I'm calling out to you again

Ajsan bajsan, nu går statistiken ner igen! Fanns tydligen ingenting intressant med denna blogg - synd. Kul att några kikade in iallafall och kunde göra min dag en aning bättre just då för tillfället :)

Som sagt spenderade jag kvällen hemma hos Simon med härliga människor. Dvs. Simon, Olivia, Victor, Adam, Erica, Julia och Anton. Vi tittade bl.a. på hockeyn och en riktigt bra "fighting" film. Fast egentligen är jag ingen som är för våld, men det var väl några snygga skådespelare att lägga ögonen på, hehe. Jag hade även tur att jag fick skjuts hem av snälla Julia och Anton som frågade mig så snällt. De tyckte synd om mig som annars hade blivit tvungen att gå hem. Egentligen har jag inget emot att gå, men blir man erbjuden så tackar man(eller jag) såklart ja.

Sedan måste jag tacka för kommentarerna om bilderna jag tog tidigare samt kommentaren om mitt utseende. Det gjorde mig helt klart glad och gjorde mig lite varm om hjärtat också :)

Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Vet inte vad som händer imorgon. Ska nog kolla genom bokrecencionen och sedan börja på tyskauppsatsen vi har tills på torsdag. Ska nog gå rätt fort, men att skriva en uppsats på 220-250 ord på ett annat språk än svenska/engelska är en utmaning.




Kommentarer
Postat av: Timwallmark

Mycket bra film :D

2010-12-12 @ 14:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback