So I can get my satisfaction

Söndag den 7/11-10

God eftermiddag! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Lite slut efter gårdagen, men den var awesome, precis som jag förstod!

Fick mig en ny vän(De i klassen säger att jag är helt utstött och att jag inte har några vänner) vid namn Hannah. En riktigt trevlig prick och lika spårad som mig! Vad vi gjorde under kvällen var väl inte någon stor grej, vi spårade helt enkelt genom att dansa som galningar uppe i Olivias rum med dunkande musik som nog hördes över hela kvarteret. Värsta gympapasset! Efter det blev vi helt slut, både i huvudet och kroppen. Ändå körde jag och Adam på olika korttrick. Den pojken är inte lugn, värsta trollkarlen. Eller så var det jag som var helt död i huvudet. Båda alternativen är inte omöjliga. Adams snälla syster hämtade sedan upp oss vid halv två, jag, Adam, Alle och Victor. Vi lämnade sedan kvar Olivia, Simon och Erica åt deras öden.

Nu under förmiddagen har jag varit på Leo's lekland tillsammans med min lillebror och ett x antal småbarn. Jag kände mig en aning stor och så, men nog var det trevligt. Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här i min ensamhet och dunkar musik på megabas - like it! Lär gå bra att plugga fysik.


Kommentarer
Postat av: Sara

Sv: Macro är riktigt kul att fota! Men det gäller att ha tålamod för att få skärpan där man vill ha den (i alla fall om man väljer att fokusera manuellt). Tack så mycket! :)



Härligt att höra! Det är bra med mig :)



Det är alltid kul med nya vänner! På tal om spårad - har du sett någon av mina spårade videos? T ex. ttp://santapola.blogg.se/2010/may/video-8-maj.html är aningen spårad, men det är kul att bjuda lite på sig själv ibland :D

2010-11-07 @ 17:06:51
URL: http://santapola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback