This one was the last one.

Fredag den 28/5-10

Jag har fortfarande inte fattat att det snart är sommarlov. Om drygt 1½ vecka har jag sommarlov. Då har jag gått första året på gymnasiet, första året på natur och det har bara gått awesome! Tiden går verkligen fort och jag hinner VERKLIGEN inte med! Nej, jag har inte minnesförlust, för jag vet mycket väl att jag har skrivit om detta ett x antal gånger, men jag tänker inte sluta. Detta är helt otroligt!

Hade fysik i morse i mer än två timmar och det var rätt drygt måste jag säga, annars gick de andra två lektionerna bra! Slutade som vanligt fem över ett, så jag gick på stan en liten stund med Magnus och Carro, sedan tog jag bussen hem. Väldigt skönt! Så nu har jag varit hemma i mer än en timma och sjungit till spotifylåtar. Ja, visste ni att min förkylning har börjat gå över? Just nu är jag bara smått tät i näsan och har kvar lite hosta. Det var på tiden kan jag säga er! Så jag hoppas att det blir träning på söndag. Då ska jag jävlart komma igång!



Detta var tider vill jag lova. Saknar er!


Kommentarer
Postat av: Micke

Gymnasiet går verkligen SKITFORT. Jag kan då säga att de 3 åren gick så fort att det inte var klokt. Visst det var många sega stunder men efteråt verkar ju allt bättre av nostalgiskäl ;D



Svar: Kul att höra, och ja jag tycker verkligen så helhjärtat, även fast min kommentar inte fick synas här :P

Okej, bara du använder din fungerande hjärna så är det bara du spanar :)

De spanas säkert en hel del efter dig också då du inte ser ut som en rakad grobian :D

2010-05-28 @ 17:42:11
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback