I want it that way

Lördag den 30/10-10

Hallå! Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag. Har haft lite fullt upp med att städa rummet, fixa länkar till min blogg. Vad tycker ni om det förresten? Jag har även fått besök av min kusin, så vi har suttit och spelat spel. Trevligt! Jag fick även veta nu, för bara fem minuter sedan, att jag har blivit faster för andra gången. Känner en lycka i hela kroppen! En liten pojke vid ett namn jag inte vet om än, men en Karlsson är det iallafall!

Igår kväll såg vi på film hemma hos Adam och spelade spel. Mycket trevligt även fast filmen var lite..halvdålig. Skräckfilmer brukar alltid ha en negativ inverkan på mig, dvs. att jag ofta får mardrömmar under natten efteråt. Den filmen handlade just om mardrömmar, men blev jag rädd? Nej, inte ett dugg och någon mardröm drömmde jag inte heller. Vi blev i alla fall mycket folk med Alle, Adam, Pierre, Ville, Viktor, Simon och Olivia. Härligt folk! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför kvällen. Linn kommer hit och ska sova här medan vi är barnvakt åt min lillebror. Blir nog supermysigt! :)




Kommentarer
Postat av: guevacci

allt bra rå?:)

2010-10-30 @ 16:38:00
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: linn

Haha älskar Mackans musch! ;)

2010-10-30 @ 16:55:18
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/
Postat av: sebastian

sv: håller med, det är riktigt kul att kunna spela:)



haha nja inte benen just, menade hur många ben i kroppen jag brutit;D benen, armarna, fingrar, handled.. en hel del, men jag fortsätter ändå(Y)



anmäl dig gärna till "Veckans blogg" om du har lust:)!

2010-10-30 @ 18:06:00
URL: http://projectsebastian.tk
Postat av: sebastian

sv: absolut=) håller på o försöker lära mig eminems "space bound" just nu faktiskt.. försöker mig på en akustisk version av den haha. går sakta framåt (Y)



det ska man absolut!:)



kul att du vill vara med i veckans blogg;D!

2010-10-31 @ 10:40:36
URL: http://projectsebastian.tk
Postat av: MADDES

hehe det var så lite så ;) hur mår du idag?

2010-10-31 @ 12:27:47
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback