Let's get this started

Måndag den 8/11-10

Så var det första dagen efter lovet och ska jag vara ärlig kändes det som att vi aldrig hade haft lov? Kändes som att vi hade haft en helg. Fast lovet gick lika fort som en helg brukar, dvs. jättefort.

När jag gick till skolan var jag på ett superbra humör. Dels för att det var kallt ute och jag hade min varma dunjacka, dels för att det fortfarande är snö och för att jag skulle få träffa alla fina människor i min klass. När jag gick till bussen, var jag inte på ett lika bra humör. Har nu fyra läxor att göra. Engelska, Tyska, Fysik och Matte och allt detta, eller det mesta, beror på att vi är lediga imorgon och på onsdag. Ska jag vara ärlig skulle jag hellre sitta på skolan och göra bort allt så att man kan komma hem och ine göra någonting, men den dagen lär väl aldrig komma. Skulle inte förvåna mig om vi får läxa över jullovet.

Nu ska jag iallafall börja med..någonting. Sedan ska jag ut en sväng med Fellepelle. Eftersom jag älskar att röra på mig, men mina benhinnor inte riktigt är hela, så känner jag att prommisar är bättre. Så jag och Felle ska vara ute och gå 2-3 gånger i veckan. Dels för att det är sjukt härligt, men också för att vi nästan aldrig ses och ändå är det bara ett hus mellan oss?


Kommentarer
Postat av: MADDES

Hoppas du haft en fin måndag :)

2010-11-08 @ 20:28:33
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback