Can I tell you without destroying our friendship?

Fotbollen började om idag och jag hade mer än gärna velat fara på träningen, men det lyckades ske en olycka på jobbet idag, så jag fick avstå dagens träning. Spelade som sagt fotboll på jobbet idag(låter ganska roligt) och jag kan säga att foppatofflor och grus inte går bra ihop. Jag råkade trampa snett då jag skulle ta emot bollen så jag har väl vrickat den lite lätt. Kan iallafall inte springa med den, så dagens träning fick skippas, men på onsdag, ja då smäller det! Då blir det en mils cykling + träning. Lär vara helt död då jag kommer hem, men what the hell!

Kvällen spenderades istället hemma hos Linn med morötter, dipp och En prinsessas dagbok 2. Jag vet, vi är nostalgiska! Riktigt mys var det iallafall och man kände sig inte allt för tjock heller. Tummen upp för det!

Nu snart ska jag hoppa i säng. Känns som att alla kvällsinlägg blir likadana, men mitt liv ser för tillfället rätt uppradat ut. På så sätt att jag jobbar och måste lägga mig relativt tidigt. Dock kommer morgondagen bli..en aning annorlunda, men det berättar jag inte om förrän imorgon!



Hörru bruden, vars har du tagit vägen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback