Livet leker som de gamla pensionärerna brukade säga.

Torsdag den 17/1-10

*host host*. Här har man blivit sjuk! Kunde knappt sova inatt för att halsen sved och retade. Så någon djup sömn fick jag inte inatt heller. Känner att jag gick på sparenergi idag. Kändes inte särskilt bra nu då jag även var sjuk.

Jag for alltså till skolan om ni inte förstod det då ni läste texten ovan^. Kände att det var på gränsen, men jag var nästan tvungen att fara. Vill helst inte missa någonting. Dagen gick hur som helst väldigt trögt och jag kände att humöret svängde från glad till pisst off. Datakunskapen ska vi inte ens snacka om. Säger bara såhär: SKOLANS DATORER KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN!

Sedan skulle vi ju ta oss från Balder till Kaplan, i -15 grader. Visserligen är det inte jättemycket, men för en som har ont i halsen och rinner snor ur näsan, blir det jättejobbigt! Ramona hade dessutom dubbelt så ont i halsen som mig, så det var riktigt synd om henne! Resten utav dagen var..helt okej.

Snackade nyss med en snubbe(byter samtalsämne rätt snabbt..heh.) som säger att jag har kletat in min förra mobil(den som vi skickade in på lagning) i någon grön sörja. Så att det var därför den gick sönder. Det är alltså ingen garanti på den, så antingen slänger de den eller så skickar de tillbaka den i det skick vi skickade in den i. Konstigt tycker jag! Känner att jag blir smått förbannad..

Nu ska jag sluta skriva och börja med engelskaläxan, som för övrigt består av ungefär 50 glosor. Livet leker!


Kommentarer
Postat av: Micke

Grön sörja? Har du malt ner Hulken eller? :P

2010-01-22 @ 00:48:18
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback