Bulgarien, igen.

Onsdag den 30/6-10

Halla! Jag ar inte dod, som kanske vissa trodde. Inte? Haha, jag bara skojar. Har det jatteskont har i Bulgarien med mycket sol och bad. Rebecka, jag har allt blivit brun nu! Solen har varit framme ett antal ganger och jag har blivit ratt sa brun, ar dock kvar ca. en vecka. Sa jag hoppas pa att vara en pepparkaka da jag kommer hem!

Vad jag har gjort har borta? Solat och badat som jag skrev ovan. Dessutom har vi varit i Bourgas, Nessebar och andra stallen da vadret inte har varit sadar jattebra. Ganska skont faktiskt, annars dor man nastan. Annars har vi gatt pa olika marknader. Fast den stora och intressanta saken ar ju att vara tv-kanaler ar pa engelska, bulgariska och....dam..dam...dadam...tyska! Sa forutom att lata sig sa sitter jag aven och lar mig nya tyska ord. Sa da kan man sitta och tjuvlyssna pa tyskarna som finns har i trakten, samt bygga pa sin engelska. Inte pjakigt!

Nar jag enda pratade om marknader sa kan ni nog forsta att jag har kopt lite saker. Det visar jag dock upp da jag kommer hem. Vet inte om jag kommer att sitta vid datorn nagat mer, sa jag hoppas att ni har det skont hemma i Sverige. Sedan tackar jag er, trogna lasare, som fortfarande kollar in min blogg, aven fast det ar lite!

P.S Har dessutom klipp mig, inte mycket, men for hundra spann kan man fa en lika bra frisyr som pa en 400 kronors salong hemma i Sverige. Aven fast min frisyr inte ar sadar jattesvar!




I bulgarien

Onsdag den 23/6-10

Sitter just nu pa varat hotell. Vadret idag har inte varit sa jattebra, men vi hoppas pa battre vader imorgon. Flygresan dit var ratt dryg och jag somnade pa arlanda flygplats medans jag laste min underbara bok. Ni forstar nog hur trakigt det var.. Blev dock forvanad att jag traffade en naturare fran skelleftea dar. Jag menar, arlanda ar ju ratt stort..

Vi far se vad som hander ikvall. Har betalat for en timma, sa jag ska nog sitta tiden ut.


Till mina fina läsare!

Så är jag inne på mitt sista inlägg innan resan till Bulgarien. Jag känner en viss oro inom mig, fortfarande, men också en viss glädje. Äntligen kanske jag kan få slappna av och inte tänka på någonting. Jag känner fortfarande en viss stress över att få saker gjorda, ni vet skolan, plugg, allt. Har inte riktigt kunna slappna av ordentligt, så jag hoppas innerligen att jag kan börja slappna av där borta och finna en sk. "inre" ro.

..noog pratat om det. Sista kvällen spenderade jag tillsammans med Hanna, Linnea, Elin och Alexander. Vi snackade lite, såg på tv och hade allmänt trevligt. Kändes som ett perfekt slut. Oj, shiet, slut. Haha, jag måste sluta inbilla mig att jag ska krascha med planet!

Så vad ska jag säga till er? Jag hoppas innerligt att ni får två grymt sköna veckor här hemma i Sverige(jag lär ju inte ha några läsare från andra länder så)! Ska försöka få tag i en dator där borta, även fast jag känner att jag bara vill komma bort från allt ett tag. Så ni får väl kolla in bloggen lite då och då och se om jag har uppdaterat. Annars hörs vi om två veckor!

Hoppas nu verkligen att ni har en skön sommar över huvud taget!♥


I'm just a girl

Jag har gjort en sjukt oseriös bild på paint, ja gamla hederliga paint. Bara att kolla nedan.



Bilden jag tog på mig är ruskigt gammal och bilden på planet hittade jag på google. Så vad tycker ni? Är jag lika bra som Kissie eller?


You know I'll fight for you.

Måndag den 21/6-10

Så är vi inne på den sista dagen jag är hemma i Sverige. Jag har en konstig känsla i magen, en oroskänsla som jag aldrig har haft förut. Just för att jag har åkt flygplan flera gånger förut. Nervositeten just nu är att jag är rädd för att planet ska krascha. Att jag aldrig får träffa mina underbara vänner och släkt. Okej, om vi kraschar så kraschar jag med min familj. Då blir man inte ensam, men på något sätt känner jag..fortfarande oro. Även fast jag vet att chansen för att ett flygplan ska krascha är mindre än att man krockar med en cykel, eller hur det nu var.

Feriejobbsgrejset var..inte sådär jätteintressant. Kan bara säga såhär : TACK REBECKA för att du också skulle dit. Annars vet jag inte hur det skulle ha gått. Träffade dock tre stycken från min klass, vilket var trevligt. Såg även några andra filurer. Sedan visste man hälften av alla människor eftersom alla går på gymnasiet och en stor del går på Balder, rätt kul ändå.

Efter det gick jag och Rebecka till stan ett tag, men det blev inte länge. Kändes som en skoldag. Benen var trötta och huvudet kändes tungt. Det kan dock bero på att jag somnade klockan ett inatt, heh.

Om 24 timmar är jag i stockholm och om 48 timmar är jag i Bulgarien!


Is heaven still open for me?

Blev så att jag spenderade kvällen tillsammans med Victor, Simon, Pierre och Ville. Riktigt trevligt! Blev att vi såg filmen Shrooms, som är en favorit hos mig. På så sätt att man kan se filmen, känna spänning och sedan bli nöjd över slutet. Det är inte många skräckfilmer som har bra slut. Så jag rekommenderar den starkt till er som vill se en bra skräckfilm med ett bra slut!

Ska försöka att bege mig mot sängen snart, även fast jag inte lär somna. Imorgon ska jag upp tidigt, sedan åker jag med Rebecka in till stan för att lyssna på en föreläsning om feriepraktik. Känner jag peppen? Naah, inte riktigt. Det är inte någonting man vill göra sista dagen man är hemma i Sverige på två veckor, but i gotta do it man or woman.



Något jag bara vill tillägga innan jag intar sängen. Jag och Elin var och köpte godis på hemmakväll. Om man köper 1< kg så kostar det 70 spänn. Så jag och ELin delade på det, alltså ett halv kilo var. När vi sedan hade betalat för det så skulle jag ge godispåsen som var hennes till hon. Jag kollar i min och ser att det såg rätt svart och mörkt ut medan Elins var färgglad. Hon säger då "Madde, du är emo det är därför din godispåse är full med lakrits!". Hur ska jag tolka det? Jag tycker inte att jag ser så emo ut på bilden ovan..


Stone Sour - Bother



En låt jag alldeles nyss hittade på Spotify. Sökte egentligen på en annan låt med Stone Sour, men eftersom alla Stone Sours låtar kommer fram så började denna låt efter Through glass. Den fastnade direkt och jag blev lite smått kär. Älskar inslaget med gitarren och Coreys lite sådär..knarriga röst.

I will keep loving you with all my heart.



Haha här har ni fyra bilder från då jag och Felicia var med varandra. Collaget ovan var inte sådär jätteseriöst, men visst blev det en aning..spännande? Hur som helst diggade jag dessa fyra bilder rätt mycket, så de får representera våran dag :)

OBS! Jag har en apostrof(stavning?) på mitt sista e. Det gick dock inte att skriva med det textsnittet, så jag är medveten hur mitt namn stavas.


I want the truth

Väskan är full, men jag känner ändå att jag inte har fått med mig allt. Får kolla genom väskan en extra gång, även fast jag inte far förrän i övermorgon. Har dock inte packat hela dagen såklart. Har sett på Herkules med min lillebror på våran VHS-spelare. Vilka minnen det väckte. Kände igen varenda reklam *snyft*.

For även ut och övningskörde. Blev en långsväng genom stan och sedan vägen tillbaka till skelleftehamn och åter till Ursviken. Under den delen där det var skogsväg stötte vi på två rådjurskid vid vägkanten. Så det blev en tvär inbromsning. Riktigt små var de, säkert inte en månad gamla, men ack så söta!

Ikväll får vi se vad som händer. Hoppas på att hitta på någonting iallafall, så att jag inte fastnar i resväskan.


Hej hej sommar.

Söndag den 20/6-10

Godmorgon! Det regnar fortfarande ute and I like it. Som ni säkert vet regnade det inatt också. Är ruskigt mysigt att sova då man hör regnet. Känns som att man vaggas in i en djup dvala, eller något..liknande.

Just nu håller jag på att packa, har redan hunnit packa det viktigaste, men man kommer ju alltid på någonting i efterhand. Så nu sitter jag och tänker genom allt som är väsentligt inför resan. Visserligen lär man köpa rätt mycket där borta också, men det är bra att man har lite med sig iallafall.

Hade faktiskt tänkt fara ut och springa idag. Förra året var jag ju ute och sprang som en tok, så jag hade tänkt bygga upp det där igen, eller iallafall känna att jag bränner bort lite inför resan. Dock är vädret inte så tillåtande, så det blir nog att vara inne och träna lite styrka istället.


Is there a higher power?

Egentligen borde jag sova nu, men jag måste skriva om den stora händelsen som skedde mig ikväll. Det var inte filmkvällen, som dock var ytterst trevlig! Det var däremot färden hem från filmkvällen. Eftersom klockan blev strax före ett innan vi begav oss hem, fick vi lov att gå i regnet. Alla tre(jag, Linnea och Elin) erkände dock att regnet var rätt mysigt och Ursviken var otroligt lugnt! Iallafall kommer vi till vägskälet där min väg och Elin och Linneas väg skulle skiljas åt. Vi hade pratat om att vi skulle bli våldtagna, men jag tog det såklart inte på största allvar. Så jag började lugnt gå hemmåt, dock i en rask fart. Kollade ner i marken eftersom det ändå regnade, så jag hade väl inte sådär jätteskarp syn över läget runt omkring mig.

Helt plötsligt flyger det en vit fjäril förbi mig, inte var den stor inte. Så min första tanke var "Stackare som måste flyga i detta oväder!". Fortsätter att gå och kommer då till en liten skog, eller ja, träd kring en rätt stor väg. Kollar då upp en aning och märker att fjärilen flyger bredvid mig, först på min högra sida och sedan på min vänstra. Fortsätter gå, lite förbryllad över situationen, men då jag kommer fram till mitt kvarter försvinner den, som om den aldrig hade begett sig ut i regnet.

Hur ska man tolka det där? Visserligen skulle det bara kunna vara en ren händelse att en vit fjäril flyger bredvid en 100-200 meter, eller var det något mer? Jag är inte särskilt övernaturlig och jag är inte fullt troende, men man har ju hört talas om en vit duva, som står för frihet. Vad skulle isådana fall en vit fjäril stå för? Jadu, jag vet inte vad jag ska tro. Bäst att jag lägger mig och sover nu. Kommentera gärna och säg vad ni tror :)


Jajamen

Jag sitter just nu och skakar och fryser. Kan säga att det inte var varmt uppe på gokart banan. Regnet piskade ner och jag hade inte bra skor på mig. Inte tröja heller för den delen. Ändå stannade jag där från halv två till halv fem. Jag har en stark vilja. Victor hade dock rätt otur då han körde, men han är allt bra duktig! :)


Just nu ser jag ut som en pudel p.g.a. regnet. Hade dessutom fulla hjälmen med vatten. Det var en riktigt härlig upplevelse då man skulle ta på sig den. Har varit med om det förut, men då man redan var kall och blöt och det kommer massor med vatten ner i tröjan kan man inte annat än vara sur.


You said it wasn't your fault, who was it then?

Lördag den 19/6-10

Jag har hört att det ska vara något bröllopp idag, men jag vet inte vilka som ska gifta sig eller vars de ska göra det heller. Var det kanske kronprinsessan som skulle gifta sig, eller var det någon annan? Skämt åsido, den som inte har hört talas om detta storslagna bröllopp bor nog ute i en stuga i ingenstans. Ska faktiskt bli rätt skönt då de har gift sig, då blir det slut på alla tallrikar som säljs i massor, alla löpsedlar med aftonbladet osv. Fast, då blir det säkert någon skandal efter också.

Nog pratat om det där. Vädret idag är skit, spöregnar gör det. Så det blir nog inget joypeak för min och Rebeckas del. Vi sticker upp till gokartbanan direkt, vet inte hur länge vi blir där, just p.g.a. regnet.


I've got to tell you how I feel about you.

Jag är hemma mina små äpplen. Var ett tag sedan det där, eller hur? Hade iaf jättetrevligt hemma hos Adam. Vi spelade lite kort, blev dock oavgjort eftersom vi var så omogna. Därefter såg vi en film som heter "21". En ruggigt bra film! Man var dock en aning trött för att förstå spelets gång, men helt klart en bra film!



Imorgon blir det att fara på Joypeak med Rebecka, sedan drar vi oss vidare till gokartbanan för att se Victor köra. Senare under kvällens gång sticker jag till Filip och har filmlan tillsammans med han, Linnea, Elin och eventuellt Vanessa. Super! (undrar när jag ska packa min väska?)


I don't belong here.

Har inte gjort så mycket idag. Sett på fotboll med mormor och morfar samt tagit det lugnt. Nu har de farit till min storebror, så jag passade på att vara hemma. Sticker dock till Adam om ett tag, men det blir toppen :)

Jag tänkte skriva någonting mer, någonting som var..viktigt, men jag kommer inte på det nu. Så jag tar väl upp att jag inte har börjat packa inför utlandsresan än. Vi far trots allt om 4 dagar och jag har inte plockat fram en enda liten skitgrej. Borde nog börja imorgon, fast..jag brukar vara snabb på att packa. Blir troligtvis att bara ta med sig shorts, linnen och t-shirtar samt underkläder och bikinin typ. Var väl allt? Nja, ska väl ta med mig bl.a. kameran och lite annat småtjaffs, ni vet.

Nu kom jag på det! Jag har ett speciellt spel jag alltid spelar vid jul, ett riktigt gulligt och bedårande spel som man bara blir glad av. Det är dock inte bara det spelet som är gulligt, alla spel som finns på den hemsidan är riktigt söta. Skön musik, mjuka färger och gulliga karaktärer. Jag antar att många förstår vilken hemsida det är då ni kommer in på den, andra inte. Så, här har ni den! Klicka på bilden.



Spela nu, som bara den!


I even did my hair for you.

Fredag den 18/6-10

God morgon! Fick lov att stiga upp halv nio idag, kände jag peppen? Nej. Kände jag orken? Nej. Ville jag sova mer? JA!

Lillebrors avslutning började halv tio och det var FULLT med människor! Jag fick mig inte in i salen, så jag fick gott och väl stå utanför och lyssna på de små barnen som sjöng. Massor med bebisar var där också, kalla mig inte pedofil, men jag älskar små barn. Deras gulliga leenden är förkrossande. En liten pojke, knappt ett år, log mot mig och vad får jag se? Två tänder, två ynkliga små tänder stack fram. Jag log och hjärtat blev varmt. Ursch vad gullig han var!

När vi kom hem från skolavslutningen fick jag och lillebror en avslutningspresent av mormor och morfar som fortfarande är hemma. Gissa hur mycket det blev? Jo, hela 1000 spänn! Då kände jag glädjen inom mig, så otroligt söta de är! Fick även en röd ros av dem. Är på väldigt bra humör nu kan jag då säga.




Everybody crash and burn sometime.

Ikväll har jag varit med min kära familj, sett på fotboll och haft det rätt skönt. Imorgon går lillebror ut 4:an, herregud. Det var igår han började skolan, alltså förskolan! Nu ska han börja femman till hösten. Tiden går fort mina vänner, jäkligt fort. Blir alltså att vi far på hans skolavslutning, sedan får vi se vad som händer. Pappa och mamma pratade om att fara ut och övningsköra, men vi får väl se. Känner ändå peppen för att köra just nu, ingen nervositet alls, fast den lär väl komma så småningom då tiden är inne.




Du måste ge mig lite mer.

Var som ni vet med Felicia idag. Otroligt roligt hade vi med fotografering = oserösa bilder och snack nere vid kanot. Någonting vi absolut måste göra om snarast! Väntar på att Felicia ska logga in så att hon kan skicka lite bilder till mig, så kanske någon bild hamnar på bloggen? Beror nog på hur vackra vi är.

Mormor och morfar är också här. Ska sova över tills imorgon för att vara med på lillebrors skolavslutning, mysigt :)


Myggmedel is your best friend.

Torsdag den 17/6-10

Godmorgon! Vet ni vad? Jo, jag vaknade kvart i sex i morse och var pigg. Jättekonstigt eller hur? Kändes precis som då man har sovit 12 timmar och är helt utvilad. Var NÄSTAN påväg att gå upp, men det var mer p.g.a. värmen i rummet. Lyckades dock somna om och vaknade halv elva.

Vädret är lite halvkonstigt idag, eller lite mulet iallafall. Ska sätta mig ute i solen iallafall och hoppas på någon slags bränna. Ska även vara med Felicia idag, var ett tag sedan nu. Ändå bor vi nästan grannar.. Blir superkul iallafall!


I want you to show me.

Min vän Filip poängterade just en sak angående förra inlägget. Där har jag hittills(inte för att jag förväntar mig mer) fått tre kommentarer, varav alla har ett namn med C i början. Dessutom är C den 3:e bokstaven i alfabetet. Ska jag börja oroa mig för att något ska hända nu eller?

Träningen ikväll var väl inte sådär jätte seriös. Jag och Emma stod i mål med var sin målvaktshandske och resterande lagkamrater var..oserösa, precis som vi. Roligt var det iallafall! FÖRUTOM myggen, dessa underbara varelser. Även fast jag hade smort in mig med flera ton myggmedel, eller iallafall täckt i princip hela kroppen så ska de förbannade krypen ändå hitta åt ställen där man tyvärr missat. Jag ska uppfinna någonting som gör så att myggen dör ut eller liknande. Kalla mig insektsutrotare, men ibland måste man ta till drastiska åtgärder.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Blir nog hemma alone under dagen, så jag ska försöka att sola mina ben som verkligen VÄGRAR att bli bruna, baksidan, men banne mig inte framsidan. Ser ju rätt..knäppt ut. Om jag kommer hem från utlandet med bleka ben, ja då vet jag inte vad jag gör.

Vet ni vad jag gjorde före jag for på träningen? Jo, jag blåste såpbubblor. HUR länge sedan var inte detta? Ett x antal år sedan iallafall. Kände hur barnet inom mig skuttade till av glädje. Hur kan det vara så roligt?



Min kära lillebror fick till och med vara med i bakgrunden.




I will hunt you down.

Jag är hemma folket och jag dog inte i någon större jordbävning. Bara halva skellefteå ligger i ruiner, skämt å sido. Har iallafall riktigt trevligt med Elin på stan. Blev mycket snack och även två inköp som kommer lite längre ner i inlägget. Eftersom jag är väldigt..ekonomisk av mig så har jag väldigt svårt att köpa kläder jag verkligen gillar som kanske kostar lite mer. Jag vill verkligen inte spendera så mycket pengar på mig själv, hellre på andra, men Elin lyckades övertala mig. Så ett par shorts(hah ett till par) och en t-shirt fick åka hem med mig. Blir perfekt till utlandsresan som är om EXAKT en vecka.



Hah, skit i bilderna på dörren heh.

High-rise shorts från Vero Moda, 200:-
Lång t-shirt från Vero Moda, 100:-

Okej, 300 spänn är inte så förbannat mycket och jag har mycket kvar på kontot också, även känner jag att jag måste ha en viss summa kvar på kontot. UTIFALL att något skulle hända. Ni vet, säkerheten i första hand!

Ikväll blir det träning och jag är som vanligt rätt peppad. Blir dock att bada i myggmedel ikväll. Är lite halvmulet med solen framkikandes ibland, PERFEKT väder för myggfight!


We can stay together my friend.

Onsdag den 16/6-10

Besöket med min arbetsgivare gick riktigt bra. Han var riktigt trevlig och såg fram emot mina tre veckor. Han var väldigt positiv måste jag säga. Riktigt kul!(låter som att jag är 25 och ska söka ett RIKTIGT jobb). En kvinna visade sedan runt mig på skolan jag skulle vara på. Kände en skön lättnad stiga genom kroppen. Var först inte riktigt säker på vars jag skulle gå, så det var grymt snällt av henne att visa mig runt!

Om ett tag åker jag in till stan och möter upp Elin. Blir då att gå på stan ett tag och umgås. Vädret är überskönt, har redan hunnit ligga ute i en halvtimma och solat, vilket har gett resultat! :)


Muse - Supermassive Black Hole



Jag har redan denna låt i mitt arkiv, men jag kände bara att jag var tvungen att lägga upp live uppträdandet också. Supermassive Black Hole var den första låten jag hörde med muse, som i sin tur var med I twilight soundtracket.. Jag tackar gudarna för det! Efter jag hörde den i filmen, var jag fast. Muses underbara toner, Matts underbara röst, ja allt med Muse är verkligen störtskönt!

Denna låt är den första låten jag hörde av dem, men fortfarande den absolut bästa. Jag vet inte hur många gånger jag har hört den och hur många fler gånger jag kommer att höra den. Jag kommer inte att få nog av Muse, inte än på ett tag och jag hoppas innerligt att de fortsätter att göra låtar som går efter deras eget perspektiv och deras egen känsla. Artister/grupper brukar ju ha en tendens att skynda på nya album för att tjäna pengar = dåliga låtar. Go Muse, GO!

I make you feel pure.

Mina kära vänner. Jag har idag, förlåt, ikväll fått känna på en redigt stor jordbävning. Skellefteå har haft sina få jordbävningar, men ofta har man inte känt dem, bara hört om dem på radion, MEN denna gång kände jag det. Elmira och jag satt och tittade på film då hela rummet började skaka, vi trodde först att det var filmen, men glasen skallrade och tavlorna slog mot väggen. Det var banne mig en jordbävning! Elmira blev helt panikslagen medans jag satt där i sängen och var..chockad. Inte så att jag senare blev panikslagen, mer som i "kan detta hända i skellefteå?". En riktig upplevelse var det må jag säga, men en aning läskigt. Om man blev så chockad av en sådan jordbävning, hur chockade blir då inte de nere i Gaza, Thailand osv? Då skulle jag nog inte sitta på en säng och känna hur huset skulle rasa under mig. Då skulle nog jag också vara lika uppjagad som Elmira.

Iallafall, jag, Linn och Elmira hade riktigt trevligt nere på kanot. Var ett gigantiskt motorcykelgäng där nere, alltså medelålders snubbar som visade upp sina snygga Harley Davidson motorcyklar. Kanske jämförde de varandras cylindrar, ja vad vet jag? Coolt var det iallafall. Kanot is the place to be, typ. Vi spelade även lite volleyboll med gammgubbarna! Hah, ne inte riktigt. Vi passade lite med Linns volleyboll, sedan for vi hem till Elmira och jag sa farväl till Linn. Vi kommer inte ses på tre veckor, inte bra..

Som ni förstod av det jag skrev ovan så såg jag och Elmira på film, Fantastic Four 2, en riktigt bra film! Sa även hejdå till henne. Kommer inte träffa henne heller på tre veckor. Happ..

Imorgon blir det att fara och träffa min arbetsgivare klockan tio, sedan blir det förhoppningsvis att gå på stan med Elin. Great!



Börjar vara ett år sedan det där. Sjukt kul var det iallafall!

Dessutom mina vänner, spelade jag gitarr ute på altanen idag med solen lysandes in. Det var underbart, riktigt jävla underbart!


Vill ha dig i mörkret hos mig.

Snart kommer Linn förbi, vi ska möta upp Elmira för att sedan sticka förbi konsum och sedan sätta oss på kanot. Vi ska sitta där och bara njuta av det underbart sköna vädret, som otroligt nog ville kika fram såhär på eftermiddagen. Har nämligen regnat mesta delen av tiden idag. Håller tummarna för att kanot går att besöka p.g.a. dess gigantiska befolkning av mygg.

Om en vecka och en dag kära vänner, är jag förhoppningsvis i Bulgarien. Om nu inte planet skulle krascha vill säga.


Joshua Radin - I'd rather be with you



Jag har en väldigt blandad smak, från Muse till Slipknot(okej, en låt) till Katie Melua och No Doubt. Ja, min musik är väldigt blandad och här kommer även en låt som har fastnat. Ett härligt gung med mucket gitarr. Det gillas!

I'm in love with you.

Lördag den 15/6-10

Godmorgon! Har ni sovit gott? La mig rätt tidigt och somnade kring halv ett samt vaknade vid tio, så jag har fått sova ut ordentligt. Ändå är jag fortfarande trött. Hur detta nu går till. Tror att det är skolpluggenergin som smyger sig på. Alltså vara uppe länge och vakna tidigt samt anstränga hjärnan hela dagen lång.

Nu under dagen hade jag tänkt sätta mig och titta på Avatar. En grymt härlig film åter igen! Sedan blir det att vara med Elmira under kvällen. Blir nog skitbra :)


Dagens roliga fakta


Whipe away all your tears.

Min besökar statistik har ökat, vad roligt att ni har hittat hit! Hoppas ni finner någonting intressant att läsa så att ni stannar kvar :)

Träningen ikväll gick rätt bra. Regnet höll sig uppe i molnen och myggen var som bortblåsta. Riktigt skönt!

Imorgon får vi se vad som händer. Skulle vara med Elmira under dagen. Hon åker ju till sthlm på onsdag, så jag måste säga hejdå till henne. En annan som även lämnar mig kvar i Ursviken är Linn som åker utomlands på onsdag! Gud vad alla sticker härifrån! Fast, jag ska nog inte säga så mycket. Om en vecka åker jag ocksp ner till sthlm, för att sedan onsdagen efter åka till bulgarien. Wunderbar!


I will speak the language you'll understand.

Tog moppen till Linnea idag. När jag drar ut den ur carporten så ser jag att det är en GIGANTISK spindel vid min högra hand. Kan säga att jag fick en aning panik. Lyckades dock hålla ett någorlunda lugn genom att ställa den på stödet och sedan rycka undan handen fortare än ljusets hastighet(kändes så iallafall). Därefter tog jag våran sopborste och lät den klättra upp på skaftet innan jag lämnade av den i skogen. Ja kära vänner, jag dödade den inte!

Inte nog med att jag fick bekämpa min spindelfobi, det började även tokregna. Så där sitter jag på moppen med ett visir som är fullt med vattendroppar = inte lätt att se vägen och med blöta byxor och tjocktröja. Inte för att jag blev på dåligt humör av det, men hade jag vaknat på fel sida idag kunde nog den moppefärden slutat helt annorlunda, skulle jag tro.

Lär ju även bli träning ute i regnet = slänga sig på blött gräs och lera. UNDERBART! Jag är så glad att jag inte vaknade på fel sida idag.




Someday we'll know

Måndag den 14/6-10

Godmorgon! Vädret är helt kasst idag, regn osv. Eller för tillfället regnar det inte, men det hänger i luften som man brukar säga!

Idag får vi se vad som händer. Skulle vara med Linnea under dagen, men det beror helt på om hon loggar in på msn eller inte. Senare ikväll blir det träning, känner peppen redan nu. Blir dock att smörja in hela kroppen med myggmedel. Gunsen har en tendens att locka till sig miljoner mygg. Kan säga att då man är målvakt är mygg ingenting roligt, just för att man står stilla. Till skillnad från utespelarna som springer efter en boll i en och en halv timma. Då får man stå där bak och uppskatta sina myggvänner, som enbart är ute efter att suga musten ur en.



Juste! Jag ska ta med lördagens kloka ord, som kom från Joel. Någon i klassen(kommer inte ihåg vem det var) säger" haha, du totalfailade!" Då säger Joel" Vi bor i Sverige, här säger man misslyckas!". Mycket klokt sagt min vän!


Ja det är bara att köra hårt!


I held your hand through all of these years.

Jag har ju lovat er att lägga upp bilder på skolavslutningen, men jag är helt enkelt för lat. SÅ jag har gjort ett litet collage, dock med några få bilder. Finns så otroligt många fler, men som jag sa orkar jag inte lägga upp alla. Så ni i min klass som läser min blogg och inte hamnade med i collaget, don't worry! Det är inte så att jag hatar er för det, tog bara några slumpvalda bilder :)


Bilderna är snodda både från Sofia och Elmira!

Ikväll har jag varit och tittat på matchen mellan Clemensnäs och Medle. Vi vann med 3-2, vilket kändes skönt, även fast andra perioden inte var någon höjdare. Ni spelade bra iallafall! Därefter for jag och Linn hem till henne och kollade på film samt åt årets första jordgubbar. M-M-MMMMM säger jag bara! Filmen vi såg var Ratatouille och den var mer än bedårande söt. Ursch vad den var gullig! Man märker även att dagens grafiska teknik bara går frammåt och frammåt. Vattnet var übernice!


Fotbollsspelare dör på planen



Jag kollade runt på lite bloggar och kom in på Dessies blogg. Jag är inget stort fan av henne, men som alltid kollar man ju genom bloggen när man väl är inne på den. Hon hade där gjort ett inlägg med två videor där två fotbollsspelare dör på planen. Fastnade helt klart för den andra filmen. Fy så jävulskt hemsk! Efter halva kom tårarna, inte så att det rann floder, men man såg verkligen sorgen i spelarnas ansikten och på deras kroppsspråk. Låten gjorde ju inte saken mycket bättre. Ursch vad hemskt! Dessa klipp kan vara jobbiga för endel att titta på, jag la iallafall in den. Så för de som vill kolla är det bara att klicka på play.


Det var en gång en liten fågel..

Lillebror kommer springandes ner för trappen och ropar "En fågel är död, en fågel är död!" Jag tittar upp från min underbara bok och frågar vad han svammlar om. Han springer ut genom dörren och runt huset till baksidan. Ett högt rop kommer "Madelené, det är en trast och jag tror han är död!!!". Jag ställer mig upp och går sakta till baksidan, fortfarande inne i bokens underbara, krimminala, värld. Går fram till min bror och tittar ner på marken, ser man på, ett lik i verkliga livet! Där ligger nämligen en trast. Jag springer och hämtar ett par handskar och tar upp fågeln sakta, nacken är av. Drömmer mig åter igen bort till bokens värld och inser att det även sker mord i lilla Ursviken. Roy Grace, du skulle ha varit här nu! Kommer tillbaka till verkligheten. Träden fylls med fåglar som skriker, gråter och sörjer över en förlorad vän. De flyger runt huset, ser nästan ut som att de ska attackera oss. De tror att jag ska äta upp den lilla parveln.

Jag tar honom med mig, ser hur luften nuddar dess fjädrar som skimmrar guldbrunt. Ögonen är stängda och jag känner en viss ro. Värmen från den fortfarande varma kroppen tar sig genom handskarna och in till mina händer. Ett obehag kommer och jag hör fortfarande skriken från hans familj, släkt och vänner. För bara fem minuter sedan svävade du i det fria blå, utan några som helst bekymmer. Bara känna hur vinden tog tag i dig, upptäcka nya saker för var dag. Du upptäckte idag ett fönster, en spegelbild som skulle bli ditt öde.

Jag tar med mig en spade och börjar gräva. "Hur känns det att vara en som jobbar på en kyrkogård, som för var dag får se nya människor lämna gråtande anhöriga för att sedan bli hämtad av sådant vi aldrig sett eller hört?" Jag fortsätter att gräva tills gropen blir tillräckligt stor för att den ska rymmas. Lyfter sakta upp den lilla kroppen som inte väger mer än 100 gram. Tar tag i huvudet som är av och lägger sakta ner den i gropen. Tar sedan ett spadtag, ett till och ett till. Nu är han borta. Ännu en själ borta från jordens yta.

Den lilla berättelsen ovan var bara ett tidsfördriv. Såklart var det inte så dramatiskt, men ganska roligt att skriva! Fick som ni förstår begrava en fågel idag, som är en av många som lyckats flyga in i ett utav våra många fönster. Var rätt obehagligt, även fast det "bara var en fågel".


I'm so deep into the shit I could taste the earth.

Söndag den 13/6-10

Godmorgon! Solen skiner utanför fönstret. Tror att jag ska lägga mig ute och sola ett tag med min überbraiga bok. Måste förstärka brännan så att jag inte bränner mig då jag far utomlands. Det brukar inte gillas, speciellt inte då det är på axlarna. Nätterna brukar bli ett riktigt helvete då..

Peppar för träning nu på eftermiddagen. Är verkligen underbart skönt att träna då solen lyser, sedan kan man ju alltid hoppas på en snygg t-shirt bränna, eller hur?

Nu väntar solen. Ha en fin dag!♥


I'd rather be with you

Klassfesten var rätt awesome, även fast jag inte trodde det. Började ganska långtråkigt med väntan på pizza samt..inte så mycket gjort. Vi började seda spela brännboll och det var riktigt roligt! Även rugbyn senare var rolig, lärde mig nästan att kasta också, men det är bara nästan.

Orkar inte samla på mig en hel novell om kvällen just för att jag inte är på ett jättebra humör. Hoppas på en bättre morgondag.

Ha en fortsatt fin lördag♥


Glaciers melting in the dead of night

Blir klassfest ikväll trots allt. Även fast vädret just nu inte ser särskilt lovande ut. Får se hur länge jag stannar där, lär inte bli jättelänge om det skulle börja spöregna kan jag ju säga. Åker med bussen som går 17.08, så jag ska inte riktigt än till bussen. Peppar peppar för att det inte börjar regna!


God it feels like forever.

Lördag den 12/6-10

Om tio dagar är jag påväg ner till stockholm, dagen efter är jag påväg till bulgarien. Jag säger bara det, underbart!

Idag är vädret minst sagt knasigt. Blåser jävligt mycket ute, men ändå lyckas solen komma fram lite här och var. Det skulle bli regn idag, så vi får se om det blir någon klassfest eller inte. Kan säga redan här och nu att jag inte var pepp på det, inte då vädret är såhär, men vi får väl se vars vindarna för mig ikväll.

Jag har gjort en ny header och undrar vad ni tycker.

<-----klicka på bilden för att göra den större!

Kommentera gärna vad ni tycker så ska vi se om det blir header byte eller inte.



I will start a fight tonight.

Just hemkommen efter en dramatisk volleyboll match. Jag, Linn och Olivia mot Adam, Ville och Simon. Kan helt ärligt säga att jag trodde att vårat lag skulle förlora rätt tidigt, men vi vände snabbt. Tillslut blev det 2-2 i set. Gissa vilket lag som vann sista set? Jo, vi tjejer! Kan säga att det var det mest spännande setet, men..vi vann! Det var hur kul som helst och måste absolut göras om! :)

Imorgon får vi se vad som händer. Hoppas på att vädret blir bra. I så fall sticker jag på klassfesten som är inne i stan under kvällens gång. Om det regnar, ja då blir det nog ingenting, men man ska inte dra förhastade slutsatser ni vet.


Far away from here

Som de flesta vet så har hela skellefteås 3:or tagit studenten idag=smockat med folk inne i stan. Började märka det först redan då vi åkte bussen in till stan. Massor med flak, fulla med ungdomar. Vi gick iallafall på stan ett tag, men det var så varmt, så vi bestämde oss för att fara hem igen och sticka till kanot för att sola och bada. Hittade mig dock ett par jeansshorts och ett linne, som kommer på bild strax, innan vi for.

Väl framme på kanot hade vi med oss badhandukar, butterbullar och dricka. MUMMS! Vädret var dock rätt konstigt, ibland kokande hett och ibland blåsande kallt. Så vi solade lite till och från medans vi passade med en volleyboll och tog..lite knasiga kort.



Linn kände för att hänga av sig lite.

Fråga mig inte vad jag gör där, för det vet jag inte ens själv.


Ni ser ju här linnet och shortsen jag köpte.

What if it doesn't excist?

Fredag den 11/6-10

Godmorgon! Vädret är überskönt. Skulle verkligen sitta fint att fara och bada idag! Har ju inte gjort årets dopp än, så jag kanske ska satsa på det idag?

..men först ska jag och Linn in till stan. Vi lär svettas, svettas och åter igen svettas. Kanske ska satsa på att ta ett dopp i fontänen som är mitt på torget? Skulle se rätt..skumt ut. Näe nu ska jag börja bege mig mot bussen. Busskorten lär fungera, så där tjänar jag 32 spänn!


Hell yeah it is!


Jag laddade hem lite nya textstilar och penslar till Gimp. Älskar penslarna med olika ansiktsuttryck, ovan har ni ett exempel!

Med denna bild säger jag godnatt, sovgott och vakna torrt!


Uno Svenningsson - Vågorna



En sommarlåt som iallafall jag aldrig blir less på. Uno Svenningsson har en speciell röst och han förgyller verkligen texten med sin lite mystista röst. Detta klipp har dock en sämre kvalitet, men vad gör det? Njut mina vänner och känn hur sommaren kryper in under skinnet!

Beautiful girls, all over the world.

Olivia for för en stund sedan och jag måste säga att vi har haft riktigt roligt! Började med att sitta och snacka ett tag innan vi begav oss mot konsum för att inköpa oss varsin glass. Därefter kollade vi på matchen mellan KAIF- Clemensnäs, dock bara första halvlek eftersom jag var liiiite kallt klädd. Vi startade igång en film och spelade sedan "Vem där?". En riktigt skön kväll helt enkelt. Tack så mycket, måste göras om!

Imorgon blir det nog att jag och Linn sticker in till stan. Vet inte om jag ska kolla upp någonting speciellt, men det brukar ju alltid hänga med någonting hem. Varesig det är kläder eller godis. Blir nog super iallafall!



Jag och Elmira brukar kallas Yin och Yang, så vi bjuder på denna underbara bild!


Don't bring flowers after I'm dead.

Dagen har bestått av solning, städning av övervåningen samt fixat och trixat med maten. Gjorde lövbiff och makaroner. Mumms!

Nu väntar jag på att Olivia ska komma. Hon är hurtig och cyklar från stan till mig och hon började för fem minuter sedan, så hon är väl här om ett tag. Blir nog superbra! Sedan får vi se vad vi hittar på under kvällens gång ;)




Dagens roliga fakta


Du bist sehr schön!

Torsdag den 10/6-10

Det blev ingen älgskog för mig idag. Far min ville nog att jag skulle vara hemma med min sjuka lillebror. Han är nämligen förkyld och har lite feber. Är inte sådär jättesmart att lämna honom hemma själv då. Känns ändå rätt skönt att vara hemma. Linn frågade dock om vi skulle in till stan, vilket jag gärna skulle viljat. Vad säger du om imorgon?

Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig ute i solen med en skön bok och bara njuta. Sommarlovets första dag kanske inte blev sådär jättekonstig ändå :)


Another promise

Men gud vilken dålig uppdatering jag har haft idag! Har inte ens ägnat en tanke till bloggen, förlåt mig.

Kvällen blev väl inte sådär som jag hade tänkt mig. Meningen var att vi skulle spela volleyboll nere vid kanot, men alla var upptagna. Så det blev tillslut film hemma hos Filip tillsammans med Linnea, Elin och Elmira. Ytterst trevligt! Kan säga att mitt magont kom tillbaka, som det alltid gör då jag umgås med dem. Ingenting negativt såklart, bara positivt! Jag skrattar alltså väldigt mycket.

Imorgon bär det av till älgskogen med min kära far. Ska ut och sätta saltsten samt flytta ett älgtorn. Ingenting man vill göra första riktiga sommarlovsdagen såklart, men vad gör man inte för de som ger en tak över huvudet och mat på bordet(visst lät jag rätt fyndig där?)? Sedan blir det världens motionspass att gå omkring i en skog ett antal timmar också. Samt ett x antal myggbett räknar jag med. Blir lite blodutbyte medans jag ändå "tränar". It's good for your soul you know! Olivia kommer även förbi under kvällen, så vi hoppas på ett riktigt bra kanotuddsväder :)



Nästan ett år sedan nu. Känns som att det var igår och ja, jag är nostalgisk.

Sommarlov, nu får vi vila ut.

Onsdag den 9/6-10

Nu har jag officiellt fått sommarlov. Jag har fortfarande inte fattat det, men det kommer väl snart. Kommer att sakna hela klassen so damn much!

Jag tog med mig kameran, men tog inte alls många bilder. Det är flera i min klass som använder sig av systemkameror, så jag har bett dem att lägga upp bilderna på facebook. Så att jag kan sno dem och dela med mig till er. Så, det kommer inte upp några bilder nu i detta inlägg, utan framöver.

Vi hade ju iallafall skolavslutningen i en halvtimma. Efter det massor av fotografering, sedan powerwalkade jag och Johanna för att komma ikapp Filip och Pontus. Var ju tvungen att önska dem en trevlig sommar och jag kan säga er, det var pretty far vi gick. Så, det blev dagens motion.. Därefter stod vi och pratade med folk, gick på stan osv innan vi gick och åt på Tatung. Underbart god mat och underbart sällskap.

Så nu sitter jag här och är rätt..tom. Är varken glad eller ledsen, hoppas på någonting trevligt ikväll iallafall :)


They will not control us

Blev att vi spelade volleyboll ikväll nere på kanot. Blev jag, Linn, Olivia, Victor, Simon, Ville och efter ett tag Marco. Kan säga att jag jobbade stenhårt. Slängde mig, slog och gjorde allt i min makt för att vi skulle vinna bollen. Såklart gick det ju inte alltid vägen, men jag gjorde det jag kunde! Kan säga att byxorna var fulla med sand, heh.

Så imorgon är det skolavslutning då. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Kommer att sakna massor med människor förbannat mycket! Speciellt de man inte kommer att träffa, eller de man säger "Vi måste ses i sommar", men lika fullt ses man inte förrän två och en halv månad senare. You see my point? Hoppas iallafall att jag hinner träffa alla imorgon så att man kan önska dem en trevlig sommar and so on. Såklart kommer jag att träffa min klass, men det finns ju andra på skolan man också vill önska trevlig sommar till! :)

Kommer dock kännas rätt..knasigt efter skolavslutningen. Jag är van att mina föräldrar alltid är med. Så att man åker hem, fikar und so weiter. Nu ska man vandra omkring på stan i tre timmar, sedan ska tjejerna i klassen äta lunch tillsammans på tatung. Visst, det kommer att bli awesome, men..det kommer att se lite lustigt ut då de flesta utav oss går omkring i klänningar man annars aldrig skulle gå på stan med.. Fast, vad gör man inte för världen?



Bjuder på denna..OTROLIGT VACKRA bild(ser ut som ett tap)! Så ledsen kommer jag iallafall bli imorgon, 9.00 då skolan officiellt är slut.


Dagens roliga fakta


Are you running away?

Tisdag den 8/6-10

Idag har vädret varit riktigt härligt med sol och med lite blåst(läs mycket). Dock inte lika härligt p.g.a. sista dagen med klassen. Känns väldigt tungt, lite som en klump i halsen. Visst, jag vet att vi kommer att träffas till hösten igen, men hur blir det under sommaren?

Städade ur skåpen, så nu har jag flyttat och flyttar förhoppningsvis ihop med Elin till hösten. Både två hade en väldig oreda i skåpet, så jag undrar hur detta kommer att sluta.. Spelade sedan brännboll mot andra NV klassen. Kan säga att jag inte var klassens höjdpunkt, men jag fick iväg den båda gångerna och båda två över linjen längst bort(där man svänger av då man springer). Så lite stolt är jag väl! Vi förlorade dock och det blev en liten fejd där under spelets gång. Vars höll du hus Robert Aschberg!?

Därefter hade vi lunch och åt frusen mat samt tyska efter det. Fick då veta mitt betyg, ett stadigt MVG. Så det kändes riktigt bra! Sedan gick vi på stan, jag, Elmira och Elin. Ville, Adam och Pierre ville att jag skulle komma och spela discgolf med dem, men jag trodde att vi skulle bli länge. Så jag tackade nej. Träffade sedan Linn vid bussen, så jag, hon och Elmira begav oss till bergsbyn och köpte glass. Frågade då om pojkarna ville komma förbi, men de gav oss dissen. Så det kan gå. Även spelade de inte mer än 500 m ifrån oss.

Ikväll har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra. Hade tänkt försöka att dra ihop nå folk och grilla, men det går ju inte jättebra då jag inte har någon ved. HEH!



You are the only exception.

Blev ingen träning för mig ikväll. Har en konstig träningsvärk i halsen, tro det eller ej, låter helskummt! Får alltid det då jag har slängt mig extra mycket under en träning. Tror jag slänger mig på "fel" sätt, just p.g.a. att jag nästan alltid får ont. Dessutom var jag jättetrött, så jag kände att min prestation inte skulle ha varit den bästa under träningen. Lika bra att skippa den då?

For istället ner till kanotudden med Linn. Det har blivit vårat lilla place. Underbart mysigt är det och det är alltid, eller oftast, rätt lugnt där så man kan bara chilla och även fiska. Även fast det var flera år sedan jag stod med pappa på kanotudden och metade..

Imorgon är det sista skoldagen. Känns helt sjukt konstigt! Vad ska vi göra? Jo, vi ska städa ur vårat skåp samt spela brännboll mot andra naturklassen. Känner att min medverkan inte kommer att leda till någonting positivt, men what to do? Bara man är med klassen blir man glad. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det är klassen som har fått mig att orka genom hela detta år. Allt stöd, alla roliga lektioner och alla underbara människor får ens annars jobbiga dag att bli störtskön! Den största längtan under detta år kommer nog till min kära klass. Vi måste ha många återträffar(låter som att vi ska gå ut 3:an..)!

Nu snart ska jag bege mig mot sängen och försöka att sova något så utvilad till den sista skoldagen.




This is..is..AMAZING!

Mamma kommer hem från jobbet. Tar in posten och ropar "Madelené, du har fått ett brev från kommunen". Jag tittar upp från min dator och kopplar samman kommunen med sommarjobb. Springer ner för trappen, sliter upp brevet och läser"Du har härmed blivit tilldelad feriplats på följande arbetsplats: Aura fritids". Vad ska jag säga? Detta är ju helt underbart! Jag som älskar att vara med barn(jag är inte pedofil) har fått ett jobb på ett fritids, med en perfekt åldersgräns också! Dessutom tjänar jag ganska precis 5640 SPÄNN! Då kanske jag kan köpa mig min efterlängtade systemkamera..oopps sa jag det högt? Ska berätta mer om det senare! :)

Skodagen var VÄLDIGT chill.  På matten gjorde vi nästan ingenting, bara spelade "plump". Därefter hade vi hål från ett till kvart i två. Därefter hade vi svenska och jag fick veta mitt betyg, MVG! Kändes redigt skönt eftersom jag har varit rätt osäker på det, en riktig lättnad blev det.

Nu ikväll blir det träning mellan kvart i åtta och kvart över nio. Har rätt mycket träningsvärk i rumpan och armarna efter träningen igår, så morgondagen lär vara..en plågosam dag med träningsvärk från gårdagen och kvällens träning.


Hallå kött och blåbär!

Måndag den 7/6-10

Nu är vi inne på den sista seriösa skoldagen. Eller, hur seriös den blir återstår att se. Den enda lektionen vi har är matte, I guess. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om. Jonas(läraren) har en tendens att alltid hålla kvar oss in i det sista. Även fast vi inte har någonting att göra på lektionerna. Lite jobbigt är det ju..

Nu ska jag kila mot bussen. Ha en fin dag!♥


Don't tell me cause it hurts.

Jag gjorde ett inlägg lite tidigare ikväll med ett flertal bilder. Vars det inlägget har tagit vägen har jag ingen aning om. Får hoppas att det dyker upp snart. Var några äldre bilder som jag hade piffat upp lite.

Blev inte att jag var med Linn ikväll. Ville frågade även om jag skulle med och spela discgolf, men..det blev inte av. Blir nog någon gång till veckan istället. Så jag har suttit och redigerat lite bilder samt fixat lite kanter runt endel.

Varför jag är uppe så sent beror helt på att jag har sovmorgon imorgon till tolv. Så då kan jag unna mig några fler timmar uppe och såklert fler timmar i sängen. Man känner att man behöver med sömn då man har tränat och det är tekniskt bevisat också. Kanske inte så konstigt att lista ut dock..

Håll utkik efter ett bildinlägg hur som helst! Sovgott♥


pictures







Hittade några äldre bilder på datorn, so here you go!

Boys in the girlsroom and girls in the boysroom.

Blev ingen seriös träning ikväll då vi bara var 9 stycken. Så det blev en hel del skott på mig, samt straffträning. Straffar är, som ni säkert kommer ihåg, det värsta som finns. Just för att vi två gånger under PSG har åkt ut på straffar. Vi har även åkt ur en cup i Bergsbyn p.g.a. straffar. Man känner väldigt stor press på sig så man står där i mål och inser "tar jag inte den här bollen, då förlorar vi!". Man blir extra sur då man känner bollen nudda vid ens handskar, men lika fullt åker in i mål. Visst känns det en aning underbart då? Nein..

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske hör om Linn hänger med ner till kanot. Vädret verkar ju faktiskt klarna upp!



Jag är rätt död nu va, Linn?


There's no sunshine when he's gone.

Söndag den 6/6-10

God förmiddag! Har varit ute och övningskört, så det är därför jag inte har skrivit något..förrän nu. Det gick väl sisådär. Var rätt trött och hade vaknat på totalt fel sida idag. Så det blev lite smått bråk i bilen. Inte bra.. Fast jag sitter här nu, så vi dog inte iallafall.

Idag blir det träning, mellan 15.00-16.30! Hoppas att Gunsen är myggfri så att jag inte blir uppäten av dem. Samt hoppas jag på en skön träning.

Återkommer ikväll då jag kanske är på ett bättre humör.


Muse - Unnatural Selection



Här kommer ännu en underbar låt från underbara Muse. Denna låt finns med på deras nyaste album och som bland de flesta, är den riktigt bra! Hela låten är dock inte 100% muse, finns vissa stycken som är unikt för Muse, men det finns mycket nytt också. Vilket gillas! Lyssna och njut.

Dagens roliga fakta


We'll die togheter.

Jag ursäktar min frånvaro. Bloggen får lida ibland, men det gör ju inte jättestor skillnad då jag ändå inte har en miljard besökare per dag.

Ikväll var jag med Linn och Elmira. Vi kände för att vara LITE nyttigare och köpte morötter och dipp. Sedan såg vi filmen "Ice Age 2" hemma hos Linn. En underbart gullig film, har alltid varit ett smygfan av Ice Age filmerna samt disneyfilmerna. Efter det spelade vi Wii Mario Kart. Såklart vann Linn för att hon är pr0 på det, men vad gör det? Roligt var det iallafall! :)

Kändes rätt skönt att komma hem en timma tidigare. Det menas i att sitta framför datorn ett tag till ;) Lägger förmodligen in dagens roliga fakta.


Paramore - The Only Exception



Jag tackar Spotifys reklam för denna låt. Annars skulle jag aldrig hittat den. Paramore är en bra grupp och de har bra låtar, men denna är nog en bland favoriterna, från och med nu.

It's pathetic.

Lördag den 5/6-10

Just nu är det åskregn utanför fönstret and I like it. Det är så otroligt mysigt att sitta inne och höra regnet piska mot taket. Speciellt då man har ett plåttak. Eller då man sitter inne i min lilla lekstuga och tittar på film. Det är någonting utav det mysigaste som finns! Iallafall då man pratar om regn.

Jag måste ursäkta min frånvaro från bloggen. Jag har varit ute och övningskört hela förmiddagen. Blev sammanlagt 10 mil. Fem dit och fem tillbaka. Vi for till en liten by som heter kusfors och fikade där på ett gammaldags café. När vi sedan skulle fara tillbaka, vad hade då hänt? Jo, någon hade stulit våran "övningskör"-skylt?! Det är nog någonting av det värsta jag har varit med om. Inte p.g.a. skyltens värde, eftersom den är värd 30 spänn, men att de kan sno någonting av en människa som är ute och lär sig att köra.

Att lära sig köra är en stor sak och man får tyvär inte särskilt mycket respekt ute i traffiken av sina medtraffikanter. Många kör om på vägar, kör för fort och sladdar förbi för att man ska bli impad. JAG blir inte impad, jag blir bara sjukt irriterad på att folk över huvud taget riskerar sitt och andras liv genom att styla. Att någon sedan stjäl en skylt av en blivande förare ger bara, eller iallafall mig, en större insikt på hur oförskämda folk verkligen kan vara och hur ovälkommen man känner sig. Väldigt sorgligt!

Hur som helst gick det bra att köra, fick dock svänga in i Boliden och köpa en ny skylt.


This is the last time I'll forget you

Det blev ingen vinst för mig ikväll, men jag har haft det riktigt roligt! Blev mycket skratt sådär in mot midnatt och spårade videor på youtube. Ett perfekt avslut på en skoldag helt enkelt! :)

Nu ska jag försöka att ta mig i säng och sova lite. Var trött redan vid nio, så jag är riktigt förvånad att jag har lyckats hålla mig vid liv medans vi spelade..


I'm back again.

Ikväll vaknas det poker hemma hos Adam tillsammans med Ville, Markus och Pontus. Det blir nog riktigt bra! Gick ju superbra för mig sist, alltså en vinst. So we'll see how it will be tonight ;) Just nu väntar jag bara på att Adam ska ringa så jag tar moppen och brummar bort till honom.

Dagen har gått rätt långsamt och jag höll på att DÖ av svält redan vid tre. Jag som är van vid att äta kring fyra p.g.a. tidiga träningar tänkte på att inte ta någon macka före maten. Så när klockan slog fyra frågade jag min kära mor hur det stod till med middagen. En timma senare skulle den vara klar.. Så jag har suttit och hungrat ihjäl mig(nästan) i två timmar. Tur att vi fick tacos till middag iallafall, annars vet jag inte hur det skulle ha slutat.



Bjuder på denna otroligt vackra bild på mig med min lillebrors hatt. Hoppas du blev glad nu Ramona ;)


Sean Banan - Skaka rumpa



Sean Banan är en konstig typ, men vad ska man säga efter man har sett denna film?

Break me down.

Fredag den 4/6-10

Så är det äntligen fredag. Har varit en otroligt skön dag, med många kurser man har fått veta betygen på. Kan säga att jag blev riktigt glad över MVG:et i Matte B och kemi. Super! Känns som en riktigt bra början på natur! Resten utav dagen har vi blivit jagade av zombier som har gått omkring på skolan. Helt ärligt var de rätt läskiga och en snubbe hoppade på mig. Tur att han inte var en verklig zombie.

Efter biologin slutade vi, alltså halv tolv, det var väldigt skönt! När vi sedan stod i matsalskön var det folk med musik som skulle äta, alltså 3:orna. De har en utklädningsvecka, därmed zombierna. När jag sedan hade tagit maten och skulle hitta ett bord hörde jag ljuv musik i öronen, "Supermassive black hole" med Muse. Hur underbart?! Inte nog med det så spelade de "The Resistanse" med dem också. Från att vara en skön dag, till en underbar dag helt enkelt!

Här ska jag dessutom bjuda på en rätt rolig låt. Den medverkar i den lilla serien "Centralskolan", som ni även kan söka på på youtube.




We'll start a fight tonight.

Jag glömde berätta att jag hade min sista sånglektion idag. Var som hela syftet med att jag hade det lite fullt upp. Övningskörde dit, men skjutade först lillebror till sin träning, därefter till sången. Sedan hämtade jag upp honom och for hem. Gick riktigt bra idag och jag provade även att parkera flera gånger på alla möjliga ställen. Känner mig rätt stolt om jag ska vara ärlig, går ju bara frammåt!

Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket. Suttit vid datorn, druckit lite te och lyssnat på regnet. Väldigt avkopplande och mysigt!

Imorgon klockan tre var det egentligen tänkt att jag skulle till min kusin och klippa bort mitt annars så ruffsiga och tjocka barr. Kände dock inte peppen för att stanna inne i stan i mer än tre timmar för att vänta på en klippning. Så vi bytte tid tills på måndag kvart i fyra. Ska nog kunna komma mig iväg från svenskan en liten stund tidigare iallafall. :)

Nu ska jag försöka bege mig mot sängen och sova, eller så sitter jag uppe ett tag till och njuter av att vara trött på skolan? We'll see!



Åter igen en bild från Rismyrlidens-dag.


Man kan ju inte bara ha tråkigt.

Nej mina vänner, jag är inte död. Har bara haft lite fullt upp idag. Så, jag ska väl ta och berätta lite nu va?

Efter datakunskapen var det tänkt att vi skulle in till stan och kolla lite där, jag bestämde mig dock för att göra klar fysiken. Så jag, Ramona, Elin, Caroline och Emelie satt i TVÅ timmar för att ta oss genom fysikinlämningsuppgiften. Vi grät, höll på att torka ut av vatten brist och svalt. Okej, så allvarligt var det inte, men i slutet var vi alla arga och allmänt less på denna fysik. Vi blev ju iallafall klara och det var som huvudsaken med det hela.

Efter det hade vi kemi, engelska och sedan idrott. Var en rätt lugn dag och man märker hur sommarlovet är påväg. Balderskolan var inte proppad med människor, som den annars oftast är. Bussarna var ovanligt tomma och..man hade den där sommarlovskänslan i hela kroppen. När vi sedan fick veta att sista engelskalektionen var idag blev man ännu gladare. Vi slutar alltså 11.30 imorgon. HUR HÄRLIGT?! Überskönt!



Inte kunde vi cykla hem från Rismyrliden igår..


Are you running away?

Torsdag den 3/6-10

Just nu sitter jag inne i datakunskapssalen och genomgår min sista lektion med älskade Inge. Utanför regnar det och helt ärligt är det riktigt skönt! Nu vill man sitta inne och bara ta det lugnt. Har som sagt hål efter datakunskapen, så vi får se om det blir att gå på stan eller sitta inne och göra klar fysiken.

Nu ska jag fortsätta på min uppsats om fildelning. Great!


We are just human.

Linn kom förbi ikväll, så vi cyklade förbi konsum och köpte lite gott för att sedan bege oss till kanotudden. Träffade dock på Adam på vägen, så vi stod och stackade med honom ett tag innan vi fortsatte våran resa till kanotis. Därefter satt vi och snackade och skrattade oavbrutet i två timmar. Otroligt härligt var det! Dessutom värmde solens strålar oss också, precis så som det ska vara :)



Linn gillar choklad!♥

Nu ska jag bara vänta på att håret ska torka klart, sedan beger jag mig mot sängen. Imorgon kommer det att bli en rätt chill dag. Först datakunskap från fem i nio till tio, sedan har vi hål till fem i ett. Så då blir det att gå på stan med Carro, sweet!


Let me love you!

Onsdag den 2/6-10

Om en vecka har jag sommarlov. Om en vecka är det ännu närmare tills jag lämnar Sverige bakom mig för att entra Bulgarien för andra gången i mitt liv. Om en vecka, kommer jag inte att träffa vissa klasskompisar på flera, flera veckor. Om en vecka, har jag gått ut första året på gymnasiet!

Var som jag skrev igår i Rismyrliden idag. Började med en sjukt dryg bussresa. I mer än en timma åkte vi buss och lyssnade på två lärare som var..väldigt ointressanta. Deras sätt att prata på fick nästan mig och Elin att somna på bussen. Vi gick även ut ur bussen ett flertal gånger för att titta på saker, som inte alls var särskilt intressanta. Alltså början av dagen var HELT ointressant.

När vi sedan kom fram till Rismyrliden åt vi lunch och började dagens aktiviteter. Som först bestod av att lyssna på en äldre man i 45 minuter. Efter det en lång skogsprommis och till sist lite hantverk. Tog med mig kameran som jag lovat, men jag orkar inte lägga in alla bilder var för sig. Så jag gjorde snabbt ett collage.



Man kanske inte ser så mycket, men jag lägger förmodligen in någon utav bilderna senare. Kanske redan ikväll? Vilket får mig att tänka på. Vad händer ikväll? Jag är sjukt trött, så jag ska nog bara ta det lugnt, men vi får se.


Don't tell me that it's over.

Blev så att jag, Linn, Adam och Ville spelade kubb ikväll. Riktigt trevligt och mycket skratt blev det! Förutom kubb spelade vi något annat som jag inte alls kommer ihåg. Hur som helst gick det rätt bra för mig i både kubb och namnlösa spelet. Såklart skulle de ändå småretas med mig. WHYY MEE?! Hah skämt.

Imorgon ska båda naturklasserna fara till rismyrliden och göra vad? Jo, vi ska tydligen kolla på gamla bygnader och leka..lekar? Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra där. Hoppas på fint väder iallafall, så ska jag ta med mig kameran också, samt lite goofika :)


Det var vi mot rubb och stubb.

Tisdag den 1/6-10

Så är det första juni. Känns väldigt skönt och det syns klart och tydligt på vädret. Sommaren är här nu, varesig man vill eller inte!

Skoldagen gick riktigt bra, just för att det var så pass bra väder. Så jag skyndade mig hem efter skolan(hur det nu går.) och satt mig ute i solen en halvtimma. Även fast det blåste en del, så var det riktigt skönt och lite färg fick jag allt. Tog mig även en pepparkaka idag, så då kanske det går ännu fortare att blir just en pepparkaka. Vad tror ni?

Jag upptäckte även i morse att jag har fått 6 fina och vackra blåmärken på benen. Så som det ska vara - sommarben kallas det! Nu gäller det bara att folk inte börjar tro saker då de ser stora blåmärken på benen..

Ikväll blir det att fara till Linn och spela kubb. Det kommer att bli skitroligt! Som förra sommaren då vi spelade kubb före vi skulle ha vårat filmlan. Awesome!


RSS 2.0