Google Maps

Lördag den 23/1-10

Hola! Klockan är lite över två, redan? Känns som att timmarna bara flyger förbi nu, just för att det är helg. Man hinner verkligen inte njuta utav "ledigheten". Skulle gärna vara ledig tre dagar istället för två dagar. Gud så underbart det skulle vara!

Lyckades faktiskt sova sjukt bra inatt. Somnade vid halv ett och vaknade halv tio. Nio timmars sömn alltså! Inte illa. Fast jag kunde ha sovit längre också. Min lillebror satt nämligen vid datorn(som är utanför mitt rum) och kollade på Google Maps. Han ropade på pappa stup i kvarten och skulle visa någon människa han hade hittat. De har ju lagt upp ett nytt "programm" så att man kan gå omkring på gatorna och kolla sig omkring. Han hittade även jag och Rebecka som var påväg till en fotbollsmatch. Smått coolt tycker jag^^



Här är vi då. Jag minns till och med bilen som körde förbi oss med kamerorna på taket. Lite kul att man inte misstänkte någonting då man väl såg den.

Förkylningen börjar lätta lite. Nu hostar jag bara och har väldigt mycket lock för öronen som inte vill försvinna. Jag beter mig nästan som en döv, för inte hör jag mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback