Do you want to die?

Jag ursäktar min sjukt dåliga uppdatering. Känner att bloggen blir lagd åt sidan för tillfället, men det är helt enkelt för att jag vill hinna göra så mycket under sommarlovet som möjligt. Sedan slutar jag rätt sent på eftermiddagen också, så det är ett minus. Jag fick dock sluta tre idag, så direkt jag kom hem satt jag mig i solstolen och solade. Man måste behålla färgen vet ni!

Middagen idag var riktigt god, grillat! Därefter fick vi en slags cheesecake och den var riktigt god den med! EFter det träffade jag upp Rebecka för en sväng ner till kanot. Var sjukt länge sedan vi var med varandra och även fast vi i 8:an var med varandra varenda eviga dag, så är vi idag inte det. Känns väldigt synd eftersom hon är en riktigt fin tjej. Vi bor dessutom jättenära varandra. Så avståndet är ju inget problem. Vi har så sjukt många minnen ihop, glada som ledsna och roliga som i helkonstiga. Skärpning!



Här har vi en väldigt gammal bild på mig och Rebecka. Jag i platt hår och hon i lockigt. Den 6/10-08, snart två år sedan.

Nu ska jag försöka att lägga mig. Imorgon är sista dagen, sedan har jag jobbat 1/3. Känns rätt konstigt, men ack så skönt!


Kommentarer
Postat av: rebecka

JA DET MÅSTE VI!!! :D

2010-07-16 @ 14:33:16
URL: http://www.reeeebs.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback