Hell yeah it is!


Jag laddade hem lite nya textstilar och penslar till Gimp. Älskar penslarna med olika ansiktsuttryck, ovan har ni ett exempel!

Med denna bild säger jag godnatt, sovgott och vakna torrt!


Kommentarer
Postat av: Christian

Haha vad tufft! :D Vill också kunna göra sådana där saker!



SV: Haha jag längtar redan nu! ;D Jag har väldigt mycket släkt i Norrland och jag har varit upp till norrland varje sommar sedan jag var jätte liten! :) Jag ska upp till Skellefteå, eller rättare sagt en bit utanför skellefteå faktiskt men det kommer nog bli mys!



Haha ja så kan det också vara! :P Men det kommer nog gå bra för dig hörru!



Haha ja precis. :) http://www.youtube.com/watch?v=Hx4RsCfL_fA Brukar lyssna på denna när det blir att städa toaletterna. Den hjälper väldigt mycket! ;)

Kram

2010-06-11 @ 11:11:47
URL: http://bulthornet.blogg.se/
Postat av: Christian

SV: haha ja du får gärna visa! :D Skulle vilja göra en snygg header till min blogg i framtiden. Din header är ju för snygg alltså! Blir smått avundsjuk! :(



En vet jag bor i Umeå, en annan i Boden, en annan i Piteå och så finns det säkert några avlägsna lite överallt där uppe bland träden. Men sommar i norrland är väl underbar eller? :)



Haha varsegod! Den är fantastiskt bra! Ja men precis! :O Så fruktansvärt irriterande och så väntar man i slutet av låten och hoppas att de ska säga vilken låt det var som spelades, vilket de inte ofta gör! :/

2010-06-11 @ 17:14:31
URL: http://bulthornet.blogg.se/
Postat av: Christian

SV: Åh det vore riktigt häftigt om du ville! :D Ja den var riktigt snygg! Men jag tar gärna en med lite mindre höjd! :P



Haha ja det är fruktansvärt med knott! Sätter sig precis överallt där man inte märker dem. Åh! :D Jag saknar det på något konstigt vis!



Ja. Men till slut finner man dem i alla fall!

2010-06-11 @ 17:59:52
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback