Ny header

Nu har jag gjort en ny header till Elmira. Den ser ut såhär:



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Annars klickar ni här.

Nu hade jag tänkt borsta tänderna och göra mig sängklar. Imorgon börjar skolan om och jag längtar faktiskt. Har nämligen volleyboll på gympan. Vilket gillas starkt!


Omgjord blogg

Nu har jag fixat om bloggen lite. Har alltså gjort den bredare, just för att inläggen blev så otroligt långa och ihoptryckta, då jag lyckades få dem långa. Så nu har jag som sagt gjort den bredare samt lagt upp en utav mina favorilåtar just ovanför visningsbilden. Lyssna gärna, och njut!

Vad tycker ni, blev det bättre eller sämre?


Skottning

Söndag den 31/1-10

Nu är det sista dagen i Januari. Det var inte länge sedan nyårs var. Gud vad tiden går fort. Är smått jobbigt att helgerna främst går sjukt fort, men loven kommer desto snabbare. Så jag ska nog inte klaga.

Idag på förmiddagen har jag skottat hela våran uppfart. Känner mig smått duktig och slutkörd, men skönt var det. Blev att skotta istället för träningen, vilket var ett minus, men imorgon är det träning igen och den ska jag fara på. Känns great!

Nu hade jag tänkt gå ner och baka morotskaka. Mmm delicious!


Långt ifrån död

Blev inte att jag var med Adam ikväll. Stackarn var nämligen sjuk=/ Så det blev att fara på filmkväll hos Victor istället tillsammans med Linnea och Ville. Vi såg två filmer som var..sjukt skumma och ja..B-filmer skulle jag helt klart vilja säga att de var, men många skratt fick man sig iallafall!

Jag fick även ett sms av Carro i min klass att Hans i Robinson vann hela tävligen. Han som är från Skellefteå och allt. Duktigt jobbat Hans!



Som det står ovan så gör han väl oss en aning mer stolta än andra människor i Sverige. Det skulle i sådana fall vara hans familj som förmodligen skrek och grät av glädje då de fick veta att han hade vunnit. Så vi Skellefteåbor kanske hamnar på andra plats?

Nu ska jag lägga mig och läsa på en ny bok jag började med förra natten.



Detta är den tredje boken av..tre? Ja jag kanske ska ta och berätta smått om min lilla historia om denna otroligt underbara bokserie?

Första boken "Levande begravd" fick jag höra om på radion då vi var ute på bilsemester med familjen. Man fick höra en bit av första kapitlet och jag fastnade direkt. Så jag gick till biblioteket efter resan och lånade hem den, läste den och blev fast! Detta var i 7:an tror jag. Åren gick och under bilsemestern ner till min syster i Ljusdal gick vi in på en liten bokaffär och kollade runt. Vad hittar jag inte där? Jo ANDRA boken i serien. Jag som inte ens visste att det fanns någon uppföljare? Så jag köpte den, började läsa och insåg bara efter några kapitel att den skulle slå första boken med många hästlängder. När jag då hade läst klart den blev jag såklart ledsen över att den var slut, men det fick jag leva med. Jag började gymnasiet och under julhandeln så gick jag in på Bokia för att vänta på Elin. Jag går runt ett tag och ser plötsligt boken ovan stå bland nyinkommna böcker. Jag kände att mitt hjärta slog ett extra slag. Så jag sms:ade mamma och bad hon skriva upp den på min önskelista. Som tur var fick jag den i julklapp. Så nu har den bara legat i min bokhylla och väntat på att jag skulle öppna den och kliva in i dess värld.

Det komiska med det hela är att alla tre böckerna är upptäckta på tre helt olika platser och på tre olika vis. Jag har aldrig letat efter dem, ändå har de varit framför ögonen på mig eller så har jag lyssnat på en början som fängslade mig.

Nu ska jag sluta babbla om böcker. Antar att det bara är jag som är en typisk bokmal. Kanske passar till att jag också går Natur?


Dagens roliga fakta


Inte länge kvar nu!

Lördag den 30/1-10

Goodmorning! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Har sovit sjukt gott inatt. Man känner hur sliten man blir under dagarna, skolan ni vet, men nu är det inte länge kvar. Januari är snart slut, sedan ska vi gå februari, mars, april, maj och en liten del av juni. Sedan är det sommarlov! Det känns ruskigt skönt. Sedan att sportlovet respektive sportlovet snart är här gör saken superbra.

Nu under dagen blir det att plugga biologi, prov på onsdag. Sedan skulle jag vara med Adam ikväll. Blir nog riktigt bra :)


tjejkvällen

Fredag den 29/1-10

I'm home apples! Har haft en sjukt rolig kväll idag med några brudar från klassen. Blev att laga tacos, lyssna på musik, dansa och bara snacka. Kände att det verkligen behövdes. Ska slänga upp några bilder eftersom jag ine vet vilka bilder jag får lägga ut. Så ni får nöja er med detta otroligt korta inlägg samt några få bilder.







Nu väntar sängen.




Tjejkväll

Imorgon är det fredag. Gu se skönt(uttalas precis så som det står, norrländska ni vet). Jag kommer inte hem efter skolan utan stannar kvar och pluggar lite biologi. Sedan sticker jag, Carro, Ramona, Elmira och Johanna in till stan för att köpa lite smått och gott till kvällen. Blir nämligen en liten tjejkväll hemma hos Johanna. Det blir nog supermysigt! Ska ta med mig kameran och försöka att ta några bilder iallafall. Om jag sedan laddar upp dem är en helt annan historia. Hur som helst kommer inte uppdateringen att vara den bästa imorgon. Så ni får väl hålla utkik, kanske lyckas jag få låna Johannas dator? Det återstår att se.



Med denna bild säger jag godnatt och sovgott!

Congratulations

Torsdag den 28/1-10

Jahapp, så har de ändrat utstyrseln på blogg.se. Jag blir alltid lika förvirrad och besviken då de gör om. Jag som nu har börja vänja mig, så ska de förstöra och göra nytt. Inte okej alltså!

Idag på gympan hade vi skridskor. JAG SOM ÄLSKAR SKRIDSKOR! Visserligen var det gaalet kallt ute, men det hindrade varken mig eller någon annan för att delta. Carro var pr0 på att åka och jag var väl någonstans där mellan. Kan inte säga att jag var dålig. Snarare mot bra, om jag ska vara HELT ärlig. Sedan har vi en grymt bra klass också, som gör gympalektionerna så otroligt roliga! Ta åt er klasskamrater(om nu några utav dem läser den vill säga).

For sedan på sången efter maten. Kändes skönt att få börja sjunga, även fast halsen inte är riktigt okej. Är ganska hes nu om ni är intresserade, men det var helt klart värt det! Började sjunga två nya låtar idag, en utav dem är en utav mina favoritlåtar, "No Doubt - Don't speak". Underbart är ordet!

Vet ni vad som är speciellt med denna dag? Jo, om en månad fyller jag år! N000t. Nämen min blogg fyller två år den 28 februari. Så jag ska väl fira den liite nu med ett "Hipp Hipp Hurra". Med detta avslutar jag detta inlägg.





Es ist nicht gut zu trainieren, wenn du krank ist.

Jag visade mobilen för pappa idag. Så det blir nog så att jag ska köpa den. Observera att det är Jag som ska köpa den, inte mamma eller pappa. Här får man köpa det man behöver minnsan^^

Har nog inte så mycket mer att skriva om för kvällen. Nu ska jag göra mig sängklar, sedan lägger jag mig för att sova. Ska bara göra lite situps, armhävningar osv. Känner att jag börjar vara i form för det nu. Är inte bra att träna då man är sjuk.



Dagens roliga fakta


Bloggtorka som de äldre bloggarna säger.

Onsdag den 27/1-10

Vet ni vad jag lyckas glömma på skolan? Biologin.. Inte bra detta! Skulle även kolla upp massor utav saker till grupparbetet som vi har börjat på också. Känner mig lite småirriterad just nu, men jag ska nog lyckas kirra detta ändå! Nästa biologilektion är på fredag, så då hinner jag kolla upp fakta samt fråga om sådant som är oklart inför provet.

Känner att min blogglust nu inte är på topp. Så jag lägger upp den senaste ICA-reklam filmen samt dagens roliga fakta. Skriver senare, eller inte alls idag.




Dagens I-landsproblem

Känner att min blogg har börjat bli tråkig nu igen. Kan bero på att jag inte gör alls mycket nu under dagarna. Blir att göra lite läxa, träna inför prov osv. Som då påminner mig att jag ska börja plugga inför biologiprovet som är nästa onsdag. Har en regel att alltid börja en vecka före så att man kan bocka av och se vad man kan och inte kan.

Jag råkade he upp såret idag. Eller egentligen är det ju "öppet" eftersom jacket blev så djupt och brett, men det hade väl lyckats lägga en tunn hinna av blodplättar över sig, men så skulle man duscha ikväll och "sprättar" upp alltihopa. Kan just och pass skriva med långfingret nu. Tar ont varje gång jag trycker med det. I-landsproblem, here I come!


Individuella valen

Tisdag den 26/1-10

Så gick tisdagen lika fort som måndagen gjorde, nästan. Den sista timmen av skolan var rent ut sagt skitjobbigt att gå genom. Vi fick alltså information om valen till åk 2 och åk 3. Individuella val osv. Det var intressant de första 20 minuterna, sedan orkade man nästan inte lyssna längre. Hon sa att det skulle ta tjugo minuter, men det tog tjugo minuter OCH EN TIMMA. Man var ganska less i slutet kan jag säga er. Tur att man har gjort bort det.

Nu ska jag skriva klart kemilabben, sedan får vi se vad som händer under kvällens gång.


Guldbaggen

Kemin var gjord på tio minuter och tyskauppsatsen på en halvtimma kanske? Så vid sju var jag klar, redo för kvällens aktiviteter. Att sitta vid datorn och se på tv. Kul liv man har? Nja, jag skulle inte vilja påstå det. Inte för tillfället iallafall, men det ska väl bättra sig! :)

Såg Guldbaggen ikväll(en gala för er som aldrig sett/hört talas om den). Riktigt intressant att se de olika svenska skådisarna som vi faktiskt har här i Sverige. En som jag är sjukt imponerad utav är Noomi Rapace.



Här har vi henne! Hon har en unik stil och karaktär som gör att hon sticker ut från mängden. Man märkte det speciellt på galan då hon hade en svart, "hålig" klänning som var helsvart. Jag blir imponerad att hon vågar vara sig själv utan att bry sig om vad de andra tycker och tänker. Sedan ska jag väl inte berömma henne för hennes tal, inte särskilt imponerande, men jag antar att hon var nervös. Det enda hon sa var "Tack, Tack, Tack, Tack..". Efter det gick hon. Fast jag ska nog inte klaga. Om jag själv skulle ha varit hennes situation just då skulle jag nog...svimmat, helt klart!

Någon jag blev förvånad över att se på galan var att självaste Mr. Stellan Skarsgård var med och delade ut ett pris. Det är inte ofta man ser honom här i Sverige(även fast han bor nere i södra Sverige och jag här uppe i norr), men det jag mer syftar på är väl att han mer syns i utländsk tv och i filmer. Även fast han har varit med i Arn, så hör man inte någonting om han längre. Fast, alla skådisar ska väl få ha lite egen fritid också.




En lyckad quinna jag är!

Måndag den 25/1-10

Godkväll! Så var första skoldagen bortgjort och fort gick den också minnsan! Den var faktiskt riktigt okej idag, förutom mitt kuttsår på mitt långfinger på vänstra handen. Så duktig som jag är ska jag skynda mig på toa innan fysiklabben började(först kemilabb, sedan fysiklabb direkt efter). Jag stänger låset och lyckas på något förunderligt vis skrapa upp hela (okej inte hela) långfingret så att det tokblöder. Jag inser dock inte såret förrän jag skyndar mig till fysiken. Så jag skyndar mig åter igen in på en toalett, tar massor utav papper och virar det runt fingret.

Annars då? Var inte med på gympan idag p.g.a förkylningen, så jag, Ramona och Elin satt och kommenterade Volleyboll "matchen" som spelades. Mycket trevligt var det med mycket skratt också. Ett plus för dagen helt enkelt! :)

Nu ska jag göra kemin, sedan ska jag fortsätta på min tyska uppsats..


Årets första prov

Så har sista dagen på helgen börjat lida mot sitt slut. Veckorna går verkligen rasande fort nu! Vi har redan gått skola i två veckor, jag minns knappt att vi har haft jullov. Känns sjukt konstigt att vi är inne på vecka 4 imorgon. Då börjar pluggandet inför årets första prov(av mååååånga).

Imorgon blir det varken någon gympa eller fotbollsträning för mig. Måste bli frisk först så att jag kan börja igen på allvar. Istället för att gå omkring och vara halvsjuk hela tiden. Sedan måste jag ju komma igång med sången nu också. Känner mig lite halvtaskig i halsen fortfarande, så jag måste peppra med halstabletter så att jag orkar med att sjunga på torsdag. Halsont brukar ju ha egenskapen att sitta kvar ett bra tag..

Nu väntar sängen på mig. Ska bli sjukt skönt att åter igen få sova. Även fast jag hade världens mardröm inatt. Huvva, hemska tankar man har i huvudet ibland!

I miss you..




Tyskauppsats

Söndag den 24/1-10

Godmorgon! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit underbart gott! Somnade vid två och vaknade vid halv elva. Helt okej för mig. Får bara hoppas att jag lyckas somna ikväll. Så att jag inte ligger vaken till..någon gång.

Nu på förmiddagen har jag suttit och skrivit på min tyskauppsats. Vi ska beskriva hur våran partner ska vara, på 150 ord. Det låter inte särskilt mycket, men då man skriver på ett annat språk, speciellt på tyska, så är det svårt. Just för att man inte kan "ordbajsa". Sedan måste man hålla koll på grammatiken också. Ändå tycker jag att tyska är riktigt roligt.

Jag har även en kemiläxa som jag måste ta itu med. Den är dock bara två uppgifter som vi skulle göra hemma, just för att vi skulle se om vi hade fattat vad vi håller på med. Så den ska nog gå snabbt att göra. Sedan får vi se vad som händer. Har tänkt gå ut och gå iallafall. Missar nämligen fotbollsträningen idag för att jag fortfarande är förkyld. Jag som är en person som vill röra på sig mår man inte bra av att bara sitta inne och inte göra någonting. Så jag känner att jag måste ut och gå!


Miljöproblem

Man läser ofta i tidningar, kvällstidningar och lyssnar på nyheterna att vi ska vara miljövänliga. Att vi ska ta vara på våran jord. Är det många som gör det? Jag tror att många inte har insett det farliga med uppvärmningen, de tänker att det inte är så farligt, inte än. Att de kan vänta i några år till innan de kan börja vara miljövänliga.

Nu påstår jag såklart inte att alla människor är så! Det finns många otroligt engagerade människor runt om i världen som vill att folk ska inse - Någonting måste göras och det är nu! Tyvärr kommer inte deras talan ut lika mycket som de vill. Vilket är otroligt synd.

Har ni någonsin funderat på varför det blir översvämmningar? Varför det blir jordbävningar? Det är någonting jag själv funderar över och har kommit fram till slutsatsen - Uppvärmingen/Växthuseffekten. Allt kan dock inte bero på det såklart, men jag tror att mycket faktiskt gör det! Jordbävningarna och översvämmningarna har ökat kraftigt från förr. Såklart har jag ingen klar statistik, men det är ganska uppenbart, eller? Så varför gör vi ingenting? Som jag skrev ovan tror jag att de flesta inte har insett det stora problemet, de har inte fattat vad som egentligen händer med våran värld. Den håller på att gå under, sakta, men säkert. Våran värld kommer inte att finnas för evigt, vilket är en otroligt hemsk tanke nu när man tänker efter. Dock var det inte det jag ville komma fram till nu. Det jag menar är att man måste börja nu, inte senare, NU!

Hur ska man vara miljövänlig då? Själv släcker jag lampan efter mig då jag har varit på mitt rum t.ex. Vad ger det att ha lampan tänd där inne då jag inte ens är där inne? Försöker också att spara på papper, kopierar alltså inte ut onödiga saker som jag egentligen kan skriva av för hand. Då jag ska på affären går jag och ber inte om skjuts. Även på sommaren. Då försöker jag att gå mycket istället för att köra moped eller be om skjuts. Sedan då man har gått ofta och långt kan man "unna" sig att ta moppen en gång eller annat. Försöka att lägga upp en slags plan.

Tänk om alla människor kunde försöka med det?

-Samåka till jobbet.
-Kopiera inte ut onödiga papper som man egentligen inte har någon användning utav.
-Släcka lampan.
-Köpa närproducerade livsmedel.

Listan kan göras lång, men redan efter dessa tre punkter kan man se hur mycket man skulle kunna spara på miljön. Livsmedelsfrågan är ganska stor. Folk har börjat bli mer snåla mer pengarna. Därför köper de livsmedel som har transporterats långt, men som är billiga=mycket utsläpp. Kan man inte lägga till en eller två kronor och få livsmedel som kommer från närheten?

Jag låter säkert som en riktig miljöförsvarare nu. Det är jag inte, inte så mycket som man kanske skulle kunna tro. Men jag kände att det var dags! Jag har kring 50 unika läsare per dag. Ni 50 läsare borde ta in det jag har skrivit och borde börja tänka efter. " Ska jag börja nu, eller senare?". Själv började jag tänka miljövänligt för kanske ett år sedan och intresset har bara ökat. Miljö ÄR ett intressant ämne, just eftersom det berör oss alla. Hur mycket man vill eller inte vill det.



Jag hoppas att texten inte blev allt för jobbig att läsa. Jag skulle egentligen kunna mycket mer, men det skulle ni inte orka läsa. Så det får räcka såhär. Jag hoppas innerligt att ni tänker efter. Att NI också försöker, sakta, men säkert. Det behöver inte vara stora saker, men det är någonting iallafall!


En ny mobiltelefon

Eftersom min andra mobil är..ja död och ska slängas. Så måste jag kolla om en ny. Har kollat omkring på olika sidor och fastnat för en mobil, som är miljövänlig och säljs för ett hyffsat billigt pris. Den har även det jag söker efter!



Den heter alltså Sony Ericsson J105 Naite. Den är gjord utav återvunnet material och skickar inte med någon pappersmanual. Manualen är inbyggd i telefonen. Den kostar på Elgiganten 1490:- vilket inte är sådär jättedyrt. Ska snacka med pappa och höra vad han säger. Han brukar kunna mobiler.

Om någon utav er läsare har en sådan, eller har hört talas om den. Vad säger ni, är den bra eller dålig? :)


Google Maps

Lördag den 23/1-10

Hola! Klockan är lite över två, redan? Känns som att timmarna bara flyger förbi nu, just för att det är helg. Man hinner verkligen inte njuta utav "ledigheten". Skulle gärna vara ledig tre dagar istället för två dagar. Gud så underbart det skulle vara!

Lyckades faktiskt sova sjukt bra inatt. Somnade vid halv ett och vaknade halv tio. Nio timmars sömn alltså! Inte illa. Fast jag kunde ha sovit längre också. Min lillebror satt nämligen vid datorn(som är utanför mitt rum) och kollade på Google Maps. Han ropade på pappa stup i kvarten och skulle visa någon människa han hade hittat. De har ju lagt upp ett nytt "programm" så att man kan gå omkring på gatorna och kolla sig omkring. Han hittade även jag och Rebecka som var påväg till en fotbollsmatch. Smått coolt tycker jag^^



Här är vi då. Jag minns till och med bilen som körde förbi oss med kamerorna på taket. Lite kul att man inte misstänkte någonting då man väl såg den.

Förkylningen börjar lätta lite. Nu hostar jag bara och har väldigt mycket lock för öronen som inte vill försvinna. Jag beter mig nästan som en döv, för inte hör jag mycket.


Sussa sött sussie

Huvva vad jag fryser! Nu ska jag lägga mig under täcket och än en gång försöka att sova. Förra natten rann det ur näsan hela, HELA, tiden. Så mycket sömn för mig blev det inte..

Sovgott kära läsare :)


Dagens roliga fakta


Semla!

Jag glömde berätta att jag igår åt årets första semla! Känns som att man tar allt som "årets första".

-Årets första natt.
-Årets första semla.
-Årets första skoteråkning.

Ja listan kan göras lång, men det orkar man inte gå in på. Det blir bara för mycket! Antar att det var allt jag ville med detta inlägg. En sak ni måste veta om mig: JAG ÄLSKAR SEMLOR! Det kanske var därför jag gjorde det här inlägget?



Komsikomsi lilla semla!


Inriktningar

Fredag den 22/1-10

Så är det äntligen helg! Känner verkligen hur jag har längtat och gissa vad? Jo vi har läxa över helgen! Förvånad? Onej..

Hela skoldagen var jag dålig och kände att jag bara ville lägga mig och sova. Elin, Carro och Emelie ville skicka hem mig, men jag höll mig kvar på skolan trots allt. Vill verkligen inte missa någonting! Varför jag också for till skolan idag var för att vi skulle få veta om valet till tvåan och trean. Ja natur har också olika inriktningar!



Vad jag ska välja? Jo jag funderar starkt på Naturvetenskap. Fast miljövetenskap verkar också intressant, dock får man inte lika bred "utbildning" utav det. Så jag inriktar mig på Naturvetenskap. Vi fick även veta vad som behövs för att komma in på olika högskolor och då behövde man Fysik B för att komma in på läkarlinjen, som jag har funderat på. Huvva säger jag bara! Men det är nog värt det, eller? Det var faktiskt ganska intressant att kolla upp alla de olika inriktningarna(på högskolan alltså) och se vilka kurser man i sådana fall skulle läsa! :)

Förkylningen har inte gått över, som ni kanske förstod tidigare. Jag har snorat hela dagen och hostat. Mina klasskamrater måste ha lessnat på mitt eviga hostande och snörvlande..

Nu ska jag och mamma snart äta. Sedan ska vi in till stan och fixa med någonting mamma och pappa hade beställt.


En gammal hederlig förkylning.

Snoret rinner ner för näsan. Halsen skriker ständigt efter halstabletter och ögonlocken vill bara stängas. En jobbig kombo vill jag lova, speciellt då det började redan efter middagen. Då jag pluggade på våra 78 engelskaglosor som vi ska kunna tills imorgon.. Jag överlevde dock, men det var inte långt ifrån att jag skulle ha somnat där jag låg på golvet och skrev engelskaglosorna. Ja, jag har en tendens att göra mina läxor på golvet istället för att vara en mer "normal" person som gör läxorna på ett slags bord.

Nu ska jag tvätta bort resterande smink i ansiktet. Har inte gråtit. Det har bara runnit grymt mycket ur ögonen så hälften utav allt smink är utkletat i ansiktet. Ingen vacker syn vill jag lova.

Nu väntar sängen mina små äpplen. Ta hand om er! :)


Livet leker som de gamla pensionärerna brukade säga.

Torsdag den 17/1-10

*host host*. Här har man blivit sjuk! Kunde knappt sova inatt för att halsen sved och retade. Så någon djup sömn fick jag inte inatt heller. Känner att jag gick på sparenergi idag. Kändes inte särskilt bra nu då jag även var sjuk.

Jag for alltså till skolan om ni inte förstod det då ni läste texten ovan^. Kände att det var på gränsen, men jag var nästan tvungen att fara. Vill helst inte missa någonting. Dagen gick hur som helst väldigt trögt och jag kände att humöret svängde från glad till pisst off. Datakunskapen ska vi inte ens snacka om. Säger bara såhär: SKOLANS DATORER KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN!

Sedan skulle vi ju ta oss från Balder till Kaplan, i -15 grader. Visserligen är det inte jättemycket, men för en som har ont i halsen och rinner snor ur näsan, blir det jättejobbigt! Ramona hade dessutom dubbelt så ont i halsen som mig, så det var riktigt synd om henne! Resten utav dagen var..helt okej.

Snackade nyss med en snubbe(byter samtalsämne rätt snabbt..heh.) som säger att jag har kletat in min förra mobil(den som vi skickade in på lagning) i någon grön sörja. Så att det var därför den gick sönder. Det är alltså ingen garanti på den, så antingen slänger de den eller så skickar de tillbaka den i det skick vi skickade in den i. Konstigt tycker jag! Känner att jag blir smått förbannad..

Nu ska jag sluta skriva och börja med engelskaläxan, som för övrigt består av ungefär 50 glosor. Livet leker!


Förkylning på G?

Jag har börjat känna av en viss retning i halsen. Jag hoppas innerligen att det inte är någon förkylning som kommer sig smygandes. Kände verkligen inte för att bli sjuk nu! Har även hostat lite smått och nyst. Får hoppas att det bara är något tillfälligt.

Nu ska jag lägga mig och läsa genom kemiboken och öva på tyskaglosorna. Sedan ska jag sova gott. Förra natten vaknade jag stup i kvarten, vilket resulterade i att jag höll på att somna på engelskalektionen. Inte bra Madde, inte bra!


Är det gräsklipparen?

Jag saknar att vara ute och brumma med moppen. Att bara kunna fara vars man vill. Visserligen är det inte miljövänligt, men bättre att ta moppen än att ta bilen! Sedan kan man ju alltid gå om det inte är allt för långt, men det var inte poängen med detta inlägg. På något vis har jag börjat sakna sommaren, även fast vintern nästan klår sommaren! Jag saknar min älskade moppe som nu står inne i garaget och bara väntar på att få fara ut på nya upptåg!



Här är den ju! Visst, den är inte världens bästa och man kan verkligen inte lita på den. Ibland vill den verkligen inte starta, men på något sätt har en en plats i mitt hjärta. Långt där inne!

Küsse

Antikens ord

Onsdag den 20/1-10

Visst går dagarna fort? Det är redan onsdag eftermiddag och snart torsdag, vilket innebär helg. Känns super! Skulle dock inte förvåna mig om vi fick någon läxa över helgen. Det hör inte till ovanligheterna om vi säger så.

Nyss fixade jag lite med min blogg, uppdaterade mig själv om vad som är vad i stilmallen osv. Försökte få den vita kommentarrutan svart, men det försöket misslyckades. Får ge mig på den senare då jag orkar tänka. Just nu känner jag inte orken och lusten med att eventuellt förstöra hela bloggen. Enbart för att få till den lilla vita kommentarrutan. Istället hade jag tänkt lyssna på musik och chilla tills maten står på bordet och väntar på mig(visst lät jag lite manlig där? :O). Efter det väntar kemin..*suck* och tyskan.

Jo förresten! På svenskan idag skulle vi ha en liten muntlig redovisning om den antika teatern. Jag skulle då beskriva tre ord som används i dagens svenska: Lyrik, dramatik och epik. Eftersom den munliga redovisningen bara var ett litet arbete, vilket gav oss mindre tid att hitta fakta till, så blev det lite bråttom med att få fram några stödord. Hur som helst så gick gruppernas ämnen ihop med varandra. Så i slutändan då våran grupp, den näst sista, skulle prata. Fanns bara dramatiken kvar att förklara. Jag fick nog säga två meningar, sedan var jag klar. Kändes smått snopet och oengagerat. Det jag syftar på är att läraren måste ha trott att jag inte hade gjort det jobbet jag skulle. Så under redovisningen fick jag säga "Eftersom Epik och Lyrik redan har förklarats har jag bara Dramatik kvar att förklara..".

Ni kanske inte finner någonting intressant med detta. Det enda jag kan se är att våran lärare, inte är sådär jättebra. Annars skulle inte ämnena ha gått ihop med varandra så mycket, som de faktiskt gjorde!



Küsse

Skotern säger brumm brumm!

Så nu har man tagit sin "oskuld" med att köra(åka) skoter för i år! Var en helgalen kväll med Rebecka, Elin, Linnea, Ville, Victor, Jonte och Frans. Blev skratt, snack och skoter! Måste säga att Jonte är en väldigt galen grabb. Han körde fortare än vinden så att tårarna rann ner för kinderna. Sedan är han så otroligt smal, så jag trodde för en liten stund att jag skulle krama ihjäl honom, men vi tog oss tillbaka levande. Otroligt nog! Så nu luktar man skoter, vilket jag ger många tummar upp för(Y)



Nu ska jag borsta tänderna och sedan fixa lite med svenskan. Efter det väntar sängen, som alltid :)

Küsse

Bilddddeeeeer




Ena bilden är tagen(den första) då jag nyss hade köpt min kamera och den under är tagen för..en vecka sedan?

Küsse

Virus

Tisdag den 19/1-10

Hallå! Jag ursäktar min dåliga uppdatering. Har försökt att ta bort någonting som min dator påstår är ett virus. Den påstår alltså att Spotify är ett virus. Nej jag är inte så dum att jag inte vet att ett virus kan ha lagt sig i någon slags fil. Det går bara inte att få bort virusen. Helkonstigt. Antar att jag är dålig med datorer om jag inte lyckas komma på vad felet är.

Idag slutade vi halv tre, vilket var riktigt skönt! Ändå lyckas man inte ta sig hem förrän vid halv fyra. Alltså att man är hemma så någon gång. Hoppade nämligen på tio i tre bussen och den var smockad kan jag bara säga. SJUKT smockad. Ibland fattar jag inte varför busschaufförerna inte gör någonting åt saken. Varje tio i tre buss är smockad, så de kanske kan försöka att lägga någon rymmligare buss vid den tiden ut till skelleftehamn?

Nu ska jag börja med tyskan och kemin, sedan ska jag kolla upp lite fakta till svenskan. Efter det skulle jag eventuellt ut och grilla med nå folk. Får se vars, när och..hur.

Küsse

Rishög

Ögonlocken orkar inte hålla sig öppna, kroppen värker efter ett jobbigt fotbollspass, håret är..ja vad är det? Risigt som alltid. Så nu ska jag krypa ner i sängen för att sova. Funderar också lite över att klippa mig. Klippa upp mitt annars otroligt risiga hår och försöka att få någon slags ordning på det. Får ta och ringa till min kusin och höra om hon kan klippa mig. Hon jobbar nämligen som frisör på Karma här i Skellefteå!



Ser ni, ett enda stort och helt oregelbundet ris! Detta behöver klippas och det är snart!

Küsse


It could be wrong

Måndag den 18/1-10

Jag ville verkligen inte kliva upp från sängen i morse. Så jag snoozade lite extra länge, vilket var riktigt skönt! Vi hade även älgar utanför huset i morse. Då vi fikade på morgonen var det spår över hela tomten, vi lyckades dock inte se dem. Det var pappa som hade sett dem på morgonen före han for till jobbet. Min lillebror var vettskrämd..

Skolan funkade väl, hade ett stort hål mellan halv tio och tolv. Så jag och några till satt och snackade om allt mellan himmel och jord, hah. Där vi emellan också åt lunch såklart! Matten fungerade och på gympan senare hade vi skidor. Jag som ÄLSKAR SKIDOR! Okej, kanske inte älskar, men gillar väldigt mycket då! Så jag, Joel, Carro, Oscar och Emelie brummade iväg före de andra. Lyckades faktiskt trilla den här gången också, haha! Jag hatar backar med svängar i hädanefter, men mest snöig var jag väl ine. Det var nog carro, hehe.

Efter gympan hade vi svenska och efter det sprang vi till bussen. Jag skyndade mig att äta middag och byta om, som bara gick på TIO minuter nu, sjukt! Sedan for jag på träningen med A-laget. Så nu har jag lyckats få träningsvärk i ryggen igen! Nu är det dock mer utspritt än vad det var sist. Nu känns det ju faktiskt mer normalt, där jag har träningsvärk alltså.

Nu ska jag börja med tyskaläxan och kemiläxan. Sedan blir det nog att sitta framför tv:n. Det blir nog finfint.

 

Küsse

 


Snöbus

Kvällen har spenderats med Elmira. Vi var ute och åkte i snön, vilket var ett tag sedan man gjorde! Ett helt år sedan, om inte mer. Kul var det iallafall! Man kände sig som ett barn igen med snö i ansiktet och under alla kläderna. Sedan fick man väl ta på sig endel smällar, men som tur var fanns det pudersnö vi landade i. Så vi gjorde oss väl inte illa, inte så mycket. Vi tog också endel kort.



Jag hade alltså håret uppsatt. Har inte blivit skallig på sista tiden om ni trodde det!






Tog även denna otroligt fina bild på Elmira. Eller egentligen är jag med, men jag förstörde bara bilden. Så jag klippte bort mig själv^^

Nu snart blir det att hoppa isäng. Skolan börjar om imorgon efter en helg som har gått sjukt fort. Har vi ens haft helg?

It's time to forget the past.

Küsse


GRATTIS LINN!

Söndag den 17/1-10

Hallå! Hur är det med er? Själv är jag väldigt trött. Har inte blivit så jättemycket sömn under den här helgen. Fast åtta timmar kanske är hyffsat mycket? Ja alltså jag har inte sovit åtta timmar sammanlagt, utan åtta timmar per natt ungefär. Jag som hade tänkt sova ut och ta tillbaka den sömnen man förlorar under skoldagarna, men inte gick det inte!

Helgen har ändå varit riktigt skön, även fast sömnen inte blev den bästa. Vi for till mormor och morfar kring tio på morgonen igår. Somnade faktiskt inte under bildfärden, som jag hade befarat. Lyckades dock somna senare framför tv:n. En powernap så att säga! Vi firade ju iallafall morfar som fyller 75(han fyller år på onsdag, men vi firade honom nu i helgen eftersom vi inte kan fara upp på onsdagen). Blev mycket tårta, både smörgåstårta och vanlig tårta. Så man var rätt så mätt i magen!

Idag for vi och kollade på min lillebrors match, som började klockan elva i Norsjö. Så vi for från mormor och morfar vid nio och begav oss mot Norsjö. Ingen vinst blev det för dem, vilket var synd.. På hemvägen somnade jag och vaknade upp på en bilparkering på Ica. Ja inte bokstavligen på den, utan i bilen som stod PÅ parkeringen. Märkte även att en liten kille i bilen bredvid mig satt och tokstirrade på mig. Jag blev inte förvånad varför eftersom jag såg ut som en risig zoombie. Hoppas jag inte gav han men för livet bara.. :O

När vi kom hem stack jag direkt till Linn som fyller 17 bast idag!!! Grattis vännen! :)



Jag lyckades knåpa ihop två fina rimm till henne. Ett på paketet och ett på hennes kort. Blev själv väldigt nöjd över dem, eftersom jag inte är särskilt duktig på att skriva rimm. Hon blev glad för paketet, vilket var tur! Jag brukar alltid lyckas stressa upp mig och göra mig själv nervös, just för att jag tror att de jag ska ge presenterna till inte blir glada. Får ta och sluta med det!

Tror att jag avrundar inlägget här. Börjar inse att de blir bara längre och längre. Folk kommer snart inte orka läsa dem eftersom det blir hur mycket text som helst. Wall of text alltså!

Küsse

Hoho



Titta vad jag hittade! Det var längesedan man hörde den här! Lyssna och njut, eller så tittar ni bara på videon. Det går bra vad ni än väljer! :)

Küsse

Hey Dude! You have to see this!

Så nu har man sett filmen "Avatar" och jag säger såhär: HELT FUCKING AWESOME! Ursäkta, men jag vet inte hur jag ska kunna förklara den på andra sätt så att ni verkligen förstår - detta är en sjukt bra film!

Handligen är otroligt fin, man sluts verkligen in i deras relationer och känslor! Sedan är filmen så sjukt bra gjord. Jag har aldrig, i hela mitt liv, sett en sådan utförlig och detaljerad film! Man kan knappt tro att den är just det, datagjord. Ögonen är mest fantastiska. Just för att det är grymt svårt att få till det rätta "blänket" samt irisen i ögat, men de som gjorde filmen har klarat det utan några som helst problem! Hur ska jag kunna fortsätta? Näe jag vet faktiskt inte. Detta är en sådan situation då man verkligen inte kan beskriva någonting med ord. Man måste ha SETT den för att förstå, annars förstår man inte det underbara i filmen!

Jag hade vissa fördommar mot filmen då jag såg trailers och bilder på den, men de fördommarna är så långt borta att de aldrig kan komma tillbaka. Den är verkligen underbar! Allt ljus är obeskrivligt. Det känns som att världen Pandora faktiskt finns! Nu har jag ju inte blivit sådär galen som jag berättade att endel hade blivit i förra inlägget, men jag är häpen över filmen!

Näe nu ska jag sluta tjata om filmen. Ni måste iallafall se den!

Imorgon sticker jag till mormor och morfar och stannar där tills på söndag. Vi ska bl.a gratta min morfar som fyller 75 år, ett litet jubileum skulle man kunna säga! :) Det blir nog riktigt skönt. Så min uppdatering lär inte bli så bra under helgen, inte imorgon iallafall.

Küsse


Avatar

Fredag den 15/1-10

Visst ska man lyckas att klicka bort ett inlägg, som lyckades bli lagomt långt? Jo, jag lyckades. Så nu får jag väl försöka få till det igen. Kändes smått drygt..

Skönt att det äntligen är helg! Jag klagar verkligen inte på mitt nya schema som ger mig helg redan efter fem över ett! Redan under fysiken blev jag less och ville ha helg. Vi har nu börjat med någonting "nytt" så jag och Carro satt med munnarna öppna och såg hjärndöda ut. Okej så såg vi inte ut, men nästan. För vi fattade verkligen 0! Så jag skällde lite på honom i slutet av lektionen, hehe. Han har sina genomgångar så grymt fort, så man hänger ju inte med. Iallafall inte jag. SÅ han lovade att bättra sig, vilket jag inte tror att han kommer göra.

Under engelskan(som för övrigt var min sista lektion!) skulle vi skriva en engelsk översättning av en svensk text på tavlan. Eftersom min engelska inte är på topp oroade jag mig väldigt mycket för att det jag skrev skulle vara helt åt skogen, men jag hade inte ett enda fel! Kändes great!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Sedan ska jag käka något och ta bussen in till stan. Där möter jag upp Elin för att se den omtalade filmen "Avatar". ALLA pratar om den, så man känner sig nästan tvungen att se den. Bara för att se om den är bra! Fast den har ju blivit belönad med många priser, så jag kan nästan slå vad om att den är bra :) Jag får hoppas att jag inte blir för fäst vid den. Tydligen ska endel ha blivit deprimerade av filmen, bara för att de vill vara Avatarer. Eller för att de vill bo i deras värld. Det låter konstigt, men är ju inte helt omöjligt. Många blev ju förälskade i Robert Pattinsons rollfigur i filmen "Twilight". Alltså Edward Cullen. Just p.g.a hans personligthet och hans utseende.

Nu ska jag nog försöka att runda av så att inte hela inlägget blir wall of text. Lägger upp en bild på filmen "Avatar" som ett avslut.



Küsse

Archimedes princip

Jag blev helt paff, förvånad, över mig själv då jag satt och höll på med fysiken. Jag skriver alltså ett svar, kollar längst bak i boken och jag har rätt. PÅ EN MVG FRÅGA! "Ingen big deal" som de säger i McDonald's reklamen, men jag säger "HELL YEAH!". Är detta början på en bra fysiktermin, eller är det bara någon MVG fråga som var ovanligt..lätt? Annars brukar jag aldrig klara de frågorna utan att sitta och klura på dem i flera minuter, utan att komma fram till någon vettig lösning, men denna klarade jag galant. (Y) Jag kanske äntligen har börjat förstå mig på fysikens konstiga logik?



Jag kanske är som Archimedes? Han kom ju på kraften som påverkar ett föremål som sätt ned i en vätska, som exempel. Han satt då i sitt badkar då han ropar "Heureka!" och springer ut på gatan, naken! Ja så sägs det att han har gjort iallafall.

Hur som helst kanske det var ett slags "hallelujah" moment för mig ? Förutom att jag satt där, helt förvånad över mig själv. Medans jag blev smått stolt över mig själv!

Näe nu ska jag sluta skriva om fysik. Jag som faktiskt hatar det, fortfarade! Även fast jag kanske har börjat fatta det nu.

Sängen väntar nu, ska bara borsta mina tänder rena från små tandtroll. Slutar förresten fem över ett imorgon! Känner mig sjukt glad över det!

Küsse

Fysik.

Nu är jag hemma, men vila får jag inte. Nu ska jag sätta mig med min värsta fiende, FYSIKEN! Visserligen fattar jag det mesta, än så länge. Snart kommer väl Jonas(min lärare) ta upp någonting helkrångligt som jag inte fattar ett skit om. DÅ kommer min hjärna att stänga av sig och resten utav lektionen ser jag ut som ett stort frågetecken! Ring 118 800! Haha, jag var bara tvungen..

Var på min första sånglektion idag också. Skönt att få slappna av lite och bara, sjunga. En väldigt skön känsla måste jag medge. Köpte även en present till Linn, som för övrigt fyller år på söndag. Då blir hon 17! Tiden går gaaaalet fort!

Fysiken väntar..

Küsse


Kalllllttttt!

Torsdag den 14/1-10

Huvva vad kallt det är! När jag gick till bussen nu på morgonen var det -19 grader. Visserligen har vi haft det kallare, men jag kände inte peppen på att gå till bussen idag i en sådan kyla.

Just nu sitter jag och har datakunskap. Vi har börjat med ljud, ska spela in våra egna röster och sedan göra om dem.

Küsse

Schema

Ojoj, nu är klockan mycket. Kan inte påstå att mitt löfte om att ligga i sängen halv elva har fungerat.. Har alltid blivit att jag har borstat tänderna vid den tiden, men man kan inte alltid vara exakt. Bara jag har någonting att gå efter. Så att jag inte lägger mig efter elva, då är jag bokstavligen död. Det är inte bra att vara då man går natur kan jag lova. Har hänt många gånger att jag bara har sovit fyra timmar per natt, men det berodde på andra saker. Som att jag tydligen inte ville somna. Ja ni vet då man ligger och snurrar..

Näe nu ska jag sluta babbla om det där. Lägger in mitt schema istället, som jag faktiskt är nöjd över. Har gjort om det så att den går efter mina lektioner, eftersom endel har sovmorgon och endel slutar senare.



Så ser det alltså ut. Ingenting att hurra högt för, men mycket bättre än mitt förra. Det var..ja inte att leka med.. Kolla även in min lunch på fredagen, den ser ut som en rast.

Küsse

Dagens roliga fakta


Svar på fråga.

Joel om B kursen:

Vad åt ni?

Svar: Haha kul att du frågar! Vi åt lövbiff med mackaroner och en sjukt god sås till. Eller ja, det var ingen sås man äter till utan man gjorde den tillsammans med köttet. Pappa är riktigt duktig på att laga mat och på att få fram de rätta smakerna! :)

Küsse

B kursen

Onsdag den 13/1-10

Godkväll små äpplen! Allt bra med er? Med mig är det bara bra. Åt sjukt god mat idag, alltså middag. För lunchen..näe den ska jag inte ens beskriva. Den är inte värd besväret! Ja som jag skrev så var middagen sjukt god, så nu är jag mätt och belåten i magen. Det gillas :)

Skolan idag gick riktigt bra. Jag diggar den där klassen, grymt bra är vi! Matten gick ju till och med bra! Vi har ju börjat med Algebra nu och jag fattade precis allt. Hann klart alla förutom en MVG-fråga som tog sjukt lång tid att lösa, men smått stolt är jag över mgi själv eftersom vi ändå är inne på B kursen nu. Som har fått rykten om sig att vara svår.. Fast jag kanske inte ska ta ut lyckan i förväg. Det svåra lär väl komma inom en snar framtid..

Nu ska jag göra lite fysik och lite kemi. Kemiläxan är dock tills nästa onsdag och det är bara tre uppgifter, så egentligen skulle jag kunna strunta i den, men om man gör den nu har man den bortgjord. Smart va? Kanske inte det svåraste att klura ut, men helt klart en smart lösning.



Dessa ska jag lyssna på nu under plugget. Gahh de är ju underbara!

Küsse

Klappat och klart, in i minsta detalj!

Så har ännu en dag gått. Visst lät jag lite poetisk där? Haha jag bara skojar. Hur som helst går dagarna fort nu när skolan har börjat om. Är det positivt eller negativt? Jag vet faktiskt inte. Man vill ju så fort som möjligt hem och man vill så fort som möjligt ha lov, men hinner man njuta utav ens unga dagar? Jag vet faktiskt inte. Själv hinner jag inte riktigt njuta, men det kan bero på alla läxor. Vad vill jag då komma fram till? Jo, slösa inte bort dagarna med att gå omkring och tjura, vara sur eller ledsen. Visst finns det ju olika skäl till att vara det, men är man bara sur i ren allmänhet kan man lika gärna försöka att vara med någon så att man glömmer det. Man lever bara en gång. Så lev dagarna till fullo!

Ikväll har det bara blivit slapp och lite spelande. Har även umgåtts med min lillebror. Vi var nämligen och åkte skridskor efter maten, vilket var riktigt roligt. Själv suger jag på att åka skridskor. Så man känner sig smått underlägsen då man spelar med min lillebror, men det är kul att göra bort sig ibland. Fast lite stolt ska jag väl vara. Jag ramlade inte en gång, fick till några riktigt snygga handledsskott och lyckades till och med dribbla bort min lillebror. Fast..han kanske bara vill vara snäll? Hur som helst är jag stolt över min insats. Har tänkt fortsätta att åka skridskor. Ska banne mig bli en riktigt skridskoåkare! :D

Blev ett rätt blandat inlägg det här, men ni får leva med det. Nu väntar tandborsten på mig så snällt inne i badrummet.



Jag bjussar på den här..inte så gamla bilden på mig. Hoppas ni uppskattar det, själv..har jag ingen kommentar om den.

Küsse

3 Doors Down - When I'm Gone



Denna underbart fina låt finns på Band Hero. Direkt jag spelade den blev jag fäst. Underbara 3 doors down! De är såklart inte helt nya för mig eftersom de inte är särskilt nya, men denna låt har jag aldrig hört. Så den har klart en plats på kategorin "Musik"!

Küsse

Svar på frågor.

Anonym om Vad säger rubriken?:

"You trodde dass jag tot was" Början betyder ju du trodde och "dass" är ett könslöst pronomen så man kan tolka det som "Du trodde jag var könslös" men "tot" betyder ju död och "was" betyder vad så det står "Vad? trodde du att jag kommer att dö könslös?" eller "Trodde du att jag var död?"

Svar: Hahaha gud vad jag började skratta! Oh du anonyme kommenterare får mig ett skratta. Ursäkta, men jag älskar dina gissningar. "Vad? trodde du att jag kommer att du könslös?" hahaha. Bra gissning där! Men den andra gissningen var mer nära. Dock är svaret "Trodde ni att jag var död". Lite svårt att klura ut då tyskan har lite annan grammatikföljd. Bra att du fortsätter att gissa! :)

Anonym om Svar och bok:

"Oftast är böcker på engelska bättre än dem på engelska" Är hon lite speciell eller är det ett till dolt budskap?

Svar: Jadu det kan man fråga sig. Våran engelskalärare är väl speciell, precis som alla människor är. Vi är ju trots allt unika ;) Men hon är väldigt fast vid sin engelska. Hon har bl.a jobbat i England och har alltid varit intresserad av språk. Så jag antar att hon bara gillar att läsa engelska böcker! Sedan mår man inte dåligt utav att läsa engelska böcker. Ordförådet växer ju så att det knakar!

Küsse


Vet ni vad alla muskler heter, på latin?

Tisdag den 12/1-10

Hallå små äpplen! Jag har sjukt mycket träningsvärk nu, mestadels i benen, men också i en muskel på ryggen. En enda muskel, vad är detta? Mitt på ryggen till höger, en liten snutt där. Ska lägga in en bild, så att ni klart och tydligt ska kunna se vars jag har ont. Haha inte för att ni bryr er, men inlägget blir väl lite roligare om man har en bild med, eller hur?



Där kan ni se vilken muskel jag har ont i, bara en liten snutt utav den! Konstigt tycker jag..

Skolan idag har varit rätt lugn. Vi började med matte B idag och det var inte svårigheter. Gick in på mer algebra, som vi redan har hållt på med i matte A. Sedan hade vi fysik och efter det hål. Så jag och Elin straskade till Frasses för att äta, inga frukostkorvar skulle få landa på våra tallrikar. Mummsigt var det! Efter det började tyskan och efter det svenskan. Sedan slutade vi, halv tre. Grymt skönt!

Ikväll får vi se vad som händer. Hade tänkt ta mig en powerwalk för att "träna" bort träningsvärken, men vi får se hur det slutar.

Küsse

Svar och bok

Anonym om Vad säger rubriken?:

Vem som helst ser väl att det står "Trodde du att jag var helt värdelös?" men med en annan ordningsföljd på orden;)

Svar: Hah den här kommentaren fick mig att skratta till! Vem du nu är så gjorde du min kväll. Antar att kommentaren inte var särskilt rolig, vad vet jag, men då man är trött. Då är man! ;) Och Nej, det stod inte det. Kom gärna med fler förslag ;)


Nu ska jag försöka att komma mig i säng i tid. Sitter nu i pyjamas så jag ska skynda migoch borsta tänderna för att sedan lägga mgi i sängen. Sova vet jag inte om jag kommer att göra, men läsa en bok blir det nog! Håller på att läsa denna som är otroligt gripande OCH på engelska. Ja gott folk, jag läser en engelskabok utan tvång!



Ni måste verkligen läsa den gott folk. Den är verklligen underbar. Som min engelskalärare sa" Oftast är böcker på engelska bättre än dem på engelska". I detta fallet kan jag hålla med, men jag har inte läst så många engelska böcker så.

Ojoj vad tiden går. Nu är det tio minuter kvar. Tandborsten, here I come!

Küsse

Vad säger rubriken?

Måndag den 11/1-10

You trodde dass jag tot was? Haha fattade ni det där? Jag har inte tänkt skriva vad det blev heller, så ni får i sådana fall leva utan att veta vad första meningen betydde, men om ni är sugna på att skriva in "rätt" svar kan ni alltid skriva en kommentar^^

Som ni vet skulle min uppdatering bli dålig idag och lär nog bli det de kommande måndagarna. Hade som sagt skola först, som gick helt okej! Hade saknat många klasskompisar så det var kul att träffa alla. Gympan spårade ganska regält, men det behövdes verkligen. Fick även en ny i våran klass, så det var roligt! Kände hon innan så det var inte så svårt att få hon att känna sig välkommen. Eller vänta nu..jag hoppas då att hon gjorde det :O Fick sedan reda på att vi varje fredag slutar fem över ETT! Helt sjukt. Ska en NV klass kunna sluta så tidigt? Inte för att jag klagar..heh.

Efter skolan skyndade vi oss till bussen, sedan skyndade jag mig hem. Slängde av mig kläderna och bytte om till fotbollskläderna samt åt någonting snabbt på mindre än en kvart! Kände mig smått stolt då man har på sig mer kläder nu när det är vinter, höhö. Träningen i sig gick förvånansvärt bra. Var sjukt nervös, men inte längre ;)

Nu ska jag nog bara ta det lugnt. Känner att kroppen ömmar lite, träningsvärk må tro? Skulle inte förvåna mig om jag ramlar ur sängen imorgon för att benen och magen värker. Skulle vara smått roligt att se om det faktiskt skulle hända ;)

Küsse

Hur håller man ett nyårslöfte?

Nu är det inte länge kvar innan skolan börjar om. Klockan är nu drygt kvart över tio och om en kvart ska jag ligga i sängen. Ni minns väl mitt nyårslöfte? Vet inte om jag kan hålla det ikväll eftersom jag måste packa både till fotbollsträningen och gympan imorgon. Så ikväll får nog bli ett undantag, men jag ska fortfarande försöka att komma mig i säng så fort som möjligt.

Nu måste jag försöka att få allt packat och klart. Morgondagen kommer att bli stressig vill jag lova!

Küsse

okej

Dagen har varit helt lugn. Städat rummet, haft främmande, tagit lite kort samt varit ute och gått med mamma. Kan inte säga att det har varit det bästa man kan göra på sin sista "lediga" dag, men dålig har den väl inte varit. Ska som sagt inte klaga.

Börjar känna mig spänd för träningen med A-laget imorgon. Jag hoppas verkligen att träningen går bra så att man känner en viss "glädje" att fortsätta fara på träningarna. Så att man får ett sug så att säga.

Küsse

Bilder







Här är några utav bilderna jag tog idag. Den sista bilden är min favorit!

Küsse

Dagens roliga fakta


Städning

Söndag den 10/1-10

Så är vi inne på den sista dagen av lovet. Fast egentligen har vi ju inte lov nu, just för att dte är helg. Så vårat lov slutade väl i fredags skulle man kunna säga. Hur som helst vill jag vekrligen inte tillbaka till skolan.. Känner verkligen inte peppen för det. Sedan börjar fotbollsträningarna om imorgon också. Visst jag har längtat ihjäl mig, men vi ska börja träna med A-laget. Så jag känner en viss press samt är grymt nervös. Jag hoppas morgondagens träning går bra. Dagen lär dock bli stressig eftersom träningen börjar fem och jag slutar fem i fyra.. Det blir alltså att skynda sig till bussen, skynda sig att byta om och skynda sig för att äta. I värsta fall tar jag väl en banan och äter då jag kommer hem.

Nu idag, vad ska jag då hitta på? Nu ska jag börja med städningen utav mitt rum. Sedan får vi se vars vindarna för mig. Är fint väder ute idag så jag kanske går ut och tar lite kort, kände ett starkt sug för det!

Küsse

När man känner sig tvingad, av sig själv.



Var tvungen att lägga upp den här. Den är ju helt underbar!

Küsse

Blandat

Sitter just nu och tittar på filmen "A Beautiful Mind". Den är verkligen jättebra, men smått läskig. Den är alltså baserad på en verklig händelse under 50-talet. Den handlar om matematikern John Nash som undervisar i matematik. Han börjar se saker som ingen annan ser och är väldigt blyg. Han träffar en flicka som kommer på hans föreläsningar, de faller för varandra och gifter sig. Hon börjar inse att allt inte står rätt till när han sitter vettskrämd i hans rum och tittar ut genom fönstret, som om någon följde efter honom.

Han åker in på ett psyke för att bli bättre, men hjälper det verkligen?

Haha ja detta var min korta resume. Orkar inte göra en hel recension på filmen. Detta får duga.



Jag rekomenderar er absolut att se filmen. Den är gripande!

Här är även det jag köpte på stan. Orkar dock inte lägga in någon bild på godiset. Ni får fantisera om hur det ser ut ;)



BH från H&M, 129:-



Histers från H&M, 80:-

Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll. Ni får ha en fortsatt fin lördagskväll!

Küsse

Muse

Såg förresten på MTV igår. Ville tipsade mig om att Muse spelade live. Såklart klickade jag över för att titta. De är ju faktiskt ett utav mina favoritband. Visserligen spelade de inte live, LIVE, men det var ett program som visade då Muse spelade live någonstans. Minns inte vars det var, men grymt duktiga var dem! De spelade även min favoritlåt "Supermassive Black Hole". Blev riktigt lverlycklig då jag hörde introt på låten. Fick nog till och med ett leende på läpparna även där. De spelade dock inte Uprising som jag hade hoppats på, fast jag kanske missade då de spelade den låten. Såg som sagt inte från början, vilket var synd.



(Bild tagen från Google)

Här har vi en underbart fin bild på dem. Så otroligt duktiga de är! Sedan har ju Matthew Bellamy (sångaren) en väldigt unik röst. När han går upp i falsett blir man ju helt till sig! Han har till och med blivit jämförd med Freddie Mercury från gruppen Queen. Det är inte dåligt må jag säga.

Nu ska jag sluta berömma dem. "Finns inte ord att beskriva" som man brukar säga.

Küsse

Schtääään!

Lördag den 9/1-10

Godkväll mina små äpplen! Jag hoppas ni förstår varför min uppdatering har varit sjukt kass idag. Var som sagt på stan med Linn. Jag hoppas det blev rätt adress nu.. :O Annars får du ursäkta mig Linn, heh.

Vi for in till stan mitt på dagen, med 11.53 bussen för att vara exakt. Träffade där en kompis med hennes barn. Sjukt gulligt är barnet, man blir ju helt glad bara utav att titta på henne! Vi satt och snackade, alla tre tills bussen kom fram till stan. Där kollade vi runt lite och jag hittade lite smått och gott som jag kan lägga upp bilder på senare. Min kamera är död för tillfället. Linn hittade även lite smått och gott, så ni kan gå in på hennes blogg för att kolla in det ;) Vi åkte sedan hem med bussen som gick tjugo i fyra, där vi ägen träffade min kompis. Eller ja, man kan ju säga våran kompis! Konstigt nog kom det en långfärdarbuss så vagnen rymdes ju inte på bussen. Så hon fick springa och lämna vagnen för att sedan åka hem med barnet i knäet. Bussarna ska faktiskt anpassa så att föräldrar med vagn också ska kunna åka!

På hemvägen fick jag sitta med barnet i knäet och hon somnade i min famn. Ett leende uppenbarades i mitt ansikte och jag satt nästan hela tiden och tittade på henne. Tänk att man har varit så liten en gång? Människokroppen är helt otrolig!

När jag kom hem var mamma hemma själv eftersom min lillebror hade farit med en granne för att se AIK matchen(som förövrigt slutade med en vinst på hela 5-2!). Så vi satte oss framför tv:n och såg på "Män som hatar kvinnor" samtidigt som vi åt middagen. Helmysigt!

Nu ska jag fortsätta att smaska på mitt hemmakvällgodis. Ja då kanske ni kan lista ut vad ordet "gott" i meningen "smått och gott" betyder ;)

Küsse

Photoshop

Jag måste bara lägga upp en video innan jag lägger mig. Linena började skicka klipp till mig på msn och jag fastade för dem helt klart. Speciellt för denna! Klicka alltså på meningen före denna. Det gick nämligen inte att bädda in den på bloggen, så jag fick helt enkelt lägga in länken istället.

Nu ska jag bege mig mot kojs.

Küsse


Let's Dance

Har ikväll sett på Let's Dance med mamma och lillebror, eller som jag kallar det "Låt oss dansa". De flesta var riktigt roliga och jag, med resten utav familjen, började gapskratta då Willy intog dansgolvet. Han är för härlig den där snubben. Det är ett som är säkert!



(Bild tagen från Google)

Här har vi ju den lilla busgubben! Jag hoppas han stannar kvar länge, då får man sig ett skratt varje fredag. Om man nu inte skulle ha någonting roligare för sig vill säga.

Någon annan som såg på Let's Dance? Vilka/vem tycker ni var bäst i sådana fall? Själv tycker jag nog att Claudia och Tobias var bäst! :)

Nu ska jag ta och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att hinna duscha, sedan sticker jag in till stan med Linn. Det blir nog super, som jag för övrigt säger om allt jag ska göra.

Ni måste sedan påminna mig om att berätta en sak. Känner att det förtjänar ett eget inlägg, som jag inte orkar skriva nu. Så om ni börjar undra så skriv en kommentar, så försöker jag att berätta det så fort jag har tid^^

Küsse

Mobilen övergav mig.

Min mobil har lagt av, igen. Kommer ni ihåg(ni som nu är gamla och trogna läsare) att min förra Nokia också gick sönder? NU har denna också gjort det och jag har inte ens haft den i ett år! Försökte ett tag i natt och i morse att få igång den medans Linn var hos mig, men den ville verkligen inte fungera. Så nu lever jag med min gamla Siemens som har varit med mig i några år. Ska jag berätta kort om den?



Här har ni först en bild på min lilla älskling som har varit trogen mot mig. Först fick jag den då jag gick i tvåan, använde den inte så lika mycket som man använder mobiler nu, men nog var den igång lite då och då. Hade den mobilen otroligt nog ända tills sjuan då jag fick min första Nokia, som för övrigt var rosa. Den fungerade från 7:an till slutet av 9:an, då la den av. Så då fick jag använda min Siemens i några månader. Efter det fick jag en ny Nokia, men en grå/svart. Den fungerade som jag sa i mindre än ett år och nu, ja nu lever jag med min gamla godbit igen.

Kanske ska ta och behålla den för gott? Eller..så inte.

Küsse

Linn

Fredag den 8/1-10

Nu har Linn farit hem och jag sitter nu och tittar på Smalville. Vi var vakna länge, till kvart i fyra ungefär. Sedan vaknade vi vid halv elva. Riktigt kul har det varit!

Kan inte skriva mer, måste skala potatis.

Küsse

Filmkväll

Sitter nu och ser på Scrubs med Linn. Har sett film ikväll och haft det riktigt trevligt. Linn ska även sova över här, så det blir nog toppen! :)



En riktigt bra film. Sedan kan man inte hålla sig för att säga att "eldflamman" är grymt het!



Vi såg även denna film som är grymt rolig och underhållande. Har nog sett den ett x antal gånger, men jag kan fortfarande inte få nog utav den.

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

Küsse

Komsikomsi lille kissekatt!

Nu snart kommer Linn över. Kylan är densamma, skiftar mellan -30 och -31 grader här i lilla kalla Ursviken. Jag vet inte vad jag och Linn ska hitta på. Man brukar inte kunna hitta på någonting hemma hos mig, men det ska nog funka!

Har dessutom fått massor med beröm över mitt skrivande på bloggen. Inte bara som kommentarer utan från kompisar och andra. Känns grymt kul att höra! Då kanske min blogg är rätt vettig att läsa ändå?

Küsse

Vargavintern är kommen!

Torsdag den 7/1-10

BRRRR KALLT! Ja, här i skellefteå är det nu kring -25 grader och i morse var det hela -31 grader! Detta är ju sjukt! Visserligen bor vi ju så pass långt upp i Sverige, så man får leva med det, men detta..gahh..man kan just och pass vara ute. Vill man tillbringa hela sitt jullov inomhus? Nja jag skulle inte vilja påstå det.

Vaknade i morse med ont i halsen också, super! Trodde att jag hade blivit kvitt mitt halsont, men icket. Om det blir värre får vi fara in till akuten igen och kolla upp det för att sedan få mer tabletter. Jag antar att det är julhalsontet som smyger tillbaka. Jag hoppas INNRELIGEN att jag har snarkat i natt så att halsen har tagit stryk utav det, heh.

Var tänkt att jag eventuellt skulle vara med Linn idag, får se hur det blir. Om man går utanför dörren lär man väl frysa ansiktet utav sig. De har ju varnat för kraftiga köldskador så..

Küsse

Back to School

Hallå! Kvällen har varit otroligt ohändelserik. Har som vanligt inte gjort någonting, men på något sätt är det grymt skönt. Kan säga att man verkligen vilar upp sig inför skolan så att säga. Nu när jag ändå kommer in på det där med skolan. Jag känner VERKLIGEN inte för att börja om. Imorgon är det torsdag, vilket betyder en dag närmare till skolstarten. Är det bara jag som tycker att lovet har gått sjukt fort? Man har just hunnit pusta ut innan skolan börjar om igen.. Detta känns inte bra! Nu gäller det bara att jobba sig genom skolgången tills sporlovet är v.10 om skolan nu inte skulle ha ändrat på det hela vill säga.

Nu när jag läser genom det jag skrev ovan verkar jag vara totalt emot skolan. Vilket jag såklart inte är, men för tillfället orkar jag inte plugga, jag orkar inte göra någonting. Jag tror att förra terminen körde slut på mig totalt. Får ta och börja lägga mig ännu tidigare än vad jag gjorde förut. Fast elva kanske inte är tidigt? Får börja sakta men säkert genom att ligga i sängen vid halv elva. Det låter som en bra idé!



Hittade denna "underbara" bild på Google nyss. Tyckte att den passade bra till inlägget, så som ni ser lade jag in den också!

Nu ska jag fortsätta att kolla runt lite, sedan väntar sängen på mig så snällt :)

Küsse

Dagens roliga fakta


Äppelträdet

Onsdag den 6/1-10

Jag ursäktar min dåliga uppdatering. Har inte haft tillgång till någon dator, sedan är väl min mobil inte den bästa heller=man kan inte mobilblogga. Fast jag har inte tänkt lägga ner så mycket tid på bloggen. Ni får helt enkelt leva utan mig i några timmar fler. Ni är ju trots allt mina äpplen och jag är..äppelträdet?

Var som sagt hos Elin idag. Jag och mamma lyckades ju faktiskt ta oss dit med Elins fina vägbeskrivning utan några som helst problem! Vi gjorde väl inte särskillt mycket, snackade, skrattade, spelade GH5 och lite annat. Blev super!

Nu ikväll vet jag inte vad som händer. Får se helt enkelt!

Less

Küsse

Lite sådär gott och blandat!

Det är roligt att kolla på min statistik nu. Redan efter mindre än en halvtimma efter tolvslaget har fem stycken varit inne på min blogg. Efter mindre än en halvtimma!! Känns ju helt toppen det här!

Var som sagt med Linn före maten, trevligt som vanligt! Fick mig även en liten prommis, som sedan skulle bli en aningen längre under kvällens gång. Victor ringde nämligen vid nio och ville att jag skulle sticka till Linnea. Så då blev det bara att ta på sig täckisar, vinterjackan, halsduk, mössa och vantar. Även fast jag ändå alltid har mössa och vantar, höhö. Fast då menar jag ju inte inomhus, utomhus. Ja hur som helst  gick jag dit, är kanske två kilometer. Kanske inte så jättelångt, men med kall blåst och snö fallandes kändes det hela mycket längre. Dock lyckades jag hålla värmen riktigt bra!

Väl framme hos Linnea snackade vi, skrattade och hade riktigt kul. Tyckte även att jag var riktigt duktig på WoW som Linnea och Elin spelade. Måste nästan berömma mig riktigt mycket nu känner jag! När klockan slog halv tolv började min färd hemmåt som gick snabbt som attans! Gick hem på mindre än en kvart, hurtigt värre känner jag!

Näe nu börjar jag känna tröttheten smyga sig på. Dags att lägga sig. Imorgon blir det att fara till Elin i Boviken. Får hoppas att jag och mamma hittar dit, men jag har fått en fin beskrivning via sms. Så detta ska jag nog kirra!



Bjussar på den här bilden på mig och min fina lillebror. Min kind är väldigt vacker, tycker ni inte?

Küsse

Unrequited



Alla, eller de flesta skådespelarna i Twilight-serien håller på med andra filmer. Här är en film som jag tycker verkar väldigt intressant, den heter Unrequited! Det är Michael Welch (som spelar Mike Newton i de två första filmerna och lär väl göra det i de kommande filmerna också) som spelar huvudrollen. Som sagt tycker jag att filmen verkar riktigt bra, man är inte van att se Michael spela en sådan roll, så det ska bli spännande att få se resultatet :)

Küsse

Vargavintern kommer med stormsteg!

"Västerbotten: Det väntas bli riktigt kallt de närmsta dagarna och temperaturen kan på sina håll här i Västerbotten sjunka ner mot 30-35 grader nattetid."

Nämen detta känns väl super! Jag som hade tänkt fara ut och springa i veckan, men det kanske inte är en sådan bra ide då det förväntas att bli så pass kallt ute på nätterna? Fast på nätterna ska jag ju inte springa, men kylan lär väl inte sänkas mer än 15 grader tills det blir dag igen?

Nu ska jag i alla fall till min kära vän Linn. Ut i kylan, tror det var kring -19 grader ute nu. Så det blir att ta på sig täckisarna. Ja jag har faktiskt tänkt göra det nu!



(Bild tagen från Google)

Küsse

Lat, väldigt lat.

Tisdag den 5/1-10

Godmorgon! I natt har jag sovit sjukt gott. Inte vaknat en enda gång och i morse var det sista gången jag behövde ta tabletten. Sista tabletten tas nu mitt på dagen, sedan är jag fri. FRI SOM EN FÅGEL!

Just nu sitter jag här i halvblött hår och i en handduk. Duschade för kanske en halvtimma, men har inte orkat klä på mig än. Kanske borde göra det? Idag var det tänkt att jag skulle vara med Linn och Ville, men vi får se när det blir. Hur som helst blir det nog super :)

Nu borde jag faktiskt börja klä på mig. Vi hörs senare!

Küsse

Ocean's Twelve

Kvällen har varit..ja..helt jävla tråkig! Eller hela kvällen var inte det, fram tills halv åtta kanske. Okej, vi säger såhär. Jag hade tråkigt mellan klockan sex och halv åtta. Inte många timmar, men som ni kanske vet brukar det ta lång tid, då man har tråkigt. Spelade sedan "Skellefteå-spelet" med mamma och lillebror. Ett riktigt roligt spel om jag ska vara helt ärlig. Påminner starkt om Monopol. Antar att hela spelet är uppbyggt på det. Resten utav kvällen har jag sett på filmen "Ocean's twelve". Börjar bli smått less på den, men den dög helt klart.



Här har vi den då.

Nu ska jag nog dra mig mot sängen. Är sjukt trött som vanligt. Får försöka somna tidigare ikväll/inatt än tidigare nätter.

Küsse

Dagens roliga fakta


Twilight skämt

Jag brukar kolla in en Twilight blogg. Inte för att jag är tokintresserad utav twilight serien, men det är kul att läsa om vad som händer skådespelarna, roliga klipp, citat etc. Jag hittade nu tio sätt att göra Edward irriterad. Så jag tänkte skriva upp dem!

10. Sing "Discovery Channel"  by the Bloodhound Gang in your head whenever he is near.
9. Hotwire his Volvo and take it on a joyride.
8. Tell him the relationship he is having with Bella is practically paedophilia and he could be sent to jail for it.
7. Ask how Tanya is.
6. End every argument with "Bite me, Edward!"
5. Call him Romeo both behind his back and to his face.
4. Whenever he complains or argues, replay with "What ar you gonna do Edward? Go to Italy?"
3. Tell him his hair isn't bronze, it's ginger, and he should stop denying himself - he's a ranga.
2. Whenever he leaves a room or says goodbye, get down to your knees and beg him not to go, not again.
1. Take his silver cell phone and change the ringtone to "Like A Virgin" by Madonna.

Tycker att endel var riktigt klyftiga och roliga, men för att förstå dem måste man såklart ha sett filmerna. Eller i alla fall första filmen. Här är länken till bloggen jag brukar läsa om ni skulle vara intresserade :)



Här har vi han. Måste erkänna än en gång att han är riktigt snygg!

Küsse


Lov två veckor till

Måndag den 4/1-10

Godmorgon mina små äpplen! Har ni sovit gott? Själv lyckades jag inte somna förrän efter halv två. Var sjukt trött, rent utav övertrött, så det kanske var därför jag inte kunde somna? Hur som helst vaknade jag som vanligt halv tio för att ta min tablett. Måste nämligen ta tre stycken per dag och för att sprida ut det över den vakna tiden så tar jag första tabletten vid halv tio. Så mamma väckte mig som vanligt, åt snabbt lite fil, svalde tabletten för att sedan återgå till mitt sovande. Vaknade nästa gång vid elva då jag hör pappa ropa på min lillebror "Sparka upp storasyster nu!" heh..

Nu snart ska jag och mamma fara till konsum. Känns skönt att få röra på mig lite. Vet inte om det blir ut och springa idag, i sådana fall en kort tur. Är som småkyligt ute, -16 grader alltså.

Jag kan sedan inte fatta att om en vecka sitter jag i min fysiksal och har matte. Sjukt konstigt! Jag har börjat få lite ångest över att börja om. Skulle gärna vilja ha lov minst två veckor till..

Küsse

Fysikens under



För en gångs skull uppskattar jag att jag har fysik på skolan. För nu fattar jag ju faktiskt varför bilden blir som den blir. Kolla riktigt noga på alla gurkor. Hur många ser ni?

Küsse

Kopfschmerzen

Hallå! Ursäkta för min dåliga uppdatering, men min dag har verkligen varit tråkig, så vad skulle jag ha bloggat om? Kanske om världens alla problem? Njaa..jag kände mig inte direkt sugen på det serrni(istället för serru eftersom jag faktiskt har mer än En läsare per dag*stolt*).

Ja som sagt har jag inte gjort mycket ikväll. Bara sett på tv, spelat GH & BH samt suttit framför datorn. Kände inte riktigt suget på att fara ut och springa, men imorgon blir det förhoppningsvis av!

Vad ska jag skriva mer? Jo jag har sjukt ont i huvudet! Vet inte varför, det kom helt plötsligt smygandes fram under kvällskvisten. Har nu druckit mängder utav vatten så att min mage skvalpar direkt jag rör på mig. Får hoppas att detta hjälper. Jag vet nämligen inte om jag kan ta in en alvedon i samband med tabletterna jag tar mot halsen(ja jag måste fortfarande dras med de förbannade tabletterna..). Så jag får leva med huvudvärk tills jag lägger mig, som förmodligen inte blir om allt för länge!



(Bild tagen från Google)

Sådär känner jag mig just nu^

Küsse

Ett mellanting

Söndag den 3/1-10

Godmorgon mina små äpplen! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit otroligt gott! Somnade kvart i ett och vaknade tio över elva. Så jag har riktigt fått sova ut, ändå är jag trött! Om man sover för länge så blir man trött och om man sover för lite blir man också trött! Vars är mellantinget, kring åtta timmar per natt? Får försöka att lista ut det under den kommande veckan kanske?

Just nu sitter jag och tittar på Family Guy, men jag är väl inte så inne i det eftersom jag skriver det här nu. idag vet jag inte vad som händer, vi får se. Ska nog ta det lugnt, men jag har ändå funderat på att fara ut och springa. Vi får se hur det blir med den saken.

Küsse

Näe hörrni små äpplen!

Blev inte att jag var med Elin ikväll som jag kanske redan hade skrivit? Jag minns inte. Hur som helst var jag med Linn och Emelie ikväll. En spårat rolig kväll, observera SPÅRAD. Såg på "Harry Potter och den flammande bägaren", då vi senare insåg att första "American Pie" filmen var. Så då såg vi på den istället. Sjukt rolig film alltså! Sedan spelade vi Wii, mario kart..heheh. Jag börjar bli ganska bra på det där nu. Kom etta på en bana jag annars alltid "ramlar" av från så att jag lyckas komma sist. Inte dåligt Madde, inte dåligt!

Nu hade jag tänkt lägga mig. ÄR HELVETES trött just nu! Jag håller helt ärligt på att somna, här där jag sitter!



Det jag köpte då:

Lång Colladetröja från Gina Tricot, 249:-
Jeansleggings från Gina Tricot, 179:-

Blev riktigt nöjd över köpen. Jag som älskar collage tröjor och sedan var jeansleggingsen så otroligt sköna, så det blev två bra köp!

Tänkte lägga upp en bild från mitt fönster. Ni vet, jag lade ju upp en bild för inte så länge sedan. Nu har det väl kommit liite mer snö..



Ja där ser ni. En väldigt vacker utsikt!

Näe nu väntar sängen hörrni. Vi hörs senare idag. Klockan är trots allt över midnatt ;)

Küsse

Parodi på New Moon



Här en en parodi på New Moon trailern. Jag tycker att den var riktigt rolig. Han som har gjort den har lyckats få till den riktigt bra!



Här är då originaltrailern till New Moon.

Küsse

I'm home apples!

Now I'm home babes! Näe jag bara skojar, fast hemma är jag ju, men några babes kanske ni inte är.. Ni kan vara mina..hmm..äpplen? Ja det blir bra! Jag är hemma mina små äpplen!

Var riktigt trevligt att gå på stan med Emelie och Linn, fina tjejer det där! Hittade även två klädesplagg som jag kan visa senare. Nu ska jag ut och skotta. Det har dock inte kommit så mycket, så det ska nog gå hyffsat fort :)

Küsse

Schtän

Lördag den 2/1-10

Jag har fortfarande inte vant mig vid att skriva -10. Känns bara helt skummt! När man minns något från vintern/sommaren och ska säga "Åh jag kommer ihåg sommaren -10!". Haha det låter ju helt sjukt!

Om en timma går bussen in till stan. Träffar upp Linn och Emelie på bussen, sedan blir det att gå på stan samt äta lunch. Hoppas innerligt att det blir på frasses, höhö! Jag borde nog fixa till mig nu också.. Fast jag orkar inte fixa till håret. Duschade som sagt i morse så det får duga med sitt stora fluff.

Küsse

Tidig kväll

Ikväll fick jag en julklapp av Felicia i samband med att jag var med henne. Ett par urgulliga örhängen fick jag, tack så jättemycket vännen! Vi såg även på film, snackade och hade riktigt mysigt :)

Nu hade jag tänkt lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att duscha, sedan bär det av till stan med Linn och Emelie!

Küsse

Fillspills

Nyss har jag hjälpt mamma med att bära ut ett dussintals med kartonger till altanen. Våran klubb ska hålla en cup imorgon och vi ska bl.a hålla i köket. Så vi har massor med bröd hemma som bara väntar på att ätas upp av små hungriga hockeyspelare!

Ikväll blir det att vara med FellePelle. Det blir nog super, får bara hoppas att jag inte somnar hemma hos henne(dvs om vi är hos henne). Är som sagt sjukt trött!

Ska slänga in en fin bild på henne också. Eftersom hon har en SUPERFIN bild på mig på hennes blogg..



Here you go my dear friend! En VÄLDIGT gammal bild måste jag bara få påpeka..

Küsse


Årets och dagens första inlägg.

1/1-10

Kändes konstigt att skriva datumet där uppe, i alla fall -10. Man kan ju inte skriva -010 för då ser det ju ännu mer sjukt ut. Jag antar att man får vänja sig helt enkelt.

Så är vi inne på årets första dag och jag har baksmälla, nå naaaanting! Näe jag bara skojar. Sjukt trött är vad jag är! Vi somnade inte förräns efter halv fem i morse så man har inte sovit sådär jättelänge i natt, men det var värt det! Hade sjukt kul igår med massa spel, snack och skratt. Min mage värkte så grymt mycket i natt. Fattar inte att jag inte har fått träningsvärk.

Näe nu ska jag och min lillebror ta och fika lite. Blir mitt första mål på dagen, heh. Vaknade halv ett hos Elin så..

Küsse

RSS 2.0