All I need is you

Onsdag den 1/12-10

Godkväll små äpplen! Äntligen är jag hemma, nyduschad och fräsch. Eller ja, nyduschad iallafall och fullproppad med engelskaglosor till morgondagen. Känns bra!

Skolan gick i en rätt snabb takt och på FB skulle vi ta kort inne på Balderskolan till deras hemsida. Jag och Daniel kom dock fram till den ultimata idén att ta kort i källaren. Så vi släckte lamporna och sedan gjorde vi lite "zombie" tema. Kan säga att bliderna blev riktigt bra och riktigt läskiga. Kanske lägger upp någon bild på fredag då jag mest troligt kommer att sitta vid PS och redigera dem lite. Resterande skoltid gick på nolltid och helt plötsligt var jag på väg till min kusin. Fixade rätt snabbt hennes bloggdesign, som dock inte riktigt ville "Fastna". Så jag länkar den senare då vi har fixat det hela. Därefter beställde vi pizza och skrattade gott åt små planer vi har. Kommer att bli spännande kan jag säga och hela jag var pirrig hela kvällen! Du vet vad jag menar Elin ;)

När jag sedan kom hem fick jag till min stora lycka se att mina bilder hade kommit. Så jag öppnade paketet snabbt och kollade genom alla vackra bilder. Åh, vilka minnen man får alltså!

Nu ska jag bege mig mot sängen strax och kolla genom dem igen. Var trots allt över 60 bilder jag framkallade, så jag får ta och gruppera dem lite.




Kommentarer
Postat av: olivia

Jag saknar dig med raring!

Hur mår du? (L)

2010-12-02 @ 09:01:54
URL: http://oliviaak.blogg.se/
Postat av: eeeelin

Ska se till att ha en ny plan på g snart! :D

2010-12-03 @ 17:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback