I've made misstakes

Söndag den 24/10-10

Jag ursäktar den sena uppdateringen. Har ägnat hela förmiddagen åt plugg, så nu är jag rätt så klar. Eller, man kan aldrig vara klar med plugg. Finns alltid något att göra så att säga.

Gårkvällen var riktigt awesome! Var som sagt tänkt att vi skulle se hockeyn, men jag tror inte att så många var insatta i det hela. Vi spårade istället, trängde ihop oss i soffan, dunkade musik på högsta volym och levde - ja en naturare levde fullt ut! Vi försökte oss även på kotten, varav det var tre lag. Jag och Adam, Olivia och Erica och Alle och Simon. Kotten, som är ett väldigt simpelt spel, blev krångligt och vi satt i två timmar och skrattade konstant. Så idag har jag en jäkla magvärk - eller ska jag citera Alle?

"Jag...måste..sluta..skratta..jag..får..magmuskler..NAJS!" Jag tror inte att så många förstår, men just då var det riktigt roligt då han pratade medan han skrattade.

Jag hade tänkt dra min kos hemmåt vid tolv, men de höll kvar mig, så jag, Adam och Alle tog bussen som gick 1.20 hemmåt. Bussen var full med vuxna människor som hade druckit, så vi blev bjudna på skönsång och vi träffade även Pierre som hoppade på senare - Trevligt! Somnade sedan inte förrän vid halv tre och vaknade halv tio. Så jag är EN ANING trött idag, eller en aning, jag är sjukt trött. Funderar faktiskt starkt på att ta en powernap. Ingenting mig emot.



Vi har för övrigt snö här uppe nu - like it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback