte superroligt. Vilka I-landsproblem jag har!

 

Could you be a moviestar?

Söndag den 12/12-10

Godmorgon! Mitt internet är en aning bättre nu då Victor var så snäll och hjälpte mig igårkväll. Han tog över min dator genom msn fjärrhjälp. Kändes jättekonstigt att se pilen fara överallt och inte kunna göra någonting åt det. Som tur var hjälpte det och nu är jag en glad flicka :)

Har redan hunnit vara ute och fotat lite eftersom det är en sådan vacker soluppgång här. På ett tag ska vi även fara förbi min söta farmor och fika. Ska nog övningsköra dit och det var ett herrans bra tag sedan jag övningskörde. Tur att jag har lärt mig grunderna så att de inte är som bortblåsta. Skulle vara lite synd.



Solnedgången vid kanotudden under sommaren är ingenting att prata om. Så otroligt vackert och jag saknar det verkligen. Vi spenderade nog varenda kväll där nere vid volleybollen och sedan pokerkvällarna hemma hos Pierre och Adam är inget man får glömma. Då var man ibland inte hemma förrän vid tre och den sjuka humorn fick en att vara vaken mer än man egentligen borde ha gjort.


I'm calling out to you again

Ajsan bajsan, nu går statistiken ner igen! Fanns tydligen ingenting intressant med denna blogg - synd. Kul att några kikade in iallafall och kunde göra min dag en aning bättre just då för tillfället :)

Som sagt spenderade jag kvällen hemma hos Simon med härliga människor. Dvs. Simon, Olivia, Victor, Adam, Erica, Julia och Anton. Vi tittade bl.a. på hockeyn och en riktigt bra "fighting" film. Fast egentligen är jag ingen som är för våld, men det var väl några snygga skådespelare att lägga ögonen på, hehe. Jag hade även tur att jag fick skjuts hem av snälla Julia och Anton som frågade mig så snällt. De tyckte synd om mig som annars hade blivit tvungen att gå hem. Egentligen har jag inget emot att gå, men blir man erbjuden så tackar man(eller jag) såklart ja.

Sedan måste jag tacka för kommentarerna om bilderna jag tog tidigare samt kommentaren om mitt utseende. Det gjorde mig helt klart glad och gjorde mig lite varm om hjärtat också :)

Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Vet inte vad som händer imorgon. Ska nog kolla genom bokrecencionen och sedan börja på tyskauppsatsen vi har tills på torsdag. Ska nog gå rätt fort, men att skriva en uppsats på 220-250 ord på ett annat språk än svenska/engelska är en utmaning.




Always on my mind always in my heart

När jag var ute och fotade så träffade jag en riktigt trevlig gammal man som började prata med mig. Att han varje dag, vid varje klockslag, alltid vad ute och gick för att se solen gå ned. Han berömde mig även för att inte hålla mig inne utan njuta av Ursvikens vackra solnedgång och att jag skulle lägga den på minnet genom en bild. Han gav mig även beröm för mitt utseende. Ändå stod jag är helt osminkad med mitt fagra ansikte. Jag tackade och bockade och han fortsatte med sin färd. Det fick mig att tänka på om jag kommer att stanna kvar här i Ursviken och njuta av solnedgången varje kväll om 60 år. Kommer Ursviken att finnas då?

Jag begav mig så småningom hemmåt efter en riktigt spännde fotografering med plums i djupsnön och kalla vindar. Dock fick sparken upp värmen i mig så när jag kom hem var jag genomsvettig, på kroppen med ansiktet var kallt. En ytterst obehaglig känsla. Hur som helst gick jag in och kollade genom bilderna och insåg att de inte alls behövdes redigeras. Så bilderna jag la upp i förra inlägget är original. Lite stolt blev man väl. Därefter har jag bara spelat GH och inte gjort ett enda skit - och det känns wunderbar!

Nu har jag duschat och fixat till mig. Snart sticker jag till Simon för att vara med honom, Olivia, Erica, Adam och säkert några fler också. Blir nog super! :)


The snow is the beaty of the winter




So much stronger than before

Lördag den 11/12-10

Godmorgon! Har nyss kollat på lite Alpint och jag måste erkänna, då man tittar på Alpint så känns det verkligen som vinter. Kanske inte jul, men vinter. Att jag sedan alltid har velat kunna åka är en annan sak. Eller åka kan jag alltid, men jag vet inte om man kan kalla sig duktig efter 4 gånger i backen?

Nu snart hade jag iallafall tänkt sticka ut och ta lite kort. Vädret är perfekt ute med lite snö som faller. Ska gå ner till kanotudden och se om jag kan få till några bra bilder. Kanske kommer det folk och tycker att jag är knäpp i huvudet, men det må va!




You always smile

Jag är nu hemma efter en ytterst mysig kväll hemma hos Linn. Där jag har spenderat kvällen i deras röda och söta soffa. Som jag skrev tidigare så tittade vi på Idol och det var minst sagt riktigt spännande i slutet då Minnah och Jay stod där och låten skulle spelas. Turligt nog var det Jay som hade vunnit och jag och Linn skrek lite tyst av glädje. Hoppas det nu kan bli någonting av honom, så att han inte försvinner som Erik har gjort som vann förra året.

Jag hade verkligen inte tänkt lägga mig nu, så vi får se vad jag hittar på. Vårat internet är helknasigt så jag måste uppdatera sidorna x antal gånger innan de fungerar, så att sitta vid datorn är väl inte jättepeppande. Kanske kollar in någon bra film eller så.




My world just feels so cold

Nu är det så att jag är anmäld till en skoterkurst som går av stapeln på måndag. Känns toppen och jag hoppas innerligt att jag klarar det med måtta så att jag kan börja köra så snart som möjligt - lagligt!

Nu ska jag bege mig to Linns place och titta på Idol samt smaska på popcorn. Vem hejjar ni på, Jay eller Minnah? Jag kör stenhårt på Jay!




Maroon 5 - I can't lie



Jag måste tipsa er om denna störtsköna låt från Maroon 5:s nyaste album. Jag gillar det lite poppiga, basgången och texten. Någonting jag absolut tycker att ni ska ta er en titt på!

Svar på kommentar

Anonym om We'll die together:

Grattis till besökarantalet!

/ En ny följare av din blogg :)

Svar: Åh tack så jättemycket! Vad roligt att du har börjat följa min blogg. Hoppas du finner den någorlunda intressant i alla fall! :D

I wanna bom bang bang with your body oh

Jag är @ home efter en fartfylld dag av shoppning, eller hur det nu var. Den fotografiska bilden kändes helt onödig då vi bara, som jag skrev tidigare, skulle leta åt en låt som vi skulle göra ett fodral till. Jag tänkte att vi sedan skulle börja gå ut och fota, men icket. Så jag satt framför datorn i en och en halv timma utan att göra något annat än lyssna på musik. Jag anser dock inte att det är dåligt, men det kunde man lika gärna gjort hemma och haft sovmorgon istället!

Hur som helst åt vi lunch på skolan och sedan begav vi oss ut på julklappsjakt som var svårare än vad det låter. Hittade bara julklappar till min syster och hennes kille samt Linn. SÅ jag har kvar 5 julklappar. Blir alltså att fara in till stan åter igen och försöka att hitta fler. Det är jobbigt och drygt då man inte alls vet vad man ska köpa. Blir såklart lättare om man vet vad personen önskar sig också.

Ikväll blir det att vara med Linn som var ett bra tag sedan. Vi ska se idolfinalen och mysa med popcorn och annat - blir nog riktigt bra! :)




We'll die together

Fredag den 10/12-10

Igår slog jag mitt besökarrekord med en stor marginal och det känns ju helt toppenbra! Fortsätt att kika in och lägg gärna in kommentarer. Har fått otroligt många och fina kommentarer, det värmer verkligen! :)

Jag sitter nu på den fotografiska bilden och ska göra ett skivomslag till en singel. Som mina äldre läsare kanske vet så är Muse ett band som ligger mig varmt om hjärtat. Så det blir nog någon singel från dem, vet dock inte riktigt vilken. Finns så otroligt många fina låtar om dem :)




You can find it in yourself

Oj vad glad jag blev då jag loggade in tidigare idag och såg att jag hade hela 9 stycken nya kommentarer av personer som aldrig varit inne på min blogg. Många fina kommentarer och det tackar jag så hemskt mycket för! Jag vet dock inte hur ALLA kunde komma in på min blogg samtidigt och lägga in alla kommentarerna på ett sådant kort tidsintervall. Superroligt! Hoppas att någon känner för att stanna kvar :)

Ikväll har jag gjort NADA och det var så otroligt skönt. Med NADA menar jag då läxor. Har bara en bokrecension kvar att göra, som jag är så gott som klar med och det känns så otroligt skönt! Det jag har gjort ikväll är små julkort jag har tänkt ge till mina fina vänner. Kanske inte skulle skrivit det här egentligen? Ajja, då vet ni att något spännande väntar er! Dock är mina pysseltalanger dead and gone, så det ser ut som att en liten unge har gjort dem. Som tur är så är det ju tanken som räknas.

Nu ska jag träna lite, sedan beger jag mig mot sängen. Imorgon ska jag efter FB gå ut och leta åt mig massor med julklappar jag ska ha med mig hem och slå in. Ser ni en tjej med en röd jacka, fluffigt hår och kanske en gul mössa med massor av påsar - ja då är det jag som är i farten!




Haven't met you yet

Torsdag den 9/12-10

Julen kommer allt närmare för var dag som går(antagligen) och jag börjar få lite panik över alla julklappar jag inte har köpt än. Imorgon blir det nog en heldag med julklappsinköp så pengarna lär flyga iväg likt dagarna gör. Inte nog med det så ska jag ta skoterkortet inom en snar framtid. Har ju varit olaglig i alla mina 17 år jag har levt. Visserligen lärde jag nog mig att köra förrän jag var 5, så i mitt 12-åriga skoterkörande liv har jag kört olagligt. Så nog på det, nu ska jag skaffa ett körkort!

Dagen gick riktigt bra. Dock kände jag att humöret inte var på topp, men det var bara att bita ihop. Hela eftermiddagen bestod av film, redovisningar och genomgångar. SÅ jag behövde inte anstränga min lilla hjärna så mycket. Det är nog det bästa då en termin håller på att lida mot sitt slut.

Det luktar knäck i hela huset för tillfället. Jag och min bror har kokat lite, som dock blev lite hårdare än vad den ska vara, så det kan gå!


Did you see the light of my soul?





I would sit and wait for you

Jag for ut och fotade lite ikväll med min bror, trots den -22 gradiga kylan. Kände mig så otroligt peppad på att fota med lång slutartid och få några bra fartränder. Även fast det var första gången jag var riktigt seriös och försökte så blev resultaten riktigt bra. Ska försöka att hitta en bättre plats där det finns färre lyktor, men annars gick det bra.

Därefter tog jag mig en varm dusch innan jag fick besök av Simon och Victor, körandes deras skotrar. Var gemytligt och trevligt, dock stoppade kylan oss en aning för att kunna umgås mer, men det fick vi ta en annan dag helt enkelt :)

Nu ska jag bege mig mot sängen och försöka sova lite. Känner en så otroligt stor lättnad att vi har gjort matteprovet idag, som gick över förväntningarna! Dock tog det mycket på krafterna, så när vi sedan skulle ha fys på gympan kände jag att orken inte var på topp. Kanske kan det också berott på dansen och milen från gårdagen?


Canon 60D

Onsdag den 8/12-10

Har nyss varit ute och fotat med de nya kamerorna som har kommit in. Canon 60D tror jag de hette. Sjukt bra iallafall med liveskärm. Så vi har varit och provat dem ute och jag är minst sagt imponerad. Vi gjorde även en fin film också, som vi snabbt tog bort.



Dock hade vi inget stativ, så denna bild blev den enda som hade en någorluna skärpa och med lite fartränder.


I went out for a ride and I never went back

Åh jag är helt slut i kroppen! Kom för bara en liten stund sedan in efter en dryg mils prommis med Alle. Han ringde mig nämligen efter att jag hade pluggat klart och frågade om jag skulle med ut en sväng. Så jag tackade ja och vi gick, gick, gick och gick. Inte nog med att vi gick en mil så plussar vi på det med den 3 timmar långa dansen. Hur som helst var det riktigt trevligt och jag uppskattar verkligen att jag kan prata med honom om allt. En fin vän! :)

Nu ska jag bege mig mot sängen. Lite fys före, sedan kommer jag att ramla i sängen tror jag.


I know you want to


Break of Dawn

Tisdag den 7/12-10

Jag har haft en helt galen eftermiddag med dans i hela 3 timmar! Vi började med foxtrott(stavning?) som till en början kändes rätt intimt då man ska stå nära varandra, men nästan direkt kändes allt bra och jag dansade med helt otroliga grabbar som alla var riktigt härliga människor. Allt från superduktiga dansare till kanske lite mindre bra. Hur som helst var alla riktigt pratsamma och jag hade helt klart en trevlig stund.

Därefter började vi med bugg, som de sa skulle vara en aning bättre. Själv blev jag bara yr av att snurra runt hit och dit och stegen var lite krångliga med alla snurrar, men det gick helt klart bra det med. Som ni förstår så gillade jag det verkligen och ser verkligen fram till vårterminen då det förhoppningsvis kommer en foxtrottkurs och kanske ska jag och min kusin börja streetdance. Återstår att se hur det blir!

Nu ikväll ska jag plugga det sista inför matteprovet, sedan ska jag kolla genom tyskan lite. Efter det ska jag ta det lugnt och chilla lite.


All I want is one thing

Mycket fin uppdatering, mycket intressant att läsa, mycket dålig blogg. Jag måste försöka att komma på någonting intressant att blogga om OCH börja fotografera. Det pirrar i fingrarna, vill bara ut och fota, men eftersom det bara är ljust några timmar mitt på dagen, så hinner jag inte. Ska dock försöka att fota mycket nu till helgen då det vankas madrass åkning i en backe i stan. Blir nog riktigt bra tror jag!

Nu ska jag sätta mig och julpyssla lite. Haha ja, faktiskt elva på kvällen. Ska ju egentligen lägga mig tidigt, men jag blev så sugen. Så jag ska nog börja lite iallafall ^^


Bild tagen av mig.


Don't be so quick to walk away

Måndag den 6/12-10

God kväll! Hur är det mer er? Med mig är det bra. Är dock redigt trött, så det blir nog en tidig kväll för mig så att jag kan sova ut någorlunda imorgon då jag har sovmorgon.

Dagen gick rätt fort men kände av tröttheten då vi hade samhälls. Höll på att somna vilket inte är bra. Måste få tillbaka sömnen så att jag kan börja hänga med på lektionerna. Nog för att jag gör det, men det blir ju en aning svårare då ögonlocken faller igen varannan minut. Resten utav dagen gick rätt smärtfritt fram och på engelskan gjorde vi klar en liten "pjäs" som vi ska visa upp på torsdag, kan nog bli riktigt bra!

Nu snart ska jag sätta mig med matten, sedan blir det nog att gå ut och gå med Elmira ikväll. Ska försöka att komma igång igen, har känt mig allt för lat. Så jag har börjat med att göra x antal armhävningar, situps och rygglyft samt benböj för att trimma upp kroppen lite, hehe.


Only to wake up with an empty bed


I needed you

Söndag den 5/12-10

Inte bra uppdatering nu inte. Har haft fullt upp hela gårdagen och idag. Mormor och morfar sover ju över så att vi ska kunna umgås lite mer. Så jag har varit med dem hela dagen. Riktigt mysigt!

Har inte pluggat något idag, kände att jag behövde ta det lite lugnt. Det kändes otroligt skönt må jag säga. Inser nu att mitt inlägg inte är så sammanhängande. Har inget att berätta egentligen. Så jag skriver senare då jag är lite klarare i skallen!


My grown up christmas list

Eftersom Linn skrev en kommentar om saker jag önskar mig i julklapp så har jag nedan gjort en liten lista över vad jag önskar mig. Är rätt tråkig då det gäller att önska saker just för att jag önskar mig samma sak år efter år.

  • Lakrits i massooorrr. Dock ska jag och Elin ha ett godislöfte nästa år, men på en vecka ska jag nog kunna proppa i mig allt!
  • Presentkort på diverse klädaffärer så som H&M, Carlings, Bik Bok, Gina Tricot och Vero Moda
  • En lång kedja med ett enkelt kors på. Inga krångligheter, bara ett vanligt kors. Tro dock inte att jag är kristen, för det är jag inte riktigt.
  • Ansiktsmasker är aldrig fel, så det skulle inte sitta fel med att ha några hemma på lager om man känner för att se ut som ett monster under en liten stund.
  • Sist, men inte minst, choklad! Jag är ett gigantiskt fan av choklad. Så vill du bjuda hem mig, bjud på choklad, haha!


Justin Timberlake - Rock your body(Paul Oakenfold mix)



Jag gillar remixer på låtar - om de blir rätt och har en skön basgång. Denna låt har det! Basen är så otroligt skön, speciellt med en basförstärkare. En riktig partylåt helt enkelt!

Cry me a river, please?

Lördag den 4/12-10

Godmorgon söta äpplen! Hur är det med er? Själv är jag riktigt trött, somnade inte förrän vid två och vaknade kvart över tio av en liten lillebror som låg under täcket med mig och var ICECOLD! Jag som bara sover med t-shirt och tjocksockar..

Jag läste inlägget jag skrev före jag la mig och det var minst sagt konstigt och inte så sammanhängande. Så jag får ursäkta det, men jag hade tröttheten att skylla på.

Nu ska jag strax sätta mig med matten och räkna lite. Har sista provet inför jul på onsdag, så det gäller att kämpa hårt och riktigt plugga inför det. Därefter ska jag duscha och sedan beger jag och min familj oss in till stan för att äta på Tatung med mormor och morfar samt mina kusiner. Tror att det kommer att bli en riktig höjdarkväll!!




Just let me go

Jag har ett litet cuttcuttsår på mitt pekfinger som jag fick på innebandyn i onsdags. Mitt i vecket och allt. Så det tar ett tag att skriva, mest med tanke på att jag rev upp det under kvällen. Hade ju läkt så fint..

Adam kom hit iallafall så vi började kvällen med att spela poker som jag förlorade ganska snabbt på. Därefter tankade vi hem en film och snackade lite tills vi fick besök av Alle. Vi såg då "momento" om jag minns rätt. En VÄLDIGT annolunda film där man verkligen var tvungen att hänga med. Den var dock inte dålig för det, tvärt om. Rätt spännande faktiskt! När filmen var slut hade jag två trötta pojkar, halvsovandes i mitt rum. Så jag tog lite fina bilder som jag kanske inte borde lägga upp. Då får jag nog spö. Hur som helst lyckades de pallra sig hemmåt för ett litet tag sedan. Jag ska nog ta mitt pick och pack och lägga mig snart.


Alex ft. Y-ass - Du hast den schönsten Arsch der Welt



Ja, här har vi en tysk låt som vi lyssnade på på tyskan för ett tag sedan. Är rätt roligt att kunna tyska då man förstår vad de sjunger, men jag kan väl säga vad den heter iallafall " Du har den snyggaste rumpan i världen" för att skriva det så "vackert" som möjligt. Lite roligt är det väl att vi lyssnar på en sådan låt under skoltid?

Do you remember me?

Jag har nu varit så duktig och städat mitt rum. Adam kommer nämligen hit ikväll och jag had väl inte tänkt skrämma honom det första jag gör. Så jag besparade honom den saken. Har en riktigt mysig julkänsla hemma då mamma nyss har gjort anisgrisar och allt julpynt är framme. Känns dock riktigt konstigt att julafton är om exakt tre veckor. Vad har jag gjort under denna höst egentligen?!

Idag har det varit en sådan dag då man har fått mycket bortgjort, men ändå haft så otroligt tråkigt. Tur att jag har en fin klass som kan lätta upp stämningen. Blev kull med stolarna(med hjul på) just före fysiklektionen. Jag var dock inte så deltagande, men Fredy skulle snåla om skjuts mest hela tiden. Jag fick mig också en riktig handskakning idag - ett vad av något slag. Får se hur det går. På tisdag tar det plats iallafall under våran 3 timmar långa danslektion med andra NV klassen och en TE klass. Spännande!

Ha en riktigt trevlig kväll gott folk :)




Titta vad jag hittade! Ännu en bild som tydligt visar att jag var riktigt brun i somras! Inte nog med det kan jag väl säga att mina naglar inte är lika fagra som kändisarnas är, men visst har jag en riktigt fin ring? Det är ingen västerbottensring utan en Skelleftering!

The fragrence of you

Fredag den 3/12-10

Vad tycker ni om min nya header? Slängde ihop den igår, just för att jag var så otroligt less på den andra. Så jag hoppas att denna kanske stannar lite längre. Jag är trots allt bra på att byta headers.

Sitter nu och redigerar lite i PS till mitt tema. Daniel och Maja gick ut, men jag valde att stanna inne och leka lite i PS. Får se hur det hela går. Kanske förstör jag bilderna totalt?



Bjuder på en aningen annorlunda bild.


I'm tired of proving you right

Jag kanske borde göra några tidsinställda inlägg så att ni har något att läsa om under dagarna. Fler bilder, citat och musik? Vad säger ni?

Jag gjorde bort lite matte nu under kvällen, sedan gick jag till Filip och såg en aning konstig film som vi la in kommentarer på. Vi börjar bli riktigt bra på det nu. Kanske ska ta och göra egna kommentarspår? Jag fick sedan ett sms av min far att skynda mig hem, så jag gjorde som jag blev tillsagd och vad står på uppfarten då jag kommer hem? En brummande skoter, redo att fara ut och åka med. Så halv tio ikväll for jag ut på vinterns första skotertur. Den blev dock inte så långvarig då pappa skulle ut och jobba natt, men det är alltid något! Har kvar lukten på mina kläder, wunderbar♥

Nu snart ska jag bege mig mot sängen, men det lär väl inte bli av som vanligt. Är ju helg imorgon och då ska jag försöka att vila ut, som om det egentligen skulle hända?


When I'm all alone waiting for you to come

Torsdag den 2/12-10

Julafton kommer med stormsteg och jag har bara två julklappar under min lilla gran. Såklart inte julklappar till mig, men till mina nära och kära. Känner att det börjar bli lite press på att köpa några. Mestadels med tanke på att jag inte vet vad jag ska köpa. SÅÅÅ..lite kris är det väl.

Idag gick dagen otroligt segt. Kanske för att jag på senaste tiden inte har sovit särskilt bra eller för att torsdagar är just..torsdagar. Höll på att somna på både engelskan och samhällskunskapen. Inte bra kan jag lova. Var tänkt att jag skulle vara med Filip ikväll, men vi får se om jag orkar. Är redigt trött och jag måste plugga på matten. Wunderbar! Jag känner verkligen hur jag LÄNGTAR till jullovet som kommer om några veckor.




All I need is you

Onsdag den 1/12-10

Godkväll små äpplen! Äntligen är jag hemma, nyduschad och fräsch. Eller ja, nyduschad iallafall och fullproppad med engelskaglosor till morgondagen. Känns bra!

Skolan gick i en rätt snabb takt och på FB skulle vi ta kort inne på Balderskolan till deras hemsida. Jag och Daniel kom dock fram till den ultimata idén att ta kort i källaren. Så vi släckte lamporna och sedan gjorde vi lite "zombie" tema. Kan säga att bliderna blev riktigt bra och riktigt läskiga. Kanske lägger upp någon bild på fredag då jag mest troligt kommer att sitta vid PS och redigera dem lite. Resterande skoltid gick på nolltid och helt plötsligt var jag på väg till min kusin. Fixade rätt snabbt hennes bloggdesign, som dock inte riktigt ville "Fastna". Så jag länkar den senare då vi har fixat det hela. Därefter beställde vi pizza och skrattade gott åt små planer vi har. Kommer att bli spännande kan jag säga och hela jag var pirrig hela kvällen! Du vet vad jag menar Elin ;)

När jag sedan kom hem fick jag till min stora lycka se att mina bilder hade kommit. Så jag öppnade paketet snabbt och kollade genom alla vackra bilder. Åh, vilka minnen man får alltså!

Nu ska jag bege mig mot sängen strax och kolla genom dem igen. Var trots allt över 60 bilder jag framkallade, så jag får ta och gruppera dem lite.




RSS 2.0