Durch den Monsoon gegen die Welt

Kul att EN person tycker om min nya header. Tack fillspills!

Har inte gjort ett enda skit idag om jag ska uttrycka mig..rätt. Har bara suttit och tagit det lugnt vilket jag känner att jag behöver. Kanske skulle jag börjat plugga på fysikkursprovet? Nja, jag sparar det till kommande dagar i veckan. Kanske på onsdag ska jag ta mig i kragen och göra lite. Läsa en bok till svenskan behöver jag också, men det går nog bra!

Ikväll ska jag vara med Julia, som det var helt ärligt år sedan jag var med. Tror att den senaste gången jag umgicks med henne var för mer än ett år sedan, säkert mer också. Blir nog riktigt trevligt. Vad vi hinnar på får vi se.

Nu ska jag forsätta att skriva lite på en novell till svenskan.


Free fallin'

Jag har nu gjort en ny header till bloggen. Vad tycker ni om den? Har även gjort lite justeringar på själva bloggbladet och flikarna under headern. Så, tycker ni att jag ska ha den så här eller ska jag ändra tillbaka till den gamla headern? :)


Give a little more

Söndag den 31/10-10

Idag är det halloween, eller är det idag? Jag har aldrig riktigt fått greppet om vilka dagar man ska klät ut sig på och vilka man inte ska göra det. Gjorde nämligen några misstag då jag var yngre och gick ut någon dag för tidigt eller för sent. Skulle vara bra om de kunde skriva i almanackan "Klä ut dig idag" eller liknande.

Hade iallafall riktigt trevligt här hemma med Linn på besök. Vi såg massor av filmen och tog det bara lugnt. Var ritkigt behövligt. Vi somnade även just efter tolv och vaknade vi halv elva, så nog fick man sova ut alltid. Någonting jag också behövde.

Nu på morgonen har vi bara suttit framför tv:n och sett på "X-effekt". Ett väldigt tillgjort program, men på något sätt är det väldigt underhållande. Är tydligen maraton idag och håller på till sex. Fast, jag ska inte se fler program. Tror vi såg..fyra?


I want it that way

Lördag den 30/10-10

Hallå! Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag. Har haft lite fullt upp med att städa rummet, fixa länkar till min blogg. Vad tycker ni om det förresten? Jag har även fått besök av min kusin, så vi har suttit och spelat spel. Trevligt! Jag fick även veta nu, för bara fem minuter sedan, att jag har blivit faster för andra gången. Känner en lycka i hela kroppen! En liten pojke vid ett namn jag inte vet om än, men en Karlsson är det iallafall!

Igår kväll såg vi på film hemma hos Adam och spelade spel. Mycket trevligt även fast filmen var lite..halvdålig. Skräckfilmer brukar alltid ha en negativ inverkan på mig, dvs. att jag ofta får mardrömmar under natten efteråt. Den filmen handlade just om mardrömmar, men blev jag rädd? Nej, inte ett dugg och någon mardröm drömmde jag inte heller. Vi blev i alla fall mycket folk med Alle, Adam, Pierre, Ville, Viktor, Simon och Olivia. Härligt folk! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför kvällen. Linn kommer hit och ska sova här medan vi är barnvakt åt min lillebror. Blir nog supermysigt! :)




Jay Smith - I want it that way



Vad ska man säga? Så jäkla underbar kille! Rösten är otroligt härlig. Jag hoppas innerligt att han kommer till finalen och vinner hela skiten!

Dagens citat från William Shakespeare


You're my sexbomb



Neeeej jag failade då jag skulle slå ihop alla fyra bilderna, attans! Aja, blev lite egobilder såhär på en fredagskväll. Sticker nu strax över till Adam, blir tydligen fler än bara jag och Alle. TOPPEN!


He's a good boy

Fredag den 29/10-10

Jag säger bara så här: ÄNTLIGEN HAR VI LOV! Känns helt sjukt att dagen har kommit. Det känns så tomt i och med att vi inte har några läxor. Kan liksom inte fatta det. Vi är lediga en hel vecka, en lååång vecka! Känns så sjukt skönt!

Slutade 10.00 som ni redan visste. Fotot var inte alls seriöst då vi bara visade bilderna vi tagit samt såg på en film, som i sig var riktigt intressant. Vill fara ner till Stockholm och kolla på ett fotomuseum. Skulle vara awesome! Gick i alla fall senare på stan med Elin. Hon köpte sig byxor och jag köpte mig en kofta och lite godis. Blev tagen på bar gärning av Pontus som var där och köpte lunch medan jag köpte godis. Kändes lite konstigt och jag kände mig en aning tjock, men är det fredag så är det!


Ni får ursäkta mina "vackra" leggings jag hade på mig. Är dock riktigt skönt att komma hem, slänga av sig jeansen och ta på sig leggings. En rekomendation till er som inte provat på det!

Nu ikväll blir det att vara med Alle och Adam. Blir säkert nå mer folk också, men de två blir det hittills. Jag känner på mig att kvällen kommer att bli awesome!

Jag kan även berätta för er att jag snart kommer att bli faster för andra gången. Min kära bror åkte in på akuten vid 12 idag, så hela familjen väntar med spänning på beskedet om förlossningen! :)


This is the way it should feel

Kul med kommentarer! Loggade nyss in och hade 7 obesvarade kommentarer. Man blir verkligen glad i hjärtat då folk engagerar sig och kommenterar. Keep going!

Tillbringade som jag skrev tidigare kvällen hos Rebecka. Som vanligt gjorde vi inget märkvärdigt, satt/låg/stod och pratade. Mycket trevligt, som alltid! Det är faktiskt någonting jag har funderat över. Ju äldre man blir, dessto mindre gör man, eller är det bara jag? Jag har i alla fall ingenting emot att sitta och prata bort några timmar. Som man kanske hade då man var lite yngre, eller vad säger ni? Fast, det beror helt klart på vem man pratar om och VAD man pratar om. Ni fattar vad jag menar?

Nu sitter jag och peppar för morgondagen. Enbart för att kunna fara till skolan och sedan sluta så tidigt som 10.00. Jag må vara konstig, men att längta till skolan för att sedan sluta är väl bara..wierd? Hur som helst ska jag och Elin sedan gå på stan. Blir nog riktigt trevligt!




Would you like to try something?



En bild på mig och Ramona som togs under kvällen klassen var på Leos lekland. Tycker att resultatet blev helt okej. Inget proffsigt, men jag börjar lära mig allt mer!


Shine on

Torsdag den 28/10-10

Hallå! Blir ett aningen snabbt inlägg, orkar inte förklara dagen i detaljer, som jag annars brukar vara ganska bra på. Var som vanligt en dryg dag, Fick dock tillbaka mitt svenskaprov som jag fick "Högsta betyg" på, dvs. VG som var det högsta man kunde få. Fick även kommentaren "Helt och hållet föredömligt!". Kändes riktigt bra! Att skriva historiaprovet gick också riktigt bra, så under den kommande delen av dagen var jag på ett strålande humör.

Nu snart ska jag sticka över till Rebecka. Ska bara lägga upp en bild jag gjort om i Gimp, så den kommer inom någon minut!


Come on?

Imorgon är det den sista dryga dagen(detta är 3:e gången jag skriver inlägget för övrigt, bara för att internet ska jäklas) före vi får lov. Inte nog med det så slutar jag 10.00 på fredag, vilket innebär att jag får lov då. Långt ifrån vad alla andra får. Finns ju vissa som slutar kring tre-fyra på fredag. Känns skönt att kunna sluta tidigare än andra, man går trots allt natur. Inte ofta det händer.. Det som dock suger är att jag bara har en och en halv timmas fotografisk bild, vilket innebär att vi bara ska kolla in varandras foton för att sedan leka lite i PS och sedan sluta. Jag kan dock utnyttja det hela genom att gå på stan sedan och införskaffa diverse nödvändigheter.



Denna fina lilla skiss gjorde jag på mitt fysikhemprov aka. fysikinlämningsuppgift. Jag hoppas att Jonas(läraren) blir riktigt stolt över mig och att jag kanske kan knipa ett litet extrapoäng för min kreativitet?


whooop

Onsdag den 27/10-10

Hallå! Hur är det med mina små äpplen? Med mig är det väl..rätt så bra! Dagen gick fort med den fotografiska bilden, svenskaprovet(som var rätt lätt då vi hade grupprov), sedan fick vi tillbaka matten där jag fick ett starkt VG. Kändes riktigt skönt med en sådan start på en ny kurs. Därefter höll jag och Elin i volleybollen och fick mycket god respons på det av våra klasskamrater. Gillas ju!



Titta, här har vi ju proffsen!

Nu har jag pluggat klart. Historian sitter inbankad i huvudet och likaså gör tyskan. Efter morgondagen, kring halv två, är jag fri som en fågel från läxor! Eller, jag måste plugga till fysikkursprovet, men..det räknar jag inte som en läxa nu.


Bye bye baby

Mitt huvud har värkt hela kvällen. Tror att det beror på för mycket plugg. Har pluggat nu konstant i fyra dagar. Eller inte konstant, men en stor del av min fritid, vilket blir kanske två-tre timmar per dag(efter skoltid). Så det börjar kännas nu. Kraften börjar sakta, men säkert att försvinna ur kroppen.

Imorgon blir det svenskaprov samt att hålla i gympalektionen. Jag och Elin ska vara duktiga och instruera hur man spelar volleyboll. Även fast det kanske inte kommer att bli så mycket övningar, mest spel. Hur som helst tror jag att det kan bli riktigt roligt. Därefter stannar jag, Elin och Elmira, kanske någon till och äter på stan. Sedan ska vi göra någon kemilabb under kvällen. Jag har hört rykten om olika ljus?



Det är nu eller aldrig!


Death Of Vesper - David Arnold



Jag har rekomenderat soundtracket till "Casino Royale" någon gång förut om jag inte minns fel. Här kommer en till låt, komponerad av David Arnold. Otrolig musik som ska spelas på en hög volym. Fantastisk!

Du är din hjälte

Tisdag den 26/10-10

Hallå! Jag känner ingen större blogglust för tillfället, eller jag har väl inte så mycket att skriva om så att säga. Hade sovmorgon > fysik > vara på Campus och lyssna på de som går högskola. Ingenting jag fann jätte intressant då det jag vill gå inte fanns där. Man fick dock en goo kanelbulle, så det tackar jag och bockar för!

Gick sedan på stan med Elin och Maja, hittade mig ett par nya jeans för 149 spänn på bikbok. Inget dåligt kap, just för att jag har ett par likadana fast gråa och de sitter som en smäck och har inte "gått ut sig" ett dugg. Så jag köpte ett par ljusblåa också. Rekommenderar alla kvinnor som läser min blogg(ja jag har ju faktiskt manliga läsare också) att köpa sig ett par!



Nu ska jag göra historian, svenskan och tyskan. Köpte med mig lite godis idag, så jag ska nog kirra detta med hjälp av lite sockerkickar!


Gegen alles was ich hab

Kul blogg? Not.. Har ikväll gjort klart fysikinlämningsuppgiften och jag måste vara ärlig, helt ärlig, det var den roligaste fysikinlämningsuppgiften jag någonsin gjort. Kanske för att det var så enkelt, eller för att jag har börjat gilla fysik? Jag har ingen aning, hoppas att det fortsätter så här. Ska ju tenta av fysik A v.46, vilket jag inte riktigt ser fram emot.

Vad jag dock ser fram emot är sovmorgonen jag har imorgon. Ska försöka att lägga mig tidigt så att jag får sova ut ordentligt! Har sedan bara en vanlig lektion, efter det ska vi till Campus och lyssna på olika inriktningar på högskolan. Man känner sig vuxen då man far på sådant, i alla fall jag gör det. Fast, då slutar vi ca. en timma för sent också, vilket inte var jättepeppande..


Shake it

Måndag den 25/10-10

God kväll! Hur är det med er? Med mig är det helt okej. Måndagar brukar alltid vara sega, just för att jag alltid brukar sova så lite på natten före. Skulle sitta bra att ha sovmorgon på måndag som VISSA VÄNNER har. Nämner inga namn eftersom det bara inte är EN som har det.

Den gick dock helt okej, fick veta att vi slutar 10.00 på fredag vilket jag inte tackar nej till, speciellt då vi inte har någonting att plugga till och göra bort.. Kanske för att vi har LOV?! Wunderbar säger jag bara!

Nu ska jag göra klar fysikinlämningsuppgiften, sedan ska jag plugga på historian, göra tyskaläxan och sedan svenskan. Gjorde engelska"redovisningen" idag och det gick ju faktiskt riktigt bra. Fick till och med beröm för det! Inte nog med det så fick jag en mycket fin kommentar av Elin och Elmira som lyder:

Elmira - Har du sett Maddes ass?
Elin -Haha ja kolla!
Jag - Va?! Vadå? Har jag satt mig i nå skit eller?
Elin - Nej dina jeans framhäver din snygga rumpa!
Elmira - Riktigt sådär yummie, het typ!

Jadu, man har fina klasskompisar som lägger märke till sådana saker..

Nu-> plugg!


Ménage A trois

Snart sticker jag ut och går med Filip, ska bli otroligt skönt. Mor min var nyss ute och gick och hon sa att det har börjat bli kallt ute, så det blir att klä sig varmt. Sedan, då vi har gått en bit, sticker jag över till Linn och tittar på film. Blir en kanonkväll!



Titta vad jag hittade på min mobil! En bild från kemilektionen, diggar dig bruden!


I've made misstakes

Söndag den 24/10-10

Jag ursäktar den sena uppdateringen. Har ägnat hela förmiddagen åt plugg, så nu är jag rätt så klar. Eller, man kan aldrig vara klar med plugg. Finns alltid något att göra så att säga.

Gårkvällen var riktigt awesome! Var som sagt tänkt att vi skulle se hockeyn, men jag tror inte att så många var insatta i det hela. Vi spårade istället, trängde ihop oss i soffan, dunkade musik på högsta volym och levde - ja en naturare levde fullt ut! Vi försökte oss även på kotten, varav det var tre lag. Jag och Adam, Olivia och Erica och Alle och Simon. Kotten, som är ett väldigt simpelt spel, blev krångligt och vi satt i två timmar och skrattade konstant. Så idag har jag en jäkla magvärk - eller ska jag citera Alle?

"Jag...måste..sluta..skratta..jag..får..magmuskler..NAJS!" Jag tror inte att så många förstår, men just då var det riktigt roligt då han pratade medan han skrattade.

Jag hade tänkt dra min kos hemmåt vid tolv, men de höll kvar mig, så jag, Adam och Alle tog bussen som gick 1.20 hemmåt. Bussen var full med vuxna människor som hade druckit, så vi blev bjudna på skönsång och vi träffade även Pierre som hoppade på senare - Trevligt! Somnade sedan inte förrän vid halv tre och vaknade halv tio. Så jag är EN ANING trött idag, eller en aning, jag är sjukt trött. Funderar faktiskt starkt på att ta en powernap. Ingenting mig emot.



Vi har för övrigt snö här uppe nu - like it!


If we ever meet again

Jag sitter nu och väntar på att Alle och Adam ska hämta upp mig, sedan beger vi oss bortåt schtan och tittar på hockeyn tillsammans med Olivia, Simon och Erica. Är ju SAIK-Luleå, alltså derby för er som kanske inte förstod det. Kommer att bli en helvild match och kanske en helvild kväll? Detta återstår att se!



Här har vi då "Leos lekland". Ser kanske inte så stort ut, men det var gigantiskt!


Nothing else matters

Lördag den 23/10-10

Ojoj, min uppdatering är ju inte bra nu.. Får försöka att rycka upp mig, även fast jag inte har så mycket att skriva om. Får ta till med fler citat, mer bilder och fler roliga fakta? Vad säger ni om det?

Gårkvällen då, vad tyckte jag om det? Den kvällen var så gott som AWESOME! Jag var först lite skeptisk, jag menar, vad tänker man på då man hör "Leos lekland" egentligen? Vi kom i alla fall dit och placet var enormt! Klätterställningar överallt och rutschbanor höga som hus. Man kände redan då att barnet inom en var redo att börja leka! Alla sprang omkring, tjoade på, många bilder blev tagna och vi deltog i många utmaningar. Vi lekte även mörkerkurragömma där, vilket nog var pricken över i! Jag har laddat upp alla bilder på datorn, men känner inte orken för att lägga upp de här, än. Så det kommer väl någon gång framöver under helgen.

Nu idag har jag suttit och pluggat inför diverse prov, dvs. svenska och historia. Jag har även gjort lite av tyskaläxan och engelskan. Så nu har jag nog gjort klart dagens ranson.




Här har ni två bilder. Ena bilden visar alla böcker jag har hemma för tillfället och andra bilden visar min nya minidator, visst är den snygg? Skämt åsido, det är våran miniräknare.

Så nu har jag en fråga till er. HUR MYCKET tror ni att böckerna + miniräknaren väger tillsammans?

Den som svarar rätt får en länkning, eller dylikt!


I'm gotta get ya

Fredag den 22/10-10

Hallå! Sitter just nu och lyssnar på musik, medan jag peppar mig själv till kvällens ståhej. Tror att det kommer att bli sjukt roligt att vara på Leos lekland med klassen. Delvis för att det..är ett lekland och delvis för att klassen är som den är. Ska ta med mig kameran också, så vi får se om det blir några bilder tagna.

Dagen har gått fort, snabbt och kanske inte jättesmidigt. Fysiklabb som sista lektion är ingenting man gillar, men på kemilabben rockade jag och Carro. Allt gick verkligen perfect! Gick också bra på fysiken, men man är väl inte alltid pepp på fysik, om man nu är det någonsin?

Har ni hört talas om ett objektiv som kallas "Fisheye"? Inte? Då har ni säkert sett bilder. Objektivet förvränger bilden så att mittpunkten blir större än det övriga, alltså, det blir som en slags bubbla. Detta är ett objektiv jag verkligen skulle vilja införskaffa, men det kostar lite pengar..

Ingenting jag egentligen skulle vilja betala, men ändå..det är otroligt coolt, eller hur?

Nu snart sticker jag och min ömma moder och hämtar upp några i klassen, sedan beger vi oss ut på nya upptåg!


You can make me suffer..

Ni får ursäkta min otroligt tråkiga blogg. Mitt liv består till 90% av plugg(om man inkluderar skolan till plugg). Resten av min lediga tid sover jag eller..gör ingenting. Känns väldigt jobbigt just nu, men jag kämpar på. Förvånar mig inte alls om jag skulle få någon kommmentar liknande "Men herregud, du valde natur? Vad trodde du?!" Visserligen valde jag Natur och jag visste vad jag gav mig in på, men ibland är det tillåtet att klaga. Ibland måste man få känna att man inte får någon egentid, bara plugg plugg plugg. Jag ska dock kämpa den kommande veckan som består av tre läxor, två prov, en muntlig redovisning och ihållande av en gympalektion. Jag har klarat det förut och ska klara det igen! Allt gäller bara planeringen! :)

Imorgon ska jag dock göra bort lite av inlämningsuppgiften under hålet, sedan har vi två labbar och efter det slutar vi. Jag åker hem, fixar till lite hemma och sedan beger jag mig in till stan igen för att fara på klassfest. Kommer att bli riktigt bra! Tar då med mig mina bullar som jag bakade ikväll - Chokladbullar!



Ser de inte lite gooa ut?
Nu-> sängen!


Bullebullebulle, minns du Rebecka?

Torsdag den 21/10-10

Good afternoon my apples! Jag skriver ett inlägg snabbt. Dagen har varit väldigt dryg, kan väl utveckla det senare. Mat nu, sedan ska jag baka bulllssss!


If you hate me after what I said..

Mitt liv är för tillfället inte särskilt intressant. Eller har det någonsin varit det? Haha, tröttheten tar över = depp. Har ikväll suttit och skrivit på min engelskanyhet som jag ska prata om på måndag. Känns skönt att jag har gjort bort den nu. Bara:

  • Svenskaprov
  • Fysikinlämningsuppgift
  • Historiaprov
  • Engelskaläxa
  • Tyskaläxa
  • Kemiläxa

..kvar. Jag har förmodligen glömt något. Min mor frågade mig ikväll "Jahapp, vad har du för läxor ikväll?" Jag svarade då "Vilka läxor har vi inte?" Hon skrattade smått för sig själv och gick ut ur köket och gav mig en klapp på axeln och sa "Du är så duktig!". Det gjorde mig glad i hjärtat, men lika fort jag blev glad blev jag depp igen då jag kom att tänka på allt vi ska göra före lovet. DIREKT jag får lov ska jag banne mig sova, sova och åter igen sova, men inte kommer det att vara länge. Måste plugga inför fysikkursprovet också..hehe. Natur är ibland bara..underbart!



En bild jag gjorde om snabbt i Gimp. Grundbilden är tagen av mig, alltså månen!


We are the champions of the world

Jag är nu hemma efter en dag som började helt okej och slutade väl helt okej.

  • Fotografiska bilden var - rolig
  • Svenskan var - tråkig
  • Lunchen var - otroligt gooo med risgrynsgröt som serverades.
  • Matteprovet var - ganska svårt, men jag tror att jag har säkrat ett VG iallafall!
  • Idrotten var - helt okej, vi gymmade lite = träningsvärk.
  • Middagen på stan med Rebecka, Malin och Simon var - riktigt trevlig!
  • Bussen hem blev försenad en kvart p.g.a. ett försenat tåg - inte jätte roligt.

Jag känner ingen pepp alls att skriva mer utförligt än så här. Nu ska jag kolla genom engelskan och sedan börja skriva på en engelskanyhet som jag ska redovisa på måndag. Hallelujah!


I want you

Onsdag den 20/10-10



Haha jag hittade denna bild bland våra studiobilder, mycket vacker! Vi slutar nu om mindre än en halvtimma, sedan har vi svenska, lunch och sedan matteprov. Känner ingen pepp alls egentligen!


City of lovers

Pluggade in 62 glosor på drygt en och en halv timma. De var inte jättekrångliga, vilket jag tackar engelskaguden för, eller vad man nu säger. Jag har även tittat på House med min kära mor och fortsatt på mina tjocksockar. Jag blev klar med den ena för en dryg vecka sedan, men började inte på den andra förrän i går. Så imorgon ska de nog bli klara. Kanske ska lägga upp en bild på resultatet senare?

Imorgon är det matteprov och det känns som att det kommer att gå bra! Sedan ska jag äta middag på stan med Rebecka, blir super!


En liten röd gubbe..



I våran mattebok finns det väldigt många kluriga uppgifter och för att markera att "Här kommer det en liten kluring att jobba med" så har författarna till boken(där våran mattelärare ingår) kommit fram till att sätta dit en liten röd gubbe. Jag blir bara..irriterad då den lilla gubben tittar på mig, då jag själv ser ut som ett stort frågetecken. Så när man väl har klarat den brukar jag och några andra i klassen sitta och skratta åt den, såklart inte högt, bara för att man klarade det.

Dagens roliga fakta


How to eat a carrot



Mitt i allt plugg kände jag för att liva upp stämningen med musik med mycket bas, som man inte får av Spotify. På något konstigt vis kom denna video fram då jag sökte på Muse. Hur har jag ingen aning om, men jag fick mig ett riktigt gott skratt iallafall! Otroligt söt tjej! :)

When I see your face there's nothing I would change

Tisdag den 19/10-10

Hallå! Jag är totalt död i huvudet, känns som att det ska sprängas! Varför jag har sådan huvudvärk vet jag inte, sov riktigt mycket i natt, så det kan inte bero på det. KANSKE HAR KEMIPROVET EN INVÄRKAN?! Som sagt, jag vet inte. Kanske kemiprovet vi hade idag?

Jag känner ingen ork att göra några läxor ikväll, men både engelskan och tyskan står till förfogande och även matten måste kollas genom till kommande prov imorgon. Aldrig kan man vila ut!



Give me some power oh you holy yellow hat!


Dagens citat från Louis Armstrong


By now you will be gone

Måndag den 18/10-10

Jag ursäktar den kassa uppdateringen igår. Hände lite saker under kvällens gång som jag helst inte vill gå in på. Så jag kände att bloggen låg långt bort bland mina prioriteringar. ÄNDÅ, på något vis, blev det ett besöksrekord på hela 70 unika läsare och det är för MIG väldigt mycket! Jag menar, en liten blogg här upp i Norrland, hur mycket har man att komma med egentligen?

En annan sak jag även undrar över. Mina besöksrekord kommer alltid då jag är som sämst på att uppdatera, vad kan detta bero på?

Sov inte särskilt bra inatt, så dagen har varit rätt dryg. Fick dock tillbaka matteinlämningsuppgiften och hade alla rätt, fick även tillbaka tyskan och där var det två poäng från MVG. Så det satt riktigt bra i kistan! Nu ska jag strax börja plugga lite kemi, sedan ska jag höra med mor om jag kan få baka bullar. Jag blev otroligt sugen på att baka!




Djurens konung brukar väl ha lite mera hår?






If perfect is what you're searching stay the same

Söndag den 17/10-10

God förmiddag! Sitter nu och lyssnar på musik och är riktigt trött. Varför vet jag inte eftersom jag sov 9 timmar i natt. Kan vara p.g.a. mina dryga två timmar med plugg eller dylikt. Känner mig iallafall inte på ett jättebra humör, men det gör man väl aldrig då man är trött?

Gårdagen var riktigt trevlig med först Linn, då vi började se på "Love Actually". Efter ett tag joinade även Adam och Alle oss. Så, som ni kanske kan gissa, såg vi klar filmen och sedan kollade vi runt på lite youtube-klipp tills vi insåg att klockan blev mycket. Så vi började vandra hem i kylan, snackade lite och vid kvart i ett var jag hemma.

Nu hade jag tänkt gå ut och ta lite kort. Vädret är egentligen lite kasst, men jag känner bara för att gå ut och röra på mig. Kände nämligen av min benhinna även igår då jag var ute och sprang, så jag ska försöka att ta det lugnt med joggingen. Så istället går jag nog ut och går en sväng.


Hear the angels cry

Nu har jag duschat och snart fixat till mig, strax sticker jag vidare till Linn där vi ska se film. Vi får då kanske besök av Adam och Alle. Fattade inte riktigt vad de två babblade om egentligen. Blir nog bra hur som helst!



En bild på mig och Linn från i somras.♥ Önskar innerligt att jag var så brun nu!


In the night wait up for you

Lördag den 16/10-10

God förmiddag! Är nu helt slut i huvudet efter drygt tre timmars plugg(OBS att jag tittade på tv medan jag pluggade). Har även tittat lite på fotboll mellan Sunnanå och Lindköping om jag minns rätt. Man måste väl titta då ett norrländskt lag spelar, eller hur? Jag ska dock säga såhär: Jag och mamma trodde att Sunnanå bar blå dräkter eftersom de haft det förut. Så vi satt i nästan en hel halvlek och hejjade på fel lag. En aning pinsamt kanske..

Nu ska jag byta om och sedan bege mig ut på en joggingtur. Hoppas innerligt att jag inte känner av mina benhinnor. Ska nog ta det lite lugnare idag och springa inne i skogen så att underlaget blir så bra som möjligt!

PS. Kom ihåg att gissa på "Finn x antal fel" - inlägget!




Det här är slutet på vår film

Spenderade som sagt kvällen hemma hos Carro tillsammans med Elin, Ramona och Johanna. Otroligt trevligt var det, måste göras om lite oftare! Vi snackade lite, sedan såg vi "Harry Potter och Halvblodsprinsen" som jag aldrig sett tidigare. Jag är inget bigfan av HP, men det var en helt okej film. Tycker dock att det börjar spåra mer och mer. De första 4 filmerna var helt klart bäst!

Alla begav sig dock hem tidigt p.g.a. bussarna, så jag satt på bussen hem vid tjugo över tio och mötte sedan upp Filip för att gå en liten prommis. Inte särskilt kallt med tanke på min mysiga jacka och trevligt var det också, även fast det inte blev allt för länge vi pratade!

Nu sitter jag och skriver lite på min novell, sedan beger jag mig mot sängen. Imorgon blir det plugg till kemi och matteproven. Efter det ska jag och Linn se film, blir super!


Finn x antal fel.




Ser ni skillnaden mellan bilderna? Vi kan köra att ni som kommer fram till alla rätta förändringar får en länkning, om ni har en blogg dvs. Annars skriver jag upp erat namn! Så gissa på :)


You're like a dynamite

Fredag den 15/10-10






Här har ni några bilder från onsdagens vistelse i fotostudion. Vi hade ritkigt roligt och det finns många oseriösa bilder, men jag valde att lägga upp dessa istället. Annars får jag väl världens utskällning av båda två.


You're a bit closer now, but I want you even closer.

Jag kände verkligen inte suget för att plugga på kemin idag. Så jag tillbringade istället kvällen med Alle och Victor. Vad vi gjorde var väl i princip ingenting, men hemfärden var trevlig med snack om allt. Gillas!

Nu ska jag lägga mig. Imorgon slutar jag kring tolv och även det gillas! Blir då att äta på stan med Elin, sedan ska vi hitta oss några varmare skor. Därefter ska jag hem, fixa till mig och sedan sticka hem till Carro för en tjejkväll. Blir toppen!


Dagens citat från Madonna


I tried to run, but I didn't get far enough

Torsdag den 14/10-10

Idag var det en "Hallelujah" dag, dvs. höstens första snö kom! Eller, det var till början rätt blandat regn med snö, men under dagen gick det över till snö. Jag som ÄLSKAR snö blev genast på ett superbra humör, även fast det var slalskigt ute och man fick gå omkring med sockar på skolan för att de var blöta. Ingenting jag klagar på iallafall! Nu hoppas jag bara att det kan bli kallare ute så att snön blir mer fluffig=pudersnö. Det gillar vi!

Jag fick även tillbaka mitt engelskaprov idag och jag blev riktigt lycklig över mitt starka VG! Kändes riktigt skönt att börja skolan med VG i fysik, MVG i biologi och VG i engelska. Wunderbar!

Jag kom för en liten stund sedan hem från sången och den gick riktigt bra, peppar nu inför den kommande konserten!


Please don't stop the rain

Onsdag den 13/10-10

Hallå, late update! Sitter nu och pluggar genom tyskan en sista gång. Känner mig till 98% säker, men grammatiken ska då alltid krångla. Hur man än vrider och vänder på det. Dock känner jag att jag kan det, men det lär visas på provresultatet!

Skolan idag var riktigt härlig med FB där vi fotade i fotostudion. Riktigt vackra bilder med mig, Daniel och Maja! Otroligt härliga personer det där, made my day! Att vi sedan tränade på pjäsen vi ska spela upp imorgon gjorde inte dagen sämre. Mitt och Filips handslag will rule the world, förhoppningsvis. Efter det matte och sedan volleyboll där jag blev attackerad av både Elmira, Fredy och Mimmi som alla ville "sätta på mig". Därefter volleyboll for real och det var..najs!

Nu ska jag återgå till plugget, sedan sticker jag till Victor som det var år och dagar sedan jag var med. Blir toppen!



En b-rud med risigt hår, men med ett smile som är all over the place!


Please don't let me go

Jag har suttit konstant och pluggat både tyska och kemi, i hela två timmar blev det! Mellan halv sju och halv nio. Kan säga att jag var och är rätt död i huvudet just nu. Så nu ska jag bege mig mot sängen och sova. Även fast jag sov grymt mycket förra natten är jag fortfarande lika trött som igår. Borde börja lägga mig tidigare!

Såg detta program med mor och far ikväll och jag kan inget annat än le då jag ser dem. Påminner lite om "I en annan del av köping", men heter "Elvis i glada hudik". Det handlar om ett gäng utvecklingsstörda, som älskar att spela teater. Serien handlar om deras konsert "Elvis" som de spelar landet runt, men det stora målet är att komma till New York. Jag rekommenderar er starkt att se det på Svtplay, för de är verkligen charmiga!



..och min absoluta favorit är Bo Östlin, eller som han också kallas, "Bosse". Ni känner säkert igen en annan person som medverkar i ICA-reklamerna?

Nu mina vänner, väntar sängen!


Dagens citat från Johnny Depp



Jag hade tänkt starta en ny kategori där jag lägger upp olika citat från kända människor världen runt. Vad tycker ni om det?

Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)

A moose, it's good, right?




Dessa tre naturvänner hade vi nyss på besök här i lilla Ursviken nyss. Min lillebror kom springandes upp för trappen, hysterisk, för att berätta att det var tre älgar på gården. Så jag drog bokstavligen med mig kameran och tog lite kort, så här får ni två smakprov!

"Hallå hallå, det här är Sven Melander!"

Tisdag den 12/10-10

Jag och Filip lyckades i princip att hålla våran deal igår, jag somnade dock inte förrän halv tolv. Vilket var ruskigt skönt då jag vaknade 9.00! Jag sov alltså 9½ timma inatt, vilket jag inte har gjort på ett jäkla bra tag! Det var en sådan natt då man somnar och vaknar upp direkt. Ni vet, man sover så djupt att det känns som att natten har gått på en sekund. Jag måste verkligen varit trött igår, vilket jag till viss del var.

Dagen har gått riktigt fort och solen har lyst varmt, så inga leggings för mig(använder de som långkäsch(=långkallingar)). Vi hade fysik, biologi och kemi som alla tre gick supefort och nu sitter jag här. Har hunnit hjälpa pappa med att göra "Biffar med västerbottensost". Så nu står de i ugnen och ska stekas klart. Otroligt gott är det! Till det äter vi fjärilsmackaroner. Skulle ni vilja ha receptet? Skriv då en kommentar! :)

Nu ska jag bara ta det lugnt till middagen, sedan blir det plugg efter det!



Maddes "pusspose" mit dem gelben Hut auf!


I'm in love with an alien

Var ikväll som sagt ute en sväng med Elmira. Vi var ute i en dryg timma och gick nästan runt hela Ursviken, som faktiskt inte är så jättelitet. Vi pratade på hela vägen och det kändes bara awesome!

Nu snart ska jag hålla min deal med Filip om att lägga mig 23.00, eller logga ut från msn då. Har sovmorgon till kvart i elva, men jag känner att gårnattens sömn inte var särskilt givande. Så det ska bli skönt att få krypa ner i sängen och sova!


Livet på CK Del 1 och 2



Här har ni två videor som kommer från vårat köpcentrum här i Skellefteå! Två utav mina gamla lärare är med där. Jimmy, som är "Snygg Mauro" och David som är "Agent 89". Titta och njut!


Your hand in mine

Måndag den 11/10-10

Hallå! Har nu ätit middag och ska strax hoppa in i tyskans värld för att plugga till provet vi har på torsdag. Ingenting jag ser fram emot, speciellt då grammatiken börjar bli..knasig. Dagen har för övrigt varit rätt bra, trots min dåliga sömn jag fick idag. Vaknade varje hel och halvtimma mellan 2.00 och 6.00. Var inte pigg i morse.

Ikväll ska jag ut och gå en långprommis med Elmira. Blir toppen!



Vaknade för övrigt upp till denna otroligt vackra soluppgång. Något utav många fina saker med hösten/vintern!


Shoot me right now

Hallå! Ursäktar min uppdatering, inte sådär superduperbäst för tillfället, men jag skyller åter igen på att mitt liv inte är lika intressant som kissies eller kenzas. Är bara glad att jag har er, läsare, som orkar att läsa bloggen!

Som jag skrev tidigare, så skulle jag sälja fika på Clemensnäs A-lags träning, men det var tydligen fullt över allt där vi skulle jobba. Så jag och mor min kunde gott och väl sätta oss och titta på matchen istället. Vilket i sig var mycket bättre än att jobba! Träffade även Viktor där, så vi satt och snackade genom hela matchen. Jag missade vissa mål också, så jag var väl inte jätteinsatt i spelet.



Jag tog med mig kameran, men belysningen där inne är så..konstig. Så jag lyckades inte alls få till några bra bilder. Den ovan var nog en utav de "bästa".

Efter ett x antal timmar inne i arenan, då mina fötter var bortdomnade, började jag och min lillebror vandringen tillbaka hem. Kan säga att de sista metrarna var outlidliga. Värmen var alltså rätt inbjudande. Så jag åt en sen middag och for sedan hem till Linn för att titta på "Tarzan". Så otroligt fin film. Både jag och Linn grät under en viss scen, men vi är alltid sådana. Gråter till Disneyfilmer, haha. Tack för att jag har dig!♥

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon börjar skolan om.


Unlimited music



I want to feel your soft skin against mine

We're just humans

Söndag den 10/10-10

Så är det datumet 101010. Nu står det i varenda nyhetstidning i hela landet att det är dagen man ska förlova eller gifta sig på. Hur kul kommer det att bli för oss kommande år då man kanske ska förlova sig? Typ 141214 eller liknande?

Hade iallafall riktigt trevlig igår med Adam. Vi såg på "Grown ups" och jag måste medge att det är en sjukt rolig film! Rekommenderar den starkt till er som inte sett den. Vi spelade även kort sedan och han ägde ut mig totalt med 5-1.. Därefter satt vi och pratade ett tag innan han tog cykeln hem.

Har nyss suttit och pluggat i en dryg timma samt fikat lite med min kära mor. Ska på någon timma sticka ner till kopparhallen och sälja fika till någon A-lags match. Pappa är nämligen ute i älgskogen och styckar någon tjur han nyss skjutit, så jag fick lov att följa med istället. Kan nog bli rätt okej ändå!




I'm holding your hand and you're my superman!

Har just nu fixat till mig lite och väntar nu på att Adam ska knacka på dörren. Har ingen aning om vad vi ska hitta på, blir väl att se på film eller liknande. Tror iallafall att det kommer att bli bra :)

Som ni vet skulle jag fara ut och springa idag och det gick åt h*lvete! Efter 3 kilometer orkade inte mina ben längre, jag kände nämligen av benhinnorna, vilket ALDRIG har hänt mig tidigare! Jag blev skräckslagen eftersom det kändes som att smalbenen skulle gå av! Så jag gick haltandes hem, som då betydde dryga 3 kilometer till och snyftade lite smått. Oj, det var verkligen jättehemskt! Det kändes precis som att vaderna bara skulle knäckas och gå av. Hoppas att det bara var någonting tillfälligt, annars måste jag fara och kolla upp det. Kan inte leva utan min jogging!



Haha nu står han nere i hallen och ropar, vi hörs!♥


I'm moving on

Lördag den 9/10-10

God förmiddag! Smuten i mitt rum är nu som uppsugen och det känns, en aning fräschare. Ska strax ut och springa, så att även jag känner mig fräschare. Är det bara jag som känner mig..renare då jag sitter och pustar ut efter en lång joggingrunda? Jag tycker inte att det är duschen som friskar upp mig, mer svetten. Kanske bara jag som är äcklig?

Jag såg för övrigt vårat klassfoto igår hemma hos Elmira och vad ska man säga? Jag kommer i år inte att skämma ut mig lika hårt som förra året iallafall och det känns skönt!

Ikväll blir det att vara med Adam, blir toppen!




Show yourself



Jag diggar den där bruden!

Spenderade kvällen hemma hos Elmira där vi proppade popcorn och såg på tv samt snackade. Känns alltid så skönt att umgås med henne, tack! Tog även, som ni kanske förstår, ett par annorlunda bilder. Kanske för att vi är annorlunda, eller för att..näe jag vet inte.

Nu ska jag bege mig mot sängen!


I'm stuck on you

Fredag den 8/10-10

God eftermiddag! Sitter just nu och proppar i mig godis, ÄVEN fast jag vet att vi ska äta inom en timma. Känns bra.. Med tanke på att vi ska äta lasagne, som nog är någonting utav det godaste som finns. Eller ja, det finns mycket gott här i världen och därbland godis..heh.

Hade en chill dag idag med Photoshop i en och en halv timma, sedan hål i två timmar(=göra klar matteinlämningsuppgiften) och därefter ha kemilabb. Började väl inte jättebra då jag och Elin inte riktigt förstod vad vi skulle göra, men när vi väl var klara så satt vi och blandade ihop diverse kemikalier, typ AgNO3, Na2SCN och Fe(NO3)3 om jag minns helt rätt. Daniel och Oscar lyckades få fram en blandning som liknade blod, ville såklart få fram samma resultat och lyckades, men vi lyckades även få fram detta!



Var olyckligtvis inte utanför min mobilkameras skärpevidd, så den blev jäkligt suddig, men man ser iallafall..det mesta. Hur som helst var det riktigt coolt och det blev som ett ludd i mitten av allt!

Ikväll får vi se vad som händer, något roligt blir det nog iallafall!


Photoshop




Två redigerade bilder på mig och Daniel. Den ena mer redigerad än den andra. Ser ni vad jag har fixat till på den nedre?

Let's dance

Jag spenderade kvällen hemma hos Emelie tillsammans med Felicia där vi såg filmen "Step up 2 - the streets". En otroligt bra film med många snygga koreografier(stavning?) och musik. Alla tre blev peppade på att börja, men eftersom Emelie imorgon sticker tillbaka till norge, så hinner vi inte prova på det alla tre. Så jag, Felicia och Rebecka har nu tänkt prova på streetdance! Jag skickade nyss ett mail till en förening, så jag hoppas på ett svar så snart som möjligt. Peppad till tusen!



Nu ska jag krypa till kojs.


I can kiss them all day If he let me

Torsdag den 7/10-10

"When you smile the world stopps and stands for a while"

Hallå! Vaknade i morse på ett..inte så bra humör. Börjar hända allt oftare nu och jag tror att det är ett återkommande fenomen då man går naturvetenskapsprogrammet. Förra året hade jag också humörsväningar, iom allt plugg. Dock hatar jag att vara på dåligt humör, så jag försökte att vara på ett bättre humör under dagen. Vilket fungerade!

Hade sovmorgon, vilket iofs var skönt, men som sagt vaknade jag på helt fel sida. Därefter hade vi matte och svenska. Där vi för tillfället håller på med teater, vilket jag verkligen gillar. Även fast jag är en usel aktör. Jag ska iallafall spela en tjock maffiaboss och det känns bra. Vet ni vilken pjäs vi ska spela? Jo, Hamlet. Hamlet + en maffiaboss?! Hur som helst diggar jag våran grupp och den kommer nog att bli awesome i slutändan. Därefter hade vi historia(där vi fick kladdkakemuffins av Sofia och Joel, TACK!), fysik och det inte så efterlängtade engelskaprovet. Som för mig gick riktigt bra! Jag trodde att det skulle vara svårare, så ett VG ska jag nog kunna kirra iallafall. Sedan får vi se om det blir något högre!

Nu ska jag strax äta, sedan beger jag mig in till stan och sjunger. Har som vanligt längtat otroligt mycket efter det!


You give me something

Hallå! Sitter för tillfället och pluggar till engelskaprovet vi har imorgon. Känner mig till 99% säker på allt, men det skadar ju inte att kolla genom det en extra gång. Så jag ska plugga i drygt en halvtimma till innan jag sticker till Linn. Var tänkt att vi skulle vara med Emelie också, men hon skulle bort så det gick inte, vilket var såklart synd. Dock kanske Fellepelle joinar oss? Håller tummarna för det!

Skoldagen idag har gått riktigt bra. Var på lite dåligt humör under dagen, men det var många som fick mig på ett bra humör. Mestadels under gympan då jag, Filip, Maja och Caro spårade ur då vi spelade Tennis. Man blir liksom alltid på bra humör då man bara kan släppa på allt och lägga sig på marken för att skratta en stund. Ojoj vad jag gillar klassen!

Näe, nu ska jag återgå till plugget!


True story


I need you right now

Min uppdatering idag har varit kass, men jag skyller på mitt kassa humör. Kände inte peppen för någonting, förutom att umgås med mina fina tjejer Emelie och Fellepelle. Först såg jag och Emelie på "A walk to remember" och jag var påväg att gråta flera gånger. Kanske p.g.a. mitt instabila humör, eller för att filmen är så fantastiskt fin? Fellepelle hälsade också på mitt under den sorgliga delen, så då blev det skratt. Lika bra det med! Därefter satt vi och pratade ett tag och hade det mysigt. Gillas!

Nu ska jag strax lägga mig och sova och hoppas på en bättre morgondag! Naturvetenskapsprogrammet tar verkligen musten ur en!





One last chanse

Tisdag den 5/10-10

Godmorgon! Sitter här och dunkar musik, otroligt skönt! Ska dock snart ta mitt pick och pack och packa mig til bussen som går 10.08. Tur att man bor nära busshållplatsen!

Ha en skön dag fina läsare!


Emelie Johansen



Min otroligt fina barndomsvän Emelie! Tack för en underbar kväll!♥

Nu bege jag mig mot sängen. Sovmorgon imorgon till kvart i elva!


Fel sms


Källa: Felsms.com

Tuttifrutti

Måndag den 4/10-10

Hallå! Första skoldagen på veckan är avklarad och det känns riktigt bra då måndagar är en riktig pina. Kändes riktigt skönt att sitta på bussen hem. Hade även sällskap av Filip, Elmira, Isak och Victor. Trevligt som alltid!

Nu ska jag sätta mig och göra lite engelska, sedan sticker jag till Emelie. Min saknade barndomsvän som nu är här i ursviken. Lovely!




Vad vet ni om Madeldideldodeldeinen?



5 saker ni kanske inte vet om mig!

1. Jag kan inte bli arg/förbannad. I princip alla mina vänner säger att jag är för snäll, alltså verkligen FÖR snäll. Jag kan inte minnas senaste gången jag blev förbannad, alltså verkligen förbannad. Visst, jag kan bli irriterad, men arg. Näe, jag minns inte sist jag var arg. Vilket är rätt skönt.

2. Min trumhinna har blivit spräckt. Under förra sommaren skedde det under en fotbollsmatch. Jag skulle slänga mig och ta bollen(målvakt) och blir då sparkad i huvudet av en motspelare. Jag förlorade hörseln för en vecka och det blödde lite. Väldigt obehagligt var det.

3. Jag har fått en spik i mitt knä. Det var en skoldag under förskolan. Alla barnen klättrade på ett gammalt hustak, eller en liten stuga man kunde grilla i. Någon idiot hade då spikat in en spik från insidan, så att den pekade utåt. Jag var då lite wannabe de andra barnen, så jag klättrade på taket och fick den rakt in i knäet. Förvånansvärt grät jag inte en tår, men jag har ett rätt konstigt ärr där nu..

4. Jag har många smeknamn. Läste ni rubriken före ni började läsa inlägget? Det var något utav mina första smeknamn, förutom Madde då. Jag tror att det var Ville och Pierre som kom på det i 6:an och de kommer fortfarande ihåg det. Händer ibland att de kallar mig det och jag reagerar såklart på det. Finns många andra smeknamn också. Ni vet, kärt barn har många namn ;)

5. Folk känner igen mig på mitt hår. Eftersom mitt hår inte är särskilt vanligt, känner de flesta av mina vänner igen mig på mitt hår. Jag tycker att det är rätt lustigt eftersom jag bara har lockigt hår och en plattad lugg, men tydligen känner alla igen mig på det. Det tar för övrigt bara tio minuter att fixa till mitt hår. Vissa tror att jag står minst en timma för att fixa till det.

I just gotta know the truth

Söndag den 3/10-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det sådär, vaknade på fel sida idag och inte nog med det så ska jag sitta och plugga en hel del idag både på tyskan och engelskan. Man blir peppad på livet, eller hur? Det värsta är nog att vädret är så bra ute, man vill helst inte sitta inne hela dagen. Får se hur snabbt det går.



Vad tycker ni föressten om min nya header?


Someday it will bring me back to you

Var tänkt att vi skulle ha en spelkväll ikväll, men folk var borta och vi blev för få, så vi bestämde för att skjuta upp det. Istället blev det en hemmakväll med min kära familj där det bjöds på ost och kex samt lite film. Otroligt skönt och mysigt. Minns faktiskt inte senaste gången jag satt hemma med min familj på en lördag.. Lite hemskt..

Under dagen har jag iallafall fotograferat, som ni kan se från mitt föregående inlägg. Hösten är så underbart vacker nu då solen lyser och jag blev lite sugen på porträtt-fotografering. Fast ingen hade troligen tid för det, vilket var synd.

Nu ska jag lägga mig och titta på antingen "Grown ups" eller "Date Night". Får se vilken det blir. Nu är det iallafall dags för att borsta tänderna och sedan krypa ner under duntäcket. Wunderbar!


It's like..I just like it. It's like..yeah, you know?






I feel so much stronger now

Lördag den 2/10-10

God förmiddag! Uppdaterade ingenting senare igårkväll eftersom jag kom hem rätt sent. Började iallafall med att vi väntade in folket som, tillsammans med oss, blev 9 stycken! Vi började, men pokern blev inte särskilt seriös. Alla pratade i mun på varandra och det blev ett litet kaos, dock rätt roligt! Vi satt oss sedan, efter att ha försökt spela poker i mer än en timma, och såg på filmen Felon. En ruskigt bra film som man verkligen blev insatt i!



Den handlar i stora drag om en man som vill skydda sin familj från en inbrottstjuv, men råkar då mörda honom och blir då åtalad för mord. Straffet blir lindrigt på 3 år, om han sköter sig, vilket inte är lätt på ett fängelse där många, inte helt friska, människor sitter. Han får då arbeta strategiskt för att så snabbt ta sig ut från fängelset, till sin familj, men sedan överleva de tre åren i helvetet - fängelset.

Därefter satt vi och pratade en stund tills vi insåg att klockan var mycket. Jag, Ville och Alle påbörjade vandringen hem, men stannade och pratade i en dryg halvtimma tills klockan blev halv två. Vi sa godnatt till Ville och fortsatte att prata tills klockan blev drygt två. Sedan cyklade jag hem i kylan och skyndade mig ner i sängen. Underbart!

Nu idag har jag hunnit plugga in de tyska glosorna, sedan får vi se vad som händer under dagen.


Kleidungen



Såhär ser koftan ut som jag har köpt på Gina Tricot för 199 spänn! Så, idag har jag förbrukat 1.498 spänn på kläder. Känns..rätt bra ändå! Hade dock presentkort på Gina, så från mina egna pengar blev det 1.299.


A sneaky little fly on the wall

Jag är nu hemma efter en otroligt skön dag! Som ni vet gjorde vi inte särskilt mycket på Fotot. Därefter gjorde jag och Elin lite kemi innan vi begav oss till stan för att leta reda på en jacka for me. Tog ett rätt bra tag och det blev varmt att ta av sig och ta på sig kläder hela tiden, men till slut hittade jag den perfekta jackan på Stadium! Det sved lite i plånkan, men eftersom min ekonomi är väldigt stabil just nu så var det inga problem att punga ut 1.300 spänn, men som sagt så sved det lite.



Här har ni en bild på färg och..lite av utseendet. Orkar kanske ta en bild med den på, men det återstår att se.

Vi fortsatte våran vandring efter tjocktröjor till den kommande vintern, men det enda jag fick med mig var en kofta. Bättre än inget såklart, men jag hade tänkt mig en tjock och mjuk tröja till vinterns kallaste dagar. Får fortsätta mitt letande senare!

Ikväll vankas det pokerkväll @ Adams place. Blir nog skitbra! :)


When the rain puts a tear in his eyes

Fredag den 1/10-10

Så är vi inne på den första oktober. Dagarna bara forsar fram likt en vild flod. Snart är det jul och jag som tyckte att det nyss var det?

Har nyss varit ute och fotograferat med Maja och Daniel. Det är riktigt kallt ute, så vi var inte ute hela tiden, men roligt hade vi iallafall. Lägger in en bild på oss tre!



Tycker verkligen om bilden, men mest för att vi har en gubbe i bakgrunden som spanar in oss!


RSS 2.0