You're out of my life.

Fredag den 19/3-10

Jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering. Har inte lyckats landa förrän nu. Har varit på stan hela dagen med några underbara tjejer. Sedan har jag även spenderat resten av kvällen med en till underbar tjej. Ska berätta lite mer :)

Dagens började med att jag mådde pyton. Hela kroppen värkte, precis som att man skulle ha skickat 1000 volt el genom kroppen. Kunde inte heller andas, sjukt obehagligt, men jag bestämde att jag skulle till skolan ändå. Så matten gick väl sådär, men jag fick en ipren av snälla Caro, som genast fick mig på bättre humör. Vilket gjorde att resten utav skoldagen rullade på som en smörkula på stengolv..

När vi sedan slutade, vid kvart i ett, började vi på med fysiken tills halv tre. Då for jag, Elmira och Ramona in till stan för att köpa presenter till min kära mor som fyller år på tisdag. Sedan köpte jag även lite annat smågrejs, samt tog ut pengar till middagen. Vi gick tillbaka till Balder och pratade med flickorna som var kvar och gjorde fysik, sedan började vi våran färd till Dallas. Där åt vi och skrattade gott. Hittade även en riktig godbit som både jag och Ramona spanade in under nästan hela middagen.



Här är alltså på väg från Dallas. På bilden saknas Elmira, som kommer på nästa bild.



Här har vi självaste födelsedagsbarnet! Grattis till dig vännen ♥



Slutligen tar jag denna bild. Riktigt snygga brudar inne på H&M.

Som ni inser slutade kvällen med H&M där vi provade olika hattar. Vi provade även skor inne på scorett och otroligt nog älskar jag att prova högklackat - som jag inte ens kan gå i! Har inte ens gett det en chans. Varför vilja vara längre, då man ändå är redigt lång? Inte jag iallafall!

Jag och Elmira tog slutligen bussen hem efter sex och tackade de övriga tjejerna för kvällen. Måste verkligen göras om!

Efter det stack jag direkt hem till Linn där vi såg film och hade riktigt trevligt. Blir nog att vi är med varandra imorgon också. Får se vad dagen bjuder på :) Blir nog eventuellt att ta skotrarna upp till rävabacken, beror helt på vädret.

Ska även lägga upp lite flummbilder från våra älskade engelskalektioner, men det gör jag imorgon.


Kommentarer
Postat av: nathalie

inte great men bättre med mej idag :)<3

2010-03-20 @ 10:23:42
URL: http://naattisch.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag som trott du var en kort snuttiplutta, man får börja hålla utkik högre upp med blicken än jag gjort om man ska kunna se dig och din gula mössa :D



Hoppas du får en bra helg, jag kanske ska få mig iväg till en kompis för att lira tv-spel idag :D



2010-03-20 @ 13:47:25
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback