The moon is dancing among the clouds

Onsdag den 15/9-10

"I know we could live tomorrow"

Hallå äpplen! Idag är vädret rätt taskigt. Haha, hur många gånger har jag börjat mina inlägg med hur vädret är ute? Jag kanske borde satsa på att bli meterolog? Våran gympalärare tipsade oss om det iallafall under gympan..

Idag har det varit en riktigt skön dag. Gått lite plus då jag:
-Fick beröm av min mattelärare för min pedagogiska förklaring till ett mattetal som jag skulle hjälpa Ramona och Elin med.
-Fick en rätt bra tid på 2000m!
-Vänner som skickar "Hur är det nu?" sms eftersom jag fick en jäkla huvudvärk efter ovanstående punkt.
-Den fotografiska bilden var otroligt rolig!

Jag behöver väl inte vidareutveckla de tre översta punkterna, men den sista måste jag nästan skriva några rader om. Som ni redan vet älskar jag att fotografera och på min kurs får vi lära oss om kameran, hur man ska få så bra bilder som möjligt osv. Jag känner själv att jag har utvecklats otroligt mycket då det gäller att fotografera. Jag hittar numera motiv som jag aldrig skulle tänkt på tidigare, fixar hyffsade inställningar så att bildresultatet blir wunderbar! Är på ett jäkla bra humör nu..

..meen det lär väl försvinna snart. Ska nu sätta mig med biologin och engelskan och lär sitta med det i princip hela kvällen. Dock regnar det ute och jag sitter i en stor t-shirt och leggings samt ska krypa under en filt snart. Lät rätt okej ändå.




Kommentarer
Postat av: felicia

SV: Ja du lyckades!!

ja fan vad bra alltså!! BAS I MITT HJÄRTA!

2010-09-15 @ 20:56:40
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback