I want to tell the universe

Fredag den 12/11-10

Så var det åter igen helg. Denna vecka har varit osedvanligt(en tjej i min klass tycker att det är roligt så jag kände att jag behövde visa mitt fina ordföråd) konstig med tanke på att vi har haft en liten "helg" mitt i allt och ett lov före. Man har helt enkelt inte hunnit ställa in sig än.

Dagen gick iallafall bra då vi på fotografiska bilden fick lära oss hur man fixar en filmrulle samt sätter in den i kameran. Inte jätteintressant, men funkade helt klart. Vi var rätt teoretiska den dagen eftersom vi även läste lite historia om kameran. Därefter hade vi vårat 2½ timmas hål, vilket betyder = göra klart allt man inte hunnit göra. Så jag, Elin, Filip, Daniel och Maja satt oss i biblioteket för att sedan bli besökta av diverse klasskamrater.

Sedan kommer vi till det roliga. Vi fick nämligen disikera en fisk, så jag, Malin och Johanna valde att disikera en "Simpa". En otroligt ful fisk som dessutom var lite frusen, så helt lätt var det inte. Jag och Malin agerade dock som riktiga proffs och lyckades till och med att hitta hjärnan och lägga snygga snitt, MVG för oss alltså!

Fisken luktade riktigt illa, alltså den stank också. Så jag valde att stoppa in två papperstussar i näsan, för att förhindra lukten. Mina fina klasskamrater skrattade åt mig och även läraren, men sedan kallade hon mig sötnos. Hur jag nu ska tolka det.


Eftersom ni verkade gilla min andra, tillfixade bild, så får ni nu denna. Visst ser jag väl lite proffsig ut?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback