Is heaven still open for me?

Blev så att jag spenderade kvällen tillsammans med Victor, Simon, Pierre och Ville. Riktigt trevligt! Blev att vi såg filmen Shrooms, som är en favorit hos mig. På så sätt att man kan se filmen, känna spänning och sedan bli nöjd över slutet. Det är inte många skräckfilmer som har bra slut. Så jag rekommenderar den starkt till er som vill se en bra skräckfilm med ett bra slut!

Ska försöka att bege mig mot sängen snart, även fast jag inte lär somna. Imorgon ska jag upp tidigt, sedan åker jag med Rebecka in till stan för att lyssna på en föreläsning om feriepraktik. Känner jag peppen? Naah, inte riktigt. Det är inte någonting man vill göra sista dagen man är hemma i Sverige på två veckor, but i gotta do it man or woman.



Något jag bara vill tillägga innan jag intar sängen. Jag och Elin var och köpte godis på hemmakväll. Om man köper 1< kg så kostar det 70 spänn. Så jag och ELin delade på det, alltså ett halv kilo var. När vi sedan hade betalat för det så skulle jag ge godispåsen som var hennes till hon. Jag kollar i min och ser att det såg rätt svart och mörkt ut medan Elins var färgglad. Hon säger då "Madde, du är emo det är därför din godispåse är full med lakrits!". Hur ska jag tolka det? Jag tycker inte att jag ser så emo ut på bilden ovan..


Kommentarer
Postat av: Christian

Haha. Kul att koppla Emo till lakrits. Nästan att jag måste vara jobbig mot mina vänner sen med det! ;)



Sv: Haha xD Och så får jag Max Martin som skriver min musik och Jay-Z som producent! Assum! ;D Och jag tar ju all creds för mig själv. Och du kan inte möta min otroliga lårstyrka med dina fjuttiga små benmuskler! I'm going to obliterate you! ;)



Vad händer till midsommar nu då? :) Vad gör skellefteborna där uppe vid sådana tider? Kram

2010-06-21 @ 07:39:38
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback