Show me how it's done.

Tisdag den 13/7-10

Jag är hemma! Har haft en SJUKT chill dag idag. Vädret var väldigt bra på morgonen, så jag cyklade i enbart shorts och t-shirt till jobbet och ändå svettades jag som en tok! När jag är framme äter vi frukost och börjar rita lite smått, helt plötsligt börjar det TOKREGNA. Great! Jag tog endast med mig en vindjacka, men ingenting till benen. Så jag trodde helt klart att jag skulle frysa ihjäl och bli blöt som attans, men det upphörde turligt nog efter ett tag.

Vädret var dock fortfarande rätt dåligt. Så jag satt inne och ritade med småbarnen. Jag blev varnad av Filip i min klass att ABSOLUT INTE börja rita på en teckning. Såklart blev jag sugen och började skissa på någonting. Barnen blev tokiga och skulle ha en likadan bild x20. Toppen! Dock var det en 7 årig tjej som kom på den smarta idén att kopiera bilderna jag ritade så att ALLA kunde få en EXAKT likadan. Oj vilken ängel hon var då hon sa det. Annars skulle jag ritat ihjäl mig.

Jag är ju inget pro på att rita och det var ett väldigt bra tag sedan jag ritade sist. Så bilderna oven blev väl..helt okej. Dock blev barnen tokförtjusta i dem, tur att någon uppskattar en iallafall!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan blir det att möta upp Linnea och Olivia i Bergsbyn för glass. Efter det sticker vi hem till mig. Blir toppen! Är dock slut i benen efter mer än en mils cyklande.


Kommentarer
Postat av: linn

Sv. Haha! Absolut inte ;) tvärtom!

2010-07-13 @ 17:23:01
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/
Postat av: Christian

De var ju riktigt snygga ju! :)



Sv: Haha jaha okej. Kanotpolo? Det lät väldigt, väldigt bökigt! :P Haha. Men okej. Jag får väl se ifall jag drar dit mina blivande klasskamrater och har en trevlig dag. :)



Haha ond och kreativ! ;) Jodå! Jag är som en teddybjörn! Till och med en vän tycker jag påminner om Ted Gärdestad och kallar mig Ted istället för mitt riktiga namn. Och vem är snällare än Teddan liksom? ;)



Fast bikini borde ju godkännas? :P Hade väl varit en annan femma om det var underkläder. Jag skulle ju kunna cykla runt i badbyxor, men eftersom jag städar så är det kanske inte bästa klädseln! :P



Brottar ner dig anytime, anywhere! ;) You just watch! Haha.



Kram

2010-07-13 @ 19:25:25
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback