It's pathetic.

Lördag den 5/6-10

Just nu är det åskregn utanför fönstret and I like it. Det är så otroligt mysigt att sitta inne och höra regnet piska mot taket. Speciellt då man har ett plåttak. Eller då man sitter inne i min lilla lekstuga och tittar på film. Det är någonting utav det mysigaste som finns! Iallafall då man pratar om regn.

Jag måste ursäkta min frånvaro från bloggen. Jag har varit ute och övningskört hela förmiddagen. Blev sammanlagt 10 mil. Fem dit och fem tillbaka. Vi for till en liten by som heter kusfors och fikade där på ett gammaldags café. När vi sedan skulle fara tillbaka, vad hade då hänt? Jo, någon hade stulit våran "övningskör"-skylt?! Det är nog någonting av det värsta jag har varit med om. Inte p.g.a. skyltens värde, eftersom den är värd 30 spänn, men att de kan sno någonting av en människa som är ute och lär sig att köra.

Att lära sig köra är en stor sak och man får tyvär inte särskilt mycket respekt ute i traffiken av sina medtraffikanter. Många kör om på vägar, kör för fort och sladdar förbi för att man ska bli impad. JAG blir inte impad, jag blir bara sjukt irriterad på att folk över huvud taget riskerar sitt och andras liv genom att styla. Att någon sedan stjäl en skylt av en blivande förare ger bara, eller iallafall mig, en större insikt på hur oförskämda folk verkligen kan vara och hur ovälkommen man känner sig. Väldigt sorgligt!

Hur som helst gick det bra att köra, fick dock svänga in i Boliden och köpa en ny skylt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback