Break me down.

Fredag den 4/6-10

Så är det äntligen fredag. Har varit en otroligt skön dag, med många kurser man har fått veta betygen på. Kan säga att jag blev riktigt glad över MVG:et i Matte B och kemi. Super! Känns som en riktigt bra början på natur! Resten utav dagen har vi blivit jagade av zombier som har gått omkring på skolan. Helt ärligt var de rätt läskiga och en snubbe hoppade på mig. Tur att han inte var en verklig zombie.

Efter biologin slutade vi, alltså halv tolv, det var väldigt skönt! När vi sedan stod i matsalskön var det folk med musik som skulle äta, alltså 3:orna. De har en utklädningsvecka, därmed zombierna. När jag sedan hade tagit maten och skulle hitta ett bord hörde jag ljuv musik i öronen, "Supermassive black hole" med Muse. Hur underbart?! Inte nog med det så spelade de "The Resistanse" med dem också. Från att vara en skön dag, till en underbar dag helt enkelt!

Här ska jag dessutom bjuda på en rätt rolig låt. Den medverkar i den lilla serien "Centralskolan", som ni även kan söka på på youtube.




Kommentarer
Postat av: Micke

De borde hitta på en till betygsnivå enbart för din skull, EVG (Extremt Väl Godkänd).

Zombies ska dras till hjärnor så inte undra på att du blev påhoppad ;D



HAHA! Skokräm är väldigt effektivt iaf! XD



Svar: Jo det funkar bra att ha tur i kubb också :)

Du som gillar skriva om saker du tycker är "äckliga" borde läsa mitt senaste inlägg på min blogg. Kanske ger dig rysningar :D

Ha en fin kväll och helg Maddis, håll fast dig och flyg inte iväg med den kraftiga vinden bara ;D

2010-06-04 @ 18:34:32
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback