I want your love.

Tisdag den 20/7-10

Kommentarerna har bara försvunnit. Vars är ni mina flitiga kommentatorer? Okej man kanske inte säger så, men vi kör på det idag!

Är just hemkommen från jobbet. Cyklade åter igen i motvind och jag kan säga att i den brantaste nedförsbacken(som lutar mer än 10 grader) kändes det som att jag stod still. Vissa gånger blåste det så mycket så att jag i princip stod still och jag är ingen seg cyklist, så det måste vara en jäkla motvind!

Dagen har gått snabbt och smidigt. Varit ute hela dagen och lekt vattenkrig, spelat basket och bara tagit det lugnt. Blev även nerdränkt av några småbarn, som jag för övrigt sprutade vatten på, så det var väl mitt fel I guess? Hur som helst var det sjukt varmt idag, så när jag spelade fotboll med dem( ja foten fungerar ) så höll jag på att dränkas av mitt eget svett. Äckligt, jag vet, men så varmt var det! Så jag kan säga att vattenprutan som riktades mot mig var varmt välkommen!

Ikväll kommer åter igen min kära vän Linnea hit från schtään(det är så vi säger här i Ursviken och kanske i övriga Skellefteå). Blir nämligen ut och..dam..dam..dadam..dam..dam..dadam, fel låt. Hur som helst blir det att fara ut och fiska! Var Sjukt länge sedan jag var ute och fiskade. Brukade alltid vara ut då jag var mindre, förvisso blev det en hel del fiske förra året med Ville och Adam, men de fiskar inte på samma sätt som jag brukade. Vi ska nämligen fiska med vanliga metspön. Jättemysigt är det, så kvällen kommer nog att bli toppen!




Kommentarer
Postat av: Alexander

sås? var de en flitig kommentar? XD

2010-07-20 @ 17:33:47
Postat av: Christian

Jag high fivear Alexanders kommentar för dess påhittighet! :) Och så kommenterar jag i samma veva. Coolt.

2010-07-20 @ 19:23:59
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback