Say you feel the way I do.

Jag säger bara ÄNTLIGEN! Varför? Jo, under min semester så har jag sovit i samma rum som min kära lillebror, som jag inte alls har någonting emot, då han är vaken. När han somnar snarkar han högre än åskan dånar och sängen han fick sova i där borta knakade mer än jag någonsin har hört en hel säng göra. Så man kan säga att nätterna blev korta. Dessutom vaknade man av värmen under natten, musik utanför som dånade samt skulle man hinna äta frukost före klockan tio. Så någon sjusovare kunde jag inte vara, men what to do.

NU ska jag iallafall få sova i min egna säng, i mitt egna rum utan några större oljud. Ska bli jäklit skönt! Även fast jag gärna hade stannat i Bulle en vecka till. Man måste komma tillbaka till verkligheten som man brukar säga. Dessutom börjar jag att jobba på måndag vilket känns lite tungt.

Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa klart de sista kapitlena i min underbara bok och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag och Felle förhoppningsvis slappa på någon strand här i närheten. SUPER!



En högst ovanlig växt. Bladen känns precis som plast och är platta, som löv. De spretar alltså inte åt olika håll. En blandning mellan barr och löv skulle man kunna säga. "Bären" eller "blommorna" var också väldigt konstiga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback