Archimedes princip

Jag blev helt paff, förvånad, över mig själv då jag satt och höll på med fysiken. Jag skriver alltså ett svar, kollar längst bak i boken och jag har rätt. PÅ EN MVG FRÅGA! "Ingen big deal" som de säger i McDonald's reklamen, men jag säger "HELL YEAH!". Är detta början på en bra fysiktermin, eller är det bara någon MVG fråga som var ovanligt..lätt? Annars brukar jag aldrig klara de frågorna utan att sitta och klura på dem i flera minuter, utan att komma fram till någon vettig lösning, men denna klarade jag galant. (Y) Jag kanske äntligen har börjat förstå mig på fysikens konstiga logik?



Jag kanske är som Archimedes? Han kom ju på kraften som påverkar ett föremål som sätt ned i en vätska, som exempel. Han satt då i sitt badkar då han ropar "Heureka!" och springer ut på gatan, naken! Ja så sägs det att han har gjort iallafall.

Hur som helst kanske det var ett slags "hallelujah" moment för mig ? Förutom att jag satt där, helt förvånad över mig själv. Medans jag blev smått stolt över mig själv!

Näe nu ska jag sluta skriva om fysik. Jag som faktiskt hatar det, fortfarade! Även fast jag kanske har börjat fatta det nu.

Sängen väntar nu, ska bara borsta mina tänder rena från små tandtroll. Slutar förresten fem över ett imorgon! Känner mig sjukt glad över det!

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback