I can't lose no more time it's now or never

Mina ögon bränner, handleden värker och pekfingret ömmar - jag har inte kommit in i att plugga sådär hårt än. Förra året blev det till en vana att plugga i minst två timmar varje dag, men eftersom vi inte har kommit igång med det än, så kändes det jättekonstigt att sitta och skriva i två timmar konstant. Mitt sätt att lära mig på är att skriva, skriva och åter igen skriva. Iallafall då det gäller glosor. Jag har ett enkomt collegeblock där det står miljontals glosor som jag har upprepat. Skulle vara intressant att se hur många bokstäver det är?

Jag har även skrivit upp alla ord i biologin vi ska kunna, så som Överslagshandlning, Supernormalt stimuli, Latent inlärning osv. Låter säkert jättekrångligt och jag måste medge att det är lite svårt att hålla reda på allt, men provet är inte förrän kommande tisdag. Så detta ska jag nog kunna trycka in i skallen.

Imorgon ska jag prata om mobbing. Eftersom klassen valde ut mig för ganska precis ett år sedan till kamratskyddsombud. Så hela förmiddagen ska jag och flera andra 2:or prata om mobbing och hur vi ska förhindra att det ska förekomma på skolan. Kanske inte låter jättespännande, men jag kan säga att det är otroligt mycket roligare än att sitta och göra tyskaprov som de andra ska göra imorgon. Detta kommer att hålla på fram till lunch och efter det har jag ändå 4 lektioner kvar innan jag får gå hem för dagen?!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Plugg och jogging har verkligen dragit ur mig all energi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback