Me, myself and I.

Har haft en supermysig kväll med Emelie och Linn. Vi for först ner till kanot och åt glass, tog lite flummiga bilder och stack sedan hem till mig för film och popcorn. Gissa vilken film vi såg? Jo, min älskade Senseless. Om jag kunde minnas alla gånger jag har sett den så skulle jag bli glad. För det är mer än jag kan minnas och det är mycket. Hur som helst är den lika bra varje gång.

Eftersom vi tog korten med Emelies kamera så kan jag inte lägga upp några kamerabilder. DOCK kan jag lägga upp lite webbcambilder. So, here you go:




Njut mina vänner, njut.

Nu började det regna. Jag som tokälskar regn, iallafall då man ska sova eller ligger i min lekstuga(som är rätt stor) och ser på film. Übermysigt är det! Ska försöka att hoppa i säng snabbt så att jag kan somna till regnet. Börjar som sagt, åter igen, att jobba imorgon. Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu känner jag inte peppen eftersom det tydligen ska vara sjukt bra väder hela veckan, men jag får mig pengar iallafall. Får ha det i huvudet!


Kommentarer
Postat av: Christian

Pengar är alltid bra säger vi! :D



SV: Ja gör du det så... Ja. Öhm. Jag tänkte inte så långt faktiskt. :/



Madrass föredrar jag! :D Kan man åka flera på ju! Haha varsegod!



Haha bra! Ska försöka bli lite mer shoppingsugen snart och köpa till mig ett par nya byxor och kanske någon snygg skjorta på det.



Ja jag ska försöka ta mig en stund i köket någon gång och laga till någonting. Men det är så jobbigt ifall det går åt helvete och man kan inte äta det. :( Så äter man en macka istället.



Haha bättre? Yeah right. Jag har inte spelat på hela sommaren hörrudu! Spelade ganska mycket förra sommaren men nu så... Har inte varit på stranden knappt!



Haha let's see about that eh? ;)



Kram

2010-07-11 @ 23:31:38
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback