I adore you

Sången gick bra och jag fick åter igen min lärare att gråta. Ska man tolka det bra eller dåligt? Hur som helst har vi börjat planera lite inför en kommande konsert. Den har temat "Beatles", så eventuellt ska jag sjunga någonting med orkestern. Skulle verkligen vara awesome!

For sedan över till Rebecka och som vanligt pratade vi om allt och inget. Känns som att det finns så mycket att prata om, men så lite tid. Otroligt skönt är det att prata med henne iallafall!♥

Nu ska jag bege mig till sängen. Imorgon har vi bara en lektion, så jag slutar tio. Då ska jag, Elin och Emelie sitta kvar på skolan en stund och räkna lite kemi, sedan beger jag och Elin oss in till stan för att hitta diverse vinterkläder!


Dagens roliga fakta


It's just too much right now..

Torsdag den 30/9-10

Okej, jag vet inte om jag får skriva ut det här, men Filip får väl bli en aning förbannad på mig. Så förlåt mig Filip, men jag vill åter igen GRATTA dig på din 17-års dag! Hoppas den blir riktigt härlig! :)

Ska göra ett snabbt inlägg, ska strax käka, sedan sticker jag till stan igen och sjunger. Har längtat hela veckan, så det kommer förhoppningsvis att bli riktigt bra! Efter det ska jag och Rebecka hänga, som man sa förr i tiden. Eller kan man säga det nu också? Jag skrev det iallafall..lät konstigare att säga.

NU-Mat!


I found a hope made of stone

Jag ursäktar min dåliga uppdatering. Har ikväll inte varit på ett jättebra humör, så jag har inte haft orken att uppdatera. Ska slänga mig i säng nu och försöka sova bort det. Hatar att må dåligt! Fast, vem gör inte det?




I just want to hold you in my arms

Onsdag den 29/9-10

Godmorgon!
Sitter nu, som vanligt och har Fotografisk bild. Vi gick idag genom vad vi ska göra de kommande lektionerna, nämligen att fotografera i en studio! Jag ser verkligen fram till det, vilket de andra också gör I guess. Jag är för tillfället klar med alla uppgifter och har nu suttit och lekt lite i PS. Ha inte lärt mig allt än, men jag är väl påväg.




Sunday mornin' rain is fallin'

Tisdag den 28/9-10

Hallå! Är nu hemma efter en lätt skoldag och en riktigt trevlig gårkväll. Jag och Elmira bakade kladdkaka samt såg på "The Simpsons Movie" och den är verkligen riktigt bra! Har sett den en gång förut, men skrattade nog lika mycket som första gången. Oh jag gillar det! Vi pratade sedan resten av kvällen och somnade väl vid tjugo över tolv.

Jag gick upp vid kvart i 9, så vi fikade och gjorde oss klara och for iväg till skolan som bestod av kemi, biologi och fysik. Otroligt sköna lektioner där vi inte gjorde särskilt mycket. Var sedan tänkt att Elin skulle följa mig hem, men min lillebror är väldigt förkyld, så vi sköt upp det till någon annan dag istället.

Ikväll hade jag tänkt fara ut och springa, men jag känner att min hals inte är sådär jättebra. Så jag ska nog köra på lite styrka inne istället. Sedan blir det att göra fysik!


It's time to get cold





En va höstens många frostiga mornar.

It's all about your beautiful eyes

Måndag den 27/9-10

Min statistik är rätt..annorlunda. Med tanke på att den går upp och ner som vågor, men ligger ändå på en stabil gräns. Vågorna är alltså inte höga utan rätt låga, men man ser vilken veckodag det är färre och vilken veckodag det är fler.

Idag har dagen verkligen varit super. Gick riktigt snabbt, kanske med tanke på att jag fick tillbaka mitt prov, vilket resulterade i MVG i biologi!! Fick även veta att vi inte har någon biologilabb på fredag, vilket betyder att vi slutar 10.00!! OMG IT'S AWESOME! Så då ska jag och Elin gå på stan. Jag ska hitta mig en vinterjacka samt några varmare skor. Ska väl även ta oss en bit mat där, blir iallafall superbra! Hur som helst gick resten av dagen fort och det blev en aning varmare ute. Kanske inte lika awesome då jag hade klätt mig lite varmare, iallafall en varmare jacka.

Ikväll sticker jag till Elmira och sover över där tills på tisdag. Det är FF hemma hos henne, så vi ska väl leva som galningar..eller så inte. Blir iallafall superbra! :)


Att ett sms kan göra så mycket..


Källa: Felsms.com

Would you like to say autumn or fall?






I live today

Söndag den 26/9-10

God förmiddag! Hur är det med er? Med mig är det bra, även fast det åter igen blev en rätt sen kväll. Dock ingenting jag ångrar.

Den började med att jag mötte upp Victor, Dennis och Alle på konsum. Vi införskaffade vissa nödvändigheter och började våran färd hem till Alle. Därefter tittade på tv i väntan på Adam, Sirri och Emil. När de annlände började pokern, som dock inte blev allt för seriös. Så efter en dryg halvtimma blev det tv tittande och kittelparty, typ. Jag, Adam och Victor kollade sedan på Transformers medan de andra spelade kort och vi höll på att somna. Så, för att inte göra bort mig totalt, spelade jag kort för att hålla mig vaken. Sirri, Emil och Victor for efter tolvslaget och då började natthumorn. Magen krampade och folk låg nere på golvet av skratt. Konstiga ljud och konstiga kommentarer. Allt är ju roligt då natthumor är inblandad, så i drygt en timma satt vi och skrattade. Två öråd blev även inblandade. Härliga grabbar det där! Vid kvart över ett cyklade jag och Adam hemmåt.

..och jag vaknade vid halv elva. Så ca. 8 timmars sömn. Är rätt okej faktiskt för att vara helg. Solen lyser ute så jag har suttit och gjort lite tyska i det vackra vädret. Övningskört har jag också gjort. Blev idag stadskörning och fickparkering. Knepigt det där, men jag lyckades få till en perfekt parkering tillslut!

Nu har jag tänkt gå ut och fota lite, men vi får se om jag hittar något bra place. Hösten är ju så otroligt vacker!



..och så är väl jag med? Nej, jag skulle inte tro det. Mitt face då jag övningskörde kanske?


This can't be true, right?




Två bilder som inte hör ihop på något sätt.

It must have been love, but it's over now.

Lördag den 25/9-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det rätt bra, är dock en aning trött. Blev en sen kväll och en tidig morgon = lite sömn. Blir så på helgerna då man vill hinna med mer än man egentligen ska göra.

Nu idag har jag inte hunnit med så jättemycket. Har tittat på Gladiator, duschat och fixat lite inne på rummet. Hade tänkt dra mig in till stan och kolla runt, men hade verkligen inte orken till det. Även fast godis från hemmakväll verkligen lockar. Får se om jag åker in senare idag eller inte. Beror helt på vad som händer ikväll ^^

Här är en bild på tröjan jag köpte igår. Den kommer från Vero Moda och kostar 160:-. Kommer ni ihåg det gröna linnet som jag även köpte där? Är en likadan modell.



Jag måste även införskaffa mig en fjärris till kameran. Bilderna blir verkligen suddiga då man bara har på självutlösaren..


Fake love..?

Jag inser nu att min uppdatering för det första är helt kass och för det andra att mitt liv faktiskt kan vara rätt intressant. Fast jag glömmer tyvär bort det. Så jag ska väl berätta kort om dagen.

Började med fotografisk bild, som ni vet, sedan hade vi hål. Så jag, Elin och Dennis smet till Frasses och käkade lunch innan jag och Elin traskade vidare till stan. Hittade mig där en riktigt söt tröja som jag kan visa imorgon. Kommande två lektioner blev kemi och fysik labbar. Började med kemi där vi skulle räkna ut en molekyls längd och vi kom fram till att en Oljesyra-molekyl är 2.1 x 10^-9 nm lång. Kanske ska skriva det i bokstäver? Två komma ett gånger tio upphöjt till minus nio nanometer. Inte så intressant? Ja då går vi över till det andra vi gjorde. Vi fick nämligen leka med flytande kväve. Vilket menas med att vi fick leka med en vätska med -200 grader. Var riktigt intressant och en aning kyligt, såklart.



Min mobilkamera är ju inte toppenbra, men det ni ser ovan är vatten, blandat med kolsyrebitar och flytande kväve. Fysiklabben efter ska vi väl inte snacka om. Visserligen blev jag och Elin klara rätt fort, men fysik är inte roligt som sista lektion före man får helg. Man tappar som suget..

Kvällen har jag spenderat med min underbara vän Linn♥. Alle ringe mig och frågade om vi skulle med och spela poker, men eftersom Linn har dragit på sig en riktig förkylning så satt vi och såg på Pocahontas 1 & 2 samt pratade lite. Riktigt trevligt!


Nu ska jag nog..inte bege mig mot sängen. Vi får se vad jag hittar på. Kanske ska fortsätta på min stickning?


Sean Penn





En bild ,redigerad av mig, på Sean Penn.
 Foto taget av Richard Avedon.


Små lätta ljus, bara stjärnor mellan träden.

Fredag den 24/9-10

Sitter just nu och har fotografisk bild. Vi håller på att analysera fotografer och jag har hittat en favorit vid namn Richard Avedone. Han tog verkligen unika bilder och var ingen "vanlig" porträttfotograf. Han hade mer personlighet i sina bilder. Här kommer fyra jag verkligen diggar.


Nu måste jag återgå till arbetet!


Explosions in the sky - Your hand in mine



Filip introducerade mig för denna underbara grupp och jag är helt fast. Sådan musik man bara kan sitta och lyssna på, ingen text att koncentrera sig på, bara liksom..lyssna. En ny favorit i biblioteket!

Because I love you too much baby

ATTANS! Jag glömde totalt bort att gratta min otroligt fina vän Linnea idag på bloggen! Till och med på morgonen ÄVEN fast jag hade gett mgi själv en påminnelse lapp. Ibland är man verkligen i sin egna värld. Så på skolan i matsalen ropade hon på mig och ja då kunde alla kugghjulen sammarbeta. Fick lite dåligt samvete faktiskt. SÅ, only for you: GRATTIS BRUDEN!♥



Även fast bilden är svartvit, så ser man att jag var en aning brun... Ibland, eller oftast, önskar man ju att man var brun året om. Sedan kan ni väl bortse att jag ser ut som en galen brud.

På sången fick jag dessutom min sånglärare att gråta då jag sjöng "Because - The Beatles". Då känner man sig riktigt duktig.


Mmm marabou!


Chokladälskare som jag är så blev jag såklart riktigt förvånad då jag såg denna nyhet! Det vattnas redan i munnen och måste införskaffas snarast möjligt!


Känn en doft av kärleken

Torsdag den 23/9-10

Hakuna Matata mina äpplen! Fråga mig inte varför det var det första ordet jag kom att tänka på. Antingen är jag barnslig, eller så..nja, jag vet inte.

Skoldagen gick iallafall snabbt och smärtfritt. Hade det lilla svenska provet idag samt tyskaförhör och det gick väl som smort. Jag och Elin blev även klara med vårat parti idag - Norrländska Vinnarpartiet. Vad vi stod för? Jo, vi ville ha närodlad mat och mellanmål under skoltid. Så våran lilla mening var väl följande "Bättre slutresultat? Ge oss närodlad mat!".

Måste sluta skriva, ska ner och äta och sedan sticker jag åter igen in till stan och sjunger. Har verkligen längtat!


Men blir de kära krymper faktiskt våran trio ner till två

Har fortsatt på mina tjocksockar och snart kommer det svåraste av allt, HÄLEN! Jag har aldrig lyckats att få till en riktigt perfekt häl, men övning ger färdighet. Bara jag kan använda dem, så är det ju bra, eller hur?

Har även tittat på "superstars" och "berg flyttar in" samt "välkommen åter". Tre riktigt härliga program, men "berg flyttar in" måste nog ta kvällens pris. Hur gullig är inte Gunde Svan egentligen?



Sedan gillar jag hans "Ingentin är omöjligt!". Ett väldigt bra motto alla egentligen borde gå efter, även fast vissa saker såklart är omöjliga.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Jag vet inte varför, men min kropp är helt död. Känner mig otroligt slut. Kanske kommer jag att åka på något förkylning?


Har jag då hittat någon annan?

Onsdag den 22/9-10

Förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare än nu. Jag har suttit och pluggat konstant efter skolan fram tills nu för att ha en ledig stund nu på kvällen. Så just nu är jag redigt trött och slut i huvudet. Blir nog en tidig kväll ikväll.

Dagen gick rätt så fort. Vi jobbade med PS på fotografiska bilden och det var väl rätt knepigt då beskrivningen var på svenska, men programmet var installerat på engelska. Var dock riktigt roligt! Kände mig dock en aning kass då Stina var sjukt duktig på PS!!! Man blir ju kanske en aning avundsjuk..

Resterande dag gick rätt snabbt med matte, svenska och idrott. Idrotten var riktigt rolig med friidrott, som jag egentligen inte gillar, men idag var det rätt roligt. Kanske för att det gick rätt bra för mig? Kände mig riktigt stolt över mina insatser i längdhopp, kulstötning och 60 meter.

Nu ikväll vet jag helt ärligt inte vad jag ska göra. Är dock sjukt trött, så jag ska nog bara ta det lugnt och vila.


I'm free

EFter att ha tokpluggat på tyskan och svenskan så hoppade jag på min cykel och började färden mot filip. Väl framme hade Elin och Linnea redan kommit, så jag hoppade väl in i gänget om man kan säga så. Vi såg Herkules och jag tyckte som vanligt att den var riktigt bra, men det spårade väl lite emellanåt med kommentarer om filmen. Fast alla är sådana härliga personer, så det blev riktigt bra ändå! :)

Nu ska jag bege mig mot sängen. Vet att min blogg inte är den roligaste och mest intressanta för tillfället, men som sagt, får jag ett par hundra tusen läsare till så ska jag nog komma på något mer spännande att skriva om.


I have butterflies, flying around in my stomach.

Tisdag den 21/9-10

Jag grattar idag Marcus som fyller 17 idag. Träffade honom på skolan, men jag var oviss även fast hans leende avslöjade någonting, så jag var tvungen att kolla upp det innan jag grattade honom. Så, grattis! :)

Hade som alltid sovmorgon idag och det var grymt skönt! Somnade kring tjugo i tolv igår och vaknade tio i 9 idag. Kan det blir bättre? Näe, jag tror inte det! Var otroligt utvilad och humöret ända upp i skyarna sedan en händelse från gårdagen. Är fortfarande otroligt glad, men jag är väl en aning tröttare. Hade idag biologiprov och man blir verkligen slut av att skriva, skriva, skriva! Dock var jag väldigt påläst, så det var lätt och jag kan nog med största sannolikhet kamma hem minst ett VG+! Dock har vi åter igen prov på torsdag, eller hon kallade det läxförhör, men om man ska lära sig fakta om olika stora människor genom tiderna anser jag det som ett prov.


Det regnat för övrigt sjukt mycket här just nu. Känns som att taket ska gå sönder, det verkligen smäller! Åska på ingång?


Hur ska detta sluta?

Som ni vet, eller som jag hoppas att ni vet, så var det val igår. Eftersom jag är 93:a så fick jag inte rösta, kändes rätt surt. Även fast just MIN röst kanske inte hade gett valet någon större skillnad. Jag har inte tänkt säga vilket parti jag hade tänkt rösta på eftersom det oftast blir mycket klagomål eftersom man tycker ditt och datt, men jag röstade iallafall på de rödgrönai skolvalet. Resten får ni väl gissa på eller nått..

Hur som helst, det jag ville komma fram till var väl att SD nu har kommit in i regeringen och för tillfället har de 20 mandatplatser. JAG tycker att det är väldigt oroväckande med tanke på vad de står för. Jag ska dock inte anse mig som kunnig inom politiken, eftersom jag inte alls är det, men man har läst endel och man hänger väl med i svängarna. Jag gillar INTE att SD är med i regeringen. Nu anser jag dock inte att alla ska tycka som mig och som de rödgröna, men med ett styrande blått block och med ett parti som anser att invandring är fel kan man aldrig veta hur dessa fyra år kan sluta. JAG hoppas INNERLIGT att det blir ett nytt val, alltså ett omval där ALLA får vara med och rösta. Kanske kan det resultera i någonting bättre, eller så resulterar det i någonting sämre. Allt kan hända som sagt.


Com hem



Hahaha! Vad ska man säga? Comhems reklamer är ju bara underbara!

So let me be

Måndag den 20/9-10

Jag har just blivit erörvrad i ett spel jag spelat ett tag nu.. Jag lyckades skydda mig ett tag, men nu är jag helt död och orkar verkligen inte bygga upp hela staden igen. Så vi får se om jag fortsätter att spela eller inte.

Idag har det varit den dryga dagen, som vanligt. Dock gick lektionerna riktigt snabbt och vi hade en riktigt intressant biologi om humanetologi. Människors beteenden i samhället. Jag har alltid fascinerats över det och tycker att det är lika intressant att studera kroppsspråk hos människor. Man kan verkligen se hur vissa är blyga, bara genom kroppsspråk eller om man är på dåligt humör osv. Ska väl inte hålla på att skriva om det, kanske inte intresserar er?

Nu ska jag sätta mig och plugga, sedan kanske jag sticker över till Filip. Vi får se hur mycket tid läxorna tar upp.


Don't let go, never give up it's such a wonderful life.

Jag och Rebecka tog en snabbis ner till konsum och införskaffade oss lite chips till våran filmkväll. Vi stannade dock vid mitt matbord och började prata, prata, prata, prata. Man kan verkligen snacka med den tjejen om allt och det är någonting jag saknar då vi inte ses så ofta. Nu tar vi och rycker upp oss va?



Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Sov dock rätt länge idag så jag lär nog inte somna på ett tag, men då kan jag berätta för er att jag har börjat sticka ett par tjocksockar! I 9:an stickade jag ett par där ena socken var svart/vit och andra socken var grå/vit, men nu ska jag sticka ett par RÖDA! Har redan kommit en bit på vägen..




I can't save you from yourself

Varför uppdateringen har varit så dålig idag är för att jag har haft fullt upp med att göra engelsaläxan, plugga inför biologiprovet och inför svenskaprovet samt städat mitt rum. Känner mig rätt duktig som har hunnit med allt det under dagen. Vädret har dock varit rätt skönt ute, men jag har inte vågat vistas ute. Har sett ut som ett tap hela dagen, eller rishög, eller vad man nu vill kalla det. Nu har jag fixat till mig en aning för att Rebecka kommer förbi. Vi ska se film och ha mysigt. Blir toppen! :)

Här är förresten en design jag har gjort idag till min fina vän Malin. En rätt enkel och simpel, men hon blev nöjd och det är huvudsaken! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.




There's nothing I can do to make you do

Söndag den 19/9-10

Godmorgon!
Hade igår en ytterst trevlig kväll med Filip, Linnea, Elin och Frans. Vi tittade på "Björnbröder" samt spelade lite spel. Spårade även ur lite på Elins mobil och jag skrattade så att tårarna flödade. Magen krampade också dessutom, men som sagt, jag kommer att leva länge. Stod sedan och pratade med Filip i en dryg timma tills klockan började närma sig ett. Då kände jag att sömnen höll på att ta kontroll över mig.

Somnade dock inte förrän vid två, men då jag väl somnade så sov jag som en stock. Nu sitter jag här och ska ta tag i lite städning samt plugga. Vädret är mulet ute och då känns det bara bra att hålla sig inne. Ska dock ta mig ut på en joggingtur senare ikväll.




Supermassive Black Hole

Nu sticker jag vidare till Linnea, sedan får vi skjuts av hennes padre in till stan. Blir riktigt trevligt, vet dock inte när jag kommer hem, men ni lär väl märka! :)


Dagens roliga fakta


Säg det till alla, jag är påväg.

Lördag den 18/9-10

God förmiddag! Jag har inte hunnit sitta vid datorn förrän nu, har varit upptagen med lite plugg nu under förmiddagen. Eftersom jag var borta hela förmiddagen under torsdagen så missade jag matten där de började med någonting nytt, så jag fick lov att ta hem den och jobba i kapp hemma.



När man går på naturvetenskapsprogrammet ska man som minst läsa till Matte D och just nu håller vi på med C kursen. Det ni ser ovan är såklart algebra med faktorisering. Vi har inte börjat med det som ska vara knepigt på C kursen och det ser jag inte fram emot..

Ikväll blir det nog så att jag sticker in till stan till Elin och tillbringar kvällen med henne och massor av annat härligt folk. Blir superbra!


Stuck on you

Vars har alla kommentarerna tagit vägen? Vars har alla mina fina kommentatorer tagit vägen? Vars har jag tagit vägen? Näe, jag vet inte.

Har spenderat kvällen hemma hos Linn, efter en stund kom även Adam och Ville förbi. Blev lite spel samt hockeytittande + lite film. Alla var dock rätt trötta, så det blev en tidig hemgång, men trevligt var det!

Jag funderar starkt på att lägga mig och sova, men jag vill fortsätta att jobba i gimp och göra den ultimata omvandligen! Får se om jag återkommer senare under natten eller om jag är vuxen nog att lägga mig.

Vill bara säga tack åter igen till Alexander som idag har gett mig två riktigt fina komplimanger! Jag blev verkligen jätteglad :)


Don't let go

Fredag den 17/9-10

Eftersom September är en månad då många fyller år så kan jag åter igen gratta min kära vän Olivia som fyller 17 år idag. Grattis åter igen vännen!♥

Idag har det varit väldigt chill med fotografisk bild på morgonen där vi fick börja med Photoshop. Kan säga att en inre lycka spred sig snabbt då jag fick höra "Och idag ska vi börja så smått med Photoshop..". Det tog mig ca. 15 minuter att fatta grunderna och fick mig att inse att Gimp är SÅHÄR mycket svårare. Är dock synd att PS är så pass dyrt att köpa, fast man kan också vara olaglig..

Efter det hade vi en räknestuga där vi räknade lite kemi. Jo, vi räknar så pass mycket att vi måste använda oss av våra vackra och stora miniräknare. Kan lägga upp några bilder senare på min fina vän! Efter det började vi med biologilabben, som innebar att man skulle hälsa på fem kända människor(=människor man känner) och sedan 5 okända. Gick rätt snabbt att hälsa på fem kända och jag fick mig även 4 nya vänner. Även om mina fina "vänner" i klassen säger: Madde, du har inga vänner.. Jag känner mig älskad.

Efter våran otroligt sköna kortdag gick jag, Ramona och Elin lite på stan och införskaffade lite nödvändigheter så som smink. Efter det splittrades vi från Ramona och gick vidare för att ta en fika. Otroligt mysigt då det regnade ute! Därefter träffade jag Jakob en stund och pratade och hoppade sedan på bussen hem.



And look here, TADA! Jag har ÄNTLIGEN lärt mig hur man kan ända färg på enskilda områden på bilder. Jag är riktigt stolt och glad över mig själv.


It's such a wonderful life

Ikväll har jag pluggat lite biologi samt tittat på Idol med mina päron. En rätt skön kväll faktiskt med regnet smattrandes utanför fönstrena. Imorgon blir det en otroligt bra dag med fotografisk bild i en och en halv timma och sedan kemi. Slutar mellan tolv och halv ett. AWESOME! Så vi får se om jag kilar in till stan, tar bussen hem eller stannar kvar pch pluggar lite.



Jag har hört från många vänner att mitt hår är speciellt, att de känner igen mig p.g.a. mitt hår. Inte så att de bara känner igen mig på håret, men på långt avstånd är det tydligen mitt hår som..gör mig igenkännbar. Kanske lite som en GPS? Tänk er då om jag skulle färga det blått eller grönt? Vem skulle INTE känna igen mig, eller se mig för den delen..


Hurts - Wonderful life



En grupp jag aldrig har hört talas om, men så hittade jag denna låt av misstag då jag sökte efter annat. Gillar känslan man får av 80-talet, samt basen i bakgrunden.

Dagens roliga fakta


*

Ett steg.
Ett litet, men ändå så stort steg.
Ett förbannat steg.
Ett steg som kan förändra allt.
Bara ett helt vanligt steg att ta.



I'm free fallin'

Torsdag den 16/9-10

Hej! Allt bra med er? Med mig är det rätt bra. Lite slut i kroppen och trött i huvudet. Varför vet jag inte, men jag antar att det blir så ibland. Eller antar och antar, det BLIR så ibland.

Hade som ni vet ett kamratstödjarmöte idag under förmiddagen. Var väldigt intressant måste jag medge då förra årets möte inte var jättespännande. Vi tog upp mycket om droger, alkoholmissbruk och grupperingar. Även 7 sätt att frysa ut en människa, eller få den att må skit. Man känner sig som ett extra hököga just nu då man i princip vet vad allt går ut på. Som tur är finns det inget sådant i våran klass, annars skulle de råka ut för mig!

Resterande tid av dagen hade vi matte, fick tillbaka fysikprovet som innebar ett VG för mig! Samt engelska där jag blev utvald att läsa upp ett slut till en text jag själv hade skrivit. Jag är inte superbäst på engelska, men jag är inte superkass, så jag ligger väl där i mitten. Finns dock människor i min klass som är så sjukt mycket duktigare än mig och ändå blev jag utvald? Jag blev riktigt glad kan jag säga er!

Ikväll blir det lite biologiplugg, sedan får vi se hur det slutar.


I can't lose no more time it's now or never

Mina ögon bränner, handleden värker och pekfingret ömmar - jag har inte kommit in i att plugga sådär hårt än. Förra året blev det till en vana att plugga i minst två timmar varje dag, men eftersom vi inte har kommit igång med det än, så kändes det jättekonstigt att sitta och skriva i två timmar konstant. Mitt sätt att lära mig på är att skriva, skriva och åter igen skriva. Iallafall då det gäller glosor. Jag har ett enkomt collegeblock där det står miljontals glosor som jag har upprepat. Skulle vara intressant att se hur många bokstäver det är?

Jag har även skrivit upp alla ord i biologin vi ska kunna, så som Överslagshandlning, Supernormalt stimuli, Latent inlärning osv. Låter säkert jättekrångligt och jag måste medge att det är lite svårt att hålla reda på allt, men provet är inte förrän kommande tisdag. Så detta ska jag nog kunna trycka in i skallen.

Imorgon ska jag prata om mobbing. Eftersom klassen valde ut mig för ganska precis ett år sedan till kamratskyddsombud. Så hela förmiddagen ska jag och flera andra 2:or prata om mobbing och hur vi ska förhindra att det ska förekomma på skolan. Kanske inte låter jättespännande, men jag kan säga att det är otroligt mycket roligare än att sitta och göra tyskaprov som de andra ska göra imorgon. Detta kommer att hålla på fram till lunch och efter det har jag ändå 4 lektioner kvar innan jag får gå hem för dagen?!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Plugg och jogging har verkligen dragit ur mig all energi.


Laleh - Live Tomorrow



En rätt gammal låt, men ändå sådär mysigt skön. Laleh har en väldigt unik röst, lite stram, men ändå så mjuk. Kan inte sätta fingret på det!

The moon is dancing among the clouds

Onsdag den 15/9-10

"I know we could live tomorrow"

Hallå äpplen! Idag är vädret rätt taskigt. Haha, hur många gånger har jag börjat mina inlägg med hur vädret är ute? Jag kanske borde satsa på att bli meterolog? Våran gympalärare tipsade oss om det iallafall under gympan..

Idag har det varit en riktigt skön dag. Gått lite plus då jag:
-Fick beröm av min mattelärare för min pedagogiska förklaring till ett mattetal som jag skulle hjälpa Ramona och Elin med.
-Fick en rätt bra tid på 2000m!
-Vänner som skickar "Hur är det nu?" sms eftersom jag fick en jäkla huvudvärk efter ovanstående punkt.
-Den fotografiska bilden var otroligt rolig!

Jag behöver väl inte vidareutveckla de tre översta punkterna, men den sista måste jag nästan skriva några rader om. Som ni redan vet älskar jag att fotografera och på min kurs får vi lära oss om kameran, hur man ska få så bra bilder som möjligt osv. Jag känner själv att jag har utvecklats otroligt mycket då det gäller att fotografera. Jag hittar numera motiv som jag aldrig skulle tänkt på tidigare, fixar hyffsade inställningar så att bildresultatet blir wunderbar! Är på ett jäkla bra humör nu..

..meen det lär väl försvinna snart. Ska nu sätta mig med biologin och engelskan och lär sitta med det i princip hela kvällen. Dock regnar det ute och jag sitter i en stor t-shirt och leggings samt ska krypa under en filt snart. Lät rätt okej ändå.




Sometimes late at night

Jag vet, min uppdatering är sämst för tillfället.

Pluggade lite biologi och for sedan in till stan för att tillbringa kvällen med Linnea. Blev lite snack om allt, kändes rätt skönt att prata. Dock kom det en deppbomb rakt ner i min skalle. Varför vet jag inte. Jobbigt var det och ÄR det. Så jag ska krypa ner i min säng och sova bort det. Brukar inte vara så länge eftersom jag annars är en sådan gladlynt person, men då det kommer blir det såklart jobbigt.




Take a chanse on me

Tisdag den 14/9-10

Idag har det varit en minst sagt konstig dag. Började med att "släktforska" mellan 10.15 till 11.30. Som då egentligen inte var någon släktforskning, inte enligt klassen iallafall. Så det kändes väldigt ovärt. Hade därefter biologi i 20 min tills vi skulle på en politikerdebatt på två timmar. Var helt okej faktiskt, trodde att det skulle vara tråkigare, ändå är jag inte så insatt i politiken. Därefter tog jag bussen hem med några härliga människor och nu sitter jag här. Borde egentligen börja med Bilogin, men jag känner inget sug. Måste dock göra det förr eller senare..


It's gonna be a bumpy ride

En del av kvällen spenderades med min underbara barndomsvän FellePelle som jag så fint kallar henne. Ni får väl gissa ut vem det är, inte så svårt kanske? Vi satt iallafall och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag diggar den bruden, stenhårt. Är väldigt synd att vi inte ses så ofta, men det ska vi ändra på, visst?

Jag hade tänkt ta en vacker bild på mig och Felicia. Har nämligen tänkt samla ett x antal bilder för att sedan skicka in dem till Fujifilm eller liknande. Så att jag får dem på fotopapper så att jag kan sätta in dem i fina ramar. Men bilderna vi tog var för vackra för att läggas in här, så ni får en bild på..bubblor senare i inlägget.

Var ute och sprang ikväll också. Gick riktigt bra då jag förbättrade min tid med EN HALV MINUT! För vissa kanske det inte är mycket, men för lilla mig är det det. Var riktigt stolt då jag kom fram till bron och fick pusta ut. Benen värkte och flåset var på topp, men det var värt det. Styrketränade också efteråt. Så nu är jag smått lemmen i hela kroppen. Träningsvärk here I come!




Life is a rollercoaster

Måndag den 13/9-10

Första skoldagen för veckan avklarad rätt lätt. Hade ingen samhällskunskap, så det blev bara 5 lektioner idag. Eller bara och bara.. Är väl bara naturare som säger så?

På tyskan idag hade jag min muntliga redovisning och den gick riktigt bra. Jag talade rätt flytande och alla SCHH och SHHH och CHH gick bra. Jag börjar få kläm på det här nu! Jag var dock i samma grupp som en annan tjej i min klass, som har sina rötter från tyskland. Så vad gör hon inte? Jo, hon sitter och disskuterar med läraren utan ett enda papper. Visserligen har hon ett jäkla försprång, men visst blir man lite avundsjuk?

Ikväll blir det iallafall att fara ut och springa. Elmira skulle kanske med, men vi får se hur det blir. Hon skulle iallafall höra av sig. Kanske ska börja med engelskan som är till på torsdag? Nja..




I wrote 200 letters I wont send.

Ikväll har jag i princip inte gjort någonting. Filip bjöd över mig till honom, men eftersom min kära mor och far ville ha mig hemma, fick jag neka inbjudan. Så jag har istället suttit i Gimp och försökt att lära mig lite ytterligare, men det gick väl sådär. Har även spelat lite BH samt GH och det gick ändå rätt bra. Mina smååå skills finns fortfarande kvar där!

Nu väntar sängen och imorgon väntar åter igen en lång skolvecka.


I wrote 200 letters I wont send.

Ikväll har jag i princip inte gjort någonting. Filip bjöd över mig till honom, men eftersom min kära mor och far ville ha mig hemma, fick jag neka inbjudan. Så jag har istället suttit i Gimp och försökt att lära mig lite ytterligare, men det gick väl sådär. Har även spelat lite BH samt GH och det gick ändå rätt bra. Mina smååå skills finns fortfarande kvar där!

Nu väntar sängen och imorgon väntar åter igen en lång skolvecka.


And that's the way it is


I'm gonna get you here

Adam kom förbi en stund under dagen, mycket trevligt! Vi spelade lite spel och hade riktigt roligt. Tyvär blev det inte så länge då vi skulle över till grannarna och äta middag, men några timmar blev det.

Middagen hos grannarna var god, men eftersom det bara var de äldre som pratade hade jag och min lillebror inte så mycket att göra. Sådant får man leva med ibland också.

Jag hade ikväll tänkt fara ut och springa, men för tillfället regnar det ute, så vi får se hur det blir med det. Vill inte dra på mig en förkylning. Även fast jag bara har umgåtts med kompisar som har varit förkylda. Kan det vara så att mitt immunförsvar i vinter är en aning bättre? Förra vintern var ju bara pest och pina..

Jag fick förresten 200 spänn + ett halsband av farmor idag då vi var och grattade henne. Hade nämligen inte fått min present av henne. Alltså plus i kassan igen!!!


Baby let me rock you rock you like a rodeo

Eftersom jag aldrig gör test på min blogg, så får ni nu mitt första, tror jag.

Namn: Linnea Hedström
När fyller han/hon år?: Den 23 Juni tror jag..
Vart träffade du han/hon?: @ school
Är hon/han rolig?: HAH JA
Tycker du om honom/henne?: Absolut!
Beskriv honom/henne: En überslön person som är sjukt duktig på PS

Namn: Pierre Sundström
Har ni träffats?: Jadå
Är ni bra vänner?: Jamen^^
Kan du lita på han/hon?: Det tror jag
Har du kysst han/hon?: Nej
Hur länge har ni kännt varandra?: Sedan 6:an
Beskriv honom/henne: Rolig, pratsam och omtänksam

Namn: Vilhelm Sjödin
Var träffades ni första gången?: Skolan
Är personen viktig för dig?: Han är min vän, klart han är viktig.

Namn: Emelie Ericsson Grundström
Hur länge har ni känt varandra?: Sedan första dagen på gymnasiet
Har du kysst honom/henne?: Neeepp
Kan du berätta hemligheter för den personen?: Jajjemen

Namn: Jonathan Wallmark
Är ni släkt?: Nej
hur är han/hon till sättet?: Han går i min klass = naturare = spårad = rolig!
Känner du honom/henne bra?: Rätt så

Namn: Linn Johansson
Hur gammal?: 17 bast
Bor?: I ursviken
Hatar du personen?: Absolut inte!

Namn: Adam Lundström
Har du kramat henne/honom?: Jajjemen
Har du sett personen full?: Nej
Är personen äldre än du: Någon månad sådär..


Namn: Erica Eriksson
Är han/hon vacker?: Såklart!
Minne av personen?: Då vi spårade under volleybollen i sommras
Har du hennes/hans msn?: Tyvär inte


Namn: Jonatan Holmqvist
Står han/hon nära dig?: Nej
Har du kramat personen?: Jajjemen
Har du varit förtjust i honom/henne?: Nej

Is there a reason why the sky is blue?

Söndag den 12/9-10

Jag skriver ett snabbt inlägg. Somnade kanske vid kvart över två och gick upp tio, ingen höjdar kombination. Alldeles strax blir det att fara till farmor och gratta henne, mysigt! Därefter ska jag träna på min muntliga tyska. Hade även tänkt fara ut och springa idag, kanske tar 2 km sträckan och tar tid på mig själv? Det återstår att se!




You really got me bad

Jag vill först tacka för de få, men ack så värmande kommentarerna på en tidigare bild jag la in på mig själv. Det värmer verkligen att få höra sådant, speciellt då man själv medverkar i bilden! Tack så mycket! :)

Nu ikväll kilade jag över till Linn och såg på "Tillbaka till framtiden". En gammal goding. Minns att jag har sett den någon gång under min drygt 17-åriga livstid, men inte början. Var rätt härligt att titta på klädstilen, rätt mycket tightass så att säga! Inte för att jag har behov att spana in sådant, mer för att man över huvud taget kunde gå omkring så. Fast, det modet ska väl också komma tillbaka snart..



HAHAHAHA hittade denna bild på google då jag sökte på 80-tals jeans! Nya modet för män, eller?


Someone said the stars were the human body's soul



Eftersom jag älskar att fotografera så blev jag inspirerad att fotografera stjärnor eftersom det är ett väldigt svårt motiv att få bra. Så jag fick lära mig massor med slutartiden och exponeringen medans jag försökte få en någorlunda bild. Denna bild ovan var bland de bästa. Inte någon proffsbild, men en helt okej bild. Ska försöka mer någon annan stjärnklar natt!

Why do you do what you do to me?

Lördag den 11/9-10

Så är vi inne på den dagen som fick världen att stanna upp år 2001 då två flygplan flög in i tvillingtornen i New York. Eftersom jag då bara var 8 åt nyfyllda så var jag väl inte jätteintresserad av det, men det jag minns är att nyheterna löpte dagarna ut och dagarna in i flera månader. Så jag hedrar polis, brandmanns-och ambulansarbetet samt alla de hundra tusen människorna som fick stå offer för katastrofen.

Nu ska jag snart börja med tyska muntliga samt skriftliga. Jag är klar med båda delarna, meen måste kolla genom allt så att det är rätt grammatik och att det låter vettigt. Känner att min tyska inte är jättebra just nu.



Här har ni min nya..tubhalsduk? Iallafall köpt på H&M för 79.50! Jag måste för övrigt införskaffa mig en fjärris till min kamera, jag menar, hur dålig skärpa är det inte på den där bilden? Självutlösare är inte alltid jättebra då man är ensam med på bild. Jag har iallafall råd med en. Min ekonomi är ju väldigt stadig nu då jag inte har rört någonting utav lönen samt fått presentkort för sammanlagt 620 spänn + 600 ytterligare av min storebror idag. Min ekonomi är awesome!


I got you on my lips

Är hemma efter en otroligt trevlig kväll hos Filip. Var tänkt att vi skulle se Herkules först, vilket vi gjorde till en början, men genom att gå ner och poppa popcorn så började vi snacka om allt mellan himmel och jord. Kände att jag behövde det och jag antar att vi snackade i iallafall 3 timmar. Gick även ut och kollade på stjärnorna en stund. En awesome kväll! :) Filip, du är en otroligt fin vän, hoppas du vet om det!

Nu sitter jag och äter på en saltlakritsklubba. Har fått sjukt mycket saltlakrits av mina vänner, vilket de vet att jag gillar. Tror att de vill ha död på mig. Har hört att man kan dö av för mycket salmiak..

Imorgon får vi se vad som händer. Ska iallafall träna in den muntliga tyskan, sedan får vi helt enkelt se^^


Just give me the time and space to heal my head



Sometimes you have to make a choise.
Even though you know it might change your life, to the worse.

Everything comes natrually

Jag är hemma och mätt i magen. Denna dag har gått så förbannad trögt! Visserligen gick foto A bra snabbt och hålet som innebar subway och shopping, men sedan gick det..trögt. Kemilabben var dock en aning intressant, men fysiken var som alltid pest och pina. Jag var trött och på ett sjujäkla humör, så ingenting gick bra. Tur att jag har en förstående klass. Ingen var särskilt peppad kan jag säga..


Här har ni fyra mobilbilder från kemilabben.
1. Elin som knappar på mobilen.
2. Carro som kör på dubbla glasögon.
3. Jonte som försöker att se ut som en riktig keminörd.
4. En underbar klocka vi fick använda oss av då vi skulle mäta tiden på vissa reaktioner. I love it!


Foto A

Fredag den 10/9-10

Sitter just nu och har fotografisk bild, ska kolla på bilderna vi tog förra gången. Eftersom jag inte har tillgång till dem hemma, så kan jag lägga upp en bild nu :)

 




Maroon 5 - Misery



Maroon 5 har alltid funnit där, men har varit i skymundan ett tag. Nu är de tillbaka med en grymt bra singel, Misery. Jag har redan nördat den i princip hela dagen. Åh, ni är underbara!

I'm in misery

Torsdag den 9/9-10

Så är det dagen efter födelsedagen och folk kom fram och grattade mig även idag. Lite småkul faktiskt!

Varför jag bloggade så dåligt igår var väl delvis för att jag fyllde år, men också för att mitt humör sjönk från superglad till superdeppad. Men som tur är brukar det inte hålla i sig, så jag sov bort det. Vill säga att jag är på toppenhumör idag!

Dagens bästa lektion måste varit samhällskunskapen där vi håller på med ett eget parti. Eftersom både jag och Elin, eller iallafall jag, älskar mat, så ville vi införa att alla elever på skolan skulle få ett mellanmål. Många i klassen tyckte om vårat förslag, så vi var såklart flitiga och skulle göra en snygg planch. Men vi hann just börja med den, då läraren säger att det ska vara klart på 5 minuter. Så jag och Elin skriver med stora bokstäver vårat mål med en tokigt ful handstil. Oj vad vi skrattade! Fast i sin helhet har hela skoldagen varit spårad, and I like it!

Nu ska jag snart ta mig lite mat i magen, sedan sticker jag vidare och har höstens första sånglektion. Jag har verkligen längtat! Efter det sticker jag direkt över till Adam. Så förvänta er inte någon superuppdatering, as yesterday.


It's my birthday you know..

Onsdag den 8/9-10

En aning besviken blev jag väl då jag loggade in här och insåg att jag inte hade fått ett enda grattis. Kul, nja.

Har för övrigt haft en underbar dag med massor av fina människor som har grattat mig. Många fina sms, kramar och presenter. Kan kanske visa upp vad jag fick i present senare. Nu ska jag gå och gotta mig i allt jag har fått.


You think you look special

Löpturen gick riktigt bra och jag förbättrade mitt resultat med tio sekunder. Var nog mestadels för att jag spurtade de sista 150 metrarna, men vad gör man inte för att få ett bra resultat? Styrketränade även lite efter det, alltså x antal armhävningar, situps och rygglyft. Nu känner jag mig riktigt fräsch!

Nu ska jag lägga mig och detta inlägg blir förmodligen det sista jag skriver som 16 åring. Shiiet det börjar bli pirrigt nu!!




Close your eyes and count to ten

Nu har jag gjort klar tyskan, kollat genom fysiken och städat övervåningen. Denna dag har jag verkligen gjort nytta känner jag. En aning stolt är jag väl. Nu ska jag knyta på mig joggingskorna och fara ut och springa i en perfekt värme och en underbar solnedgång! Åh jag är på ett underbart humör!

Föressten gott folk. Min garderob innehåller 10 skjortor så ni vet och jag har redan spanat in två till på stan. Hur kommer detta sluta?!



En underbart vacker låt!


Can I rely on you?



En bild som väcker starka minnen..


Always on my mind

Tisdag den 7/9-10

Nu börjar det närma sig med stormsteg. Om mindre än 24 timmar är jag 17, om 21 timmar och 8 minuter. Dvs. om jag har räknat rätt.

Skoldagen gick fort eftersom jag hade veckans sovmorgon idag. Dagen går fortare vilket betyder att veckan går en aning fortare också. Det gillas skarpt! Men såklart, dagen före någonting storslaget händer, måste man städa. Så just nu sitter jag med smutsiga kläder i famnen som väntar på att bli tvättade. Sedan tar jag fram husets monster - dammsugaren!


I'm looking at you through the glass

Min kväll har varit rätt ointressant då jag mestadels har fixat med en design till Ramona samt plugga lite. Fysiken kan jag så gott det går, eller så pass mycket min lilla hjärna kan lära sig. Nu är det bara lite av tyskan kvar, ska nog kunna fixa den imorgon!

Nu ska jag lägga mig. Klicka här för att komma till Ramonas nya blogg. Hon fick till och med en ny sida här på blogg.se eftersom jag inte alls förstod mig på blogspot. Anta nu inte att jag flyttade över hon till blogg.se utan tillåtelse.

Vad tycker ni förresten om min nya header?


Svar på frågestunden

hur ofta ska vi leka i sommar?:]
Eftersom sommaren i princip är slut, så lär det väl inte bli någon mer gång (A)

hur ofta ska vi leka i vinter?:]
Jag hoppas på många gånger!

hur ofta ska vi leka på balder?:]
Hehehe när du vill!

hur ofta ska vi leka i ursviken?:]
MÅNGA GÅNGER!

hur ofta ska vi leka i morön?:]
MÅNGA GÅNGER!

Hur ofta tänker du på mig Madelené??:$
Hehe ingen som vet..:]

Vad anser du om katter?
Jag anser att katter är smarta och en aning gosiga djur.

Hur känns det att gå i tvåan?
Det känns bra! Eftersom jag nu har börjat vänja mig vid tempot och de långa dagrna så går det riktigt bra! Dagarna rullar på så att säga.

Hur fixar du ditt hår?
Jag fuktar det med vatten, sedan plattar jag luggen.

Vad tycker du om Skellefteås gudomliga väder?
Eftersom vädret just nu är toppen så får Skellefteås underbara väder 4 av 5 toasters.

Vilken tid stiger du upp på morgonen?
Tio i sju då det är skola, annars lite olika.

Är du läss på natur? LITE BARA LIIIITE;)?
Såklart jag har dagar då jag helst bara skulle vilja sova bort dagen och inte göra någonting, men man saknar sina klasskamrater som gör dagarna en aning lättare och roligare.

Vem lärde dig att prata?
Jag tror det var min kära mor och far.

Hur lång tid behöver du ha på dig på morgonen?
En halvtimma ungefär.

Håller du med om att Linnea är bäst?;)
Såklart!

Är du ute efter ett förhållande? :)
Man är väl alltid ute efter någon att vara tillsammans med, men jag försöker att inte haka upp mig på det. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge så att säga. Det är då man minst anar det som det händer! ;)

Hur mycket skulle den lägsta summan pengar vara för att du skulle raka av dig allt hår på huvet? xD (det är fint, tro inte jag tycker något annat!)
Hmm..den var knepig. Jag tror att den lägsta summan pengar skulle vara 10.000 kanske?

Hur lång är du?
Jag är 175 cm över havet.

Vad skulle du vilja besöka för land?
Italien, Tyskland, Spanien, Amerika och Brasilien!

Hur många syskon har du?
3 st

Vad finns det för någon maträtt som du VERKLIGEN avskyr?
Eftersom jag älskar mat så kan jag inte komma på något maträtt jag verkligen avskyr, iallafall maträtter jag har smakat. Skulle t.ex. inte vilja smaka testikelköttbullar. Men av de maträtterna jag har smakat kanske blodkorv inte är det smarrigaste!

Gillar du hundar eller katter mera?
Jag gillar både hundar och katter. Beror nog helt på i vilken situation jag befinner mig i.

Vem har du ärvt ditt sunda förnuft och intelligens efter?
Först och främst, tack så mycket! Fast, jag vet inte hur jag ska svara. Antar att det är mina föräldrar som ansvarar för det mesta.

Vad är det klantigaste du lyckats göra?
Den var svår.. Jag är inte särskilt klumpig av mig, men jag har lyckats sjunga då jag skulle cykla till OK med en rätt hög röst. Folk stirrade.

Har du nånsin spelat någon annan ett bra spratt, isf vad?
Min lillebror och min mor tjaffsade om någonting, vilket jag för tillfället inte reagerade särskilt mycket på. Jag gick istället och la mig i min brors säng, under täcket, så att han inte skulle märka mig då han så småningom skulle gå in dit. Han kommer springandes i tårar och slänger sig under täcket, där jag låg. Han märker att någon ligger där så han skriker så högt att det tjuter i mina öron och sedan springer han in i köket med en lätt hjärtattack, I guess. Det var..både en aning hemskt, men roligt! :D

Vilken är den hemskaste skräckfilmen du sett?
Instängd 1 & 2

Vad skulle du hellre äta, en hamburgare med grädde eller en kotlett med chokladflarn?
Jag skulle nog ta kotletten med chokladflarn, mumms!

Hur länge per dag sitter du vid datorn?
3-4 timmar kanske.

Finns det NÅGOT du är dålig på? (du verkar vara ståltjejen som är bra på allt)
Haha, tack så mycket! Ja det finns massor med saker jag är dålig på. T.ex. har jag aldrig spelat innebandy, vilket måste resultera i att jag är dålig på det.

Skulle du hellre bada isvak eller snöhög?
Tror det blir snöhögen, annars får jag bara panik om jag inte tar mig upp ur isvaken.

Har du en bärbar eller stationär dator?
En bärbar.

Är det här nog med frågor? ;)
Jo nu har jag ju fått mig lite frågor! :)

Om jag imploderade och vart ett svart hål, skulle vi fortfarande vara vänner? : D
Jamen absolut :D

Hur många kuddar sover du med?
3 st

Vad är din favoritfilm?
Jag har nog ingen favoritfilm, finns många bra filmer!

Vad skulle du aldrig kunna göra?
Göra någonting riktigt elakt mot en levande organism.

Vad skulle du göra om du blev kille för en dag?
Haha, jag skulle nog klä ut mig i kvinnokläder och gå runt på stan!

Vilken tuggummisort gillar du mest?
I like everything!

Gillar du mig? :]
Såklart jag gör! :D

VILKA BLOGGAR LÄSER DU ( top 5)?
Kenza, Blondinbella, Kissie, Rahlenfeldt, Stina-Lee

HAR DINA KOMPISAR BLOGGAR? (säg dom isf)
Endel av mina vänner har bloggar, men jag orkar inte skriva upp dem. Skulle nog också få mig en riktig utskällning om jag glömde någon..

VILKA UMGÅS DU MED PÅ FRITIDEN?
Mina vänner, familj och katt.

SKROVMÅL LR BARNBOX?
STRIPSMENY!

JOBBA PÅ FRITIDS ELLER PÅ DAGIS ?
Jobba på fritids med dig!

ÄRE KUL PÅ NATUR?
Eftersom jag har en bra klass, så är det rätt roligt!

HUR MÅNGA LÄXOR HAR DU PÅ EN VECKA?
Det varierar, men kanske 2-3?

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL ?
Hah, plugg.

När ska vi se på film?
Till veckan hoppas jag! :)

Vilken otippad talang, vilken som helst, skulle du vilja vara mest känd för?
Oj, den var riktigt knepig! Jag skulle väl kunna äta hur mycket mat som helst utan att gå upp ett enda gram!

Har du provat länken än? >:o
Haha, nej! :D

Hur kommer du vara som gammal tror du? Kommer du vara en grinig och sur gammal kärring? eller kommer du vara den coola farmorn som gillar kakor?
Jag kommer förhoppningsvis vara en rund gammal tant som sitter i en gungstol med kakor i famnen. Där ska jag sitta och le åt alla samt vänta på den kommande döden med goda kakor i magen :)

VAD ÄR DITT KONTONUMMER?
Det vet jag inte ens själv..

SKA VI HITTA PÅ NÅGOT SNART?
JA!

BÄSTA LÅTEN JUST NU?
Oj, det finns många, men jag säger väl ett band istället, MUSE!

SÄMSTA SKOLÄMNET?
FYSIK!

BÄSTA TIDSFÖRDRIVET?
Läsa en überbra bok eller lyssna på musik.

SVART ELLER VITT?
Bådeoch!

GÅ,CYKEL, MOPPE, BIL ELLER BUSS?
Beror helt på situationen, men jag gillar att cykla.

Finns det någonting som du tycker är riktigt irriterande?
Jag tycker att det är riktigt irriterande då:
1. Folk inte har egna åsikter, att de istället håller med en. Så när man då ska få upp en diskussion om det hela har de inget att säga.
2. Busschaufförer som inte hälsar.
3. Folk som sätter sin väska på sätet bredvid sig på en buss, då den börjar bli full och människor behöver stå upp när de egentligen kan sitta ner.
Finns såklart massor med andra saker, men de orkar jag inte ta upp nu.

Otroligt roligt att jag fick så många frågor! Kom gärna med frågor annars också :)

In my life I don't meen much to anyone

Måndag den 6/8-10

Om 48 timmar är jag inte 16 längre, då är jag 17 bast och på något sätt känns det en aning konstigt. En "mellanålder" på något sätt. Att inte få gå in på krogen(inte för att det är höjdpunkten med att bli 18) och hitta ett sommarjobb. 17 åringar är som ni kanske vet inte lika uppskattade som 18 åringar eftersom de får stå i kassan och nästa år får man inte söka jobb via kommunen heller, såååå he kom å bli ett knepigt år!

Även fast måndagen är den drygaste dagen under hela skolveckan, så gick den idag otroligt snabbt. Kanske för att jag skrattade sådär lagomt mycket åt mina och Elins konstiga konversationer? Kanske åt min en aning knasiga klass? Kanske för att jag är på ett toppenhumör idag? ELLER MÖJLIGTVIS för att det är toppenväder ute? Jag har ingen aning, men jag antar att allt ovan påverkar det hela.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite fysik, prov på onsdag, på min födelsedag..


Build your own library

Jag svarar på frågorna imorgon då vissa vill ha lite tid på sig att komma på en bra fråga. Skulle egentligen packa upp väskan ikväll, men har jag gjort det? Nej, brukar alltid bli så för mig. Om en vecka kanske halva är uppackad.

Nu ska jag iallafall bege mig mot sängen, imorgon väntar en lång skoldag med sex lektioner..



Två tummar upp för det!

Och som sagt, frågestunden är fortfarande öppen, så fråga på!


Bilder från bakhelgen








Blev inte så många bilder tagna, så ni får leva med detta!

That don't impress me much

Söndag den 5/9-10

Jag börjar detta inlägg med att åter igen gratta en nära släkt, nämligen min äldre bror! Har absolut ingen aning om du brukar läsa min blogg, men grattis till dig iallafall!

Jag har haft en sjukt bra helg med massor av bakning, fyrhjulingskörning, spel och fotboll. Ibland är det så skönt att bara komma ifrån allt. Fast, jag kunde inte ta mig ifrån fysiken och tyskan, så det hängde med till mormor och morfar. Kändes en aning tungt faktiskt, men det är sådant man får ta!

Jag blev VÄLDIGT överraskad att så pass många hade vågat sig på att fråga frågor. Antalet ligger över 30 iallafall och det är inte illa. Får se om jag svarar på dem ikväll eller imorgon. Nu ska jag ladda upp lite bilder till datorn, samt packa upp..


Frågestund!

Vet ni vad jag kom att tänka på? Jo, jag har aldrig haft en riktig frågestund. Så nu hade jag tänkt starta en under helgens gång. Får dock se hur många frågor jag lyckas få ihop. Ni är ju en aning skygga av er då det gäller att kommentera. SÅ jag startar den nu och sedan får vi se hur länge jag håller på.


Fråga vad ni vill. Jag svarar dock inte på allt för personliga frågor, men det mesta ska jag nog kunna svara på. Såklart får ni vara anonyma och ställa hur många frågor ni vill. Från om jag gillar kattungar till vad jag vill bli då jag blir en aning äldre!


I'm leaving town

Fredag den 3/9-10

Så är det äntligen helg! Jag och mina övriga gruppmedlemmar som hade 4 timmars hål lyckades överleva dagen. Vi spelade lite kort, gick på stan och bara pratade allmänt. Skönt att man har en sådan klass!

Nu ska jag ta mig lite middag, sedan börjar vi färden mot mormor och morfar. Tar med mig kameran och förhoppningsvis lyckas jag få till riktigt bra bilder. Solnedgången där brukar vara magisk, dock är kylan inte så lockande, men norrland är norrland!

Nu väntar maten. Ha en toppenbra helg!♥

Ni som har mitt nummer, sms:a gärna :)


Why don't you stay?

Tog mig en joggingtur ikväll och det var underbart härligt. En vacker solnedgång och 10 graders värme samt lite bris. Kunde inte bli så mycket bättre! Tiden förbättrades även med någon sekund, inte mycket, men fortfarande en förbättring! Tog mig sedan en kopp kärlekste som jag fått av min kusin för ett tag sedan, tillsatte även en aning honung. Underbart god smak blev det!

Nu ska jag packa, imorgon sticker jag nämligen till varmare länder, GREKLAND! Skämt..fast det var inte roligt heller. Skulle gärna fara till Grekland *suck*. Jag ska dock till kallade breddgrader, nämligen till lappland där min mormor och morfar bor. Ska bli skönt att bara komma bort och ta det lugnt. ÄVEN fast fysiken är mig hack i häl, måste nämligen plugga inför provet vi har på onsdag. Samma dag som är MIN dag..



När jag ändå pratar om skola. Imorgon har jag ett hål på 4 timmar och tio minuter?! Kommer även vara så varje fredag fram till oktober/november. KUL?! Nej..


Dagens roliga fakta


Somliga ljus brinner aldrig ut

Torsdag den 2/9-10

God eftermiddag! Även fast denna dag och måndag är de drygaste dagarna under hela veckan så måste jag medge att det gick ovanligt snabbt. Alla lektioner liksom flög förbi. Kanske för att jag blev på bra humör under svenskan? Vi skulle alltså skriva en dikt på 10 minuter då man skulle vara ett träd. Min fantasi bara flöt på och jag var klar på tio minuter. Orkade inte ta hem det. Så jag lämnar in den till läraren och börjar gå iväg. Hon ropar då "Madde, det här är jättebra! Om du finslipar den är du klart med i "Tankens trädgård"!". Jag blev verkligen jätteglad eftersom dikter inte är min grej. Sedan la jag inte ner mycket tid och engagemang på den heller så..

Resten av dagen gick fort och hoff poff satt jag och Sofia på bussen och klagade på att våra kissblåsor var fulla. Det är otroligt jobbigt att åka buss då man är kissnödig. Lite smågupp och att man sedan sitter ner gör väl inte saken så mycket bättre..

Nu ska jag sätta mig med fysiken en stund, sedan får vi se vad som händer.


what's going on?

Hade otroligt trevligt med min kusin ikväll! Var alldeles för längesedan vi sågs, det kändes verkligen. Hade mycket att prata om och mycket att ta igen. Är skönt att bara kunna prata med någon man verkligen litar på.

Vi såg "Vampires suck". Vet inte hur jag ska förklara att den var eftersom jag har sett "original" filmerna. Blir en annorlunda känsla då man vet att vissa saker ska hända, men att de aldrig händer i filmen. Den var såklart riktigt rolig och jag rekomenderar den till folk som har..en aning sjuk humor. Som jag då.



Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Torsdag blir det imorgon? Jäklar vad dagarna går fort!


Oh baby don't you know I suffer

Nu sticker jag till busshållplatsen, sedan blir det bio med kusinen som jag tidigare skrivit. Sover dock inte över eftersom min hals inte är jättebra och vill inte starta en epidemi genom att smitta henne.



Här ser ni en liten snutt av min fiinfiina skjorta, love it!

Now I know what you feel, or do I?


I want you right here next to me

Blev inget gymmande för mig idag, vaknade nämligen upp med en öm hals = inte bra att träna. Var föressten inte så många som kommenterade min idé om att skriva om jogging. Synd, ni kanske inte är intresserade av det?

Som ni vet hade jag fotografisk bild idag och det var verkligen jätteroligt! Längtar redan tills fredag då vi ska få lära oss mer om ISO-tal samt fotografera i rörelse, dvs. få en skarp bild på t.ex. en bil som kör medan bakgrunden är suddig. LOVELY! Resten utav dagen var rätt lugn med svenska och matte. Slutade alltså kvart över ett, vilket var riktigt skönt! Gick då på stan med Elin, Dennis och Alexander en stund. Svängde även in på gina senare för att hitta en slags halsduk, blev dock en skjorta jag kom ut med. Ska ta och räkna alla mina skjortor jag har. Återkommer med antalet!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag sätta mig med fysiken en stund. Efter det beger jag mig in till stan för att möta upp kusinen = bio!♥


Boys boys boys

Onsdag den 1/9-10

Sitter just nu och har fotografisk bild. Jag, Maja och Daniel har just varit ute och tagit lite bilder på oss själva. Blev väldigt konstiga bilder, men det var roligt!

Nu måste jag återgå till bilderna, uppdaterar senare!


RSS 2.0