Life is so cruel without you beside me

Jag vet att min blogg är riktigt kass just nu och det kommer den för alltid att vara under mina pluggperioder, som för övrigt är ungefär 99% av mitt liv..än så länge. Imorgon ska jag dock inte plugga lika mycket. Har gjort bort engelskan och bokrecensionen. Så imorgon sticker jag till min kusin efter skolan, äter middag med henne och hjälper henne sedan med hennes nya blogg, som hon ska använda angående projektarbetet. Så vi får se hur det går. Kul att man blir efterfrågad angående bloggdesigner, höhö.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Har varit trött hela kvällen, så en "tidig" kväll skadar väl inte.




Mikrofonkåt

Tisdag den 30/11-10

Imorgon är det december, imorgon är det en månad kvar av detta år. Sedan är 2010 ett minne blott. Känns rätt sjukt och konstigt. Att på en minut kan allt ändras från ett år till ett annat.

Var otroligt skönt med sovmorgon och 9½ timmas sömn. Vaknade dock upp dyngtrött, så det blev nog för mycket av det gooa. Dock har det varit en rätt lugn dag med biologiprov bl.a. Inte så att jag gillar att göra prov, men det är en lättelse att ta bort någonting tungt från axlarna. Dock har vi kvar ett matteprov innan vi får jullov och det är jag mer nervös över. Inte så att jag är dålig på matte, men att börja med något totalt nytt och sedan bygga på det allt mer gör en rätt..nervös för att man inte ska ha fattat grunden och sedan göra allt fel. Det återstår att se iallafall!

Efter skolan gick jag iallafall på stan ett tag med Ramona och jag lyckades att hitta två julklappar, dock har jag kvar ett x antal. Så vi får se då jag köper dem. Måste börja ta itu med detta!

Nu ska jag plugga lite engelska och kolla genom den snabba bokrecensionen jag gjorde igår på en halvtimma.


She won't look at you

Jag och min skarpa hjärna har jobbat hårt idag. Vi hade fått hem ett blad med erbjudanden från Frasses, där man kunde delta i två tävlingar för att vinna respektive saker från båda två. Ett var 15+ långt ord, som jag otroligt nog lyckades klara på mindre än fem minuter. Ordet var dock inte jättesvårt, men visst blev man lite glad i hjärtat. Inte nog med det så ägde jag på fem fel också. Inte illa pinkat Madde!

Jag var för övrigt ute och gick med FellsPells i den -22,5 gradiga kylan. Riktigt trevligt som vanligt och vi fick en ytterst vacker vit mascara på ögonfransarna. Det gillar vi! Därefter har jag suttit och kollat på 2 and 1/2 men som jag älskar och pluggat på den vackra biologin jag borde kunna utan och innan nu. Great!

Nu ska jag lägga mig, även fast jag har sovmorgon till kvart i elva imorgon, så känner jag att jag behöver ta igen lite sömn..




I'm already free

Måndag den 29/11-10

Puuh! Sitter och skriver på en bokrecenstion som ska in på onsdag. Jag brukar inte vara en sådan som skjuter upp saker till de sista dagarna, men jag har haft för mycket annat för mig för att ha orkat lägga ner någon slags energi på det. Jag ska prata med svenskaläraren om jag kan få lämna in den i slutet av veckan. Har ju mina ursäkter med alla prov och läxor, heh.

Dagen rullade på och var riktigt trevlig. Jag och Elin började prata om julklappar och jag vet verkligen inte vad jag ska köpa till alla. Har skrivit en lista, men jag brukar inte alltid följa den. Så det lär bli saker jag inte ens hade haft tanke på före. Vi får se hur detta I-landsproblem urartar sig! Jag fick även tillbaka mitt tyskaprov som resulterade i ett MVG. Kändes riktigt skönt och bra så här i närheten av jul och allt. Hoppas bara att biologiprovet och matteprovet går lika bra!

Nu ska jag läsa genom biologin en gång till, sedan går jag ut och går med Felicia. Var ju ett tag sedan nu. Så vi ska vara riktiga kämpar och ska ut i den -20 gradiga kylan!



En vacker bild på två riktigt fina tjejer!♥


Just set them up

Woah! Vart kommer alla ifrån. Jag säger det åter igen, min blogg måste vara som bäst då den inte blir uppdaterad. Nu var ni ytterst nära att slå mitt besöksrekord med några få unika visningar för lite. Inte illa pinkat alltså!

Min dag OCH kväll har inte varit jätteintressant. Jag såg klart "Eclipse" som jag aldrig sett förut, rätt bra var den! Därefter har jag pluggat som en tok och läst boken ett x antal gånger. Kan sidorna utantill nästan. Fotografiskt minne kanske? Därefter försatte jag mig själv i ett litet paltkoma då min mor bjöd på palt. Skönt för magen. Ganska direkt efter det for vi och kollade på min brors match, dock förlorade de, men han var allt duktig ändå :) Jag har även beställt hem lite bilder, dvs. framkallat några bilder jag tagit genom tiderna på vänner och annat. Ska bli spännande att få se resultatet senare under veckan!

Nu ska jag börja bege mig mot sängen och försöka att somna. Dock har jag en tendens att ha svårt för att somna före en måndag. Kan det bero på att jag alltid vaknar en aning sent?



Lägg numret 18 på minnet och Karlsson så ska ni se att om några år spelar han i elitserien. Kan man ju alltid hoppas iallafall!


No more lies

Söndag den 28/11-10

Godmorgon! Jag vaknade upp, precis så som i filmer till en skön sol. Jag låg helt hopkurad i sängen med kuddarna överallt och täcket runt om mig. Riktigt mysigt var det! Kanske mest med tanke på att det är första advent idag. Tiden har verkligen gått så otroligt fort. Snart är denna hösttermin slut och efter det har jag bara halva gymnasiet kvar, sedan går jag ut, tar studenten i natur och beger mig ut i världen. Oj, jag kan som inte fatta det!

Igår spenderade jag som sagt kvällen med Fiskpinnen och Remouladsåsen. Vi begav oss ut i snöstormen, mot konsum, som på den gamla goda tiden. Sedan tog vi lite flummiga kort och efter det såg vi filmen "Extreme Movie". En väldigt spårad film, men ack så rolig. Efter det lämnade Fiskpinnen oss och jag och Remouladsåsen satt och pratade. En riktigt trevlig kväll. Något vi absolut måste göra om!

Nu har jag laddat upp lite bilder till datorn, men nu ska jag lägga mig och läsa genom biologiboken. Vi har ju prov på tisdag, så jag måste vara förberedd ;)




We're all something special, like a snowflake


Kelly Clarksson - My grown up Christmas list



En riktigt mysig jullåt från Kelly Clarksson!

My grown up christmas list

Blev ändrade planer, så jag sticker vidare till Rebecka och umgås med henne och förhoppningsvis FellePelle. Blir nog en riktig toppenkväll!



En riktigt ny och fräsch bild från våren -08


In fact I don't know nothing at all

Lördag den 27/11-10

God eftermiddag! Jag känner lussebulle lukt i hela huset. Jag och min mor håller nämligen på att baka lussebullar och nu är de inne i ugnen. Smaskens!

Förutom baket har jag pluggat och tagit lite kort samt kollat genom gamla bilder på datorn. En sak jag reflekterade över och som jag alltid funderat över är om jag har ögon som ändrar färg beroende på vilken årstid det är. Så här har ni några bilder på mina fagra ögon:



Rätt roligt att jag får mer blåa ögon på vintern och mer gröna ögon på sommaren. Varför vet jag inte och ibland får jag även lite gråa ögon. Haha, vilken färg har jag inte?

Ikväll blir det att vara med Filip och Elin, blir nog riktigt trevligt! Lägger upp lite bilder senare under eftermiddagen :)




I've been looking for a lifeline

Klockan är just lite över elva och jag håller på att somna. Är det bra eller dåligt egentligen? Jag har faktiskt ingen aning. Antar att man börjar bli gammal. Känns lite..hemskt. DOCK blev jag riktigt glad för denna kommentar:

Anonym om Get back in my life:
Snygg så det bara skriker om det! ;)

Svar: Tack så mycket! Det värmer verkligen!  :D

Har haft en riktigt trevlig kväll med Elmira och min lillebror. Min mor och far är nämligen borta ikväll, så jag var tvungen att hålla mig hemma. Så jag bjöd över Elmira. Vi såg då på film "Percy och åskviggen" tror jag den hette. En bra film, mer kan jag inte säga. Fanns inget überbra med den, men den var inte dålig heller. Så den var..bra! Därefter spelade vi lite spel och provade lite hjärngympa och klarade kuben jag berättade om en gång till. Kändes bra!

Nu sitter jag och tittar på tv, men funderar på att lägga mig eller se en film. Får se vad som händer :)


Get back in my life

Fredag den 26/11-10

Nu är det inte länge kvar tills det är december och redan på söndag är det 1:a advent. Inte illa alltså! Jag börjar dock få lite panik över julklappsinköpen, får försöka att göra bort ALLA till veckan. Kändes riktigt jobbigt, men måste bli gjort :)

Eftersom vi idag bara hade en lektion, dvs. fotografiska bilden, så var det en rätt lugn dag. Vi fortsatte med att framkalla bilder och jag framkallade en riktigt fin bild på Maja och Daniel som jag absolut ska ta hem om man får göra det! Då ska jag visa er. Efter det åt vi en rätt tidig lunch och sedan började vi med matteinlämningsuppgiften som vi nästan blev klara med. En uppgift som vi inte lyckades få ut och en annan som vi inte visste om vi hade fått rätt på. Så vi ska vänta med det tills kommande vecka. Därefter gick jag lite på stan och köpte lite nödvändiga saker och tog sedan bussen hem.

Nu har jag städat rummet och inväntar Elmira som ska spendera kvällen med mig. Blir nog riktigt trevligt. Insåg dock att vi hade ont om popcorn så vi kanske tar oss en sväng ner till konsum. Vi är lite beroende så att säga.



En riktigt stor egobild jag la upp.


A wish upon a star


A drop in the ocean


You don't really care do ya?

Torsdag den 25/11-10

Det är snöstorm här uppe i norr! Snöar som bara den och jag säger så här: I LIKE IT! Visserligen är det lite jobbigt att gå till och från skolan(läs till och från bussen), men jag ska inte klaga.

Hade tyskaprovet idag och jag måste säga att det gick riktigt bra. Dock blev jag lite paff över hörövningen som var med, men den gick hyffsat bra och så gjorde resten utav provet också. Så det kan nog bli ett bra resultat på det! Vi fick även tillbaka fysikprovet och jag fick ett VG+. Jag kan bara säga. WUNDERBAR! Fysik som aldrig varit min starka sida har nu börjat visa sig gå riktigt bra. Jag fick dessutom två solar(dvs. MVG-kriterier) så en till och jag hade snuddat vid ett MVG. Kändes inte helt fel. Gjorde helt klart min dag! Adam berättade dock att han hade varit ute och kört skoter, så lite avundsjuk blev man väl, men den dagen kommer väl snart också :)

Jag har även hunnit övningsköra lite i snöstormen och det var verkligen inte det lättaste. Jag körde dock inte så långt eftersom pappa skjutsade mig till och från sången, men den lilla biten jag fick köra var riktigt svår iom snön som yrde omkring oss och alla bussar som körde förbi - snömoln tjockt som en bulle. Så lite spännande var det, men det gick bra och vi kom hem hela och levande.

Nu ska jag börja att plugga lite till biologiprovet som är på tisdag, dock kommer det inte att bli så jättemycket. Känner att jag måste få lite ledigt också!


Dagens roliga fakta


I can't take it anymore

Ingen jättespännande blogg för tillfället. När är den det egentligen? Mår riktigt uselt och har gjort det hela kvällen, så jag känner att jag inte har mer att komma med idag. Godnatt på er.


I got one last chance to get myself together

Onsdag den 24/11-10

Sitter här nu med "allt för" lockigt hår. Har varit och badat på gympan och mitt hår har en tendens att verkligen locka till sig då det kommer i kontakt med klor. Så nu ser jag allt ut som en pudel! Fin början på ett inlägg..

På fotot idag fick vi framkalla bilder, alltså på fotopapper. Från början var det riktigt mycket att tänka på, men efter några gånger gick det riktigt bra och många utav bilderna blev väldigt bra! Jag, Daniel och Maja jobbade riktigt bra :) Därefter hade vi svenska där vi skulle läsa upp våra noveller i små grupper. Fick mycket bra respons på min, vilket jag tackade för. Lunch efter det och sedan matte där vi blev klara med allt inför det kommande matteprovet som är om precis två veckor. Känns skönt att ha lite tid på sig att plugga då vi har börjat med så mycket nytt. Därefter hade vi badet då som var riktigt trevligt med lite vattenvollyboll, livräddning och annat. Helt okej lektion alltså.

Nu ska jag plugga lite tyska och engelska. Har prov i det första imorgon, men det känns som att jag kan det rätt bra. Så nu hoppas jag att det kan visas som resultat också!


Time of my life

Blev just klar med min novell som skulle vara klar tills imorgon. Fast, egentligen har den varit klar i drygt två veckor, men jag har omarbetat den och gjort några små förändringar. Så nu är den ungefär som jag vill ha den. Dock blir man ju aldrig nöjd, iallafall inte jag. Den får dock gott och väl duga :)

For hem till Filip en stund nu ikväll och såg "Låt den rätta komma in" och jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Jag och Filip la in massor med små kommentarer och stojjade till filmen, så den blev väl helt okej. Blev dock lite smygförälskad i en grabb som vi kallade för "Tjocka pojkflickan". Namnet kan ni nog komma fram till själva hur han fick det. Var dock riktigt trevligt! :)

Nu ska jag bege mig mot sängen och läsa lite. Imorgon är det bad och ingenting jag egentligen ser fram emot. Visserligen älskar jag att simma, men det blir ju lite annars då det är under en lektion.


Baby you can turn me on

Efter att ha gått en dag på drygt tre timmar så har man fått otroligt fina kommentarer av många. När jag kom dit med mitt plattade hår fick jag jättemycket fina kommentarer av alla mina klasskompisar och övriga vänner också! Kändes riktigt bra! :)



Mycket fint smile och en fager klass.

Nu ska jag plugga lite!


In the shadow of my dreams

Tisdag den 23/11-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra! Sov hela 9 timmar inatt, så nu är jag riktigt utvilad. Platt hår jag jag fortfarande, får se om det klarar av kylan ute, annars kanske jag har världens knullruffs då jag kommer till skolan. Skulle sitta rätt fint va?

Bussen går 10.08, så jag sitter nog här i tio minuter till, sedan tar jag mitt pick och pack och drar mig ut till kylan och mot skolan.


Evanescence - Hello



Evanescence är ett rätt nytt band för mig. Visserligen har jag hört vissa låtar på radion, men aldrig fattat tycke för. Dock lyssnade jag genom ett album nu ikväll medan jag pluggade och fastnade för denna. Hennes röst är verkligen mjuk och behaglig att lyssna på. Lyricsen ska jag nog inte ens nämna, riktigt fina!

See me with him is turning you on

Tyskaplugget gick bra och så gjorde även engelskaläxan. Sitter nu och ler för mig själv, är dock ingenting jag tar upp här. Dock är den stora frågan: När ler jag inte? Jag har för övrigt plattat håret också för att Elin, ELmira och Hanna alltid har velat se mig i det. Så imorgon kommer de att få en chock då jag träder in på fysiken med plattat hår! Varför jag har plattat det nu är för att det annars tar så otroligt lång tid att platta det och skulle aldrig hinna med det under morgonen, dock har jag ju sovmorgon, men jag gjorde  det ikväll istället!



Ja en riktigt oseriös bild med mina otroligt fagra tänder och mitt otroligt vackra ansikte som verkligen lyser upp hela rummet. Sedan får vi inte glömma mitt platta hår. Jag ser nästan ut som en slickad katt, precis som pappa alltid säger. Vad tycker ni?

Man ska alltid våga och verkligen köra på det man känner, det lönar sig i slutändan!


I had the time of my life

Måndag den 22/11-10

Jag börjar detta inlägg med att säga grattis till min vän Alle som fyller 17 år idag! Grattis Alledude! :D

Kan säga att jag inte var direkt peppad på att fara till skolan imorse, men det var bara att ta sig i kragen och kämpa sig dit. Dock gick dagen riktigt fort och vi fick tillbaka historiaprovet som resulterade i ett MVG och ett "Strålande!". Det kändes så otroligt härligt att börja historiakursen med ett MVG, bara att fortsätta att kämpa med det alltså! Resten utav dagen gick skapligt bra och nu sitter jag här vid datorn. Imorgon har jag sovmorgon och det känns riktigt skönt. Dock fick jag höra att vi kanske får tillbaka fysikprovet då - det nationella alltså! SPANNEND!

Nu ska jag kolla genom tyskan åter igen, även fast det känns som att jag kan allt. Som är en riktigt härlig känsla!

Det är nu eller aldrig, go go go!


Strike a pose

Bion under eftermiddagen var helt magisk. Kan nog säga att den är en bland favoritfilmerna, kanske högst upp på listan dessutom? Jag kan knappt bärga mig tills den sista delen kommer ut! Då mina vänner, då har jag tänkt sitta på premiären! Banne mig! Det som dock var ett minus var Linns granne. En liten pojke på ynka sju år och en mor. När jag såg honom först tänkte jag att det var helt klart modigt av honom att se filmen, som trots allt är från 11 år, men också att han skulle få det en aning svårt med engelskan - vilket han fick. Hans mor satt nämligen och LÄSTE allt karaktärerna sa, eller hon viskade. Hur som helst hördes det väldigt väl. Så jag sa till Linn att jag skulle prata med henne. Jag frågade då artigt och snällt om hon kunde dämpa sig lite då vi ville se filmen, men hon var tydligen riktigt tjurig och fräste tillbaka att pojken också skulle förstå! Så då tog jag och Linn vårat pick och pack och satt oss längre upp för att inte bli störda. Ingen big deal egentligen, men visst är det så att man ska visa andra respekt då man ser på bio? Sedan kan man ju alltid lära ungen att läsa..

Nu ska jag iallafall lägga mig och läsa lite. Imorgon börjar en ny skolvecka om och då får vi förhoppningsvis tillbaka vårat historiaprov. Spännandeee!




If we die, we'll die together



Bild tagen och redigerad av mig.


I get tired and upset

Söndag den 21/11-10

God förmiddag! Förkylningen har börjat gå över vilket jag är riktigt tacksam för. Hade dock en jobbig natt med snor som har runnit och en hals som har ömmat, men nu är smärtan över och snoret har börjat ge upp. Så imorgon ska jag nog kunna vara så gott som frisk, om det nu inte skulle bli en sväng till.

Sitter just nu i blött hår, men i min nya tröja och väntar på att klockan ska gå. Om ganska precis en timma kommer Linn och hämtar upp mig. Då blir det att fara in till stan, först för att lämna tillbaka ett par leggings, men även för att ........ se Harry P! Jag är väl inte världens största fan då det kommer till HP, men man måste ju nästan se alla filmerna och då den första delen har fått sådan bra kritik är det ett måste!




Is it a bird, is it a plane?


Put a bullet into my head

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men då man är sjuk så gör man inget vettigt. Så varför ska jag skriva om någonting som inte alls intresserar er? Något jag dock kan visa är en t-shirt jag köpte på stan igår. Gillar den skarpt, dock har jag redan massor av plagg som är mörka, men den fick bli en i familjen.


Behöver väl inte skriva så mycket mer än att jag gillar den skarpt!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorgon ska jag försöka att vara lite friskare för att kunna gå på bio med fina Linn♥


I think of you all the time I'm awake

Lördag den 20/11-10

Idag mina vänner är jag förkyld. Som jag skrev i föregående inlägg så är jag inte alls förvånad. Har under hela hösten umgåtts med vänner osm varit sjuka. Allt ifrån halsfluss till feber och till några riktiga förkylningar. Ändå blev jag inte sjuk? Förra året var jag sjuk heela vintern till och från, men nu började det ovanligt sent. Så idag ska jag hålla mig inne, iallafall nu under dagen. Var som sagt tänkt att jag skulle ut och åka skridskor med Olivia och Erica, men det fick bli en annan dag. Måste vila upp mig inför skolan. Man vill inte missa en dag, då ligger man efter i ALLT!

Så nu ska jag gå ner och vara lite social med min ömma moder, samt göra lite tyska. Prov kommande torsdag! På tal om prov. Jag fick tillbaka mitt svenska prov, eller grupprovet och vi fick högsta betyg samt en riktigt fin kommentar om ett "dagboksurdrag" vi hade skrivit. Det skulle handla om Shakespeare. Det var den bästa av alla, så jag blev riktigt nöjd!




Death of vesper

Jag ligger nu i sängen och är verkligen otroligt nöjd över kvällen. Har känt mig lite krasslig hela dagen, håller på att få en förkylning. Vilket jag inte egentligen är så förvånad över, jag har klarat mig ett sjujäkla bra tag nu! Men jag tog mitt pick och pack och drog mig till Olivia och Erica i schtan. Vi tittade först lite på tv, men efter det lånade vi Olivias pappas bil och drog till Vitberget för att åka i backen.

Väl framme var det några människor som åkte där redan, några småpojkar, 9:an kanske? Hur som helst försökte de att ragga upp oss och ville att "brudarna" skulle tävla med dem. Haha, gulligt! Efter många tappra försök och en toksvettig Madde fick vi trevligt besök av Anton, Josse och Julia. Tre nya bekantskaper för mig, men riktigt trevliga var de! Vi lattjade omkring i backen och provade alla möjliga ställningar, vilket ni får tolka som ni vill. Jag och Erica provade iallafall att åka mackan, resten får ni lista ut. Dock skulle jag kanske velat ha en grabb där istället, haha!

Nu ligger jag i sängen och håller på att somna, så jag ska snart stänga av datorn och sedan sussa sött några timmar. Imorgon(eller senare idag) ska jag nog ut och åka skridskor med Olivia och Erica. Kanske blir det några fler också? Blir nog toppenbra iallafall!




I'll be here, waiting for you!

Fredag den 19/11-10

Hallå! Slutade 10.00 idag som ni vet, men vi gick över lite på den fotografiska bilden då vi framkallde bilder. Var riktigt spännande och roligt och vi lyckades att få till bra bilder! Därefter gjorde vi lite samhälls och spelade kort med några i klassen + Alle och Dennis. Gick efter det på stan ett tag ooch hittade på klädesplagg jag kan visa senare :)

Nu ska jag äta middag, sedan beger jag mig mot stan och är med några härliga människor!


John-Rolf

Jag är så trött att jag skulle kunna somna här och nu, men jag måste försöka att skriva ett ynka litet inlägg, för eran skull. Inte för att det kommer att vara intressant, men ja, ett godnatt är väl alltid uppskattat?

Så nu säger jag godnatt med en bild från dagens engelskalektion!



Filip tyckte att mitt smile liknade en bild som säger "Me gusta". Jag vet inte om jag ska ta det bra eller dåligt, men glad är jag iallafall.


Popcoooorrrrnnn

Torsdag den 18/11-10

Guten Abend! Hur är det mer er? Själv är jag riktigt trött. Minns inte sist jag gäspade så mycket som jag har gjort idag. Det är helt galet mycket! Får lägga mig rätt tidigt ikväll tror jag.

Dagen började inte som jag hade hoppats på. Bussen som skulle ta mig till kaplan(måste byta buss då jag kommer in till stan) väntade inte på min buss, så när jag var framme stod ingen buss där och jag blev strandsatt. Efter fem minuters väntan på ingenting tog jag mitt pick och pack och gick till kaplan. Vet inte hur långt det är exakt, men 3 kilometer är det nog minst! Gick där med stormsteg och blev bara 10 minuter sen.

Jag som dock inte kan bli arg blev rätt fort glad och humöret höll sig hela dagen och det tackar jag för! Vi fick även veta att vi slutar 10.00 imorgon, vilket jag inte tackar nej till. Dock ska jag och några till sitta kvar ett tag och göra lite skolarbete, sedan ska jag bege mig in mot stan och hitta mig några kläder och senare under kvällen blir det nog så att jag sticker in till stan och åker pulka med några härliga människor!


Komm und hilf mir fliegen

Kollade genom engelskaglosorna och tyskan - de satt som en smäck! Därefter knöt jag på mig mina joggingskor och tog en riktig powerwalk med FellsPells. Jag vet inte hur fort vi gick, men rörelseenergin var nog riktigt jäkla hög! Så nu har vi förbrännt redigt med fett, eller hur det nu var.

Efter det blev tog jag mig en varm dusch och hoff poff var kvällen slut och jag sitter vid datorn. Ska stänga av den strax och lägga mig. Jag är redigt trött och känner att jag behöver sömnen, mest med tanke på att vi har en riktigt lång dag imorgon!




It's what I didn't show

Onsdag den 17/11-10

Hej och förlåt äpplen för att jag inte har bloggat eller svarat på kommentarer! Jag kom i princip just innanför dörren. Har varit på skolan ända tills nu. För att plugga? Nej, men kunde varit. Jag har nämligen varit på en kemiexcusion med båda NV-klasserna! Berättade om det för en månad sedan, men det blev inget av den kvällen, så vi tog det nu istället. Riktigt trevligt var det, men jag fick lite stryk av Tor och Fredy som slängde mig i snön. Som ni vet har jag endel saker att reda ut med Tor.. Haha, såklart inget hemskt! Jag ska bara kasta några snöbollar på honom imorgon, det är allt ;)

Inte nog med det så blev jag attackerad av Fredy idag på gympan då han kastade en stenhård boll rakt i ansiktet på mig. Jag är dock inte så osmidig att jag inte lyckades akta mig, dock stod Joel framför mig. Så när han duckade kom en boll i xkm/h mot mig. En eller två tårar kom faktiskt, men jag fick mig allt en kram av Fredy senare och då blev det hela bättre. Kramar är inte helt fel! :)

Nu ska jag plugga lite, sedan skulle Fellepelle höra av sig om prommisen ikväll. Hoppas det blir av!


Dagens citat från Albert Einstein


Baby this is my song

Tisdag den 16/11-10

Yeah, jag känner att uppdateringen är på topp nu. Eller vad säger ni?

Jag lyckades sova hyffsat bra inatt, men vaknade x antal gånger av att vara orolig över att försova mig. Jag trodde nämligen att väckarklockan skulle dö p.g.a. strömavbrott, mobilen skulle dö och min lillebror inte skulle vakna i rätt tid. Ja jag var verkligen jätteorolig, men jag kom mig upp i vanlig tid och var i tid till skolan också. En hyffsat bra start på morgonen eller hur?

Sedan kommer vi till provet. Alla var nervösa, men när jag fick provet och kollade in första uppgiften var den understökad på mindre än en minut. De kommande 7 uppgifterna gick också på kort tid, kanske högst en kvart. Sedan kom de uppgifterna som behövde lite mer uppställningar, men jag behövde som mest 2 timmar av de 3 timmarna och 30 minutrarna vi fick. Vilket är lite ovanligt då det gäller fysiken, men jag har börjat förstå mig på den nu och det kan jag inget annat än att tacka för! Verkar även som att jag har gjort rätt på alla uppgifterna då alla i klassen började prata om dem, så jag kan nog garantera ett VG från min sida och kanske ett betygsnäpp högre till och med?

När jag kom hem från skolan hjälpte jag far att måla om inne på toan samt möblera om i vårat allrum här på övervåningen, så nu är det riktigt mysigt och jag har suttit där drygt en och en halv timma och bara myst på. Älskar då man lyckas få till det!

Men nu ska jag återgå till att vara en nörd och plugga tyska och engelska..


Pack up your problems and take care of your own



Min fina, tjocka, mulliga, gulliga, katt ligger bredvid mig och peppar mig till att plugga fysik genom att sova. Jag skulle väldigt gärna vilja lägga mig och sova nu, men då skulle jag vakna kring fem och vara pigg som en gris. Så jag ska hålla mig vaken i ca. 2 timmar till. Sedan är det läggdags för mig. Fast om jag kommer att somna är en annan sak. Nervositeten lär hålla mig vaken hela natten.

Kommer inte att blogga mer ikväll, så jag säger därmed godnatt med detta inlägg och jag hoppas innerligt att ni håller tummarna för mig!


Eliza Doolittle - Pack up



Denna låt är underbart skön att lyssna på med dess inslag från..60-talet? Hennes röst är också riktigt ljuvlig och sådär härligt spräcklig. Mannen som även är med i refrängerna är wunderbar! Lyricsen är också annorlunda, men jag diggar det!

I don't care what the people say about me

Måndag den 15/11-10

Godkväll! Hur är det med er? Jag sitter här och nervös 15 timmar i förväg. Ja, jag sitter nämligen och gör fysikprov då och jag är redan nervös. Inte med tanke på att jag skulle vara oförberedd, för mer förberedd inför ett prov har jag aldrig varit. Eller alltså, jag är väl inte 100% på allt, men så som jag har pluggat lär detta prov ändå gå riktigt bra!

Skoldagen gick riktigt fort och slutade med ett litet snöbollskrig mellan mig och Tor på väg hem från tyskan. Han ska få och jag planerar sakta min hämnd mot honom. Hade nämligen gjort en osedvanligt vacker snöboll, perfekt att träffa hans fina jacka, men icket. Den luringen duckade, så nu ska han få x antal snöbollar på sig. Planerar som sagt min hämnd!

Nu ska jag sätta mig och kolla genom fysiken ÄN en gång, sedan måste jag också gå ner till konsum och köpa lite smått och gott till provet imorgon. Vi har trots allt 3 timmar och 20 minuters prov. Då behöver man något i lillmaggen för att klara av det. Kan dock säga att jag kommer att vara dödsslut efter det, trots mina små energikickar jag får.

Lägger upp en grymt härlig låt strax!


You know it takes two to carry us through

Jag har ikväll pluggat fysik i drygt två timmar. Känns riktigt skönt och jag gav mig även på MVG-uppgifterna som jag klarade ovanligt lätt. Kanske kommer detta kursprov att gå rätt bra ändå? Jag håller tummarna för det och hoppas att även ni gör det, för min skull :)

Medan jag pluggade tänkte jag tillbaka till det undersköna Bulgarien och även tillbaka till hur jäkla brun jag var! Jag insåg nog aldrig hur brun jag faktiskt var, även fast jag blev kallad för pepparkaka och diverse andra "smeknamn", men när jag nu kollar tillbaka till mitt fotoalbum så kan jag erkänna - jag var jävligt brun!



Jag skulle verkligen inte neka till att vara så brun. Nu ser jag ut som en tavelkrita, beredd på att bli uppsmulad.

Med denna längtan säger jag godnatt!


You're always on my mind

Min syster for hem för en dryg timma sedan, men vi har haft det riktigt trevligt med snack och annat. Längtar redan tills jul då hon kommer upp igen, då även med hennes Peter.

Under tiden vi pratade kom min lillebror in med en "geni" grej, ni vet då man ska tänka logiskt och försöka att pussla ihop någonting. Lite likt rubikskub? Jag som aldrig hade provat på den (och ändå har vi haft den hemma i drygt ett år) gjorde ett försök i att få till den och på ca. 14 minuter var den hel! Helt otroligt och alla i familjen blev förvånade. Jag lyckades till och med klå min far som annars brukar vara rätt duktig på det hela. Bra jobbat Madde!



Nu ska jag ge mig på fysiken. Börjar bli redigt less på den, men måste man så måste man. Kanske poppar jag mig lite popcorn och ser på film efter det?


I won't sit and wait for you again

Söndag den 14/11-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det helt okej. Jag lyckades somna i mitt "nya" rum och vaknade av solens sköna strålar. How wonderful?

Idag är det farsdag och det betyder att det är min kära faders dag. Vi har redan grattat honom med diverse presenter och nu väntar vi bara på att min syster ska komma. Det är bara mor och jag som vet om det, så pappa kommer att bli riktigt förvånad då hon stiger in genom dörren. Det är så roligt med överraskningar!




Come back and say you love me

Lördag den 13/11-10

Vet ni vad jag har gjort idag? Kanske inte så svårt att gissa - plugg! Fast, förutom plugget, har jag möblerat om i mitt rum. Har nog inte möblerat om mitt rum på flera år, eller det har jag inte gjort! Så jag kände för en förändring. Ingenting jag har funderat över, det bara kom upp ur timma intet. Så nu ser mitt rum en aning annars ut, så då får vi se hur länge jag har det så här. Jag har även varit ute och tagit lite kort på fåglar, som ni kan se på det föregående inlägget. Riktigt svårt att få till bra bilder, men några helt okej bilder fick jag.

Nu snart ska jag sticka ner till konsum, sedan beger jag mig hem till Linn tillsammans med Felicia för att ha en riktigt trevlig kväll. Kan gissa på att det blir film, hur som helst kommer det att bli riktigt bra!


We have to be nice to our friends the birds





You and me

Jag trodde att kvällen skulle sluta med att titta på tv hela kvällen(eller fysikplugg...), vilket egentligen inte hade gjort mig något. Det blev dock ändrade planer, så jag "gick över" till Pierre(dryga 2 kilometer) för att umgås med honom, Adam och Ville. Ytterst trevligt, vi snackade mycket om den kommande vintern och skoterkörningen. Åh vad jag längtar!

Vi spelade sedan Chicago, som resulterade i att vi kastade kort på varandra. Ni vet proffsen som kan kasta av en morot med ett kort, eller han som släcker ett ljus med ett kort? Om ni inte har sett det så finns det massor med klipp på youtube ni kan kolla upp. Det som även hände den kvällen var att jag, lilla flickan Madde, ägde ut grabbarna 2/3 matcher. Trissar, stegar, kåkar och färger. Ja de blev verkligen totalt utägda och jag ska väl vara lite stolt över det? Jag kanske ska satsa på en karriär inom kortspelande, typ Las Vegas? Utmana mig inte i klädpoker iallafall, då åker alla kläderna av, förutom på mig, hehe.

Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag plugga fysik så att det ryker ur öronen på mig, sedan skulle jag umgås med Linn under kvällen. Blir nog riktigt bra!

Kvällens kommentar:
Medan alla letar förtvivlat efter två bortkastade kort säger Ville som ligger på golvet:
V - Kolla i Maddes hår, där är de säkert!
A - Haha, jag ska kolla upp det!
V - Du kanske hittar något mer än kort där i?


I want to tell the universe

Fredag den 12/11-10

Så var det åter igen helg. Denna vecka har varit osedvanligt(en tjej i min klass tycker att det är roligt så jag kände att jag behövde visa mitt fina ordföråd) konstig med tanke på att vi har haft en liten "helg" mitt i allt och ett lov före. Man har helt enkelt inte hunnit ställa in sig än.

Dagen gick iallafall bra då vi på fotografiska bilden fick lära oss hur man fixar en filmrulle samt sätter in den i kameran. Inte jätteintressant, men funkade helt klart. Vi var rätt teoretiska den dagen eftersom vi även läste lite historia om kameran. Därefter hade vi vårat 2½ timmas hål, vilket betyder = göra klart allt man inte hunnit göra. Så jag, Elin, Filip, Daniel och Maja satt oss i biblioteket för att sedan bli besökta av diverse klasskamrater.

Sedan kommer vi till det roliga. Vi fick nämligen disikera en fisk, så jag, Malin och Johanna valde att disikera en "Simpa". En otroligt ful fisk som dessutom var lite frusen, så helt lätt var det inte. Jag och Malin agerade dock som riktiga proffs och lyckades till och med att hitta hjärnan och lägga snygga snitt, MVG för oss alltså!

Fisken luktade riktigt illa, alltså den stank också. Så jag valde att stoppa in två papperstussar i näsan, för att förhindra lukten. Mina fina klasskamrater skrattade åt mig och även läraren, men sedan kallade hon mig sötnos. Hur jag nu ska tolka det.


Eftersom ni verkade gilla min andra, tillfixade bild, så får ni nu denna. Visst ser jag väl lite proffsig ut?


It's like you said ma'am


Bild: Jag

Om livet var som en ekvation,
ett problem skulle inte vara en big deal,
om man hade den rätta funktionen,
skulle man få fram den rätta lösningen
och de rätta svaren på livets frågor.
-
Detta resulterar i att ha gått NV i ca. 1½ år.

The dream is my command

Jag fick veta idag på sången att jag till 99.9% säkerhet ska få sjunga på den kommande Beatles-konserten som kommer att vara någon gång under jul. Det dessutom kommer att bli solo, första gången för mig på ett rätt bra tag. Så redan nu är jag nervös, med tanke på att jag kommer att ha en hel orkester bakom mig.


Eller så blir det ett liknande scenario och JAG får ta över dirigentrollen?! :O


What is on your mind?

Torsdag den 11/11-10

Godmorgon kära vänner! Hur är det med er? Med mig är det helt okej. Det snöar ute, så det håller mitt humör uppe, annars skulle det nog vara rätt lågt. Sov så otroligt dåligt inatt med massor av konstiga drömmar, sedan har jag legat vaken i x antal timmar också. SÅ jag kanske sov 4-5 timmar som längst? Kommer att somna direkt jag lägger mig på kudden ikväll kan jag gott lova.

Nu snart ska vi äta, sedan beger jag och min mor sig in till stan - sång. Kommer att bli riktigt spännande och kanske får jag övningsköra? Ingenting jag egentligen känner pepp för, men mor min är inte jätteförtjust att köra i snöoväder. Såå o värsta fall får jag vara en riktigt quinna och ta på mig ansvaret. Jag tycker för övrigt väldigt synd om de som kör upp i detta väder.


I can't make it on my own

Har ni hört den senaste låten från "Broken Door"? Ett relativt nytt band med inte så många kända låtar, men jag har nu fastnat för "In the shadow" som jag absolut tycker att ni ska lyssna på. Försökte att hitta ett bra klipp, men tyvär finns det inga bra just nu, så jag återkommer med det senare.

Gick ut en sväng med Elmira ikväll i snöstormen. Riktigt trevligt, såg ut som en panda då jag kom hem med allt smink utsmetat. Om jag skulle träffat någon okänd människa i en gränd skulle den nog fått en hjärtattack. Så jag drog ner min gula mössa en aning för att inte skrämma ihjäl någon.

Nu ska jag bege mig mot sängen, men först läsa lite från svenskaboken vi ska ha läst till v. 48?


I'm so confused I need to find home

Onsdag den 10/11-10

Hallå! Det har varit snöstorm i princip hela dagen, vilket jag gillar! Vaknade upp av att det verkligen stormade ute och när jag tittade ut var det snööö! Så nu har det kommit drygt en decimeter och det fortsätter bara att falla. Snart kommer det att vara tokmycket snö och jag kan inte annat än att vara superglad!

Jag gick idag på stan med söta Elmira som fick bege sig ut i snöstormen med mig. Ingenting jag egentligen gillar, att gå på stan då det är snöstorm, men vad gör man. Vi åt iallafall på stan, blev en aning tjockare av frasses och sedan begav vi oss ut på julklappsköp och för att inköpa diverse nödvändigheter. Vi träffade även på Fredy som följde med oss ett tag, mycket trevligt!

Vet ni vad jag hittade på stan? Jo, DVD-skivor som man kan bränna ut filmer på, block till fysiken och..och..ETT PAR SKOR! Jag är ingen skofanatiker och har aldrig varit det eftersom mina fötter är lite sära. Dvs. skorna ska sitta perfekt, annars kommer skoskavet krypandes. Blev ett par varmare skor nu för vintern, dock inga man klarar sig med under hela vintern. Bara sådana jag ska ha på skolan.


399:- på Scorett

Jag insåg nu att jag inte har publicerat inlägget, så nu har jag även hunnit med att göra bullar. Så det kan gå!

Nu ska jag plugga lite.


In the moment of truth



Ibland är det bara att ta sig i kragen och få allt gjort.
Det är inte så att någon gör det åt dig.
Det gäller bara att inse det själv, för en gångs skull.

From generation to generation


Bror och brorson


Jer he litte halkit?

Woah, statistiken i topp! Nära ett besökarrekord nästan. Vart kommer ni ifrån? Eller som vi säger här i norrland "Vars" kommer ni ifrån?! På tal om norrland så kikade jag in på aftonbladet, fast egentligen gjorde jag inte det då jag har aftonbladet som startsida. Hur som helst vet väl hela landet om att snö"ovädret" har börjat dra in över hela Sverige. Här snöar det på and I love it! Vilket ni nere i södra Sverige säkert också gör, men nog är ni allt lite nojjiga va?


Det är inte så att jag vill skaffa fiender, men kom igen? Skaffa däck som pallar av halka och en decimeterssnö - bli norrlänningar! Här får vi leva med meterhöga snövägar då plogen inte tar sig fram och ja, det är true story! Förra året tog sig inte plogbilen hit, så vi fick köra bilen till konsum med snön skrapandes under bilen. Det mina vänner, det var både obehagligt och jobbigt.


You're like a hurricane

Din personlighetstyp:
Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Detta ska då vara jag i ett nötskal efter ett test jag gjorde på en hemsida. Vet inte om allt passar in, men det var rätt roligt att se att de flesta yrkena ovan är några jag funderat på!


And if you break a heal I will carry you in the night

Tisdag den 9/11-10

Blev väckt av min förkylda fader vid halv elva i morse. Kändes bra att kunna sova någorlunda mycket inatt. Känner dock att denna kväll kommer att bli tidigare. Dear John gjorde verkligen att jag fastnade framför datorn, fast jag bara hade tänkt se en snutt av den.

Idag har jag pluggat i drygt 3 timmar och jag kan säga såhär - det känns! Jag är helt död i huvudet, så vi får se vad jag hittar på ikväll. Just nu känner jag inte för någonting alls. Kanske ska ta mitt äckliga ansikte och bege mig till konsum för att skrämma upp lite folk och köpa mig lite popcorn. Det är någonting jag ALLTID kan äta, oavsett om jag är sugen eller inte. Tror att det är som en slags drog för mig, jag vet inte. Vi får helt enkelt se om jag orkar gå dit. Känner av min höft, som jag aldrig har gjort förut? Vad händer mig. Åldras jag för fort eller? Jag ser banne mig ut som en gammal tant då jag går med min ömma höft. Linn, jag vet hur det känns nu!

Näe nu ska jag sluta vara negativ. Idag är inte min dag, verkligen inte.

                                          

Detta är min hjärna fullproppad av nu. Underbara natur♥


Dear John



Klockan är mycket, jag vet, men jag kan inte undvika att skriva ett litet inlägg om denna film. Kanske inte kommer att bli så mycket, det återstår att se. Det jag ville komma med är att tipsa er alla att se denna film. IMdB visar inga skyhöga resultat, men jag anser att man inte ska gå efter det. Söker du efter en film som likar "The Notebook" eller "A walk to remember"? Då ska du kolla in "Dear John". En otroligt fin berättelse om John, en militär som under våren stannar hemma med sin pappa för att om två veckor återvända ut i krig. Han träffar den vackra Savannah som snabbt fattar tycke för honom, som han gör för henne. De blir kära under två veckor och spenderar varenda liten minut tillsammans. När John sedan beger sig ut i krig bestämmer de att under det året han är borta ska de skriva brev om vad som än händer i livet. För att kunna hålla kontakten och för att kunna hålla kärleken vid liv. När John sedan kommer hem året efter blir det inte riktigt som de tänkt sig..

Ojoj, blev lite dramatiskt där i slutet? Nu ska jag bege mig mot sängen, har varit uppe i drygt 18 timmar nu eftersom jag går upp just före sju. Sängen väntar!


Dagens roliga fakta


Let's get this started

Måndag den 8/11-10

Så var det första dagen efter lovet och ska jag vara ärlig kändes det som att vi aldrig hade haft lov? Kändes som att vi hade haft en helg. Fast lovet gick lika fort som en helg brukar, dvs. jättefort.

När jag gick till skolan var jag på ett superbra humör. Dels för att det var kallt ute och jag hade min varma dunjacka, dels för att det fortfarande är snö och för att jag skulle få träffa alla fina människor i min klass. När jag gick till bussen, var jag inte på ett lika bra humör. Har nu fyra läxor att göra. Engelska, Tyska, Fysik och Matte och allt detta, eller det mesta, beror på att vi är lediga imorgon och på onsdag. Ska jag vara ärlig skulle jag hellre sitta på skolan och göra bort allt så att man kan komma hem och ine göra någonting, men den dagen lär väl aldrig komma. Skulle inte förvåna mig om vi får läxa över jullovet.

Nu ska jag iallafall börja med..någonting. Sedan ska jag ut en sväng med Fellepelle. Eftersom jag älskar att röra på mig, men mina benhinnor inte riktigt är hela, så känner jag att prommisar är bättre. Så jag och Felle ska vara ute och gå 2-3 gånger i veckan. Dels för att det är sjukt härligt, men också för att vi nästan aldrig ses och ändå är det bara ett hus mellan oss?


We humans are so perfect strangers

Har varit sjukt duktig, om jag får berömma mig själv och jobbat med fysiken i hela tre timmar till och från. Jag har gått genom 5 kapitel, som är ca. hälften av fysikkursen! Fick sedan ett sms från min lilla Fellepelle om en sväng ut och gå. Så efter en sen middag klockan sju gick vi ut och gick i en halvtimma RASKT! Jag ska inte skryta, men jag går riktigt fort, fortare än min mamma som är ute och gå dagligen. Felicia går lika snabbt, så det var bara att hålla tempot, vilket jag tycker att vi gjorde riktigt bra! Hur många kilometer det blev vet jag inte, men en halvtimma gick vi riktigt snabbt och trevligt var det också såklart!

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort all svett. Luktar som en äcklig gris och är lika blank som när man just har badat , så duschen är väldigt välkommen!


Min otroligt fina lillebror!♥


Kylie Minogue - Get outta my way



En riktigt härlig och fräsch låt från Kylie Minogue som ska lyssnas på med full bas och högt ljud. Såklart inte så att ni blir döva, men det ska banne mig vara party party högt! Den gör i alla fall mig sugen på att fara in till stan och bara dansa loss!

So I can get my satisfaction

Söndag den 7/11-10

God eftermiddag! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Lite slut efter gårdagen, men den var awesome, precis som jag förstod!

Fick mig en ny vän(De i klassen säger att jag är helt utstött och att jag inte har några vänner) vid namn Hannah. En riktigt trevlig prick och lika spårad som mig! Vad vi gjorde under kvällen var väl inte någon stor grej, vi spårade helt enkelt genom att dansa som galningar uppe i Olivias rum med dunkande musik som nog hördes över hela kvarteret. Värsta gympapasset! Efter det blev vi helt slut, både i huvudet och kroppen. Ändå körde jag och Adam på olika korttrick. Den pojken är inte lugn, värsta trollkarlen. Eller så var det jag som var helt död i huvudet. Båda alternativen är inte omöjliga. Adams snälla syster hämtade sedan upp oss vid halv två, jag, Adam, Alle och Victor. Vi lämnade sedan kvar Olivia, Simon och Erica åt deras öden.

Nu under förmiddagen har jag varit på Leo's lekland tillsammans med min lillebror och ett x antal småbarn. Jag kände mig en aning stor och så, men nog var det trevligt. Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här i min ensamhet och dunkar musik på megabas - like it! Lär gå bra att plugga fysik.


It tickles when I think about you

Jag har nu fixat till mig lite så att jag inte skrämmer iväg alla då jag entrar Olivias hem, eller bussen för den delen. Tar nämligen bussen in med Alle och Adam för att sedan spendera kvällen @ Olivias place med några andra personer. Jag kan bara säga såhär : It's gonna be awesome!


Jag gillar min posé förövrigt.


Jay Smith - Here without you



Jay Smith överträffar sig själv. Hans röst är så underbar att lyssna på att man direkt får gåshud. Keep up the good work dude!

You have to discover the beauty of nature







Don't leave me in all this pain

Lördag den 6/11-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det betydligt bättre än igår. Mitt humör har varit riktigt bra hela veckan, men så skulle det gå ner sig. Vilket var synd, men jag tror det hela beror på att vi börjar om skolan snart igen. Dvs. om två dagar.

Har nyss varit och besökt farfars grav. Lika mysigt som vanligt. Har även hunnit tagit endel kort som förmodligen kommer upp om en liten stund!

Som ni kanske även har märkt så stödjer jag Rosa Bandet och jag tycker även att ni ska göra det!


Everybody dance now

Det där med glasögonen på förra bilden - det var ett skämt! Jag som trodde att jag skulle få kommentarer av folk, men icket.. Hur som helst är det ett par gamla solglasögon som jag har tagit bort själva glaset på. Så att man bara har bågen kvar. Tyckte att de blev riktigt snygga och jag lyckades till och med att lura Elmira. Mission completed!

Hade en riktigt trevlig kväll med Elin och Elmira ikväll med skräckfilm, där jag bokstavligt talat blev mosad av Elmira och Elin som skrek och nyptes. Rätt lustigt och måste sett rätt kul ut. Var dock en riktigt bra film, "The Eye".

Tyvär är jag inte på ett sådant bra humör ikväll, trots den trevliga kvällen. Så jag avslutar inlägget och dagen här!


Uncry these tears

Uppdateringen hade jag tänkt göra lite bättre idag. Dvs. två inlägg minst. Ni kanske kunde anat att jag har varit ute och fotat lite under dagen? Om inte, så ja, det har jag gjort! jag har även övningskört på den nyfallna snön, wunderbar! Sedan har jag inte gjort mycket alls. Fått mina nya glasögon, som jag inte nämnt något om?



Visst är de väl grymt snygga?!

Nu ska jag gå ner och vila upp mig inför kvällen @ boviken!


The colours of the winter





That's who I am

Oj vad min uppdatering är bra nu för tiden, ändå stiger läsarna för varje dag. Jag börjar seriöst undra om ni verkligen läser vad jag skriver? Eller kollar ni bara runt och inser att det är roligare att kolla då jag inte uppdaterar varje dag med en "wall of text" och ingen bild?

Ikväll har jag varit med Victor, Simon, Linnea och ELin. Vi spårade väl lite ute i mörkret, med vad säger jag inte, men det skulle inte förvåna mig om någon hade ringt polisen. Inte så att vi gjorde något olagligt. Vi, eller alla förut jag och Simon hade gasmasker på sig. Sicken vacker syn!

Linnea och Elin lämnade oss sedan, så då blev det jag och grabbarna kvar. Vi började se på en film, men Victors parents skulle lägga sig, så vi drog oss hemmåt. Victor var dock så gullig, så han följde mig ända hem och vi pratade konstant i drygt en och en halv timma. Mycket trevligt!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorgon blir det att måla och det är något jag ser fram emot. Sedan spenderas kvällen i Boviken!

Så var det slutet på ett riktigt bra kapitel..


Don't be shy just let it out

Torsdag den 4/11-10

Hallå! Min uppdatering är inte så jäkla bra just nu, men som ni vet skulle jag idag vara lite upptagen. Kände mig faktiskt som en businesswoman som så många faktiskt brukar kalla mig, men det är beroende på att jag pluggar så mycket. Ska jag ta det som en komplimang eller inte?

Jag blev dock förvånad att så många ändå har kollat in på min blogg. Ni är alltså intresserade av mitt spännande liv? KUL!

Blev väckt 9.04 i morse av en ivrig lillebror som illa kvickt ville att jag skulle ner och äta frukost så att vi kunde fara ut och övningsköra. Han tycker tydligen om då jag kör bil. Vi for i alla fall iväg och det gick riktigt bra. Tränade på att backa in på parkeringar samt lite stadskörning omän det inte blev särskilt mycket. Köpte färg gjorde vi och begav oss hemmåt för att börja. Så mellan 11 och 14.30 har jag målat hemma samt satt upp tejp överallt för att inte måla på ställen det inte ska vara målat på. Jag som är lite kreativ av mig tyckte såklart att det vara grymt roligt. Imorgon blir det nog att börja måla på den täckande färgen. För tillfället har vi bara målat på grundfärgen.

Nu snart ska vi äta, sedan får vi se vad som händer. Har ingenting planerat, så vi får helt enkelt se om det blir en hemmakväll för mig. Skulle nog behövas. Har inte tagit itu med fysiken än och det behövs..


What's the point of doing anyting?

När jag stod och väntade på bussen hem, lyssnandes på den ljuva musiken som flödade genom lurarna fick jag ett sms av en klasskamrat. Mina kalla fingrar tog upp den snart ett år gamla mobilen som lyste svagt, redo att åter igen bli mörk. Jag klickade upp meddelandet och på sms:et stod det att han, vid namn Fredy, hade sett mig där jag stod, på busshållplatsen. Jag kollade mig omkring, som så många också gör och letade efter en überglad Fredy. Ingen syntes. Jag svarade och frågade hur han kunde se mig. Stoppade ner mobilen i fickan och kände åter igen hur kylan kröp sig under jackan, under tröjan och in på min hud. Jag skakade till och bytte låt till en mer sprallig i hopp om att den skulle göra mig varm på något sätt. Några minuter senare klickar mobilen till och jag har fått ett svar "Det är inte så svårt att känna dig och ditt hår, haha". Ett sms som fick mig att le.

Haha, visst gjorde jag det en aning dramatiskt? Som ni redan vet så känner folk igen mig på mitt hår och I have no idea why?! Så spännande och intressant är det väl ändå inte?

Jag och Elmira hade iallafall en riktigt mysig kväll med supermycket popcorn, god saft och två riktigt bra filmer som väckte minnen. Lejonkungen 1 och 2. Några tårar fälldes till och med då vi såg ettan. Jag är en väldigt stor fanatiker till disneyfilmer och de kan få mig att börja gråta väldigt lätt. Kan säga att om någon hade filmat oss skulle jag nog skrattat åt den bilden i evigheter. Inte ofta man ser två 17-åringar som gråter till disneyfilmer, eller hur?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, sedan ska jag vila upp mig inför morgondagen. Ska vara en hårt arbetande kvinna som ni redan vet!


Don't call my name

En riktigt trevlig dag med mycket snack, som jag gillar! Hittade mig även en till tubscarf på Gina Tricot, svart. Har ett presentkort, så jag använde det, men har fortfarande kvar pengar på det. Bara jag som känner att jag måste göra mig av med det så fort som möjligt? Vi for sedan vidare till Linnea och kollade på disneyfilm, mysigt värre!

I afton har jag varit snäll och hjälpt min fader att putsa upp trappen, vi ska nämligen måla den vit. Så det blir morgondagens arbete, blir övningskörning då också. Peppar nästan då det var ett sjujäkla bra tag sedan!

Nu ska jag sticka till Elmira, ska bara kolla in kvallan på en film jag nyss fått hem. Gissa vilken genre? ;)




Just to spend a little time along with me

Onsdag den 3/11-10

Godmorgon! Egentligen har jag inte så mycket att berätta. Som ni vet så ska jag strax in till stan och möta upp Linnea. Blir att gå lite på stan och sedan ta en fika och snacka skit, så som det ska vara!

Jag drömde förresten en sjukt konstig dröm att jag hade fått IG i alla kurser och var därför tvungen att gå om 9:an. Jag har nog aldrig varit så förvirrad som jag var då, haha.



Dags att börja springa till bussen, är liiiite sen!


Baby goodbye

Tillbringade kvällen hos Elin med mycket depptalk. Ingenting jag vill gå in på, finns inget man kan göra åt det helt enkelt. Hur som helst blev det inte bara deeptalk, mycket skratt och mycket kollande i skolkatalogen också.

Imorgon bär det av mot schtan för att möta upp Linnea. Åker med Simon upp, trevlligt med sällskap. Sedan går jag och Linnea omkring på stan och tar oss efter det en fika troligtvis på Wayne's. Blir nog superbra! Kvällen tillbringar jag med Elmira. En toppendag helt enkelt!

Jag blev för övrigt klar med min novell ikväll också. Känns riktigt skönt. Brukar aldrig bli klar med noveller, är dock riktigt duktig på att hitta på en början. Har no börjat med x antal noveller, men bara slutat på roten av x, om ens det. Känner mig faktiskt en aning stolt över att jag blev klar med den. Slut brukar inte vara min starka sida.

Nu snart ska jag bege mig mot sängen, men först some muuuusic!



Faster Madelené och brorson Alvin


Dagens roliga fakta


I want to dance with somebody

Tisdag den 2/11-10

Okej, nu börjar det hända lite saker här i lilla Ursviken! Det är minusgrader ute vilket betyder att det är frost ute. En liten, men bra början till snö. Molnen ser dessutom inte så vänliga ut, så det kanske kommer några snöflingor under kvällen? Jag håller allt man kan hålla för det!

Idag har jag åter igen varit duktig och städat övervåningen samt gjort plättar till mig och min bror. Var längesedan jag lagade mat och jag som älskar att laga mat och baka, gillar det!

Nu snart ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det nog så att jag far till Elin och spenderar kvällen där. Skolkatalogen har kommit för övrigt, så då vet ni vad vi gör ikväll!




I'm in love with his eyes

Jag är nu hemmkommen från BB och jag kan säga att jag är förälskad. Små barn har alltid haft en stor inverkan på mig. Tolka detta nu inte som att jag skulle vara pedofil eller dylikt. Bebisen heter Alvin, som då betyder att han är en liten grabb. Otroligt söt var han!



Här har vi lillgrabben, har ni sett något sötare?

Nu drar jag vidare min kos till Filip där Linnea och Elin också är. Blir filmkväll!


Everybody's got a hungry heart

Måndag den 1/11-10

Nu är vi inne i november och har vi fått någon snö än? Svar negativ.. Vi har fått snö några dagar, men den har inte legat kvar i flera dagar tyvär och nu är det way far over the top. Dvs. det är långt ifrån minusgrader. Kvällarna blir så mörka då det inte är snö ute och de är även för varma. Jag vill ha snö och vinter NU!

Idag har jag varit en duktig storasyster och lagat lunch till mig och min lillebror för att mor och far jobbar. Jag har även läst lite ur boken vi har till svenskan och skrivit lite på min novell. Nu väntar jag bara på att far och mor ska komma hem, så sticker vi upp till BB och hälsar på min bror och mitt brorsbarn. Visst låter jag gammal? Första gången jag blev faster var dock då jag var 12 tror jag och då kändes det ännu konstigare..




Everybody wants to have a home

Jag är nu hemkommen från Julia efter en otroligt trevlig kväll. Vi pratade om allt och inget + en prommis vi tog vid halv elva. Bara sådär. Fick oss dock att tänka på våldtäktsmän, så det blev lite spännande där, men vi klarade oss. Hur som helst var det riktigt roligt och borde göras om snarast möjligt. Blir nog ut och gå en sväng senare idag(måndag nu), vi får dock se hur det blir!:)

Nu ska jag fortsätta skriva på min novell. Jag får alltid en sådan inspiration så här mitt i natten, varför vet jag inte..



Ett gott skratt förlänger livet så att säga. Jag som skrattar mest hela tiden lär ju leva för evigt?


RSS 2.0