Someday we'll know

Måndag den 14/6-10

Godmorgon! Vädret är helt kasst idag, regn osv. Eller för tillfället regnar det inte, men det hänger i luften som man brukar säga!

Idag får vi se vad som händer. Skulle vara med Linnea under dagen, men det beror helt på om hon loggar in på msn eller inte. Senare ikväll blir det träning, känner peppen redan nu. Blir dock att smörja in hela kroppen med myggmedel. Gunsen har en tendens att locka till sig miljoner mygg. Kan säga att då man är målvakt är mygg ingenting roligt, just för att man står stilla. Till skillnad från utespelarna som springer efter en boll i en och en halv timma. Då får man stå där bak och uppskatta sina myggvänner, som enbart är ute efter att suga musten ur en.



Juste! Jag ska ta med lördagens kloka ord, som kom från Joel. Någon i klassen(kommer inte ihåg vem det var) säger" haha, du totalfailade!" Då säger Joel" Vi bor i Sverige, här säger man misslyckas!". Mycket klokt sagt min vän!


Kommentarer
Postat av: Christian

SV: Nej men jag kände hennes syster. Och ja... Det var nog riktigt sjukt jobbigt för henne. Jag var så liten då så jag förstod inte så mycket av det.



Haha. Ingen sätter på mig... Jag feltolka helt och hållet där. Du får ursäkta mig! Nej men vi får hoppas på att jag är immun mot myggen när jag kommer upp.



Ah jo sant. Du är bara 16. Men vad finns det att göra där annars då? Några fina parker eller? Något ställe där lite band kommer och spelar på då? :) Hur flyter musiklivet där?

2010-06-14 @ 13:07:50
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback