You are the only exception.

Blev ingen träning för mig ikväll. Har en konstig träningsvärk i halsen, tro det eller ej, låter helskummt! Får alltid det då jag har slängt mig extra mycket under en träning. Tror jag slänger mig på "fel" sätt, just p.g.a. att jag nästan alltid får ont. Dessutom var jag jättetrött, så jag kände att min prestation inte skulle ha varit den bästa under träningen. Lika bra att skippa den då?

For istället ner till kanotudden med Linn. Det har blivit vårat lilla place. Underbart mysigt är det och det är alltid, eller oftast, rätt lugnt där så man kan bara chilla och även fiska. Även fast det var flera år sedan jag stod med pappa på kanotudden och metade..

Imorgon är det sista skoldagen. Känns helt sjukt konstigt! Vad ska vi göra? Jo, vi ska städa ur vårat skåp samt spela brännboll mot andra naturklassen. Känner att min medverkan inte kommer att leda till någonting positivt, men what to do? Bara man är med klassen blir man glad. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det är klassen som har fått mig att orka genom hela detta år. Allt stöd, alla roliga lektioner och alla underbara människor får ens annars jobbiga dag att bli störtskön! Den största längtan under detta år kommer nog till min kära klass. Vi måste ha många återträffar(låter som att vi ska gå ut 3:an..)!

Nu snart ska jag bege mig mot sängen och försöka att sova något så utvilad till den sista skoldagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback