Till mina fina läsare!

Så är jag inne på mitt sista inlägg innan resan till Bulgarien. Jag känner en viss oro inom mig, fortfarande, men också en viss glädje. Äntligen kanske jag kan få slappna av och inte tänka på någonting. Jag känner fortfarande en viss stress över att få saker gjorda, ni vet skolan, plugg, allt. Har inte riktigt kunna slappna av ordentligt, så jag hoppas innerligen att jag kan börja slappna av där borta och finna en sk. "inre" ro.

..noog pratat om det. Sista kvällen spenderade jag tillsammans med Hanna, Linnea, Elin och Alexander. Vi snackade lite, såg på tv och hade allmänt trevligt. Kändes som ett perfekt slut. Oj, shiet, slut. Haha, jag måste sluta inbilla mig att jag ska krascha med planet!

Så vad ska jag säga till er? Jag hoppas innerligt att ni får två grymt sköna veckor här hemma i Sverige(jag lär ju inte ha några läsare från andra länder så)! Ska försöka få tag i en dator där borta, även fast jag känner att jag bara vill komma bort från allt ett tag. Så ni får väl kolla in bloggen lite då och då och se om jag har uppdaterat. Annars hörs vi om två veckor!

Hoppas nu verkligen att ni har en skön sommar över huvud taget!♥


Kommentarer
Postat av: Christian

Sv: Hah! Du ser! Lakrits är inte alls bra! xP



Jag vet inte när jag har tänkt söka dit. Kanske efter att ha gått 2 år på folkhögskolan! Annars hittar jag ett jobb och spelar musik så gott jag kan. (Kanske äntligen fått självförtroende om att spela upp för folk då!)



Åh soft! :) Som sagt, sola åt mig!



Ja jag kommer nog ha det bra här! ;) Riktigt sommarväder här nu och lagomt till midsommar!



kramar

2010-06-22 @ 11:21:26
URL: http://bulthornet.blogg.se/
Postat av: CAROFLINA ♥

Jag satsade mina tusenlappar på en dyr väska haha. Skäms nästan :P



Hoppas du får det underbaaaaart ♥

2010-06-22 @ 17:22:33
URL: http://caroflina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback