Bulgarien, igen.

Onsdag den 30/6-10

Halla! Jag ar inte dod, som kanske vissa trodde. Inte? Haha, jag bara skojar. Har det jatteskont har i Bulgarien med mycket sol och bad. Rebecka, jag har allt blivit brun nu! Solen har varit framme ett antal ganger och jag har blivit ratt sa brun, ar dock kvar ca. en vecka. Sa jag hoppas pa att vara en pepparkaka da jag kommer hem!

Vad jag har gjort har borta? Solat och badat som jag skrev ovan. Dessutom har vi varit i Bourgas, Nessebar och andra stallen da vadret inte har varit sadar jattebra. Ganska skont faktiskt, annars dor man nastan. Annars har vi gatt pa olika marknader. Fast den stora och intressanta saken ar ju att vara tv-kanaler ar pa engelska, bulgariska och....dam..dam...dadam...tyska! Sa forutom att lata sig sa sitter jag aven och lar mig nya tyska ord. Sa da kan man sitta och tjuvlyssna pa tyskarna som finns har i trakten, samt bygga pa sin engelska. Inte pjakigt!

Nar jag enda pratade om marknader sa kan ni nog forsta att jag har kopt lite saker. Det visar jag dock upp da jag kommer hem. Vet inte om jag kommer att sitta vid datorn nagat mer, sa jag hoppas att ni har det skont hemma i Sverige. Sedan tackar jag er, trogna lasare, som fortfarande kollar in min blogg, aven fast det ar lite!

P.S Har dessutom klipp mig, inte mycket, men for hundra spann kan man fa en lika bra frisyr som pa en 400 kronors salong hemma i Sverige. Aven fast min frisyr inte ar sadar jattesvar!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Haha söt. :) Jodå, jag har saknat norrlänningen! Har känts lite tomt! Men skönt att höra från dig igen!



Ja jag hoppas på det med och jag ska, med all största sannolikhet, spela för dig. Och det där med att skrämma folk i Skellefteås stad låter som något jag kan tänka mig att göra! ;) Count me in!



Jodå, vi har haft det bra. Men jag har jobbat under dagen och inte kunnat njutit av vädret så mycket. Har inte badat i en sjö sedan 1 månad sen. :( Så det suger. Och nu är det ju ändå Peace & Love här i Borlänge så. Får njuta lite av solen där tills vidare.



Kramar

2010-07-01 @ 14:26:51
Postat av: nathalie o ebba

hej hej :D<3

följa varann via bloglovin ? =)<33

2010-07-03 @ 18:36:26
URL: http://liveonetime.blogg.se/
Postat av: rebecka

Näe jag är inte avundsjuk...inte alls....sitter bara här hemma som en vitlök och känner mig blek...men de är lugnt...helt lugnt...

2010-07-04 @ 11:30:44
URL: http://www.reeeebs.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback