I just can't take his tears

Hallå! Jag är hemma från en underbart rolig och mysig kväll!

Började med att vi startade igång en film, men den blev inte särskilt lyckad. Så vi slog över till melodifestivalen då den började och alla hade ett mål: "SALEM SKA VINNA!". Från början gick det väl helt okej, men i slutet.. Vad tänker vi svenskar med? Våran musiksmak måste ju vara ålderdomlig och urtrist! Visst, Anna är en duktig tjej, men det är i precis samma stuk som Marlene(som vann förra året) hade då hon vann. Gick vi långt med det? Nej, jag påstår inte det. Såå, frågan jag ställer mig. KAN vi få en sämre placering än vad vi fick förra året?

Efter vårat skrik, som måste ha hörts över hela kvarteret, började vi att ta kort. Gruppbilder osv, för att sedan övergå till mörkerkurragömma. Riktigt roligt! Speciellt då Stina satt i soffan, där vi som hade blivit hittade skulle sitta, och gömde sig för Elmira som letade oss. Hon märkte henne inte och lade sig över henne för att kolla bakom soffan. Det var inte många som kunde hålla sig vill jag lova. Efter det så snackade vi mest och hade mysigt. Någonting jag absolut tycker att vi ska göra om! :) Var dock synd att jag inte sov över (som man kunde göra). Kände att plugget imorgon skulle bli rätt lite om jag skulle sova över samt har jag fortfarande ont i huvudet sedan smällen idag. Så, jag behöver nog sömnen..



Blev inte så jättemånga bilder tagna för min del. Så ni får leva med dessa tills någon annan lägger ut bilder. Då snor jag förmodligen några och kanske lägger upp några här.

NU SÄNGEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback