When I'm a billionaire

Kom just hem från Fellepelle. Har haft en superawesome kväll ikväll tillsammans med brudarna! Med sjukt mycket skratt, minnen och ännu mer skratt. Riktigt härligt var det! :) Någonting vi absolut måste göra om!

När vi begav oss hemmåt stannade jag hos Felicia till kvart i två och snackade minnen. Alla otroligt sjuka saker vi har gjort under våran uppväxt. Ja det förvånar mig faktiskt att ingen har tagit in oss på psyket. Det är väldigt sjuka saker, iallafall vissa.

Nu ska jag hoppa i säng och försöka att få mig någon slags sömn. Hoppas på bra väder imorgon, blir isf att fara och bada. Håller du även tummarna för att min röst är tillbaka, eller lite iallafall..


Kommentarer
Postat av: Betty & Sara ♥

Hahah vad roligt då :)

2010-07-10 @ 08:53:48
URL: http://dittmitt.blogg.se/
Postat av: Christian

Sv: nej jag har nog inte så mycket tur. :/ Lite jobbigt.



Kan bli en skön sommarplåga! :D



Åh! :D JA. Typ Dalmaspojken och Norrländskan ute på nya äventyr. Klär oss i trikåer och bekämpar brott. Äter lite Pite Palt emellan och rider på renar! Jag kan se det framför mig, ett vinnande koncept!



Haha ;) Självklart ska du vara min "dresser". Seriöst, jag skulle behöva lite nya kläder så jag inte ser ut som en lodis när jag kommer upp till Skellefteå! :/ So please!! Be my dresser!



Haha you know it. :) Nej men det blogginlägget då du hade köpt nya kläder så kunde jag spana in dig! Tro inte att jag är någon pervers äldre gubbe som sitter och flåsar framför din blogg! xD Jag är ofarlig!

Haha. Ja, alla fall du gör och slår i marken gör att kroppen drar ihop sig och blir mer kompakt!



Ja! :) Det får jag nog faktiskt göra. Får inte tappa träningen!



Kram

2010-07-10 @ 11:28:16
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback